کانال خبر و تحلیل
🏴🏴🏴 💢 جواد لاریجانی: باید مذاکره کنیم تا ما هم جنس خود را دریافت کنیم. روزنامه ایران نوشت: محمد جوا
آفرین بر آقای محمد جواد لاریجانی
درود بر منطق شما
درود بر عمق فکر و بینش شما
سلام بر صداقت شما
بارکالله بر جهاد تبیین شما
به قول برخی دوستان:خدا زیادتان کنه
#مشعوف
May 11
🏴
سردار نقدی: دشمنان ۳۰۰ شبکه رادیویی و تلویزیونی علیه مردم ایران راه انداختهاند
🔺معاون هماهنگ کننده سپاه:
🔹دشمنان دچار آشفتگی و سردرگمی هستند، کار پارسال آنها غلطترین تصمیمشان بود.
🔹دشمنان ستادهایی در فضای رسانه در کشورهایی مثل آلبانی تشکیل میدهند و با ربات و فناوری، فضاسازی دروغین علیه جمهوری اسلامی انجام میدهند.
🔹دشمنان ۳۰۰ شبکه رادیویی و تلویزیونی را بر علیه مردم ایران راه انداختهاند و برای همه قومیتهای ایرانی هم شبکه اختصاصی دارند./فارس
....
....
✅ سوال یکی از اعضای محترم کانال: چه جوابی داریم برای این ارتباطات درحالی که هنوز به ظلمی که درحق نظام کردند و ادامه دارد، عذرخواهی هم نکردند؟!
🔹 پاسخ: این رفتارها هیچ توجیهی ندارد. اینکه معاون اول رئیس جمهور یا رئیس دفتر رهبری با عناصر فتنه گر خوش و بش کند یک انحراف از سیره رهبری است. حضرت آقا به صراحت فتنه را خط قرمز نظام و انقلاب عنوان کردند و هر کسی در هر مقامی که باشد حق ندارد با اوباش فتنه گر و خائنینی مثل خاتمی دیدار و گفتگو کند! خیانت این اوباش سیاسی از بنی صدر و رجوی کمتر نیست و تا روزی که جبران مافات نکنند مسئول ج. ا. بیجا می کند با اینها گپ و گفت کند.
قرار نیست ما رفتار نابخردانه مشتی مسئول کم غیرت را توجیه کنیم! مشی و منش رهبر انقلاب این نیست ما محکم منتقد این رفتارها هستیم..
❤️ خیلی محترمانه
اگر روشنفکری! از شما پرسید
چرا اینقدر برای اربعین و امامحسین"ع" هزینه میکنید چرا به فقرا کمک نمیکنین؟
این پاسخ رو بهش بگید
سالانه بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان خرج هزینهی کنسرتها میشود که فقرا اجازهی ورود به کنسرت را ندارند زیرا توان مالی که شرط ورود به کنسرت است را ندارند چرا این هزینه را به فقرا نمیدهید؟؟؟
سالانه ۱۰ تریلیون و ۲۰۰ میلیارد تومان لوازم آرایشی خریداری میشود و ایران هفدمین کشور مصرف کنندهی لوازمآرایشی در جهان است چرا این پول را خرج فقرا نمیکنید ؟؟؟
۱۰ تریلیون پول کمی نیست!!!
ایرانیان در سال، ۳۲۵۰ میلیارد صرف خرید سیگار میکنند و تنها درمان به خاطر مصرف سیگار ۷۲۰۰ میلیارد تومان هزینه برای بیماران سیگاری به همراه داشته است، چرا این هزینه را صرف فقرا نمیکنید؟؟؟؟
۲میلیون ایرانی در سال به ترکیه میروند و ۸۰۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه میکنند آیا بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهند؟؟؟
بیش از ۲۸۰ هزار ایرانی در سال به امارات میروند و بیش از ۵۰۰ میلیارد هزینهی سفر ایرانیان میشود بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهید.
بیش از ۸۰ هزار ایرانی در سال به تایلند میروند و بیش از ۴۰۰ میلیارد هزینهی سفر به تایلند ایرانیان است، بهتر نیست این هزینه را به فقرا داد؟؟؟
بیش از ۷۲ هزار ایرانی در سال به مالزی میروند و هزینهی سفر ایرانیان حدود ۳۶۰ میلیارد تومان است بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهند؟؟؟؟
🚫 سوال!
چرا فقط نزدیک محرم و اربعین، فقرا و نیازمندان برای عدهای دینستیز مهم میشوند؟؟!!!
چرا در هنگام سفر به تایلند و آنتالیا فقرا و نیازمندان مهم نیستند؟
🔺نقره داغ سلبریتی های هنجار شکن| تا ده درصد اموال سلبریتی متخلف به عنوان جریمه اخذ می شود
🔹در لایحه حجاب تنظیم شده توسط مرکز پژوهش های مجلس که اکنون در کمیسیون قضایی در حال بررسی است برای مجازات سلبریتی های هنجارشکن موارد متعددی مانند جزای نقدی تا ده درصد کل دارایی و تا ۱۵ سال محرومیت از فعالیت شغلی در نظر گرفته شده است
🔹بر این اساس اگر کل دارایی یک سلبریتی هنجار شکن یا مروج ولنگاری ۱۰۰ میلیارد تومان باشد تا ۱۰ درصد آن یعنی ۱۰ میلیارد تومان به عنوان جریمه خودکار از حساب سلبریتی خاطی کسر می شود
🔹در این طرح بجای بگیر و ببندهایی که تا کنون نتیجه ای جز سو استفاده دشمن برای تبلیغات علیه کشور نداشته جریمه های سنگین در نظر گرفته شده که خودکار از حساب اشخاص متخلف کسر خواهد شد
....
....
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خشم بیبیسی فارسی از اظهارات مهدی رسولی علیه تجزیه طلبان؛ اهانت شبکه دولتی انگلستان به محرّم و عزاداران حسینی!
💢 اتاق فکر مشترک شبکههای ضد ایرانی، امسال بیش از گذشته پروژه تخریب محرّم و توهین به عزاداری مردم ایران را در دستور کار خود قرار دادند تا بلکه بتوانند از این طریق شکست خود را در عرصههای سیاسی پنهان و اینگونه عقده گشایی کنند!
....
....
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔳مصاحبه بسیار جالب
عباس موزون با رهبر
هندوها درباره ی امام
حسین (ع)
....
....
15.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟥 نامزد فیلسوف ریاست جمهوری آمریکا همان حرف های امام خامنه ای را تکرار می کند !
🔺️کورنل وست استاد فلسفه دانشکده الهیات یونیون (Union Theological Seminary) نیویورک که خود رانامزد انتخابات ریاست جمهوری پیش روی آمریکا کرده به افشاگری گسترده ای علیه سیاست های ایالات متحده در جهان دست زده است ؛ مواضع کورنل وست اثبات می کند که توصیه های راهبردی رهبر معظم انقلاب به پوتین برخاسته ها از واقعیات جهان است اما کورنل وست چه گفت :
✔️ناتو ابزار توسعه ایالات متحده امریکاست
✔️آمریکا دنبال تشکیل امپراطوری است
✔️ ۸۰۰ واحد نظامی را در بیش از ۱۰۰ کشور جهان مستقر کردیم ما چه نیازی به این امپراطوری داریم ؟!
✔️ماقول داده بودیم یک اینچ بسمت مرزهای روسیه نرویم اما حالا ۸۰۰ مایل مرز مشترک با روسیه بدست آوردیم !!
✔️اگر موشک های روسیه در مکزیک یا کانادا بود آمریکا با آنها چکار می کرد؟!
✔️با این سیاست بسمت نابودی نوع انسان ، سیاره زمین و نابودی دموکراسی خواهیم رسید !
🟥 آیا برخی جناح های سیاسی باز به غرب پرستی و ناتو دوستی خود و نیز دعوت نظام به مذاکره با این امپراطور وحشی ادامه خواهند داد یا با کنار گذاشتن لجاجت های کودکانه خود حرف های دلسوزانه پدر پیر خود را برای قوی تر شدن ایران آویزه گوش خواهند کرد ؟!
#دکتر_مجتبی_زارعی
....
....
✅پیامهای امام زمان (عج) به امام خمینی (ره)
🌹 آیت الله سید علی اکبر قرشی در مصاحبه ای گفت:
🔹 سالها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، یک روز در ارومیه شنیدم که آیتالله خزعلی در یک سخنرانی عمومی مطلبی قریب به این مضمون گفته است:«امام زمان (عج) در جریان پیروزی انقلاب دوبار به رهبر انقلاب، امام خمینی پیام پیروزی داده است و هدایت فرموده است و این دو پیام به وسیلهی شخصی بزرگوار و معنوی به نام «لطیفی» که ساکن تهران است و من او را میشناسم، به امام خمینی ابلاغ گردیده است».
🔸 این مسئله برای من خیلی عجیب آمد و سعی کردم به حقیقت آن پی ببرم. تا اینکه چند ماه بعد در مجلس خبرگان، آیتالله خزعلی را دیدم و در آن مورد از ایشان سؤال کردم. آقای خزعلی مسئله را کاملاً تأیید کرد. گفتم: «پس اگر من این موضوع را کتبی برای شما بنویسم، جواب مکتوب مینویسید؟».
گفت: «بله، مانعی ندارد، شما بنویسید، من هر دو قضیه را در جواب شما مینویسم.»
🔺من نوشتم: «بسم الله الرحمن الرحیم.
حضرت آیتالله خزعلی دامت برکاته.
سلام علیکم و رحمةالله. راجع به اینکه آقای لطیفی دو دفعه مژدهی پیروزی را از طرف امام زمان (عج) به حضرت امام آورد، توضیح فرمایید»
🔺ایشان با خط خود در جواب نوشت:
«بسم الله الرحمن الرحیم.
🌹1- پیام به پاریس که فرمودند: «شاه میرود، نگران نباشید». امام راحل سؤال میکند: «با خونریزی یا بیخونریزی؟» میگوید: «امام علیه السلام فرمود:«بیخونریزی»
🌹2- روز بیست و یکم بهمن پیام مبنی بر اینکه «در خانه نمانید، بیرون بریزید وگرنه کشته خواهید شد».
🔹 به وسیلهی همین پیام، امام خمینی(ره) اعلام فرمود به حکومت نظامی اهمیت ندهید و بریزید بیرون. در نتیجه مردم تهران، بیرون ریختند، حتی خانوادههای خود را آوردند و در خیابانها نشستند، دیگر در تهران به هیچ وجه امکان آمدن تانک و امثال اینها نبود؛ بنابراین آن توطئهی خطرناکی که در نظر بود تا صدها تانک را وارد تهران کنند و با خونریزی انقلاب را از بین ببرند و محل اقامت امام را بمباران نمایند، منتفی شد.
این موضوع را آقای خزعلی هم شفاهی شهادت داد و هم بهصورت کتبی نوشت و تأیید کرد.
🌕 مسئلهی دیگر در همین موضوع، خاطرهی آقای «مرتضاییفر» است که در یکی از مجلات سپاه پاسداران نقل شده و پیام پیروزی امام زمان (عج) به امام خمینی(ره) را تأیید میکند.
ایشان در آن خاطره میگوید: «ما روز 21 بهمن 1357 در منزل آیتالله طالقانی نشسته بودیم. به ایشان گفتند: «امام پیام داده که مردم در خانههای خود نمانند، بیرون بریزند و به حکومت نظامی اهمیت ندهند».
آقای طالقانی گفت: «امام مدت پانزده سال از ایران دور بودهاند و توجه ندارند که این دژخیمان رژیم چه بیرحم هستند. اگر مردم بیرون بریزند، همه را قتل عام میکنند؛ بنابراین صلاح در آن است که در منازل و خانهها بنشینیم، ببینیم عاقبت کار چه میشود؟».
بعد مرحوم طالقانی با امام حدود نیم ساعت تلفنی گفتگو کرد تا شاید امام را قانع کند که مردم را از خانههایشان بیرون نیاورند. ما حرفهای آقای طالقانی را شنیدیم که سعی داشت امام را هرطور شده، از تصمیم خود مبنی بر بیرون آمدن مردم از خانهها و اهمیت ندادن به حکومت نظامی، منصرف نماید.
تا اینکه آقای طالقانی گوشی را گذاشت و در گوشهای زانوانش را بغل گرفت و ساکت ماند! حتی سرش را روی زانوانش تکیه داد و به فکر فرو رفت.
ما با خود گفتیم حتماً امام حرفی زده و مثلاً به ایشان گفته شما دخالت نکنید و ...؛ بنابراین آقای طالقانی ناراحت شده است. امّا چیزی نگفتیم تا اینکه ایشان یک دفعه سر از زانوانش برداشت و به حال طبیعی و عادی برگشت. سؤال کردیم: «آقا چه شده؟ آیا امام به شما پرخاش کردند یا حرفی گفتند که شما ناراحت شدید؟» آقای طالقانی گفت: «نه، نه، اصلاً مسئله این نیست. من اصرار کردم که امام اعلامیههایش را پس بگیرد و امام هرچه میگفت، من قانع نمیشدم، در آخر فرمود: «آقای طالقانی! اصرار نکن! احتمال بده که این دستور از طرف امام زمان (عج) است!» تا امام این جمله را گفت، من به خود لرزیدم و بیاختیار گوشی را گذاشتم و حالم دگرگون شد!».
بنابراین، راز رهبری قاطعانه و پیروزمندانهی امام راحل در پیروزی انقلاب در تأیید غیبی ایشان نهفته و ایشان منظور نظر حضرت صاحبالزمان (عج) بود.
📚خاطرات آیت الله سید علی اکبر قرشی، تهران: مرکز اسناد انقلاب اسلامی، 1388، صص136-133
....
....
🔻انقلاب عاشورایی در دورۀ پساانقلابی:
انقلاب در محکمهی عاشورا؟!
🖊 مهدی جمشیدی
۱. اگر دچار فقدان «روایت سیاسی و اجتماعی از عاشورا» باشیم، در واقع، عاشورا را در یک عزاداری ساده و محض، خلاصه کردهایم که فقط جنبۀ شخصی و باطنی دارد و با نظم سیاسی و وضع تاریخی، بیگانه است. در این راستا، باید عاشورا را به امروز و اکنون آورد و این میسّر نیست جز با تصویرسازیِ انقلابی و سیاسی از عاشورا. تلقّی رهبر معظّم انقلاب از عاشورا، سرشار از این جنبه است. رساترین و دقیقترین تعابیر انقلابی و اجتماعی دربارۀ عاشورا، در سخنان ایشان بیان شده است؛ به خصوص، چهار سخنرانی ایشان در دهۀ هفتاد که در آنها به مسألۀ «عبرتهای عاشورا» پرداخته شده است. البته حادثۀ عاشورا، هم برای «انقلابکردن» نافع است و هم برای «نگهداشتن انقلاب». به بیان دیگر، عاشورا حادثهای نیست که در مرحلۀ «انقلاب» متوقف بماند و در مرحلۀ «پساانقلاب»، دیگر کارکردی نداشته باشد. مفهومپردازی عبرتهای عاشورا نشان میدهد که میتوان خط تحلیلی دربارۀ عاشورا را به دورۀ پساانقلاب نیز تعمیم داد و مشخص کرد که چه تحولات آشکار و پنهانی میتوانند جامعۀ اسلامی را به مرتبهای از انحطاط و سقوط سوق بدهند که در نهایت، واقعهای همچون کربلا رخ بدهد. در این برداشت، آسیبهای درونیِ جامعۀ اسلامی که میتوانند چنین وضعی را پدید آورند شناسایی و فهم میشوند و از طریق مشابهتسازی تاریخی، به عبرتهایی برای اکنون تبدیل میشوند. این عبرتها هم معطوف به جامعۀ اسلامی هستند و هم معطوف به حکومت اسلامی. آیتالله خامنهای با مطرحکردن این بحث در دورۀ پساانقلاب، نخستین گام را در مسیر انذار و هشدار برداشت و نشان داد که هیچ پروایی از مقایسه ندارد، بلکه آن را میطلبد تا تاریخ تلخ کربلا تکرار نشود.
۲. اما در چند سال اخیر، جریان غیرانقلابی و سکولار - که وجود و حضورش در قدرت سیاسی، ریشۀ دشواریهای معیشتی مردم بوده است - کوشیده است با پناهبردن به شبیهسازیِ تاریخی، «عاشورا» را در برابر «انقلاب» بنشاند و انقلاب را چونان «ساختار سیاسیِ جور» ترسیم نماید. مجالس و هیئتهای اینان، به محفلی برای درهمشکستن مقاومت انقلابی و تردیدافکنی در جبهۀ حقّ و کنایهزدن به اصالتهای انقلابی تبدیل شدهاند. اینان به دلیل منافع و مطامع سیاسی، در مقابل رهبر انقلاب صفآرایی کرده و با این گمان که عاشورا، فقط ظرفیت پیشاانقلابی دارد و میتوان از آن در جهت نهضت و جنبش و شوریدن بهره گرفت و نظم سیاسیِ کنونی را به چالش کشید، روایتهای معوج میبافند. بهاینترتیب، اینان از عاشورا، بر ضدّ خطّ اصیلِ عاشورا بهره میبرند و تزویر را به تحریف ضمیمه میکنند و در سایۀ سوگواری حسینبنعلی، به پرچمدار حسینبنعلی میتازند. اینهمه در حالی است که نه نظم سیاسی و نه نظم اجتماعی، دچار «استحاله» نشدهاند و انقلاب و جامعه با وجود دشواریها و تنگناها، همچنان اصالتهای خویش را حفظ کردهاند و دچار «جابجاییهای ساختاری» نشدهاند. در مقابل، اینان میکوشند با روایتپردازی سیاه و غلیظ، وضع کنونی را بحرانی و نزدیک به فروپاشی و انحطاط ترسیم کنند تا دوگانهسازیهایشان بر ضدّ انقلاب، مقبول و موجّه افتد.
۳. جالب اینکه آیتالله خامنهای در اواخر دهۀ هفتاد که نیروهای سیاسیِ تجدیدنظرطلب و استحالهشده میخواستند نظم سیاسی و نظم اجتماعی را به سوی لیبرالدموکراسی سوق بدهند، آشکارا از حادثۀ عاشورا در جهت غایات انقلاب بهره برد و همچنان نیز حادثۀ عاشورا را دارای ظرفیت تحلیلی برای این مواجهه معرفی کرد. ایشان گفتند: در صدر اسلام، «بزرگترین» و «مهمّترین» ضربهای که بر اسلام وارد شد، این بود که «حکومت اسلامی» از «امامت» به «سلطنت» تبدیل شد و امام حسن(ع) به خاطر یک مصلحت بزرگتر که حفظ اصلِ اسلام بود، مجبور شد این تحمیل را بپذیرد. امروز نیز اساس نقشۀ دشمن، این است که حکومت را از «محور اصلی» که «امامت» و «دین» است خارج کند؛ چون بعد خاطرش جمع است که همهکار خواهد کرد، امّا به برکت هوشیاری ملّت و به برکت انقلاب، امریکا قادر نیست حادثهای مثل حادثۀ صلح امام حسن(ع) را تحمیل کند، بلکه اینجا اگر دشمن زیاد فشار بیاورد، «حادثۀ کربلا» اتّفاق خواهد افتاد(آیتالله خامنهای، در دیدار جوانان، ۱-۲-۱۳۷۹). در تاریخ پساانقلابی، فقط مبارزه و ایستادن و مقاومت معنا دارد و هرچه که رخ بدهد، این تاریخ از «مدار عاشورا» خارج نخواهد شد؛ چنانکه دشمن برای برانداختنِ این تاریخ قدسی، چارهای جز بازسازیِ نبرد کربلا ندارد. پس تاریخ پساانقلابی در درون خود، همچنان عنصر نهضت و انقلاب را دارد و «نظریۀ نظام انقلابی» نیز همین را میگوید و انقلاب، خود را منجمد و متصلب نمیانگارد که از منطق و موقعیت عاشورایی بهراسد.
🖇 منتشرشده در:
https://tn.ai/2929439