🔹کسی از #زن_زندگی_آزادی حرف میزند که روی تیشرت سربازانش نوشته شده است: با زدن زنان باردار، با یک تیر دو نشان بزنید!
🔸کسی میگه #زن_زندگی_آزادی که ۲۵هزار زن و بچه رو قتل عام کرده
▪️بزرگترین دیکتاتوری دنیا میگه ایران ازاد خواهد شد
🔹 آزادی از نوع ویرانی که برای سوریه راه انداختی؟
قاتل، خفه شو
......
.....
100.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ کامل لایو بسیار زیبای جنگ تمدنی ترکیبی با حضور جناب آقای مهندس شکوهیان راد
🔴 موضوعات مهم این لایو
✳️ نحوه شهادت شهید رئیسی (ترور یا حادثه)
✳️ علت برگزار نشدن وعده صادق ۳
✳️ ظریف در دولت چه کاره است و نقشش در عدم تحقق وعده صادق ۳
✳️ آیا ایران سوریه رو معامله کرد؟
✳️ پس این همه هزینه ای که در سوریه کردیم و این همه شهیدی که دادیم چی میشه؟
✳️ چگونه مطالبه گری کنیم
✳️ اینکه چرا این لایو در یوتیوب انجام شد
این لایو رو برای بقیه دوستانتون هم ارسال کنید
#آنتی_فتنه
#نکته_بصیرتی
......
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌عجیب به دلم نشست
✅شاید رزق امروزمون دیدن این کلیپ باشه
......
.....
✳️نقل از کانال تلگرامی حزبالله لبنان:
اعتماد بشار اسد به کشورهای خلیج فارس و قطع رابطه با ایران
اتفاقی که یک سال پیش افتاد، تا بتوانید اتفاقات جاری را درک کنید... خلاصه
یک سال پیش به طور ناگهانی وزیر امور خارجه امارات وارد دمشق شد و روابط بشار و کشورهای حاشیه خلیج فارس به ویژه عربستان و امارات عادی شد و پس از آن اتفاقات زیادی رخ داد و تصمیمات زیادی علیه جبهه مقاومت و به ویژه حزب الله صادر شد و ایران، از جمله دستور امنیت سیاسی سوریه مبنی بر تعطیلی مدارس ایران، از جمله مدارس علمیه، ایرانیان از اجاره خانه ها و اماکن منع شدند، تعداد بازدیدکنندگان ایرانی به 200 بازدیدکننده در هفته محدود شد و فعالیت ها به شدت محدود شد. به ویژه فعالیت های بشردوستانه ایرانیان، مانند مراقبت از یتیم خانه ها و همچنین فعالیت های فرهنگی، برای اداره مربوط به امور سوریه شناخته شده بود.
از جمله مواردی که اتفاق افتاد، دستور رهبری سوریه مبنی بر اخراج تمامی اعضای حزب الله و جلوگیری از ورود آنها به سوریه همراه با سلاح، حتی سلاح های شخصی بود که در هنگام ورود به خاک سوریه، علاوه بر تشریفات بازرسی دقیق، از همراه داشتن آن ها منع شدند. در ایست های بازرسی نظامی ایجاد شده...
«ارباب جنوب» پیش از این درخواست تسهیل انجام برخی فعالیتهای اطلاعاتی نظامی در جولان را از خاک سوریه داده بود، اما او همچنین از 9 ماه پیش دستور خروج گروههای عراقی از خاک سوریه را رد کرد آنها را از شرکت در سیل الاقصی منع کردند و هیچ یک از آنها در آنجا باقی نماندند مگر تعدادی از برادران که از حرم حضرت زینب سلام الله علیها محافظت کنند.
به نظر می رسد وعده هایی که بشار اسد از خلیج فارس دریافت کرده در تغییر مسیر او تاثیرگذار بوده است.
مانند جمهوری اسلامی، دوستان خود را رها نمی کند و رهبری ایران به تلاش برای بازگرداندن مسائل با اسد شخصاً سعی می کرد او را متقاعد کند که در این محدودیت ها تجدید نظر کند، اما متأسفانه وی پاسخی نداد.
وقتی جمهوری اسلامی متوجه شد که مقدمات سرنگونی او وجود دارد، آقای لاریجانی بیش از 6 ماه پیش تمام این طرح را به او ابلاغ کرد، اما او واکنشی نشان نداد و موضع خود را حفظ کرد و از جبهه مقاومت فاصله گرفت.
تا اینکه جمهوری اسلامی تصمیم گرفت و تصمیم خود را گرفت و حزب الله را متقاعد کرد که هر چه سریعتر جنگ را متوقف کند.
جمهوری اسلامی از طریق رسانه ها به مسائل خود نمی پردازد، بنابراین این جزئیات در آن زمان رسانه ای نشد و در دایره باریکی که مطلع بودند و این جزئیات را می دانستند محصور ماند.
هواداران فکر می کنند که فروپاشی سوریه شکستی برای جبهه مقاومت خواهد بود و این درست نیست
تنها چیزی که از سوریه مفید بود خط زمینی بود و این با تصمیم بشار اسد یک سال پیش قطع شد.
جبهه مقاومت برای ایجاد گزینههای جایگزین کار کرد، و این در واقع غلبه کرد، زیرا جبهه مقاومت با دیگر گزینهها کار میکرد جبهه نیاز به دولتی دارد که از طریق آن سلاح و پشتیبانی به یمن منتقل شود؟
آیا ایران برای رساندن سلاح به غزه به دولت و خط زمینی نیاز داشت؟
......
.....
تلفات ایران در جنگ جهانی اول:
۹ میلیون نفر
تلفات ایران در جنگ جهانی دوم:
۵ میلیون نفر
تلفات ایران در هشت سال جنگ با عراق:
۲۰۰ هزار نفر
هزینه مقاومت کمتر از تسلیم است!
......
.....
دیدم سید جواد نقوی یک استوری زده بود و یک حرف مهم را با ادبیات متفاوتی نوشته بود! من آن حرفها را با بیان خودم مینویسم ...
-------------
دیروز بخش زیادی از سخنرانی آقا مثل یک معلم کلاس اول بود که داشت از چرایی جنگ و اصلاً اینکه چرا ما در منطقه هستیم صحبت میکرد ... واقعاً زشت است که کار ولی فقیه به اینجا برسد که مجبور به بیان بدیهیات برای ما شود.
با صراحت باید به این تعداد قرارگاه، سازمان، وزارتخانه و صدها میلیارد بودجهای که میگیرند تاخت! که فقط شدهاند لب و دهن ...
باید از مدیران فرهنگی پرسید که چگونه شبها راحت می خوابید؟!
این سخنرانی وظیفه آفا نبود، از بیعرضگی و بیعملی آنهایی است که کیف به دست دنبال پست و مقاماند!
حرفهای دیروز آقا عمدتاً راهبردی نبود. آقا مثل معلمها نشسته بود و شبهه جواب میداد و به بچههای تنبل و بعضاً بیعرضه #امید میداد که تلاش کنید و اینقدر لاطئلات نبافید!
......
......
نبرد قدرت سخت و نرم غرب در غزه
سرمقاله روزنامه جوان -عبدالله گنجی
غرب چه از جهت تمدنی و چه از جهت رفتاری دارای دو رویه است. یک رویه علمی و تکنولوژیکی که جهان نیز از آن بهرهمند میشود، اما یک رویه فرهنگی و سیاسی و سبک زندگی دارد که برای فرهنگها و ملل شرقی بعضاً تهوعآور است.
اما غرب در ۷۰ سال اخیر تلاش کرده است در تکنولوژی نظامی نیز برتری خود را حفظ نماید و با همین هیبت، بازدارندگی و وامداری دیگران را توأمان به پیش ببرد. در همین ۷۰ سال تلاش کرده است خود را محور و پرچمدار همه حقوق و ارزشهای انسانی معرفی نماید.
در جهان امروز هیچ قاره و هیچ کشوری به اندازه غربیان مدعای آزادی، حقوق بشر، دموکراسی، صلح و... ندارد. یعنی همان غربی که هیروشیما و ناکازاکی را با بمب اتم نابود کرده است، ۲۵ میلیون نفر را در جنگ جهانی دوم و کمتر از آن را در جنگ اول کشته است و آفریقا و ملل دیگر را به بردگی و استعمار گرفته است، امروز خیلی شیک و اتو کشیده و کاملاً با ژست متمدنانه خود را مدافع حقوق، حق حیات و آزادی بشریت میداند و به قول جوزف بورل (کمیسیونر سیاست خارجی اروپا) جهان غیرغرب را جنگل به حساب میآورد.
در جنگ یک ساله غزه پدیده عجیبی رخ داد. تقریباً ۷۰ درصد کشورهای اروپایی و امریکا به اسرائیل سلاح ارسال میکنند و همان هفته اول جنگ، در مهر ۱۴۰۲ همه سران انگلیس، امریکا، آلمان و فرانسه از تلآویو دیدن کردند و الان وزیر خارجه امریکا برای هشتمین بار به تلآویو میرود.
خوشبختانه دوران مدیریت رسانهای غرب بر جهان از انحصار خارج شده و رنج مردم فلسطین و صحنه پایمال شدن جان و مال و فرزندانشان به دنیا مخابره میشود. کشتارهای ۱۰۰ نفره، ۸۰ نفره تا ۵۰۰ نفره در بیمارستان معمدانی را جهانیان دیدند و همه میدانند بمب و موشک و هواپیمایی که این جنایتها را مرتکب میشود، غربی است و مردم دنیا میدانند که قدرتهای غربی دارای حق وتو در شورای امنیت، مصونیت صهیونیستها را تضمین کردهاند و به همین دلیل دست آنان برای کشتار باز است. کشتار ۴۲ هزار فلسطینی که ۲۵ هزار آن زنان و کودکان و خبرنگار، پزشک و کارمندان سازمان ملل هستند، در مقابل چشم جهانیان انجام میشود. همین عدد با مقیاس کمتر در لبنان قابل تعقیب است. این حمایت تسلیحاتی و تکنولوژیکی نظامی غرب ضربهای به ابعاد نرمافزاری آنزده است که در ۱۰۰سال اخیر نمونه آن وجود ندارد.
اولین چالش قدرت نرم غرب حرکتهای مردمی بر ضد سیاستهای دولتهای غربی در خود آن کشورهاست. مردم در شهرها و پایتختهای اروپا ثابت کردند که با سیاستهای دولتهایشان مخالف هستند. پدیده قیامهای دانشجویی، خصوصاً در امریکا و حتی عزل چند رئیس دانشگاه نمونههای دیگری از چالش برای آزادی و حقوق در غرب است. افکار عمومی جهانیان خصوصاً غرب اکنون با مردم غزه و فلسطین است. بنابراین غرب امروز، عریانتر از همیشه و عریانتر از آن چیزی است که رهبران انقلاب اسلامی توصیف میکردند. رفتار دوگانه غرب همان سخن نمادین رهبری معظم است که فرمودند همان کت و شلواری ادکلنزده امریکایی، تروریست فرودگاه بغداد (اشاره به ترور حاج قاسم) است. بنابراین اگر جمهوری اسلامی به عنوان گفتمان رقیب غرب، میلیاردها دلار هزینه میکرد تا بگوید چهره آزادیخواهی و دموکراسی و حقوق بشر، حقوق کودک و حقوق زن امری دروغین است، شاید عدهای باور نمیکردند. اکنون غزه و لبنان هم قتلگاه کودکان و زنان آواره و بیپناه است هم قتلگاه قدرت نرم غرب. بنابراین در چشمانداز آینده جهان، نه تنها قدرت اقتصادی در حال انتقال به شرق است که قدرت نرم هم به شرق منتقل میشود. اما آنچه راز این داستان است اینکه صهیونیستها چه نفعی برای منافع غرب دارند؟ آنان که مدعی هستند غرب دنبال منافع خویش است نه ایدئولوژی، باید پاسخ دهند که منافع غرب - خصوصاً منافع اقتصادی آن- در حمایت از صهیونیسم چیست؟ بازار بزرگ دارند؟ یا مزیت نسبی اقتصادی؟... خیر این ایدئولوژی غرب است که به بمب و هواپیمای پیشرفته تبدیل میشود و قتل عام مردم بیگناه و بیپناه را انجام میدهد. رسانههای جهان خصوصاً دنیای اسلام از این برزخی که حیثیت و مدعای غرب را در خود فرو برده است باید بهره بگیرند. باید به غرب بفهمانند که شما دیگر هیچ صلاحیتی برای تحریم دیگران به بهانه حقوق بشر و آزادی و دموکراسی ندارید و اگر چنین صلاحیتی برای خود قائل هستید، با تکیه بر همان قدرت سخت است. البته امریکا در آستانه انتخابات که به رأی مسلمانان امریکا نیاز دارد، ضمن ارسال سلاح و هواپیما و سامانههای پدافند هوایی، از صهیونیستها میخواهد کمکهای بشردوستانه به غزه وارد شود. این دقیقاً همان نقش دوگانهای است که خود نیز متوجه آن شدهاند. فهمیدهاند که قدرت سخت و نرم آنان با همدیگر جنگیدهاند و به همان سان که مردم فلسطین قتلعام میشوند قدرت نرم غرب نیز به زبالهدان ریخته میشود.
🔻فهم مقاومت در آیینۀ نزاع دو تاریخ
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. یکی از مهمترین سرچشمههای فکریِ ایجاد تنبّه و تذکّر نسبت به اینکه تولّد انقلاب اسلامی، موجب واژگونشدگیِ چرخ تاریخ و سیر تحوّلات اجتماعی و بهحرکتدرآوردن آن در مسیر معکوس گردید، استاد بزرگوار ما، دکتر کچویان است(از جمله، نگاه کنید به: کندوکاو در ماهیّت معمایی ایران، ص۸). ایشان در قالب علم اجتماعی، مسألۀ یادشده را بیان و ریشهشناسی کرد و در نهایت، به طرح متفاوتی از فلسفۀ تاریخ دست یافت. در اینجا بود که دریافتیم باید برای این انقلاب، نوع متفاوتی از «فلسفۀ تاریخ» را پدید آورد؛ چراکه این انقلاب، جابجایی بزرگ در آدم و عالَم به وجود آورده و دیگر نمیتوان در چهارچوب چشماندازهای نظریِ رایج، به فهم و پیشبینی آن همّت گمارد و حقایق مکتوم را درک کرد. پیش از ایشان، علامه مطهری - رضواناللهتعالیعلیه- از عهدۀ بیان و تحلیل این خودآگاهی معرفتی برآمده بود و رگههای بسیار تعیینکنندهای را دربارۀ آن آشکار ساخته بود که نقطۀ آغاز فهم قدسی از انقلاب اسلامی و تاریخ پساانقلابی به شمار میآید. این در حالی است که نیروهای سکولار، هیچگاه به این حقیقت نظری که در آیینۀ واقعیّت، متجلّی شده بود، اعتنا نکردند و از محاسبات و معادلات تجدّدی نگسستند. اینچنین است که همواره در طول دهههای گذشته، با دو گونه فهم از انقلاب و تحوّلات آن روبرو بودهایم و حاکمیّت و عرصۀ فکری، معرکۀ نزاع و تقابل این دو فهم متعارض بوده است. اینکه چه کسی انقلابی یا غیرانقلابی است را باید در ضریب وفاداریاش به هر یک از این دو فهم، جُست و از این منظر، موقعیّت و جغرافیای او را شناسایی کرد؛ نه بر اساس معیارها و مرزهای سیاسی که نیروهای سطحینگر و قدرتمدارِ وادی سیاست، آنها را میآفرینند و رسمیّت میبخشند. چهبسا کسانی در درون جریان اصولگرایی که خویش را انقلابی میانگارند، اما نسبت به این فهم، بیگانه هستند و در چهارچوب تجدّدی، انقلاب را فهم میکنند.
[دوم]. سخنان رهبر معظّم انقلاب دربارۀ وضع سوریه و مقاومت و ایران، برخی را متعجّب ساخته است که ایشان چگونه با «قطعیّت» و «حتمیّت» دربارۀ تحوّلات منطقه و جهان، اظهارنظر میکنند و اینچنین، زنجیرۀ رویدادهای آینده را جزمی و محتوم میانگارند. خاستگاه این داوریهای پیامبرگونه چیست و چرا ایشان دربارۀ آیندهای که بهشدّت شکننده و درهمپیچیده و رنگپذیر است و متغیّرهای متعدّدی در صورتبندی آن مدخلیّت دارند، اینگونه جزمی و قطعی، نظر میدهند؟! باید این فهم را به همان فلسفۀ تاریخی که از آن سخن به میان آمد، ارجاع داد و در سایۀ آن، موجّه انگاشت. این فلسفۀ تاریخ، تاریخ تجدّدی را در پایان راه خویش تصویر میکند و تاریخ دینی را غالب و حاکم میانگارد و انقلاب اسلامی را همچون نقطۀ شروع، یک فصل جدیدِ تاریخی قلمداد میکند. تاریخ تجدّدیِ غالب، به زیر کشیده شده و دیگر توان ایستادن و استعمارگری و بسط و سیطره ندارد و میرود که تمام بشود. نظریۀ شرقیشدن قدرت نیز همین سخن را میگوید و به یک چرخش تاریخی اشاره دارد. البته این چرخش، بسیار دشوار است، اما آنچه که در طول صد سالۀ اخیر در درون عالَم اسلامی به وقوع پیوسته، حاکی از تثبیتشدگی این چرخش است. ما در متن یک پیچ تاریخی قرار گرفتهایم و به هر سو که مینگریم، قطعههای تکمیلکنندۀ آن را مشاهده میکنیم. این قطعهها در ذیل آن فلسفۀ تاریخِ قدسی، معنا مییابند و یک چشمانداز متمایز را ترسیم میکنند.
[سوم]. و اما قطعههای مخالف و نقیض، نمیتوانند این سیر تاریخی را تغییر بدهند و پیچ تاریخی را با امتناع روبرو سازند. ما از وضع امتناع، عبور کردهایم و دورۀ امکانها و گشودگیها فرارسیده است. هر آنچه که بهعنوان قطعههای تاریخیِ معارض و متضاد، جلوهگر میشوند، تلاشهایی هستند برای ممانعت از تحقّق پیچ تاریخی، اما در عمل و در بلندمدّت، ناکام و علیل هستند و نمیتوانند پیچ تاریخی را ببلعند. ممکن است ما با تأخیر روبرو بشویم و یا نیروهای تاریخی، جایگزین بشوند و در درون عالَم اسلامی، نیروهایی به قدرت فزونتر و کنشگری فراتر دست یابند، اما در کلّیّت این تاریخ، تغییری حاصل نخواهد شد. این تاریخ از جهت اینکه پُرحادثه و نوسانی است، لرزان است، اما این واقعیّتها، جزئی و موردی هستند و نمیتوانند تقدیر تاریخی را دگرگون کنند. در سطح کلّیّت تاریخی و برآیندها و افق وسیع، باید از «تاریخِ بیبازگشت» سخن گفت و تجدّد را در معرض زوال و فنا انگاشت و باور کرد که عهد قدسی، در حال برآمدن در گسترۀ جهانی است. آنان که اسیر جزئیّات و تلاطمهای روزمرّه و قطعههای لرزان میشوند، نمیتوانند سیر حرکتِ حتمیِ مبتنی بر فلسفۀ تاریخِ دینی را درک کنند.
.....
.....
✳️ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ .....
🖊عباس بهرامی مشعوف
سوریه عبرتاست. سوریه تاریخ است. سوریه درس است.سوریه سنت الهی است. سوریه مصداق بارز «سیروا فیالارض» است.
رهبر حکیم انقلاب در فرمایشات اخیرشان همانند یک معلم کلاس اول و به زبان ساده به شبهات جاری پاسخ دادند. تحلیل نفرمودند بلکه آموزههای روشن و بَیّن را برای ما مردم توضیح دادند. کاری که خواص جامعه باید بر آن همت گمارند و دستگاههای عریض و طویل فرهنگی در آن نقش خویش را ایفا نمایند.
نظام اسد در سوریه #میدان را به #نان باخت چون هم در حق مردم کاهلی نمود و هم فریب پیشنهادهای بیگانگان را خورد.
ارتش سوریه گرسنه ماند. مردم داعش گزیده سوریه، نه برقی داشتند و نه گازی. رنج و زخم مردم فهم نشد. اقتصاد فهم نشد. برای سخنان دوست و دلسوز واقعی [ایران] گوش شنوا نبود. و سرانجام چنین شد! و چه زود دیر شد!
انشاءالله دولت و مجلس ما این معنی را بفهمند و در پی عدالت باشند. خطر شکاف فقر و غنا در جامعه را بفهمند. مسئلههای مردم را اولویت بندی کنند و بتدریج برای حل آنها همت گمارند.
مجلس و دولت باید درک کنند که #سفره مردم از #فیلترینگ مهمتر است. #معیشت مردم از #کنسرت و #توریست مهمتر است. خالی بودن #قابلمهها، زنگ هشداری است و میتواند سوژگی و موضوعیت نا آرامی پیدا کند. #مسکن مردم #مسئله و نیاز اول مردم است.
عادلانه کردن دریافتیهای کارکنان ضروری است. در قانون بودجه تصویب نکنند کف حقوق سیزده میلیون و سقف آن مثلاً ۹۱ میلیون! آیا کسی هست که فرق و فاصله ۱۳ و ۹۱ میلیون را نداند و به خود نپیچد از این همه شکاف؟ تازه بسیاری از آقایان که عصاره فضايل ملتاند!، به دلایل واهی راضی نیستند میزان درصد اضافی به حقوق ۱۴۰۳ و کسر مالیات به صورت پلکانی باشد. در کدام کشور دنیا این همه فاصله بین سقف و کف دریافتی کارکنان وجود دارد؟
آن فردی که ۹۱میلیون دریافتی دارد معمولاً از مواهب دیگر نیز برخوردار است؛ خانه بزرگ دارد، ماشین خوب دارد، بالای شهر زندگی میکند، فرزندانش مدرسه غیر دولتی درس میخوانند، از قیمت بالا و پایین مایحتاج روزانهاش بی خبر است و تاثیر قیمت دلار در زندگیش ناپید است اما در عوض آن کارمندی که دلش به ماهی حدود سیزده میلیون ناخوش است معمولاً از سایر مواهب زندگی هم محروم است؛ معمولاً مسکن ندارد، خودرو ندارد، توان تامین جهیزه دخترش را ندارد، تامین دارو و درمان برایش سخت است و سنگین. سفر و تفریح هم نمیرود.
بدیهی است نباید اسیر جزئیّات و تلاطمهای روزمرّه و قطعههای لرزان شد ولی چشم پوشی و بیتوجهی و نشان دادن بیهمتی برای حل آنها هم مسموع نمیباشد.
برخی از کارگزاران نجومی بگیر و شکم پر باید معنای قابلمههای خالی مردم را بفهمند. آیا میفهمند؟ حتمأ نمیفهمند.
این مدیران اشرافی شیک پوش هرگز درک نمیکنند حال آن زن نجیب هم وطنش را که ده تا مغازه میچرخد تا یک کیلو گوجه زیر میزی ارزان برای بچههایش تهیه نماید!
خدا کند خدا رحم کند به جامعهای که عدهای از پرخوری میترکند و عده افزونتری از کم داری و نداری رنج طاقت فرسا بکشند.
فراموش کردن درد مردم خطرناک است.
خداوند با هیچ ملت و امتی تعارف ندارد و عقد اخوت هم با کسی نبسته است. اگر مدیران، ناکارآمد و نالایق شدند، خانمان سوزند. به جای کار و حل مشکلات و مسائل مردم، لاطائلات تحویل میدهند.
یادمان نرود شیطان برای این انقلاب خوابها دیده، شورشها طراحی کرده و فتنهها چیده است. اگر تا کنون توطئهها خنثی شدهاند بخاطر وجود نازنین رهبر معظم انقلاب و پا به رکابی هستههای سخت مدافع انقلاب بوده است. به فرموده حضرت آقا ما در متن یک «پیچ تاریخی» قرار گرفتهایم. حاشا!که دچار نسیان گردیم!
دولتیها و مجلسیان و عدلیه به خود آیند و سخنان بیهوده و تکرای و تهوع آور را کم بر زبان جاری سازند. وقت عمل است. مردم باید احساس کنند روز به روز و سال به سال وضعشان بهتر میشود. کسی که نان در انبان ندارد، عظمتها و دستآوردهای بزرگ کشورش را هم نمیبیند. در این صبحگاه جمعه «بَثُّالشَّکْوی» [درددل] نمودیم. امید است کسی بشنود و نافع باشد.
هرکه گریزد ز خراجات #شام
جورکش غول بیابان شود...
فَاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ [۲ / حشر]
۱۴۰۳/۹/۲۳