برخی در حال هیاهو هستند که آنچه در لبنان روی داد، مقدمه حمله به لبنان است! زخمی شدن سه هزار نفر در اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی هر چند رویدادی مهم و عبرتآموز است، اما دلیلی نمیشود که رژیم صهیونیستی فکر کند میتواند پس از آن به لبنان حمله کند. رژیم جنایتکار و تروریست صهیونیستی خیلی هم دوست دارد که حملهای به لبنان کند، اما اگر بداند که موفق میشود اما واقعیت این است که چنین مسالهای در این شرایط اصلا به نفع رژیم نیست. سه هزار نفر زخمی شدهاند که بیشتر آنها شهروندان لبنانی هستند. مقاومت بیش از 150 هزار نفر نیروی رزمی دارد و هیچ نیروی رزمی مقاومت در این اقدام تروریستی زخمی نشدهاند. صهیونیستها فقط بر حجم جرم خود میافزایند.
....
....
کانال خبر و تحلیل
امروز در تذکر به رئیس جمهور ۲ نکته را گفتم؛ اولا اینکه حرف دیروزتان درباره اینکه دنبال صدور انقلاب
این روزها چقدر تعداد مردان با غیرت و با وجود و انقلابی حقیقی در بین وکلای مجلس کم شده است .
خدا قوت به امیر حسین ثابتی که نمونه ی یک فرد متخصص ِمتعهد و انقلابیست .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نبویان خطاب به پزشکیان: از آقای روحانی عبرت بگیرید؛ برای یکبار هم که شده متن FATF را بخوانید!
♦️ نبویان عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در صحن علنی در تذکری به رئیسجمهور گفت: تحریمها از ۸۰۰ عدد به ۱۵۰۰ عدد رسید آقای پزشکیان سعی کنید اولاً متن برجام و fatf را برای یک بار بخوانید و صرفاً به وسوسههای کسانی که خانواده و بچههاشان در خارج از کشور هستند اعتماد نکنید
🔺ثانیاً از تلاشهای باطل و چشم امید بستن به دشمنان ملت به جای اعتماد به ملت بزرگ ایران در دولت آقای روحانی عبرت بگیرید!
.....
....
مسعود پزشکیان:
اگر آمریکایی ها برادری شان را ثابت کنند!!
با آنها رابطه خواهیم داشت
و با هم #برادریم!!؟؟
۲۶شهریور ۱۴۰۳
....و اما روزگاری امام خمینی (ره)
می فرمود:
حتی اگر در تمام آمریکا مسجد بسازند و در بالای گلدسته ها شعار #الله_اکبر قرار بدهند
هیچ وقت شعار #مرگ_بر_آمریکا را
فراموش نکنید
چون #آمریکا #شیطان_بزرگ است
.....و حال رئیس جمهور ایران اسلامی
دوست داره برادر آمریکایی بشه!؟
و البته این نباید عجیب باشه در دولتی که انقلابیون ، خوار و خفیف میشوند و فتنه گران مدال وزارت و... میگیرند انتظاری بیش از این نیست.
......
.....
احضار محمد مهاجری به دادستانی تهران
🔹در پی انتشار مطلبی از سوی محمد مهاجری فعال رسانه ای، در مورد به کارگیری ۲۰۰ مشاور برای یک وزیر در دولت سیزدهم، دادستانی تهران وی را جهت ارائه مستندات وتوضیحات در مورد این ادعا احضار کرد.
@TasnimNews
🔴 حسین پاک، خبرنگار ایرانی مستقر در بیمارستان بیروت: کاش توان داشتم تا درباره امروز بنویسم. دستان بریده شده و چشمان از کاسه بیرون ریخته، پهلو های شکافته شده، فریادهای یا زهراء و یا حسین 😭😭😭
🔻پ ن:
ابعاد ضربه وارده به حزب الله واقعا پیچیده و سنگین است و آسیب های وارده به مقاومت لبنان از یک جنگ گسترده و طولانی مدت نیز بالاتر رفته است. با یک کار اطلاعاتی قوی و یک نفوذ امنیتی، ظرف چند ثانیه چندهزار نفر از نیروهای حزب الله مجروح شده و از سازمان رزم آن خارج شده اند. این افراد متاسفانه عمدتا بینایی خود را از دست داده و یا دچار قطع انگشتان دست شده اند.
متأسفانه این حادثه بار دیگر ضعف نهادهای حفاظتی و اطلاعاتی مقاومت را برجسته ساخته است. جبران این خسارت تقریبا غیرممکن است و انتقام در ابعاد آن بسیار دشوار.
تسلط یک تفکر کهنه و منسوخ که شناخت درستی از جنگ های نوین نداشته و همچنان در حال و هوای دهه شصت می باشد، کار دشمن را به غایت ساده کرده است. تا یک #پوست_اندازی همه جانبه رخ ندهد، این حوادث تکرار خواهد شد!/صدیقی
.......
......
🔰 بازیگران بیاراده در فتنه سیا و موساد صلاحیت مدیریتی ندارند
🔸روزنامه زنجیرهای هممیهن ادعا کرد حوادث سال ۱۳۸۸ دامی است که کیهان میخواهد پهن باشد و پزشکیان میخواهد آن را جمع کند!
این روزنامه در تحلیلی با عنوان جمع کردن دام ۸۸، به پرسش کیهان و پاسخ پزشکیان در نشست مطبوعاتی اخیر پرداخته و نوشت:
🔻«شاید بهترین پرسش را خبرنگار کیهان از پزشکیان پرسید. از این جهت که صفبندیها و مرزبندیها و تعارضهای بنیادین را در ایران امروز به نمایش گذاشت. برای این جریان، مسئله امروز کشور و ریشه بحرانها صرفا به انتصاب چند فعال سیاسی و رسانهای در برخی مسئولیتهای درجه چندم دولت چهاردهم برمیگردد و از اینرو، سؤال خبرنگار کیهان این است که چرا افرادی که به دلیل مواضع خود با برخوردهای قضائی و امنیتی مواجه شدهاند، مسئولیت داده اید.
🔻پزشکیان بهصراحت پاسخ کیهان را داد و عملا بهکار نگرفتن مدیران و کارشناسان را به دلیل داشتن پرونده یا احکام برآمده از مواضع سیاسی و اعتراضی آنان در سالهای گذشته را سیاستی نادرست و مردود دانست. در رویکردی که پزشکیان طرح میکند، اصولا مسئلهای تحت عنوان بازگشایی پرونده ۱۳۸۸ معنا ندارد. این بیمعنایی البته به آن جهت نیست که مسایل رخداده در سال ۱۳۸۸ و پیامدهای آن، رخداد کماهمیتی بوده است و نیروهای سیاسی (در هر دو سوی ماجرا) میتوانند بهراحتی آن را فراموش کنند.
🔻طبیعتا برای قضاوت درباره اینکه کدام طرف صاحب حق است و درست میگوید، نمیتوان به گزارشهای نهادهای امنیتی و یا احکام قضائی دادگاههایی که خود یکطرف نزاع بودهاند و بسیاری از تعارضات امروز ناشی از رفتارها و رویکردهای آنها در اعتراضات و اتفاقات سال ۸۸ و موارد مشابه و شدیدتر آن در سالهای بعد بوده است، اتکا و استناد کرد؛ چراکه نیروهای معترض چنین تلقی دارند.
🔻از این منظر است که پرسش و پاسخ کیهان و پزشکیان را در سطحی بسیار فراتر و کلانتر از انتصاب چند مدیر میانی و کارشناس باید دید و شناخت. این پرسش و پاسخ، میان دو رویکرد جدی به مناسبات کلان امروز ایران است. در یکسو، رویکردی است که میخواهد همچنان با «فتنهگر» و «اغتشاشگر» خواندن این و آن، دام پهنشده ۸۸ را گشوده نگاه دارد و هر روز و هر سال به بهانه بروز جنبشی اعتراضی و حتی مواضع انتقادی بر دایره و گستره این دام بیفزاید. در سوی دیگر، پزشکیان و حامیان گفتمان وفاق قرار دارند که رویکرد آنان، جمع کردن این دام قدیمی و فراهم کردن امکانی برای استفاده حداکثری از ظرفیت نیروهای سیاسی، اجتماعی و فکری است».
🔸درباره این نوشته روزنامه هممیهن باید چند نکته را متذکر شد: 1) تضییع حقوق خصوصی و یا عمومی از سوی اشخاص مشمول مرور زمان نمیشود (انّ الحقّ القدیم لایبطله شئ). وگرنه هر قاتل و سارق و شرور و خائن وطنفروشی میتوانست بعد از ارتکاب جرم از انظار پنهان بماند و سپس بگوید که جرم ارتکابی مشمول مرور زمان شده است.
🔸فتنه و آشوب سال 1388 به اعتبار اصل و تبعات و خسارات آن، تضییح حق همه ملت ایران، حق 40میلیون رایدهنده و 5/24میلیون نفری است که نامزد مورد نظر آنها با فاصله 11میلیون رای حائز اکثریت شده بود. همچنین از دل آن آشوب و ناامنی، تحریمهای دولت اوباما علیه ملت ایران کلید خورد که بنابر گزارش روزنامه لسآنجلستایمز، مشورت اولیه آن را نمایندگان سران جنبش سبز در نشست با مقامات آمریکایی داده بودند. به عبارت دیگر، غیر از تضییع حق عمومی و معارضه با انتخابات و جمهوریت، اتهام ایجاد ناامنی و بسترسازی برای فتنه تحریمهای اقتصادی نیز بر دوش فعالان فتنه سبز و مجرمان بازداشتی و محکوم شده سنگینی میکند.
🔸بله فتنه 88 دام بود اما دامی که سرویسهای بدنامی مانند سیا و موساد و امآیسیکس برای تبدیل حماسه انتخابات به تهدید امنیت ملی پهن کردند و امثال موسوی و خاتمی و برخی سران مجمع روحانیون و حزب مشارکت به شکل قبیلهای، با اختیار و آگاهی در آن گام گذاشتند تا خیانت و جنایتهای بعدی در حق مردم و نظام اتفاق افتاد. هشت ماه صبر و حوصله و مدارای نظام و نصایح دلسوزانه رهبر حکیم انقلاب هم در این جنایتکاران اثر نکرد، انگار که هیچ اختیاری از خود در مقابل نقشه و دیکته بیگانگان ندارند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Ew9
@Kayhan_online
.......
.....