🔴 دستیار رهبر معظم ایران و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، محمد مخبر
تقسیم نقشها در «تسلیم و تجاوز» بین آمریکا و رژیم اسرائیل تکراری و غیرقابل قبول است.
نه لبخند دیپلماتیک آمریکایی قابل اعتماد است و نه وحشیگری صهیونیستی قابل تحمل!
در دفاع از لبنان، با هیچکس خوشوبش نداریم و درسی پشیمانکننده به متجاوزان خواهیم داد.
https://eitaa.com/MEDIACLASSS
✍ مهم/ آنچه می تواند پاسخ نظامی ج.ا. به حملات رژیم صهیونیستی علیه بیروت را تقویت و معتبرتر کند، اعلام رسمی توقف مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا توسط تیم مذاکره کننده ایرانی است. متأسفانه فهم ناقص رده سیاسی از معادلات قدرت مانع از این هم افزایی شده است.
دشمن آمریکایی در حال آزمودن اراده ایران بر روی شروط خود است اما صرف پاسخ نظامی بدون وجود یک مکمل سیاسی، کارآمدی و بازدهی کافی را نخواهد داشت. کاش همزمان با حملات احتمالی نظامی، یک عملیات سیاسی هم صورت می گرفت. حیف که ذهن های قوی در پیاده رو نشسته اند، حیف که پاهای کوچک در کفش های بزرگ جای گرفته است!
https://eitaa.com/MEDIACLASSS
17.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقصودی در تجمع مقابل وزارت خارجه :
هر اتفاقی بیوفته ما پشت جمهوری اسلامی هستیم و کسی هم در این تجمعات حق توهین به مسئولین رو نداره .
ما با حفظ وحدت انتقادات خودمونو بیان خواهیم کرد.
https://eitaa.com/MEDIACLASSS
❌️ بیانیه وزارت امور خارجه درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در حمله به ضاحیه بیروت
https://eitaa.com/MEDIACLASSS
🔴 نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی در تازهترین تجاوز خود به مناطق جنوبی لبنان، شهرک «الطیری» را هدف حملات خود قرار دادند.
https://eitaa.com/MEDIACLASSS
🚨فوری| ایران: آمریکا پیشنهاد داد در ازای عدم حمله به اسرائیل، مبلغی پول برای ایران واریز میشود
🔹ایران ضمن رد این پیشنهاد اعلام کرد که پاسخ خواهد داد.
#نحن_المنتقمون
#نمیپذیریم
🚨 طبق استعلام از مطلعین ادعای پیشنهاد مالی امریکا برای عدم حمله ایران به اسرائیل کذب بوده و از طرف رسانه های اسرائیلی برای ایجاد اختلال محاسباتی مطرح شده.
https://eitaa.com/MEDIACLASSS
ناامیدی ممنوع!
عقبنشینی ممنوع!
ترک خیابون ممنوع!
ما نه قوم موسی هستیم و نه اهل کوفه!
حاج قاسم گفت ما ملت امام حسینیم! ملت شهادتیم!
ملت امام حسینی که حضرت آقا گفتن مبعوث شدن تا به قول رهبر شهید به قله برسن و کارو تموم کنن!
این ملت از جنگ سخت و ترور و تحریم و فتنه تا فشار اقتصادی و جنگ نرم ، از آزمونهای مختلفی سربلند بیرون اومدن!
شاید این از آخرین امتحانات الهی قبل از ظهور باشه انشاءالله..
فوری/مخبر عضو مجمع تشخیص مصلحت: در دفاع از لبنان، با هیچکس خوشوبش نداریم و درسی پشیمانکننده به متجاوزان خواهیم داد.