فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
امنیت یعنی چه؟
🔺 رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر:
🔹 امنیّت زیرساخت همهی ابعاد زندگی یک جامعه است، یک زیرساخت عمومی است؛ از مسائل شخصی بگیرید، تا مسائل اجتماعی، تا مسائل عمومی، تا مسائل خارجی.
🔹 آن کسی که به پاسگاه پلیس حمله میکند، [دارد] به امنیّت کشور حمله میکند؛ آن که به پایگاه بسیج حمله میکند، دارد به امنیّت کشور حمله میکند؛ آن که در اظهارات، در سخنرانی، در گفتگوها ارتش را یا سپاه را مورد طعن قرار میدهد، به امنیت کشور دارد اهانت میکند. ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
✳️سایهروشن مجازی اغتشاشات
بخش اول
✍#مهدی_جهان_تیغی
....
....
🔸از حضور مجازی مردم ایران تا حضور میدانی آنها چقدر فاصله است؟!
🔺 شاید در این روزها گفتن این مطلب که جامعه ایران برخلاف نظر، پیش بینی و تحیقات بسیاری از کارشناسان رسانه و فضای مجازی به یک پیروزی تاریخی در جنگ رسانهای رسیده، کمی سخت باشد ولی واقعیتی است که در صحنه میدان اتفاق افتاده است.
1️⃣ در حوادث اخیر بالاترین سطح جنگ رسانهای با تلفیق احساسات، پیشداوریهای قبلی القا شده درباره گشت ارشاد، آدرس اولیه غلط برخی خواص، نقش کاتالیزروی برخی سلبریتیها و نقش محوری تولید و وایرال میلیونها ویدیوهای کوچک چند ثانیهای به خوبی نمایان است. البته سلبریتیها و خواص سیاسی در مراحل اولیه نقش محرک و کاتالیزور داشتند و از آن به بعد رسانه اصلیترین نقش را داشته و در ادامه نیز نقش آن بیشتر از همه عوامل دیگر است. بگونهای که میتوان گفت اساس این حوادث بر مرکزیت رسانه قرار گرفته و دیگر عوامل نقش کمککننده دارند.
2️⃣ حوادث اخیر بهانه ظاهری آن بر جدیترین چالش فرهنگی سالهای اخیر یعنی حجاب بنا شده است. موضوع چالش برانگیزی که نحوه مواجه، حراست، تبلیغ، تعریف و حتی چگونگی شکل عرفی آن بیش از بسیاری از قوانین اجتماعی اسلام در جامعه مورد بحث و اختلاف نظر شده است. به این مساله چالش شیوه اجرای گشت ارشاد که نظر اکثریت قالبی درباره آن نه در جامعه بلکه حتی در میان مذهبیها نیز وجود ندارد، باید اضافه کرد.
3️⃣ یکی از مهمترین ویژگیهای اغتشاشات اخیر نقش دهه هشتادی ها در آن بود. این نقش البته به معنای پیشران، هسته شکلدهنده یا پشت صحنه نیست بلکه به این معناست که حضور جوانان کم سن و سال هیجانی و حتی دارای ذهینت بسیار منفی به بخشی اعتقادات دینی در آن برجسته و پررنگ هست. یعنی شما با قشری روبه رو هستید که تربیتش، اخلاقش و کنش اجتماعی و سیاسی و حتی مذهبیاش در فضای مجازی غیر عرف ایرانی شکل گرفته و انگار در مراکز حقیقی آموزشی و فرهنگی جامعه بسیار بسیار کم حضور داشته است.
4️⃣ نقش مخرب برخی خواص و تعدادی از فعالین رسانهای در دامن زدن و تکمیل پازل شبهه آفرینی و زمینهسازی اعتراض غیر معقول و همچنین خود ابعاد شخصیتی مهسا امینی اعم از زن بودن، کرد بودن، شهرستانی بودن،اهل سنت بودن سبب خاص شدن سوژه وفات او و پیچیدهتر شدن حوادث و سخت شدن مدیریت افکار عمومی شد.
حال تعریف حوادث اخیر چگونه می شود؟
🔸 حوادث اخیر مثل 88 یک اقدام دسته جمعی که مشروعیت سیاسی را هدف قرار داد، نبود. مثل آشوبهای 98 نیز که دال مرکزی آن معیشت بود، نیست، بلکه اینبار پوستهای به ظاهر فرهنگی و رسانهای و عملکردی کاملا آشوب طلبانه و براندازانه داشت و البته از رسوب ظرفیت تمامی فتنههای گذشته نیز بهره برد.
🔸با این وجود وقتی حجم انبوه استفاده و تاثیر افکار عمومی در ایران از اینستاگرام و خواص در توییتر را در سالهای اخیر ملاحظه میکنیم، این سوال پیش میآید که مردم ایران چگونه از یک جنگ رسانهای با این عظمت و ابعاد غیر رسانهای گفته شده، بیرون آمدند؟! و حتی در همان روزهای اول واکنش دقیق نشان دادند و زمان زیادی میان فاصله گذاری اکثریت مردم با اقلیت بسیار کوچک اغتشاشگر طی نشد.
🔸بنابراین اگر همه مولفههای بالا یکجا در نظر بگیریم و عملکرد مردم را متناسب با آن مورد ارزیابی قرار میدهیم، نمره واقعی بصیرت و حتی سواد رسانهای مردم ایران معلوم می شود.
اما میتوان دلایلی زیر را هم در این پیروزی بزرگ بصیرتی موثر دانست:
1️⃣ مردم در این سالها فتنههای متعددی را پشت سر گذاشتهاند، عملکرد جمهوری اسلامی را هم دیدهاند و مهمتر از همه اقدامات دشمن را هم در این بزنگاهها تجربه کردهاند و البته نباید منکر بود که سطح سواد رسانه جامعه ایران قطعا نسبت به گذشته رشد داشته که توانست از این فتنه رسانهای عبور کند ولو اینکه با نقاط مطلوب عملکرد رسانهای بخشهای زیادی از افکار عمومی فاصله نگرانکننده داشته باشد.
#قسمت_اول
....
...
لینک کانال خبر و تحلیل👇👇👇
@MASHOUF401
✳️سایهروشن مجازی اغتشاشات
بخش دوم
....
....
2️⃣ اما تاثیر جامعه ایران از فضای مجازی را در بدترین و بدبینانهترین وضعیت ممکن در حوادث اخیر فرض کنیم، به این معنا که مثلا قتل را به جای مرگ طبیعی مهسا باور کرده، نیروی انتظامی را نیروی سرکوبگر درک کرده و حتی فهمش از باطن حوادث موضوع ظاهری مبارزه برای انتخاب نحوه پوشش و حجاب بوده باشد، با وجود همه این فرضیهها، بازهم اکثریت قاطع جامعه در کف میدان عاقلانه با موضوع برخورد کرده است. آنهم با این همه تولید نفرت و تحریک احساسات کاذبی که دشمن علیه نیروی انتظامی و حاکمیت در فضای مجازی شکل دادند. با وجود موارد گفته شده، بازهم جامعه امنیت میخواهد و بی نظمی نمی خواهد، ضمن اینکه در همین فضا نیز از کلیت حاکمیت و جمهوری اسلامی نمیخواهد عبور کند. این بدترین حالت ممکن بود که گفته شد، پس بازهم میتوانیم بگوییم جامعه ایران بر یکی از بزرگترین جنگهای رسانه ای و شناختی سالهای اخیر در جهان و ایضا در همین فضای ول مجازی کشور، پیروز شده است.
🔻پی نوشت:
بخش قابل توجهی از جامعه ایران ممکن است در فضای مجازی عملکرد مطلوبی نداشته باشند ولی بسیاری از همانها در کف میدان متفاوت عمل کردند. این نکته مهمی است که بین عملکرد کاذب مجازی و میدانی مردم فاصله زیادی وجود دارد و قبل از آنکه دشمن با فریبکاری مجاز کاذب را به واقعیت تبدیل کند باید فکر چاره بود.
✍مهدی جهان تیغی
....
....
لینک کانال خبر و تحلیل👇👇👇
@MASHOUF401
⛔️ این داوری و دهباشی آدم بشو نیستن
این دو، یکی از لایه های فتنه اخیر هستن ،
در اهداف سیاسی با اغتشاشگران مشترکند
جریان نفاق وتجزیه طلب دنبال براندازی و تجزیه کشور هستند جریان اصلاحات و انحراف به دنبال استعفای رئیس جمهور، انتخابات زود هنگام.....!!!!!
آقای رئیسی اگر ساعت ۱۰ صبح می رفت سرکار و در محل کار زخم بستر می گرفت آقایان مشکلی باهاش نداشتند ولی چون خرابکاریهای دولت روحانی رو داره تسویه می کنه و نشانه های رشد اقتصادی نمایان شده الان عرعر برخی از اصلاح طلبان درآمده
😡کور خوندید
....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید حال دلتون خوب بشه از این دهه هشتادیا
دبیرستانی در تهران.
همه به اعتراض به اغتشاشات چادر پوشیدن
⛔️روایت روزنامهنگار انگلیسی از جنگ آنلاین پنتاگون علیه ایران
....
....
کیت کلارن برگ روزنامهنگار انگلیسی در گزارشی با عنوان "از کلیک روی یک دکمه در آمریکا تا خشونت در خیابانهای تهران" نوشت: اعتراضهای اخیر در ایران از خارج مهندسی شدهاست
پنتاگون یک فعالیت گسترده را با تعداد بسیار زیادی ربات و ترول که توسط سنتکام اداره میشد، آغاز کرده که شامل انتشار گسترده اطلاعات گمراهکننده است
در اعتراضات اخیر نیز تمرکز خاصی بر موضوع حقوق زنان توسط رباتهای پنتاگون وجود داشت
👈فعالیتهای مصی علینژاد حجم گستردهای از پوششهای رسانهای را به همراه داشته در حالی که علینژاد با پمپئو، رییس سابق سیا ملاقات کرده و از سال ۲۰۱۵ مبلغ ۶۲۸ هزار دلاری از دولت فدرال آمریکا دریافت میکند.
....
....
لینک کانال خبر و تحلیل👇👇👇
@MASHOUF401
*⃣ تز و آنتیتز اغتشاشات
🖌#مصطفی_علیجانزاده
....
....
🔴 در هفته اخیر جریان ضدانقلاب با فعال کردن گسل های جنسیتی،قومی و مذهبی به ویژه در بستر فضای مجازی و رسانه ای ،کشور را وارد اغتشاش کرد. این جریان ۳ هدف عمده را دنبال میکند.
1⃣ بدنبال این است که با ایجاد التهاب کشور را وارد فضای امنیتی نماید.قطعا با امنیتی شدن هر کشوری،مصائب،خسارات و مشکلات به سوی آن سرازیر خواهد شد.
2⃣ به جای عقلانیت،هیجان و احساسات را در جامعه حاکم نماید.دشمن با تزریق هیجان کاذب به جامعه و حتی تصمیم گیرندگان،مسیر حرکت کشور را از ریل اصلی منحرف می سازد.
3⃣ به واسطه ی ایجاد ناامنی در کشور،رشد و توسعه اقتصادی کشور را تضعیف نماید.با توجه به دیدگاه اقتصادی دولت سیزدهم و نگاه ویژه به تبادلات اقتصادی با کشورهای همسایه و فعال نمودن مراودات اقتصادی با چین و روسیه که بنا به گزارش های مراکز بین المللی باعث رشد و ایجاد چشم انداز روشن اقتصادی برای کشورمان شده است، دشمن میخواهد در این روند مثبت،اخلال ایجاد کند.
♨️ در مقابل جریان ضد انقلاب،جریان انقلابی نیز باید برای خنثی سازی پروژه دشمنان، ۳برنامه عمده را دنبال نماید.
1⃣ اینکه در مقابل پروژه ناامن سازی ضدانقلاب در کشور،آرامش روانی و میدانی را ایجاد نماید. آرامش میدانی را نیروهای امنیتی پدید می آورند ولی آرامش روانی جامعه با برخورد عقلانی و متانت پدید می آید نه برخی سخنرانی ها و یا اظهاراتی که جز دمیدن در آتش ناآرامی ها حاصلی ندارد. کما این که متٱسفانه برخی از سابقهداران انقلاب که صاحب تریبون و طرفدار نیز هستند ولی با تبیین غیرعقلانی خود،بر رادیکال شدن فضای هیجانی جامعه که خواست دشمن است می افزایند.
2⃣ جریان انقلابی باید به دور از فضای احساسی و هیجانی و در فضایی عقلانی دلایل و بسترهای ایجاد اغتشاشات اخیر را بررسی نماید و با آسیب شناسی حوادث اخیر بتواند راهکارهای لازم را برای پیشگیری از وقوع مجدد این مشکلات طراحی و اجرا نماید.
3⃣ باید تلاش کرد با گذر از ناامنی،چرخ های اقتصادی کشور را با سرعت بیشتری به سمت جلو به حرکت درآورد.چرا که تجربه فتنه های۹۶،۸۸و۹۸ به ما ثابت نمود که ایجاد اغتشاش در کشور با رشد اقتصادی رابطه ای معکوس دارد.همانگونه که اغتشاشات اخیر فقط در بخش ترانزیت کالا از کشورمان باعث کاهش۴۰ درصدی شده است. لذا همه دلسوزان ایران و انقلاب باید تمام تلاش خود را برای عبور از غبار فتنه و ترسیم چشم اندازی جدید در سپهر اقتصاد کشور مصروف نمایند.
#جهادتبیین
....
....
لینک کانال خبر و تحلیل👇👇👇
@MASHOUF401
✳️چرا اساتید اقتصاد، تبعات نظریاتشان را نمیپذیرند؟
✍ #داود_مدرسی_یان
....
....
💥اخیراً بیانیهای با عنوان بیانیه ۵ اقتصاددان کشور درباره ریشه اعتراضات اخیر، منتشر شده است.
🔹مخاطب مجازی دنبال تحقیق، پژوهش و تحلیل دقیق اخبار و اتفاقات نیست. تیتروار به اخبار نگاه میکند و میگذرد: "بیانیه ۵ اقتصاددان کشور درباره #ریشه اعتراضات اخیر".
🔸جوانان و مردم ناراضی از وضعیت موجود، با دیدن این تیتر به وجد میآیند. صدای بهبه و چهچه بلند میشود که ببینید اساتید دانشگاه کشور سالهاست که چه میگویند و متاسفانه کسی به آنان گوش نمیدهد و ای وای!
👇اما آنانکه اهل تامل و تحلیلند، کمی درنگ میکنند. اول به اسامی نگاه میکنند: مسعود نیلی، محمد طبیبیان، موسی غنی نژاد، محمد مهدی بهکیش و حسن درگاهی. اینها چه کسانیاند؟ نظریاتشان چیست؟ طرح و برنامهشان چیست؟ آیا مسئولیت هم داشتهاند؟ و ... .
1⃣ اول، #مسعود_نیلی: استاد دانشگاه صنعتی شریف، مشاور رئیس جمهور روحانی در امور اقتصادی، دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی کشور، معاونت سازمان برنامه و بودجه در زمان هاشمی را در کارنامه دارد.
2⃣ دوم، #محمد_طبیبیان: استاد سابق دانشگاه صنعتی اصفهان،رئیس دفتر کلان سازمان برنامه و بودجه از سال۶۰ تا ۶۲، معاون اقتصادی سازمان برنامه از ۷۰ تا ۷۴، تهیه برنامه دوم پنجساله توسعه کشور، رئیس موسسه عالی بانکداری کشور از ۸۲تا۸۵ و از مدافعان اقتصاد بازار آزاد. سالها استراتژیست فعال در دولت.
3⃣ سوم، #موسی_غنینژاد: استاد دانشگاه صنعت نفت، دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه صنعتی شریف، از مدافعان سخت اقتصاد لیبرال و بازار آزاد، نظریات وی نیز در مراکز تصمیمگیری اقتصاد کشور خاصه اتاق بازرگانی ایران استفاده میشود.
4⃣ چهارم، #محمدمهدی_بهکیش: سالها استاد دانشگاه علامه طباطبایی بوده، رئیس اتاق ایران-ایتالیا، دبیر کمیته اتاق بازرگانی بینالمللی ایران و رئیس شورای روسای اتاق بازرگانی ایران و ایتالیا در کارنامه وی وجود دارد. وی هم جزو حامیان جدی اقتصاد بازار آزاد است.
5⃣ پنجم، #حسن_درگاهی: از اساتید دانشگاه شهید بهشتی، استاد مدعو دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف. از سوابق وی میتوان به مشارکت فعال در تدوین و تنظیم برنامههای پنج ساله اول و سوم توسعه اقتصادی کشور و عضو کارگروه تخصصی ستاد هماهنگی امور اقتصادی کشور در دوره روحانی.
🔹این اساتید محترم، طی سهچهار دهه اخیر، اولاً که کرسیهای علم اقتصاد در دانشگاهها را که انحصاری در اختیار داشتند و به طیفهای علمی مخالف اجازه تنفس نمیدادند؛ ثانیاً خودشان در مصادر مراکز اقتصادی کشور حضور داشتند، یا هم دوستان و همکاران همسو و یا شاگردانشان! همواره در دولتها خصوصاً سه دولت سازندگی، اصلاحات واعتدال بعنوان استراتژیست حضور فعالانه داشتند و نظرات اقتصاد لیبرال آنها سرلوحه کار دولتها بوده است!
🔸در بیانیه اخیرشان به وضعیت ضعیف اقتصاد کشور در دهه ۹۰ پرداخته و ریشه اعتراضات اخیر را نیز این نارضایتیها میدانند که البته حرف کاملاً درستی است. اما سوال این است که چه کسی باید امروز پاسخگو باشد؟ چه کسانی امروز در محضر ملت شریف ایران باید عذرخواهی کرده و از نظرات خود بازگردند؟
🔹آنان پاسخ دهند: نظریات اقتصاد لیبرال آنها که در سه دهه اخیر مانیفست برنامهریزی اقتصاد کشور بوده؛ خود و همکاران و شاگردانشان نیز در مصادر امور بودند و ماشین اقتصاد کشور را به لبه پرتگاه بردند، حالا چرا تبعات کار خود را نمیپذیرند؟
📌 واما... چرا دولتمردان عبرت نمیگیرند؟!! چرا در دولت انقلابی هم هنوز نظریات و تئوریهای #بچههای_شیکاگو مبنای سیاستگذاریها قرار گرفته است که در سیاستهای چندماه اخیر به وضوح مشهود بوده؟(این اعتراف در بیانیه چندماه پیش سازمان برنامه بودجه آمده) آیا نمیبینید نتیجه این نظریات را؟ و آیا فکر میکنید تبعات این نظریات به پایان رسیده؟
....
....
لینک کانال خبر و تحلیل👇👇👇
@MASHOUF401
چرا میگوییم شورش های اخیر مردمی نیست؟
چون در این شورش ها تا امروز یک نفر هم توسط پلیس و نیروهای نظامی با گلوله کشته نشده اما چندین نفر از پلیس و بسیج با گلوله مستقیم اوباش به شهادت رسیده اند.
مردم عادی سلاح گرم دارند؟ آن هم از نوع شاتگان؟ همین تصویر نشان میدهد که یک جنگ شهری بین گروهکهای ضدانقلاب با جمهوری اسلامی در جریان است.
تصویری از شهید امیراحمدی که دو شب قبل با گلوله شاتگان در تهران به شهادت رسید...