شهید سید علی خامنه ای
تا الان ١١۴٧۵ اعلام شد از تلاوت سوره مبارکه کوثر دوستان مدد برسونید انشاالله تا امشب تموم بشه
شيخ هادى معروف بود به اينكه هر كتابى را بر او عرضه كنند، ميخرد و در دكّان خود ميگذارد، بعد هم جز به قيمت هنگفت نميفروشد. ميگفت: من به گرانفروشى معروفم! لذا تنها كسى از من كتاب ميخرد كه ناچار به خريد آن باشد، و كسى كه ناچار باشد، به هر قيمت گرانى هم كه شده، ميخرد! شيخ هادى اينطور خريد و فروش ميكرد.
به ياد دارم ما پسران به خانهى پدربزرگمان مرحوم ميردامادى ميرفتيم. ايشان هم مثل پدرها و پدربزرگهاى ديگر، يك ريال يا نيم ريال به ما ميداد، كه البتّه پول ناچيزى بود؛ امّا پيش مىآمد كه مادر ناگزير ميشد همين مبلغ ناچيز را از ما بگيرد تا با آن براى شام ما چيزى بخرد. من در خانهى پدر، از فقر چيزهايى ديدهام كه در خانهى علماى ديگر كمتر ديده ميشود.
پدر هيچگاه از نادارى و تنگدستى خود با كسى سخن نگفت، بلكهبرعكس، به سبب مناعت طبع و توجّه به وضع ظاهر، مردم ايشان را فردى توانگر ميپنداشتند.
در تابستان فقط از عباى خاچيه1، كه گرانترين عبا است _ كه بعد از آن عباى مخلوط2 است، و بعد از آنهم عباى مكينه3 _ و در زمستان هم از عباى نائينى استفاده ميكرد، كه از عباى ماهوتِ متداول ميان علما فاخرتر است؛ امّا قباى خود را گاهى بهناگزير وصله ميكرد، چون اين ديگر زير عبا پنهان ميماند.
پدر همواره به من محبّت ويژه داشت و در سفرهاى خود با من مأنوس ميشد. پدرم يك بار بينايى خود را از دست داد، ولى بعداً شفا يافت. درمان چشم خود را در تهران ادامه ميداد. سه بار به تهران رفت، ولى حاضر نشد كسى جز من همراهش باشد. سال 1342 در قم بودم. پدر به من نامه نوشت كه به مشهد بيايم تا او را در سفرِ درمانى به تهران همراهى كنم.
#پارت_چهارم
#خون_دلی_که_لعل_شد 🍃
شــهـیدسـیــدعــلــیخامــنــه ای ..؛🖤
🖇j๑ïท↷
『 @LeaderPath 』
شهید سید علی خامنه ای
تا الان ١١۴٧۵ اعلام شد از تلاوت سوره مبارکه کوثر دوستان مدد برسونید انشاالله تا امشب تموم بشه
دوستان عزیز چیزی تا اتمام رسیدن ختم نمونده مدد برسونید انشاالله امشب تموم بشه
🔻🔻🔻
بزرگترین کانال استاد #حامد_شاکرنژاد در ایتا
از عکـسهای کمتـر دیـده شـده
تا سـوتیها و لـحظات خنـدهدار 😁❤️
🔴 عضو شو و سنجاق رو چک کن ؛ 👀👇🏻
🪴'– https://eitaa.com/joinchat/2903966884C2c226dab8c –
🎧 مـنبع ِصـوتهای کامـل
از #تلاوت های زیبای استاد😍
میشه ایتا داشته باشی و این دو جا رو نداشته باشی...!؟😳🙄
¹- @hamed_Shakernejad
سوتی های حامد و حسنین رو در پشت صحنه محفل دیدی...؟🤯
🎁 هدیه
یک پک ۱۰۰ تایی🔥