eitaa logo
حبل‌المتین
149 دنبال‌کننده
16.4هزار عکس
14.6هزار ویدیو
190 فایل
از اصول مراقبت کنید، اصول یعنی ولیّ‌فقیه، خصوصاً این حکیمِ مظلومِ وارسته در دین، فقه، عرفان و معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را جان خود بدانید، حرمت او را مقدسات بدانید. «سردار شهید سپهبد حاج‌قاسم‌سلیمانی»
مشاهده در ایتا
دانلود
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 چرا مسئول سیاسی ایران در میانه رویارویی اقتصادی می‌گوید نمی‌توانیم؟!
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اقدام دولت در حذف ارز ترجیحی در دی ماه پارسال برای هر یک ایرانی ۵ میلیون تومان در ماه هزینه جدید ایجاد کرد/ تبعات اقدام دولت یعنی حذف ارز ترجیحی هنوز ادامه دارد و قیمت‌ها را بیشتر هم بالا خواهد برد 🔹 آیت‌الله احمدعلی یوسفی استاد اقتصاد و مدیر مرکز راهبردی اقتصاد مقاومتی: اگر ریشه سرمایه‌داری لیبرال در جمهوری اسلامی خشک نشود، آن‌ها جمهوری اسلامی را نابود خواهند کرد.
📸 هجمه به موضع علی الاصولی سرلشکر رضایی ✅ روز گذشته، پس از گفتگوی تلویزیونی محسن رضایی (دبیر شورای عالی امنیت ملی) و مواضع علی‌اصولی وی، واکنش‌های متفاوتی از سوی فعالان سیاسی و رسانه‌ای شکل گرفت. 🔹 از جمله واکنش حمایتی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت شهید رئیسی که در یادداشتی کوتاه نوشت: «صدای خیابان شنیده شد! سخنان بسیار مهم سرلشکر محسن رضایی نماینده رهبری و دبیر شعام و اشاره او به ضرورت اصلاح رفتار دیپلماسی جمهوری اسلامی جمع بندی کلان نظام و تأیید انتقادات بسیاری از دلسوزان مبنی بر روند اشتباه دیپلماسی کشور در ماه‌های اخیر است. با تغییر راهبردی در شعام صدای خیابان شنیده شد.» 🔹 البته که مواضع قابل تحسین سرلشگر رضایی با موجی از انتقادات و هجمه‌های مجازی جریان وفاق همراه بود. حسام‌الدین آشنا، اصلاح‌طلب و رئیس اسبق مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری، در واکنش به اظهارات قاطع سرلشگر رضایی در حساب خود در ایکس نوشت: «دبیر مصوبات را بیان می‌کند یا بیان خود را مصوب می‌داند؟» 🔹 این موضع در حالی مطرح شد که آشنا در سال ۱۴۰۴ در حمایت از دبیرشعام نوشته بود: «شورا یعنی دبیرخانه و دبیرخانه یعنی دبیر.» علاوه بر این، محمود صادقی، اصلاح‌طلب تندرو، نوشت: «بنده خدا!! اون صندلی که رویش نشسته‌ای دبیری شعاعه نه ریاست‌جمهوری!!» همچنین محمد عطریانفر، عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت، مدعی شد: «این تذکرات و تحلیل‌ها باید با دقت بیشتری مطرح شود.»
📸 تیتر روزنامه چارسوق در مقایسه مواضع همتی و محسن رضایی
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اینکه همتی وسط جنگ در آنتن زنده تلویزیون اعلام می‌کند صادرات نفت ما صفر شده، می‌دانید معنی‌اش چیست؟ یعنی آقای ترامپ، فشارهای تو کاملا نتیجه داده و همین راه خودت را ادامه بده 🔹 دکتر محمد کهندل، اقتصاددان: همتی قبل از اینکه یک چهره اقتصادی باشد یک چهره سیاسی و رسانه‌ای است و حتما می‌داند وقتی در آنتن زنده از صفر شدن صادرات نفت ایران صحبت می‌کند چه پالس ضعفی به دشمن منتقل می‌شود.
📸 ابراز خوشحالی جماران از افزایش حضور رسانه‌ای خاتمی خاتمی برای میلیون‌ها ایرانی نماد یک تجربه سیاسی و نماینده یک جریان فکری است. جریانی که در آن حق رفاه اقتصادی ، اجتماعی مردم بر بسیاری از ملاحظات تقدم دارد. شاید به همین دلیل بود که سال‌ها تلاش شد حضور خاتمی محدود و نام و تصویرش کم‌رنگ شود. اما گذر زمان یک واقعیت ساده را روشن کرد که می‌توان یک چهره مقبول را محدود کرد اما نمی‌توان جایگاه اجتماعی و خاطره‌ای را که در جامعه ساخته شده از بین برد. 🔹 به بهانه مواضع اخیر سیدمحمد خاتمی در ماه‌های اخیر نام سیدمحمد خاتمی دوباره بیشتر شنیده می‌شود. حضورهای عمومی او بازتاب بیشتری پیدا کرده و سخنانش درباره مسائل کشور با دامنه بیشتری منتشر می‌شود. حتی نام او در صداوسیمای نیز دوباره به میان می‌آید. برای کسی که سال‌های گذشته را به یاد دارد این تغییر را نمی‌توان اتفاقی عادی تلقی کرد. 🔹 هنوز برای قضاوت درباره دامنه و دوام این گشایش زود است اما اصل آن را باید به فال نیک گرفت. نه صرفاً به عنوان اتفاقی مربوط به یک رئیس‌جمهور پیشین، بلکه به عنوان نشانه‌ای که می‌تواند از تغییر نگاه نسبت به بخش بزرگی از جامعه و نیروهای سیاسی کشور حکایت کند.
📸 افزایش ۱۰ درصدی نرخ دلار پس از سخنان همتی و پزشکیان ✅ دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ این آخرین دستاورد اقتصادی دولت پزشکیان است. در حالی که بازار منتظر مدیریت بود، سخنان مسعود پزشکیان، رئیس دولت چهاردهم، و عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی، نه‌تنها آرامش‌بخش نبود، بلکه حاوی سیگنالی برای افزایش قیمت دلار در بازار آزاد بود. 🔹 قیمت دلار در بازار آزاد، در آغاز به کار دولت پزشکیان، یعنی ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، حدود ۵۸ هزار و ۴۱۰ تومان بود. با توجه به سیاست‌های ارزی دولت از همان ابتدا، این نرخ پیش از آغاز جنگ، یعنی در ۷ اسفند ۱۴۰۴، به ۱۶۶ هزار و ۳۶۰ تومان رسید و جهش ۱۸۴.۸ درصدی را ثبت کرد. با آغاز جنگ، نرخ دلار کاهش یافت؛ به‌طوری‌که تا پایان سال گذشته، یعنی ۲۸ اسفند ۱۴۰۴، به ۱۵۹ هزار و ۲۸۰ تومان رسید. 🔹 دلار از ابتدای سال جاری تا روز ۲۷ مردادماه به ۱۸۷ هزار تومان رسیده بود؛ یعنی رشد ۱۲.۴ درصدی داشت. اما پس از سخنان همتی و پزشکیان، این نرخ تنها طی چهار روز کاری گذشته ۱۰ درصد گران‌تر شد و به بالای ۲۰۰ هزار تومان رسید؛ یعنی طی همین مدت، ارزش ریال ۱۰ درصد کاهش یافت. ✅ [متن کامل گزارش را از اینجا بخوانید ](https://nobonyadonline.ir/?p=14778)
حجت الاسلام انجوی نژاد14050601_Sokhanrani_Anjavinejad_Ahmadabad_10MB.mp3
زمان: حجم: 10.6M
🎧سخنان حجت‌الاسلام‌ انجوی‌نژاد تجمع دسته‌های همبستگی ملی ۱۴۰۵/۰۶/۰۱ 🔹 بابت عدم تعهد به کدام بند تفاهم‌نامه باید به آن افتخار کرد؟ 🔹 آقای قالیباف ادبیات دوگانه جنگ و صلح برای شما خجالت‌آور است. 🔹 از دیدگاه آقایان، مشکل معیشت وقتی حل می‌شود که ما جنگ‌طلبان نباشیم! 🔹 با ساختن دشمن فرضی نمی‌توانید بر بی‌کفایتی خود در مدیریت کشور سرپوش بگذارید. 🔹 مشکل معیشت دقیقا خود شما و شرکت‌ها و منافع‌تان است. 🔹 نداریم، نمی‌توانیم، بدبختیم! تمام داشته‌های رئیس جمهور ماست. 🔹 قیمت دلار در اختیار دولت‌هاست. 🔹 مشکل شما رانت و فساد در درون خودتان است که قادر به جمع کردنش نیستید. 🔹 نمایندگان شیراز! حداقل یک بیانیه که ازتان برمی‌آید! 🔹 مردم با مشکل معاش کنار نخواهند آمد. 🔹 زشت برای پزشکیان، زشت‌تر برای قالیباف! 🔹 مدعیان دوگانه دروغین جنگ و صلح به مناظره بیایند. 🔹 جنگ برای شما بد نیست، نان شما در جنگ و دلار است. 🔹 منافع نداشته مردم کف خیابان در جنگ است یا منافع شما؟ 🔹 بترسید از روزی که مردم پشت شما را خالی کنند و هیچ احدی یاور شما نباشد ...
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نوشته: امروز کارم خوب بود و پشه تشویقم کرد😂
📸سپاه قاطعانه از دولت حمایت می‌کند 🔹سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن هفته دولت ضمن حمایت قاطع از قوه مجریه تأکید کرد: هم افزایی سپاه و دولت، رمز عبور از تحریم‌های چندلایه و تقویت تاب‌آوری ملی است.
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چی بودیم؟ چی شدیم؟ ۱۶ شاهکار ایرانی که تاریخ پزشکی را متحول کردند!
🛑معاون اول رئیس‌جمهور: آقای قالیباف قول داده طرح مقابله با نفوذ را از دستورکار مجلس خارج کند 🔹حتی اگر این اتفاق رخ ندهد، باید از طریق رایزنی با سایر نهادها از جمله مجمع تشخیص مصلحت نظام، مسئله را حل کرد.