هدایت شده از مِجری🧿🧿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب خوش
🆔@MEJRi403
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میلاد ابوالفضل العباس مبارک
عباسی که نه به حمایت از بردار بلکه به حمایت از ولی وامام زمان خویش جانبازی کرد🌷🌷
🆔@MEJRi403
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قطعه آوازی زیبا
باصدای ابوالحسن اقبال آذر
♦️ارسالی جناب استاد محمدی نیا
🆔@MEJRi403
هدایت شده از مِجری🧿🧿
#اعتقادات مردم
#فاطمه شفا
🕌 یکی دیگر از اماکن مقدس در باور مردم مرقد طفلی است که مادرش به فاطمه شفا معروف ودر روستای درب هنز جلگه است.
این زن پاکدامن وبسیار مومن در جوانی به بیماری و بی مهری از سوی مردم واطرافیان مبتلا میشه وبا عنایت ائمه شفا می یابد واز ایشون طفلی بدنیا می آید وزود ازدنیا می رود که از زمان دفنش شکافی کنار قبر او ایجاد وبوی عطر از آن به مشام می رسد
نقل هاي زيادي از حاجت روایی وگرفتن شفا از این طفل از زبان اهالی منطقه بیان می شود درب خانه ی ساده و باصفای
فاطمه شفا همیشه به روی مردم باز بود وساعتها همنشین او میشدند
چندین سال پیش فاطمه شفا به رحمت خدا رفتند
شادی روحشون صلوات وحمدی مرحمت کنید🖤🥀
#جلگه
#بهاباد
🆔@MEJRi403
هدایت شده از مِجری🧿🧿
#اعتقادات مردم
#درخت انار نظر کرده
#پا بُنه انار
در کوه غرب احمداباد معروف به کوه بُنه انار نزدیک قله کوه درختچه اناری از قدیم که مردم انجا در معدن کار می کردند سبز میشود و با اب باران ابیاری میگردد درختچه بزرگ شده ومردم اعتقاد به ان پیدا میکنند که حضرت علی(ع) به انجا نظر کرده اند یک سوراخ هم در سنگی هست که به ان اَخییه دُلدُل (محل بستن اسب ان حضرت) میگویند مردم منطقه برای حاجاتشان به ان محل میرفتند و (دَخیل) پارچه یا نخ میبستند و اَخییه دُلدُل را هم لمس میکردند اعتقاد مردم اینگونه بوده این درخت بعد از گذشت سالیان سال همچنان معروف هست و در گویش محلی به انجا پا بنه انار میگویند که برای تفریح و گرفتن حاجت افراد زیادی به ان محل میروند .
#جلگه
#بهاباد
#یزد
🆔 @MEJRi403
هدایت شده از مِجری🧿🧿
#اعتقادات مردم
#بُنه گَز نظر کرده
یک بوته گز (بُنه گز نظر کده) در بیرون از قلعه احمداباد بود که مردم دهه چهل به پایین میگفتند حضرت خضر(ع) به ان نظر کرده اند و بعضی وقتها در پای این بوته چراغ روشن میشود مردم هم به اعتقادی که داشتند بعضی شبهای جمعه یا عصر جمعه به این محل میرفتند و برای براورده شدن حاجاتشان تکه نخی (دخیل) به درخت میبستند بعد از گذشت زمانی تعداد دخیلها زیاد شده بوده وبرگهای درخت مشخص نبوده هم اکنون نیز ریشه درخت سبز شده است در محل منزل محمدرضاکارگر معلم
راوی خانم معصومه کارگر (معصومه ملاحسن)
#بُنه گز نظر کرده
#جلگه
#بهاباد
🆔@MEJRi403
هدایت شده از مِجری🧿🧿
💎✨💎
✨💎
💎
✅ نهج البلاغه
#خطبه۱۶۰
#راه_و_رسم_زندگی
پس به پيامبر پاکيزه و پاکت اقتدا کن که راه و رسم او الگويی است برای الگو طلبان و مايه فخر و بزرگی است برای کسی که خواهان بزرگواری باشد و محبوب ترين بنده نزد خدا کسی است که از پيامبرش پيروی کند و گام بر جايگاه قدم او نهد.
پيامبر از دنيا چندان نخورد که دهان را پر کند و به دنيا با گوشه چشم نگريست، دو پهلويش از تمام مردم فرو رفته تر و شکمش از همه خالی تر بود. دنيا را به او نشان دادند، امّا نپذيرفت و چون دانست خدا چيزی را دشمن می دارد آن را دشمن داشت، و چيزی را که خدا خوار شمرده، آن را خوار انگاشت و چيزی را که خدا کوچک شمرده ،کوچک و ناچيز می دانست. اگر در ما نباشد جز آن که آنچه را خدا و پيامبرش دشمن می دارند، دوست بداريم، يا آنچه را خدا و پيامبرش کوچک شمارند، بزرگ بداريم، برای نشان دادن دشمنی ما با خدا و سرپيچی از فرمان های او کافی بود!.
و همانا پيامبر «که درود خدا بر او باد» بر روی زمين می نشست و غذا می خورد و چون برده، ساده می نشست و با دست خود کفش خود را وصله می زد و جامه خود را با دست خود می دوخت و بر الاغ برهنه می نشست و ديگری را پشت سر خويش سوار می کرد. پرده ای بر در خانه او آويخته بود که نقش و تصويرها در آن بود، به يکی از همسرانش فرمود، «اين پرده را از برابر چشمان من دور کن که هر گاه نگاهم به آن می افتد، به ياد دنيا و زينت های آن می افتم.»
پيامبر(صلی الله علیه و آله) با دل از دنيا روی گرداند و يادش را از جان خود ريشه کن کرد و همواره دوست داشت تا جاذبه های دنيا از ديدگانش پنهان ماند و از آن لباس زيبايی تهيّه نکند و آن را قرارگاه دائمی خود نداند و اميدِ ماندن در دنيا نداشته باشد، پس ياد دنيا را از جان خويش بيرون کرد و دل از دنيا برکند و چشم از دنيا پوشاند و چنين است کسی که چيزی را دشمن دارد، خوش ندارد به آن بنگرد، يا نام آن نزد او بر زبان آورده شود.
در زندگانی رسول خدا برای تو نشانه هايی است که تو را به زشتی ها و عيب های دنيا راهنمايی کند، زيرا پیامبر با نزديکان خود گرسنه به سر می برد و با آن که مقام و منزلت بزرگی داشت، زينت های دنيا از ديده او دور ماند. پس تفکّرکننده ای بايد با عقل خويش به درستی انديشه کند که آيا خدا محمد(صلی الله علیه و آله) را به داشتن اين صفت ها اکرام فرمود يا او را خوار کرد؟
اگر بگويد خوار کرد، دروغ گفته و بُهتانی بزرگ زده است.
و اگر بگويد: او را اکرام کرد، پس بداند، خدا کسی را خوار شمرد که دنيا را برای او گستراند و از نزديک ترين مردم به خودش دور نگهداشت. پس پيروی کننده بايد از پيامبر(صلی الله علیه و آله) پيروی کند و به دنبال او راه رود و قدم بر جای قدم او بگذارد وگرنه از هلاکت ايمن نمی باشد، که همانا خداوند، محمّد(صلی الله علیه و آله) را نشانه قيامت و مژده دهنده بهشت و ترساننده از کيفر جهنّم قرار داد. او با شکمی گرسنه از دنيا رفت و با سلامت جسم و جان وارد آخرت شد و کاخ های مجلّل نساخت سنگی بر سنگی نگذاشت تا جهان را ترک گفت و دعوت پروردگارش را پذيرفت. وه! چه بزرگ است منّتی که خدا با بعثت پيامبر(صلی الله علیه و آله) بر ما نهاده، و چنين نعمت بزرگی به ما عطا فرموده. رهبر پيشتازی که بايد او را پيروی کنيم و پيشوايی که بايد راه او را تداوم بخشيم. به خدا سوگند! آن قدر اين پيراهن پشمين را وصله زدم، که از پينه کننده آن، شرمسارم. يکی به من گفت: «آيا آن را دور نمی افکنی؟». گفتم: از من دور شو، صبحگاهان رهروان شب ستايش می شوند
🆔@MEJRi403