مِهر گُلپایِگان
در شش سالگي، به مكتب رفت. معلم وقتي استعدادش را ديد، در تعليم وي بيش از حد معمول كوشيد. پدرش با ديد
بزرگداشت سالروز شهادت مجتهد جاوید نشان نهضت امام (ره):
مروری بر زندگي و مبارزات عالم مجاهد شهيد آيت الله صدوق گلپايگاني
دوشنبه, ۰۳ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۵۹
آرشیو زندگی نامه
بعد از رحلت آيتالله العظمي بروجردي(ره) در مسجد اعظم گفت: «بعد از معظم له، كسي كه از همه اعلم تر است و ميتواند حوزه هاي علميه را سر و سامان دهد، شخص حاج آقا روح الله خميني(ره) است.
نويد شاهد:زماني كه محمدصادق آخرين فرزند خانوادهي شيخ فرج الله، در سال 1303به دنيا آمد، پدرش شيخ فرج الله چند بار گريه كرد. دست هاي خود را به آسمان بلند كرد و از خدا خواست كه فرزندش را در پناه خودش حفظ كند. فرزندان ديگرش، از پدر سئوال كردند: «برادرمان كه سالم است و اتفاقي نيفتاده؛ چرا اين قدر گريه مي كني؟» شيخ فرج الله در جواب مي گويد: «بنده، خواب ديده ام خداوند به من يك فرزند داده كه عمرش از ديگر برادرانش كوتاه تر است؛ ولي آيندهي درخشاني دارد. او در آينده، مرد فاضل و باخدايي خواهد شد.»
مادرش، زن بسيار مؤمن، با خدا و با درايتي بود. نماز شب و عبادتش ترك نمي شد. هر روز نماز را در مسجد با جماعت مي خواند. هميشه به همراه شوهر، جزء اولين كساني بودند كه براي نماز در مسجد آبادي حاضر ميشدند. هر بار هم كه روحاني آبادي دير ميكرد يا نمي آمد، با اصرار مردم، پدر محمدصادق به جاي او نماز را اقامه مي كرد.
مروری بر زندگي و مبارزات عالم مجاهد شهيد آيت الله صدوق گلپايگاني
در شش سالگي، به مكتب رفت. معلم وقتي استعدادش را ديد، در تعليم وي بيش از حد معمول كوشيد. پدرش با ديدن پيش رفت سريع او، شخصاً به آموزش وي پرداخت.
ديري نگذشت كه محمدصادق، در اوج جواني يار و مشوق اصلي خود را از دست داد. او مدت ها مريض شد و در خانه خوابيد. بعد از مرگ پدر، مادرش او را به اسفرنجان نزد استاد بزرگ، مرحوم آيت الله محمديگلپايگاني(ره) فرستاد.
تحصيلات مقدماتي علوم حوزوي را در محضر آيت الله محمدي گلپايگاني(ره) در اسفرنجان از توابع گلپايگان گذراند. بعد از چندي به حوزه علميه اراك عزيمت كرد. پس از تـأسيس حوزه علميه قم، به اين شهر نقل مكان كرد و سال هاي متمادي در محضر اساتيد بزرگ به فراگيري علوم مختلف حوزوي پرداخت. به علت هوش و استعداد و جديت خدادادي كه داشت خيلي زود به درجات شامخ علمي نايل گرديد.
در سال 1327 كه 24 بهار از عمرش را پشت سر مي گذاشت، توسط آيت الله صدرا استاد بزرگ حوزه علميه اراك، عموزادهي مادر شهيد صدوق با خانوادهي مذهبي و متديني از اراك آشنا شد. با اين آشنايي مقدمات ازدواج و تأهلش فراهم شد و ازدواج كرد.
حوزه علميه قم كه توسط آيتالله العظمي حائري در قم تأسيس گرديد، ايشان به همراه جمعي از طلاب حوزه علميه اراك به قم عزيمت نمود. علوم فقه، اصول و فلسفه را از محضر فقها و حكماي نامي آن عصر، همچون مرحوم آيتاللهالعظمي بروجردي(ره)، آيتالله حاجآقا روح الله خميني(ره)، آيتالله محقق داماد(ره)، آيتالله گلپايگاني(ره) و ديگر علماي مشهور آن زمان آموخت. چند سال بعد، خود به مقامي شامخ علمي نازل شد و در حوزه به تدريس دروس حوزوي پرداخت. از آنجا كه بياني رسا و شيوا داشت، جمعيت انبوهي از طلاب در درسش حاضر مي شدند. به تدريج در ميان فضلا و مدرسين حوزهي علميهي قم مشهور گرديد.
@MEHR_golpaygan
مِهر گُلپایِگان
بزرگداشت سالروز شهادت مجتهد جاوید نشان نهضت امام (ره): مروری بر زندگي و مبارزات عالم مجاهد شهيد آيت
شهيد صدوق بعد از فوت مرحوم آيتالله بروجردي(ره) درقم، شهرستان ها و مراكز تبليغي بارها از امام خميني(ره) به عنوان جانشين معظم له ياد مي كرد و احكام را طبق رساله ي حضرت امام بيان مي نمود تا آن كه توسط ساواك دستگير شد. در آخرين بار دستگيري، مأموران رژيم طاغوت به منزل ايشان هجوم برده، كتب كتابخانه ي شخصي وي را به همراه اسناد مهم، مجوزهاي شرعي و تفويض اختيار مراجع معظم وقت، و تعدادي كتاب نفيس همراه خود برده و برخي را نيز به آتش كشيدند.
@MEHR_golpaygan
مِهر گُلپایِگان
شهيد صدوق بعد از فوت مرحوم آيتالله بروجردي(ره) درقم، شهرستان ها و مراكز تبليغي بارها از امام خميني(
بعد از رحلت آيتالله العظمي بروجردي(ره) در مسجد اعظم سخنراني كرد. در آنجا اعلام كرد: «بعد از معظم له، كسي كه از همه اعلم تر است و ميتواند حوزه هاي علميه را سر و سامان دهد، شخص حاج آقا روحالله خميني(ره) است. اي طلاب و روحانيون عزيز! از ايشان تقليد كنيد و مسائل فقهي را طبق رسالهي ايشان براي مردم بازگو كنيد!» همين منبر، باعث دستگيري ايشان شد.
آن شهيد بزرگوار تا مدتي به صورت انفرادي در زندان قم بازداشت و سپس به زندان قصر تهران منتقل گرديد.
زندان ها، هجرت ها و شكنجه هاي فراواني را تحمل كرد. تهمت ها و حرف هاي زيادي را شنيد و دم نزد. دشوارتر از همه، تهمت ها و حرف هاي ناروايي بود كه از سوي بدخواهان و روحاني نماهاي طاغوتي عليه او بيان ميشد.
سرانجام با آن همه مبارزه، فداكاري، مجاهدت و ايستادگي، در تاريخ چهارم آبان 1340 در سن 37 سالگي در زندان قصر مظلومانه و غريبانه پس از تحمل شكنجه هاي فراوان عمال طاغوت به فيض شهادت نايل گرديد.
هم اكنون، بعد از ساليان سال با پيگيري هاي خانواده، هنوز نشاني از قبر آن شهيد والامقام نيست و قبرش همچنان بينشان مي باشد.
@MEHR_golpaygan
منبع:سایت پایگاه اطلاع رسانی فرهنگ ایثار و شهادت
🔰 دو کار ویژهای که رهبر انقلاب برای مسئولان اقتصادی کشور مشخص کردند؛ تهیه نقشه راهبردی صنعت، مدیریت و هدایت متمرکز
🔻 رهبر انقلاب در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی: یکی از مهمترین فوائد این جلسه این است که مسئولین کشور از زبان فعالان اقتصادی، مشکلات و موانع راه را بدون واسطه بشنوند.
🔹 دو کار اصلی بر عهدهی مسئولین است:
اول، مسئلهی ایجاد یک نقشهی راهبردی برای مجموع صنعت کشور و به خصوص بعضی از صنایع؛
دوم، مدیریت متمرکز، مدیریت و هدایت.
🔺 من با دخالت مسئولین دولت و دستگاههای دولتی در فعالیتهای اقتصادی موافق نیستم، اما با هدایت، نظارت و کمکشان موافقم. این کار باید حتماً انجام بگیرد. ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
@MEHR_golpaygan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
▫️غبارروبی مرجع عالیقدر حضرت آیت الله صافی گلپایگانی ،حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه "علیها سلام"
خاتون دینپناه که برهان عزّتش
هر صبح و شام، صیحه «الله اکبر» است
هر کس درى و خانه و راهى گزیده است
چشم امید لطفى صافى بر این در است
🔷🔸💠🔸🔷
@MEHR_golpaygan
#آیت_الله_صافی_گلپایگانی