☑️علی باقری به قطر رفت
🔹معاون سیاسی وزارت امور خارجه و مذاکرهکننده ارشد هستهای ایران به دعوت همتای قطری خود به دوحه رفت.
....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 خط و نشان به آمریکا با حاج قاسم در دوحه قطر
#حاج_قاسم
#جام_جهانی
.
✅گُلی که ایران و عراق
در دروازه آمریکا کاشتند
◀️این تصویر، یکی از ده ها گلی است که ایران و عراق، در دروازه آمریکا کاشته اند.
سفر نخست وزیر جدید عراق به تهران، گامی مهم برای گسترش روابط راهبردی و افزایش تجارت دوجانبه از حجم 9 میلیارد دلار فعلی است؛ اما پیش از آن، نشانه غلبه بر شیطان بزرگ است.
آمریکا از سه سال قبل، با بسیج مزدوران و تفرقه افکنی، ابتدا عراق را به آشوب کشاند و دولت قانونی عادل عبدالمهدی را ساقط کرد، و سپس تمام توان شیطانی خود را برای حفظ دولت موقت الکاظمی و ممانعت از برگزاری انتخابات پارلمان به کار بست.
پس از آن هم تلاش آمریکا بر این بود که با تداوم اختلافات، دولت جدید تشکیل نشود. اما ضربه بعدی را هنگامی دریافت کرد که جریان های ملی، و همسو با ایران، پس از مدت ها اختلاف، بر سر نخست وزیری آقای "محمد شیاع السودانی" توافق کردند.
بازگشت ثبات به عراق، کابوسی بزرگ برای اشغالگری است که می خواست با اختلاف انگیزی و آشوب افکنی چیره شود. اما آنچه در عراق اتفاق افتاد، ثابت کرد آمریکا همچنان در حال سیلی خوردن از شهیدان سلیمانی و ابومهدی المهندس و همرزمان آنهاست.
....
....
✳️قاتل دو بسیجی مشهدی: نفرت عمومی از کارم را درک میکنم
🔹مجیدرضا رهنورد: راهم را اشتباه رفتم، قبول دارم اشتباه کردم و حس نفرت عمومی از کارم را درک میکنم. فکرم و باورهایم غلط بود. خود را قربانی فضای مجازی میدانم. در دلم بذر نفرت کاشته شده بود و برادرکشی کردم.
🔹تصور میکردم این افراد دشمن من هستند، چاقو را در دستم پنهان کرده بودم و نفهمیدم چه اتفاقی افتاد. تحت تاثیر فضای مجازی بودم و آن روز هنگام فرار با چاقو به هرکسی که میرسیدم حمله میکردم. میخواستم به ترکیه فرار کنم.
🔹افراد دیگری هستند که ممکن است افکار اشتباه من را داشته باشند، باید به داد آنها برسید. از همسنهای خودم میخواهم که هر چیزی را که شنیدند باور نکنند. من آزادی و جوانی خودم را تباه کردم. من خانوادههای زیادی را داغدار کردم و الان منتظرم هرچه زودتر مجازات شوم.
....
....
✅ #فوری/از این نکته غفلت نکنید!
◀️ `نه فقط ملت ایران بلکه میلیونها نفر در سراسر عالم امشب با تمام وجود برای پیروزی تیم ملی فوتبال ایران مقابل آمریکا دعا می کنند و مشتاقانه منتظر جشن و شادی پیروزی هستند اما..
اما حواسمان باشد که این فقط یک بازی فوتبال است و برد یک طرف به معنی تحقیر و آبروریزی برای طرف دیگر نیست! یعنی نباید باشد. درست مثل ده ها بازی دیگری که انجام شد و بزرگانی که شکست خوردند و حتی مثل ایتالیا حتی به مسابقات جام نرسیدند.
زیرا ممکن است طرف مغلوب، تیم ملی ما باشد. بنابراین نباید غرور ملی و عزت جهانی کشور را به یک بازی گره زد. این کار برای همبستگی ملی ایرانیان خطرناک است. به همین مقدار که شور و هیجان مثبتی در جامعه ایجاد شده بسنده کنیم؛ ان شاءالله پیروزی اگر حاصل شد یک جشن بزرگ ملی توسط خود مردم برپا خواهد شد اما خدای ناکرده شکست هم نباید به ابزاری برای تشدید تحقیر ملی توسط نفاق داخلی و دشمن بیرونی تبدیل شود..
بی صبرانه و با دلی مالامال از امید منتظر پیروزی در این بازی می مانیم و از محضر الهی و اهل بیت علیهم السلام برای پیروزی مدد می جوییم اما در نهایت تسلیم قضای الهی خواهیم بود.
این را هم با اطمینان اضافه کنم که امشب تمام مستضعفین عالم دلشان با ملت ایران است و منتظر پیروزی تیم ملی فوتبال ایران هستند.
دیگه خدایا خودت میدونی و این پاپتی های عالم.. ببینم چکار میکنی براشون..!/ کانال بینات 😁☺️😅🤲
.....
.....
✅ یک نظرسنجی جالب!
◀️ نظرسنجی ایسنا:
۹۰٪ مردم چشم انتظار شکست آمریکا
۴.۸٪ دوست ندارند ایران پیروز شود
۶۸.۵٪ کل پاسخگویان معتقدند تیم ایران به مرحله بعدی صعود خواهد کرد
بعد از باخت ایران مقابل انگلیس تنها ۶.۸٪ پاسخگویان خوشحال شدند
بعد از پیروزی مقابل ولز تنها ۱.۳٪ از این نتیجه ناراحت شدند.
👈 اما همان روز وقتی در فضای مجازی پرسه می زدید به برکت حضور رباتها، مرکز اعتدال سعودی، کمپ تیرانا و سایر مخالفین ج. ا، امر بر شما مشتبه می شد که گویی اغلب مردم موافق شکست تیم ملی هستند! این یعنی جنگ شناختی..
⭕محمد شیاع السودانی، نخستوزیر عراق و هیئت همراه، عصر امروز (سهشنبه) با رهبر انقلاب اسلامی ایران دیدار کردند.
🔻مردم واقعی
🔸بعد از ۷۰ روز لجنپراکنی تمام دنیا و تمام رسانه های مزدور فارسی زبان علیه ایران، هنوز تیمی که با پرچم جمهوری اسلامی بازی می کند ۹۰ درصد بین مردم ایران طرفدار دارد.
🔹بر اساس نظر سنجی ایسپا تنها ۲.۷ درصد نخواسته اند که ایران پیروز شود.
#مردم_واقعی
.
#زن_زندگی_آگاهی_ آزادگی
🌺 اولین کسی که در مقابل ادعای خداوندی فرعون، دلیرانه به پاخاست، یک مرد نبود بلکه یک زن بود. (بانو آسیه)
🌺 اولین انسانی که ظرف های پر از میوه و غذای او از بهشت تامین شد، یک زن بود. (بانو مریم)
🌺 اولین کسی که مکه و کعبه را آباد کرد، یک زن بود. (بانو هاجر)
🌺 اولین کسی که از مقدس ترین چشمه روی زمین (زمزم) نوشید، یک زن بود. (بانو هاجر)
🌺 اولین کسی که سعی صفا و مروه را انجام داد، یک زن بود. (بانو هاجر)
🌺 اولین کسی که خونش برای اسلام ریخت و شهید شد، یک زن بود. (بانو سمیه)
🌺 اولین کسی که تمام اموالش را در راه اسلام داد، یک زن بود. (بانو خدیجه)
🌺 تنها انسانی که دیوار خانه کعبه در مقابلش شکافت تا او وارد کعبه شود، یک زن بود. (بانو فاطمه بنت اسد، مادر حضرت علی ع)
🌺 نام گذاری یکی از بزرگترین سوره های قرآن بنام زنان است نه مردان. (سوره مبارکه النساء)
🌺 تنها کسی که بعد از فوت پیامبر (ص) جبرئیل بر او نازل می شد و خداوند به او وحی می رساند، یک زن بود. (حضرت فاطمه زهرا س)
🌺 کسی که کاخ یزید را به لرزه درآورد و نهضت عاشورا را زنده نگه داشت، یک زن بود. (حضرت زینب س)
زن بودن یک افتخار است، اگر یک زن قدر خودش را بداند و الگوی قابل افتخاری داشته باشد.
میلاد الگوی شیر زنان و مردان جهان، زینب کبری (س) و روز پرستار بر شما مبارک باد.
🔺کانال حمید رسایی