گرفتن خسارت تخریبهای اخیر از عاملین و آمرین باید به مطالبهی عمومی تبدیل شود
ابتدا از فوت امینی متاثر شدم ولی الان به روح امینی هزاران لعن و نفرین می فرستم دختره بی عفت و بی حجاب و بی حیا که شواهد از ارتباط اش با کومله داعشی می دهد ورمز اغتشاش در کشورم شده یک تار موی رزمندگان و مدافعین حرم و خانواده شهدا و پلیس و سپاه و ارتش و خصوصا مقام عظمای ولایت را با هیچ چیزی عوض نمی کنم
بعضی نه تنها زندگی شان نکبت است، بلکه مرگشان هم نکبت است.
مرگش هم شوم بود.
چهل نفر را باخودش برد!!
19.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امثال مهران مدیری و دیگر سلبریتیها از کدام مردم سخن میگویند؟ این جماعت از چه کسانی حمایت میکنند؟ چرا نباید اموال حامیان این جنایتکاران را مصادره و آنها را محاکمه کرد!
#سلبریتیهای_حامی_داعش_را_محاکمه_کنید
#دیوث_سیاسی
ببخشید همان #دیوث صحیح است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 راهپیمایی مردم اصفهان علیه اقدامات آشوبگرانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خروش دیار علویان علیه آشوبگران/ «نه» رسا مازندرانیها به اغتشاش
🔹همزمان با ۲۸ صفر سالروز رحلت پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله و شهادت امام حسن مجتبی علیهالسلام صدها هزار نفر از مردم ولایتمدار استان مازندران به دعوت هیاتهای مذهبی و قرآنی، اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم، مساجد و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران توسط آشوبگران و تحرکات اخیر هنجارشکن را در گردهمایی پرشور محکوم کردند.
✋
نگاهی تربیتی به اعتراضات و اغتشاشات
🔸خشونت ، قتل ، غارت ، آتش سوزی، جنایت ، کشف حجاب ، تعرض به ناموس مردم ،توهین به مقدسات و.....
🔺متأسفانه برخی اقدامات و شرارت های آشوبگران در روزهای گذشته دل هر انسانی را به درد می آورد. نکته تربیتی ماجرا اما این است که اکثر این افراد زیر ۲۰ سال سن داشتند.
🔹باید پرسید این نسل در کجا تربیت شدند که اینگونه شرور و هنجار شکن بار آمده اند؟ آیا پدرها و مادرهای این جوانان می دانند فرزندانشان در این معرکه چه می کنند ؟!
🔹آیا جز این است که ادب ، احترام ، کنترل خشم ، مهارتهای اجتماعی ، توانایی تفکر، توانایی تشخیص و تحلیل شرایط، باید در سیستم آموزش و پرورش رسمی آموخته شود و در خانواده بارها و بارها تمرین و تاکید شود و توسط گروههای مرجع فرهنگی تشویق و تعمیق شود؟
به نظر می آید سالهاست خانواده ها ی ایرانی اهمیتی به تربیت کودکان خود نداده اند. صرفا به دنبال فراهم آوردن امکانات مادی بودند. کودکانی پر توقع ، خودخواه ، هیجانی، جوگیر، روان رنجور ، حساس و در عین حال نا امید ، پرورش داده اند که فقط به خودش می اندیشد و به دیده شدن . او فقط میخواهد خودش را نشان بدهد. به سرعت تحت تاثیر و فشار گروه دوستان و فضای مجازی قرار می گیرد.
🔹احترام و علاقه به انسانها ، به محیط زیست ، دیگر خواهی و قانون گرایی مدت هاست مهجور مانده و خانواده ها ،سیستم آموزش رسمی و غیر رسمی هیچ برنامه ی مشخص برای این موضوع ندارند. و کودکان و نوجوانان رها شده در فضای مجازی ، مجاز را حقیقت و بَدَل را اصل می شمارد .
🔹و زندگی و زیبایی ها و عشق را فدای لذت آنی را می کنند و سردرگم و بیهویت، ناامیدی و افسردگی را فریاد می زنند .
🔹یادتان هست که پدیده ی مجازی به نام چالش در میان نوجوانان باب است . که افراد را دعوت می کنند تا کاری را انجام دهند کاری که معمولا از تعقل و تفکر و چرایی به دور است و صرفا برای همرنگی با گروه های مجازی و برای دیده شدن انجام می شود . اینگونه می شود که در شرایط خاص جامعه ، نوجوان و جوان ما ، جوگیر و هیجان زده کارهایی می کند که حتی خودش هم نمی داند چرا .
🔹در این مجال ، روی سخنم با خانواده هاست. تربیت ، ادب آموزی ، کمک به رشد روانی و اجتماعی هنوز هم وظیفه ذاتی و اصلی خانواده است . باشد که دوباره به آن بپردازیم .
✍منیره میرزایی، مشاور خانواده