فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤میخوام اعلام کنم یا علی بن موسی الرضا
و قلبی لکم مسلم...
این دل من مال شماست...
🆔 @Navaappcom
🌐 https://navaapp.com
29.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥استاد اصغر طاهر زاده:
🔺بروز ایمان جمعی در پی شهادت شهید رئیسی
🔻شهید انسانی است كه در عصر نتوانستن و غلبه نیافتن،
با مرگ خویش بر دشمن پیروز می شود و اگر دشمنش را نمی كشد،
رسوا می كند.
و شهید قلب تاریخ است،
همچنان كه قلب به رگهای خشك اندام، خون، حیات و زندگی می دهد.
جامعه ای كه رو به مردن می رود، جامعه ای كه فرزندانش ایمان خویش را به خویش از دست داده اند و جامعه ای كه به مرگ تدریجی گرفتار است، جامعه ای كه تسلیم را تمكین كرده است،
جامعه ای كه احساس مسوولیت را از یاد برده است
و جامعه ای كه اعتقاد به انسان بودن را در خود باخته است و تاریخی كه از حیات و جنبش و حركت و زایش بازمانده است،
شهید همچون قلبی، به اندام های خشك مرده بی رمق این جامعه، خون خویش را می رساند
و بزرگترین معجزه شهادتش این است كه به یك نسل، ایمان جدید به خویشتن را می بخشد.
شهید حاضر است و همیشه جاوید.(مرحوم دکتر علی شریعتی)
📌پی نوشت:
بدون شک، با توجه به سنتهای الهی، خون شهدای خدمت، برکت و تاثیر بسیاری برای "انتخاب اصلح" خواهد داشت؛
اما اینجا عرصه ی امتحان تک تک ماست
که تا چه حد از خود میگذریم
و برای پیروزی جبهه ی حق در انتخابات مجاهدت میکنیم.
🚩زمانه ایست که باید پرده های نفاق را بر بیندازیم
فضا را شفاف کنیم
و مرزبندی حق و باطل را به دیگران نشان دهیم.
❌زمانه ی وحدت دروغین بر سر به مسلخ کشیدن
حقیقت گذشته است.
"اصلح" فقط یک نفر است.
مصلحت اندیشیها و تزویرها را کنار بزنیم
و نام خودمان را جز یاران حضرت مهدی صلوات الله علیه ثبت کنیم.
ان شاءالله
#گرگهای_در_لباس_میش_خطرناکتر_از_گرگها_هستند.
#انتخابات
#جلیلی
@NEMA14
هدایت شده از پاسخ سرای اصفهان
46.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 معرفی ۵ کتاب اعتقادی برای نوجوانان؟
▫️یزدان رضوانی، کارشناس قرآن و حدیث دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان
#ویدئوکست #عقاید #کتاب #رضوانی
🚩 پاسخ سرا
محلی برای پاسخ به سؤالات فرهنگیان
🌐 eitaa.com/joinchat/373358635C8f22935d9a
101.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آزموده را آزمودن خطاست❌
باید ببالیم به این مردم؛
که فرق بین شیفتگان قدرت و عاشقان خدمت را به خوبی میدانند.
مراقب باشیم با رأی اشتباه پشیمان نشویم.
#به_عقب_برنمیگردیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 خواهشا ببینید و انتشار بدید | شاهکار ظریف مشاور پزشکیان
▪️◾️▪️
▪️در کتاب خاطرات خانم کلینتون وزير امور خارجه آمریکا در بازار فراوان هست نوشته با انتخاب روحانی ایران را ۲۰ سال عقب راندیم بدون اینکه یک تیر شلیک کنیم....!!!
#انتخابات | #نفوذ
ـــــــــــــــــــــــ
🚨پایگاه خبری #پاسدار_نیوز 💠
@passdar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شاید_تلنگر
به امام گفتن از کجا میدونستی
بنی صدر ریگی به کفششه
امام فرمود زیادی آیه روایت و نهج البلاغه میخوند😂😂😂
مدیونید اگه فکر کنید منظورم کیه
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
سلام عزیزانم✋️
────────────────────
گفتم شاید سید علی خونِتون 🩸 افتاده
حالا انرژی بگیرید ❤️
@Leily_Bash
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #کلیپ| روزهای خیلی خوبی تو راهه ...
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
🔰 «ستاد مرکزی فرهنگیان استان اصفهان دکتر سعید جلیلی» 🔰
🌐:https://zil.ink/jalili_isf_farhangian
📲 @Jalili_isf_farhangian
فوری-۱۲ تفاوت جلیلی و پزشکیان.mp3
11.96M
۱۲ تفاوت مهم سعید جلیلی و مسعود پزشکیان از زبان امیرحسین ثابتی
با گوش کردن این فایل صوتی، تردید برای شرکت نکردن در انتخابات را کنار میگذارید!
#نشر_حداکثری
کانال روبیکای ما👇
http://rubika.ir/@drjalilifans
✅دکتر سعیدجلیلی/عضو شوید👇
@drjalilifans
@drjalilifans
@drjalilifans
شرحی بر انتخابات ریاست جمهوری
پرسش و پاسخ
#سورناچگینی
(تحلیل گر مسائل امنیتی و ژئوپلتیک
14.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خواهشا ببینید و منتشر بفرمایید 🙏🙏🙏🙏🙏🙏♨️
ببينيد چه خوابهایی برای اين خاک دیدهاند!!!
ایشان عضو مرکزی جنبش سبز هستند که ابن حرفها را می زنند
پیشنهاد میشود
حتما اين ویدئو را ملاحظه فرمائید
#نشرحداکثری
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
به جمع🇮🇷#یاوران_ظهور🇮🇷بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/1253245207C490361b978
🇮🇷💐🇮🇷💐🇮🇷💐🇮🇷💐
@Az_now
چرا حامیان FATF از پاسخ به سؤالات فرار میکنند؟
معاون پارلمانی و معاون حقوقی رئیسجمهور در دولت قبل میگوید: از نظر بنده هیچ شک و شبههای برای پیوستن هرچه سریعتر به FATF وجود ندارد. او اما مانند دیگر حامیان تمکین از FATF به سؤالات جدی بیپاسخ در این زمینه پاسخ نداد.
کیهان نوشت: مجید انصاری، چهره اصلاحطلب عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته است: از همان ابتدا که موضوع FATF مطرح بود، موضع روشنی داشتم کما اینکه پیوستن به FATF را به عنوان یک هنجار بینالمللی در ارتباط پولی ارزیابی میکنم FATF که مجموع چهار پروتکل است، در کشورهای مختلف مورد پذیرش قرار گرفته و ایران هم دو مورد از این پروتکلها را پذیرفته و تصویب کرده که یکی از آنها مبارزه با پولشویی بود و دیگری هم مبارزه با تأمین مالی تروریسم است.
اگر بخواهیم مراودات طبیعی و عادی در انتقال پول با اقتصاد جهانی و کشورهای مختلف داشته باشیم، چارهای غیر از پیوستن به FATF نداریم چرا که نپیوستن به آن مشکلات فراوانی را برای فعالان اقتصادی و نظام بانکی ایجاد کرده و هزینههایی بر ما تحمیل میکند. برای نمونه هزینه انتقال پول و تبدیل آن، همچنین مفاسدی که به دلیل عدم شفافیت در این میان صورت میگیرد، همگی نشاندهنده این هستند که باید از همان ابتدا که FATF به مجمع آمد، میپذیرفتیم و تأخیر در پذیرش آن منجر به رسیدن ضررهایی بر ما شده، بنابراین به نظر بنده هر چه سریعتر FATF مورد پذیرش قرار بگیرد، به نفع کشور است و مانعی را در فضای ارتباطات اقتصاد بینالملل کشور برمیدارد.
انصادری افزود: بسیاری از کشورها نظیر روسیه و چین که در حال حاضر با ما کار میکنند، همگی همواره بر این نکته تاکید میکنند که ایران به FATF بپیوندد. واقعیت امر این است که به دلیل اینکه عضو FATF نیستیم روابط اقتصادی ایران با چین و روسیه با دشواریهایی مواجه است چرا که شرکتهای این دو کشور و سیستم بانکی آنها به مقررات FATF متعهد هستند، از اینرو وقتی با ایران وارد معامله میشوند ما عضو FATF نیستیم، دچار مشکلاتی میشوند و ایران برای حل این مشکلات ناگزیر از پرداخت هزینههای زائد در روند فروش کالا، دریافت، انتقال و تبدیل پول میشود. از این رو از نظر بنده هیچ شک و شبههای برای پیوستن هر چه سریعتر به FATF وجود ندارد.
درباره اظهارات آقای انصاری گفتنی است که شبیه همین استدلالهای ناقص از میانه دولت سابق مطرح میشد که به همکاری بیسر و صدای دولت وقت با FATF و اجرای 37 بند از 41 بند برنامه اقدام منتهی شد اما پاداش این همکاری گسترده- که نوعی خودتحریمی و واگذاری مسیرهای دورزدن تحریمها به دشمن بود- نه کاهش تحریمها بلکه افزایش تحریمها از 800 مورد به 1700 مورد رسید. به همین دلیل هم مقامات عالی کشور از آقای ظریف پرسیده بودند آیا با اجرای چهار تعهد باقی مانده تضمین میدهید که تحریمها برداشته شود و آقای ظریف صادقانه و براساس عبرت برجام گفته بود هیچ تضمینی وجود ندارد!
از سوی دیگر طبق گزارشهای بینالمللی بیش از 76 درصد جرایم موضوع فعالیتهای FATF (پولشویی، حمایت مالی تروریسم و جرائم مالی سازمانیافته) در آمریکا و کانادا و برخی کشورهای اروپایی نظیر انگلیس انجام میشود؛ اما FATF مطلقا در برابر این رفتار مجرمانه و سازمانیافته دولتهای غربی ساکت است. برای مثال اخیرا روزنامه نیویورکتایمز، لندن را در کنار برخی مناطق آمریکا، «پایتخت پولشویی دنیا» که بیشترین جرائم و مفاسد مالی در آنها انجام میشود، معرفی کرد.
در موضوع روسیه هم باید یادآور شد که گردانندگان FATF در اقدامی کاملا سوگیرانه عضویت دولت روسیه را به خاطر «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» تعلیق کردند و حال آن که اگر حمله نظامی به کشورهای دیگر، مستوجب مواخذه در FATF و تعلیق عضویت اعضا باشد، طبیعتا قبل از روسیه، باید آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی از FATF اخراج میشدند.
کارگروه FATF، در سال ۱۹۸۹ میلادی تاسیس شده، یعنی پیش از جنگافروزی واشغالگری آمریکا و انگلیس و ناتو در افغانستان و عراق و سوریه، و همچنین جنگافروزیهای وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه ملتهای فلسطین و لبنان و سوریه. بر این مبنا باید قبل از روسیه، عضویت آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی تعلیق میشد که پیشاهنگهای جنگافروزی و اشغالگری در دنیا هستند. اما چنین نشده است.
FATF را امضا کنیم، باید سردار سلیمانی را به آمریکاییها تحویل دهیم
حسن عباسی، رئیس پژوهشکده یقین در گفتوگو با «نود اقتصادی» درخصوص پیوستن ایران به گروه اقدام مالی FATF اظهار کرد: «هیچکنوانسیون بینالمللیای در سازمان ملل و سایر نهادها یک جزیره مستقل نیست. FATF سازوکار مناسبات مالی هر کشوری را به کنترل خودش درمیآورد تا متوجه شود به سمت گروههای تروریستی میرود یا نه. کنوانسیونی مانند پالرمو هم جزء مکملهای اینهاست.»
وی افزود: «آیا اینکه همه دنیا به یک کنوانسیون پیوستهاند، پس ما هم باید بپیوندیم توجیه درستی است؟ نظام بانکی همه جای دنیا ربوی است، آیا ما هم باید از آنها تبعیت کنیم یا از قرآن؟ آیا چون مثلا همه دنیا رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناختند ما هم باید بشناسیم؟»
رئیس پژوهشکده یقین خاطرنشان کرد: «80 درصد ماجرای پیوستن به کنوانسیونهایی مانند FATF و پالرمو غیراقتصادی بوده و مربوط به قوانین استرداد مجرمان است. اگر ما به این کنوانسیونها بپیوندیم با توجه به اینکه تعاریف متفاوتی از تروریسم داریم، دست آنها را برای ادعا در داخل ایران باز میگذارد. مثلا از دید کشورهای عضو این کنوانسیون حماس یک گروه تروریستی است. آنها وقتی اعلام کنند که در ایران در روز قدس صندوقی برای کمک به مظلومان فلسطین تهیه شده است، کمیته امداد متهم به اسپانسری تروریسم میشود.»
عباسی عنوان کرد: «روی وبسایت وزارت خارجه آمریکا سپاه یک گروه تروریستی است. آمریکا چون عضو این کنوانسیون است میتواند ادعا کند با توجه به تروریستی دانستن سپاه شما باید همه پاسدارها یا سردار قاسم سلیمانی را به ما تحویل بدهید، یا باید در کشور خودتان محاکمهاش کنید. بنابراین اینها قطعات پازل هستند که کامل میشوند. در حال حاضر قانونی در آمریکا تصویب شده به نام کاتسا و ظاهر فحوای قانون مذکور این است که علیه تروریست یا سپاه است، اما علیه همه کشور است.»
وی تصریح کرد: «کاتسا، FATF، کنوانسیون منع تامین مالی تروریسم و پالرمو قطعات پازلی هستند که بر اساس آنها مصیبتهای بیشماری بر کشور تحمیل خواهد شد. در سالهای آینده دیگر نه آقای ظریف و عراقچی هستند که درخصوص اینها پاسخگو باشند، نه آقای شمخانی سمتی دارند. همه این مسئولان هم تنها توجیهی که برای پیوستن به این کنوانسیونها دارند این است که همه کشورها به آنها پیوستهاند. جالب اینجاست همه کشورها برای پیوستن به FATF برای خود تحفظ قائل شدند و اعلام کردند که برخی بندها را نمیپذیرند. این تحفظ در پیوستی که در نسخه لاتین FATF وجود دارد قابل ملاحظه است، ولی در لایحه دولت هیچ تحفظی برای ایران وجود ندارد و دولت همه بندها را بدون هیچ شرطی پذیرفته است.»
حسن عباسی گفت: «دولت فقط به تامین مالی پرداخته ولی به 80 درصد بقیه کنوانیسیونهای مکمل FATF که به استرداد مجرمان است، هیچ توجهی نکرده است. با این لایحه باید بخش عمدهای از بدنه وزارت اطلاعات، سپاه و کمیته امداد به دولت آمریکا تحویل داده شوند.»
اقدامات FATF علیه سپهبد شهید سلیمانی افشا شد
حسین حاجیلو، كارشناس مسائل تحریم عنوان كرد: FATF در توصیه هفتم خود از كشورها میخواهد كه با قاسم سلیمانی مقابله كنند. بهطور دقیقتر، این نهاد در توصیه هفتم خود از كشورها میخواهد كه قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل در زمینه گسترش سلاحهای اتمی را اجرایی كنند. یكی از مهمترین این قطعنامهها، قطعنامه ۲۲۳۱ یا همان قطعنامه مربوط به تأیید برجام است. در این قطعنامه سردار سلیمانی تحریم شده است، بنابراین كشورها برای اجرای استاندارد هفتم FATF باید حاج قاسم سلیمانی را تحریم و رفت و آمد او را محدود میكردند.
حاجیلو با تاكید بر ضرورت رد لایحه پیوستن ایران به كنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام در راستای واكنش به ترور سپهبد شهید سلیمانی گفت: هدف FATF و كنوانسیون CFT، ترور قاسم سلیمانیها نه در عرصه نظامی، بلكه در عرصههای اقتصادی و حقوقی است. حتی آمریكاییها صراحتا این مسأله را اعلام كردهاند.
حاجیلو در گفتوگو با فارس عنوان كرد: آمریكا تلاش میكند از طریق FATF به قلمرو مالی ایران نفوذ كند و به اقتصاد كشور ضربه بزند. یكی از بخشهای اصلی FATF كه آمریكا به شدت به دنبال اجرایی شدن آن در ایران است، كنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) است. این كنوانسیون و بهطور كلی روندهای بینالمللی مربوط به تروریسم، با تعاریف آمریكایی شكل گرفته و اجرا میشوند. به نظرم همه ما ایرانیها وظیفه داریم در حوزه فعالیت خود انتقام سردار سلیمانی را از آمریكاییها بگیریم و مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز باید با رد قاطعانه لایحه الحاق ایران به كنوانسیون CFT، انتقام حاج قاسم سلیمانی را از آمریكا بگیرد و رد CFT در مجمع حداقل كاری است كه برای گرفتن انتقام خون حاج قاسم باید انجام شود.
حاجیلو در پاسخ به این سؤال كه ارتباط FATF با سردار سلیمانی دقیقا چیست، گفت: ابتدا باید توضیحاتی درباره كنوانسیون مربوط به FATF، یعنی CFT عرض كنم.
آنچه در متن كنوانسیون CFT درباره تروریسم آمده اولاً تعریف بسیار گسترده از تروریسم و ثانیا الزام كشورها به عدم استثنای گروههای مبارز علیه اشغالگری، استعمار و نژادپرستی از تروریسم است. این كنوانسیون هیچ فهرست بینالمللی را به عنوان فهرست مرجع معرفی نكرده و بنابراین فهرست ملی كشورها در تعاملات و اختلافات مبنای عمل خواهد بود.
این كارشناس دیپلماسی اقتصادی افزود: اگر ایران عضو این كنوانسیون شود، به كشورهای دیگر متعهد میشود كه در راستای هدف كنوانسیون با آنها همكاری كند. این همكاری به معنای پاسخ دادن به درخواستهای كشورهای دیگر برای همكاریهای قضایی و غیرقضایی است.
از جمله اشتراكگذاری اطلاعات مالی افراد و نهادهایی كه كشورهای دیگر آنها را حامی تروریسم یا سازمان تروریستی میدانند و برخورد با این نهادها.