eitaa logo
حبل‌المتین
147 دنبال‌کننده
16.4هزار عکس
14.6هزار ویدیو
191 فایل
از اصول مراقبت کنید، اصول یعنی ولیّ‌فقیه، خصوصاً این حکیمِ مظلومِ وارسته در دین، فقه، عرفان و معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را جان خود بدانید، حرمت او را مقدسات بدانید. «سردار شهید سپهبد حاج‌قاسم‌سلیمانی»
مشاهده در ایتا
دانلود
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌📹 سرلشکر محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی: تاکنون زیادی صبر کرده ایم؛ لازم شود از NPT خارج می‌شویم و خودتان می‌دانید این یعنی چه!
‌📹 سه پیامد فراموشکاری قالیباف ⭕️ قالیباف (۱ تیر): آزادسازی پول‌های بلوکه شده و رفع تحریم‌های نفتی نهایی شد. ⭕️ قالیباف (۹ تیر): تمام تحریم‌های نفتی و بانکی و کشتیرانی و بیمه را رفع کردیم و نشان دادیم تعلیق تحریم نفت ایران وعده سرخرمن نیست. ⭕️ قالیباف (۲۷ مرداد): آمریکا اول تحریم‌های نفتی را رفع کند و پول‌های بلوکه‌شده را آزاد کند تا باز شدن تنگه هرمز را بررسی کنیم. این تناقض‌گویی آشکار، مصداق بارز «وعده‌های سرخرمن» است که در یک بازه کمتر از دو ماه، سه روایت کاملاً متضاد از یک موضوع کلیدی ارائه شده و سه پیامد دارد: ۱. بی‌اعتباری گفتار: اگر مسئول ارشد کشور در مورد یک رویداد عینی (رفع یا نشدن تحریم) اینقدر دچار نوسان باشد، مردم چگونه به سایر اخبار و وعده‌ها اعتماد کنند؟ ۲. دستکاری فضای روانی: بیان این اظهارات در فضای مجازی و رسانه‌ای، بیشتر شبیه «مدیریت انتظارات» یا ایجاد امید کاذب در مقطع خاصی از زمان بود تا گزارش‌دهی از یک واقعیت ملموس. ۳. عدم انسجام مدیریتی: این تناقض نشان‌دهنده فقدان یک رویه واحد و شفاف در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور است؛ جایی که هر روز با اقتدار، برعکس روز قبل گفته می‌شود. وقتی کسی به صراحت از «نهایی شدن» خبر می‌دهد و دو ماه بعد آن را به اقدام طرف مقابل منوط می‌کند، یعنی یا اطلاعات غلط داشته یا عمداً واقعیت را وارونه اعلام کرده است. در هر دو صورت، مسئولیت این سرخوردگی و سردرگمی عمومی بر عهده گوینده است.
📸 این‌ها خاطرات خودنویس مرحوم رفسنجانی است. خواهش می‌کنم دقیق چهار تا عکس رو بخونید
📸 محسن اختیاری، بازپرس شعبه یک دادسرای جنایی: کلیه اخبار منتشرشده از سوی برخی خبرگزاری‌ها مبنی بر اینکه قتل حمیدرضا رجب‌زاده با انگیزه شخصی، فردی یا عاطفی به وقوع پیوسته، کذب بوده و با محتویات پرونده و تحقیقات قضایی انجام‌شده مطابقت ندارد. در این پرونده، عاملان جنایت هیچ‌گونه انگیزه شخصی و فردی برای ارتکاب این جنایت نداشته‌اند و مطالب مطرح‌شده درباره وجود چنین انگیزه‌ای، مورد تأیید نیست. وجود انگیزه‌های شخصی برای وقوع این قتل تکذیب می‌شود
📹 عراقچی(۲۷ مرداد) : ما از "۲۳ اسفند" مذاکرات با آمریکا را شروع کردیم/ قالیباف (۳ فروردین): مذاکره ای با آمریکا انجام نشده است ، خبر مذاکرات کار فیک نیوزهاست
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اولین باری که ایران محاصره دریایی و تحریم شد؟ نه خمینی بود نه خامنه ای!