16.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•{﷽}•
🎞فایل تصویری👆
#باکیفیت👌
#کربلایی_محمدعطایینیا
#مراسم_سالروزتخریب_قبورائمه_بقیع
🔚 ۱۴ اردیبهشت ماه۱۴۰۲
💠هیئت :
📍 #ابوتراب📍
#شورجدید_زیبا
📝 من مشغول عبادت قمر....
#حتما_دانلود_کنید✔️
#اینستاگرام
#روبیکا
#ایتا
کـانـال تخصصی
کـربـلایـی محمد عطایی نیا👇
🌹@MA110MA
22.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•{﷽}•
🎞فایل تصویری👆
#باکیفیت👌
#کربلایی_محمدعطایینیا
#مراسم_شهادت_حضرت_زینب_س
🔚 ۱۸بهمن ماه ۱۴۰۱
💠هیئت :
📍 #انصارالحسن_قم📍
#شورجدید_زیبا
📝 وجودمن فداعلی...
#حتما_دانلود_کنید✔️
#اینستاگرام
#روبیکا
#ایتا
کـانـال تخصصی
کـربـلایـی محمد عطایی نیا👇
🌹@MA110MA
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مالک زمین مالک زمان . .🫀
#محمدعطایینیا🎤
مرجع رسمی پخش آثار کربلایی
محمدعطایینیا ا @MA110MA
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلم گرفته از این روزگار زجر آور❤️🩹
#محمدعطایینیا🎤
مرجع رسمی پخش آثار کربلایی
محمدعطایینیا ا @MA110MA
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نه فقط شاه نجف . .❤️🔥
#محمدعطایینیا🎤
مرجع رسمی پخش آثار کربلایی
محمدعطایینیا ا @MA110MA
22.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یـک دقـیـقـه مـدح مـولـا . . .
افتخار کنید به امیرالمومنین ❤️🔥
#محمدعطایینیا🎤
مرجع رسمی پخش آثار کربلایی
محمدعطایینیا ا @MA110MA
⭕️فوری/بیانیه شورای عالی امنیت ملی
ملت شریف ایران باید بدانند به برکت مجاهدت فرزندان و حضور تاریخی آنها در صحنه دشمن بیش از یک ماه است که برای توقف آتش سهمگین ایران و مقاومت التماس می کند اما مسئولین کشور به این دلیل که از همان آغاز تصمیم گرفته شده بود جنگ تا تحقق اهداف از جمله پشیمان و مستاصل شدن دشمن و رفع تهدید بلند مدت از کشور ادامه پیدا کند، به همه این درخواست ها پاسخ منفی دادند و جنگ تا امروز که روز چهلم است ادامه پیدا کرد. همچنین ایران تاکنون چندین بار ضرب الاجل های ارائه شده از سوی رییس جمهور امریکا را رد کرده و همچنان تاکید می کند هیچ اهمیتی برای هیچ نوع ضرب الاجلی از جانب دشمن قائل نیست.
اکنون به ملت بزرگ ایران بشارت می دهیم که تقریبا تمامی اهداف جنگ محقق شده و فرزندان دلاور شما دشمن را به عجزی تاریخی و شکستی ماندگار کشانده اند. تصمیم تاریخی ایران که از پشتوانه یکپارچه تمام ملت برخوردار است این است که این نبرد را تا هر زمانی که لازم باشد ادامه بدهد تا دستاوردهای عظیم آن تثبیت شده و معادلات جدید امنیتی و سیاسی در منطقه مبتنی بر پذیرش قدرت و سیادت ایران و مقاومت خلق گردد.
در همین راستا و مطابق تدبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای (حفظه الله) و تصویب شورای عالی امنیت ملی، و با توجه به دست بالای ایران و مقاومت در میدان نبرد، و ناتوانی دشمن از اعمال تهدیدهای خود برغم همه ادعاها، و پذیرش رسمی همه مطالبات بحق مردم ایران، تصمیم گرفته شد، برای نهایی کردن جزئیات، مذاکرات در اسلام آباد انجام شود تا ظرف حداکثر 15روز با نهایی شدن جزئیات پیروزی ایران در میدان، در مذاکرات سیاسی نیز تثبیت گردد.
درهمین راستا ایران ضمن رد همه طرح های ارائه شده از سوی دشمن یک طرح 10ماده ای تدوین و به واسطه کشور پاکستان به طرف امریکایی ارائه کرد و در آن بر نکات اساسی همچون عبور کنترل شده از تنگه هرمز با هماهنگی نیروهای مسلح ایران که جایگاه منحصر بفرد اقتصادی و ژئوپلتیکی به ایران اعطا می کند، ضرورت پایان جنگ علیه همه اجزاء محور مقاومت که به معنای شکست تاریخی تجاوز گری رژیم کودک کش اسراییل خواهد بود، بیرون رفتن نیروهای رزمی امریکا از تمامی پایگاه ها و نقاط استقرار در منطقه، ایجاد یک پروتکل عبور و مرور امن در تنگه هرمز به گونه ای که تضمین کننده تسلط ایران طبق پروتکل توافق شده باشد، پرداخت کامل خسارت ایران مطابق برآوردها، رفع همه تحریم های اولیه و ثانویه و قطعنامه های شورای حکام و شورای امنیت، آزاد شدن کلیه اموال و دارایی های بلوکه شده ایران در خارج از کشور و نهایتا تصویب همه این موارد دریک قطعنامه الزام آور شورای امنیت تاکید کرد. لازم به ذکر است تصویب این قطعنامه تمامی این توافقات را به قانون الزام آور بین المللی تبدیل کرده و یک پیروزی مهم دیپلماتیک برای ملت ایران ایجاد خواهد کرد.
اکنون نخست وزیر محترم پاکستان به ایران اطلاع داده که طرف امریکایی برغم همه تهدیدهای ظاهری این اصول را به عنوان مبنای مذاکرات پذیرفته و تسلیم اراده ملت ایران شده است. بر این اساس در عالی ترین سطح تصمیم گرفته شد ایران به مدت دو هفته و صرفا بر مبنای این اصول مذاکراتی را در اسلام آباد با طرف امریکایی انجام بدهد. تاکید می شود این به معنای خاتمه جنگ نیست و ایران خاتمه جنگ را تنها زمانی خواهد پذیرفت که با توجه به پذیرش اصول مدنظر ایران در طرح 10 ماده ای، جزئیات آن نیز در مذاکرات نهایی گردد.
این مذاکرات با بی اعتمادی کامل به طرف امریکایی از روز جمعه 21 فروردین در اسلام آباد آغاز خواهد شد و ایران دو هفته برای این مذاکرات زمان اختصاص خواهد داد. این زمان با توافق طرفین قابل تمدید است. ضرورت دارد در این مدت وحدت کامل ملی حفظ شده و جشن های پیروزی با قدرت تداوم داشته باشد. مذاکرات کنونی یک مذاکرات ملی و ادامه میدان است و ضرورت دارد همه مردم، نخبگان و گروه های سیاسی به این فرآیند که زیر نظر رهبرانقلاب و عالی ترین سطوح نظام است اعتماد داشته و از آن حمایت به عمل بیاورند و به شدت از هرگونه اظهارنظر تفرقه افکنانه اجتناب کنند. اگر تسلیم دشمن در میدان تبدیل به دستاورد قاطع سیاسی در مذاکرات شد با هم این پیروزی عظیم تاریخی را جشن خواهیم گرفت وگرنه در میدان دوشادوش هم تا رسیدن به همه خواسته های ملت ایران خواهیم جنگید. دست های ما روی ماشه است و به محض آنکه کوچکترین خطایی از دشمن سربزند با قدرت کامل به آن پاسخ داده خواهد شد.
دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی
۱۹ فروردین ماه ۱۴۰۵
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اوه اوه اوه
خااااااااک بر سرت ترامپ
آفرین عمو 😍
گفتم دوباره بزارم یکم حالمون عوض بشه
#مرگ_بر_امریکا #مرگ_بر_اسرائیل
#فتح_خیبر
15.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنم علی؛ زیبا صنم علی🍇🔥
#محمدعطایینیا🎤
مرجع رسمی پخش آثار کربلایی
محمدعطایینیا ا @MA110MA
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منم دم مرگم میبینمت مولا . .❤️🔥
#محمدعطایینیا🎤
مرجع رسمی پخش آثار کربلایی
محمدعطایینیا ا @MA110M
16.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◈ هی به دلم میگم میرم کربلا😢💔
#محمدعطایینیا🎤
مرجع رسمی پخش آثار کربلایی
محمدعطایینیا ا @MA110MA