eitaa logo
حبل‌المتین
146 دنبال‌کننده
16.7هزار عکس
14.9هزار ویدیو
192 فایل
از اصول مراقبت کنید، اصول یعنی ولیّ‌فقیه، خصوصاً این حکیمِ مظلومِ وارسته در دین، فقه، عرفان و معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را جان خود بدانید، حرمت او را مقدسات بدانید. «سردار شهید سپهبد حاج‌قاسم‌سلیمانی»
مشاهده در ایتا
دانلود
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران این‌گونه معادلات را تغییر داد 📹 ساز جدایی متحدان آمریکا کوک شد
♨️وال استریت ژورنال: حملات اخیر ایران علیه تجهیزات نیروی دریایی آمریکا نگران‌کننده است وال استریت ژورنال: 🔹️تلاش‌های اخیر ایران برای هدف قرار دادن تجهیزات نیروی دریایی آمریکا این نگرانی را ایجاد می‌کند که ارتش این کشور از سلاح‌های پیشرفته‌تری استفاده می‌کند و ممکن است از چین یا روسیه کمک دریافت کند.
‌ ♨️آمریکاییها ۱۰۰ میلیارد دلار هزینه اضافی انرژی را به دلیل جنگ علیه ایران، متحمل شدند شبکه «سی ان ان» : 🔹بر اساس شاخص هزینه ای که دانشگاه «براون» منتشر کرده است، مصرف کنندگان آمریکایی از زمان آغاز جنگ ، تنها بابت بنزین و گازوئیل ۱۰۰.۹ میلیارد دلار بیشتر هزینه کرده اند. 🔹 این رقم معادل ۷۷۰ دلار برای هر خانوار آمریکایی است. 🔹مصرف کنندگان آمریکایی از زمان آغاز جنگ، برای بنزین ۵۵ میلیارد دلار بیشتر هزینه کرده اند؛ یعنی به طور میانگین ۴۲۲ دلار برای هر خانوار آمریکایی. هزینه اضافی گازوئیل هم ۴۶ میلیارد دلار است که به طور میانگین ۳۴۸ دلار بار مالی اضافی برای دوش هر خانوار آمریکایی گذاشته است. 🔹«تام کلوزا»، مشاور ارشد انرژی گفته: آمریکا در حال ورود به پاییزی است که از نظر قیمت بنزین و گازوئیل، گران ترین پاییز تاریخ خواهد بود. 🔹سی ان ان با استناد به گفته کارشناسان گزارش داد: جنگ ایران صورت حساب سنگینی را به آمریکایی ها تحمیل کرده است؛ صورت حسابی که با طولانی شدن درگیری همچنان در حال افزایش است.
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دلیل اینکه روحانی و کلاً اصلاحاتیا تلویزیون ایران را نمی‌بینند و بهش حمله می‌کنند اینهاست خوب گوش کنید👆
4.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 آقای عباسی معاون سابق وزیر راه و شهرسازی: آقای رئیس‌جمهور! مگه نمی‌گید هرکی می‌تونه بیاد؟ من می‌تونم کجا بیام؟
19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مگر برای واجب شرعی همه‌پرسی می‌گذارند؟! حجت‌الاسلام حمیدرضا غریب‌رضا، فعال جهان اسلام: ▪️ آدم برای واجب قانونی و شرعیِ خود مگر همه‌پرسی می‌گذارد؟! اصلاً مگر کسی مخالف این است که ما باید از خودمان دفاع کنیم؟ بدیهی است که مردم می‌خواهند از خودشان و خاکشان دفاع کنند. ▫️به این کشور تجاوز نظامی شده و رهبر این ملت را شهید کرده‌اند؛ کودکان میناب را شهید کرده‌اند. دفاع، واجب شرعی است برای ما.
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 وحدت از نظر معاون دفتر رئیس‌جمهور یعنی هیچ‌کس به ما انتقاد نکند! 🔸معاون دفتر رئیس‌جمهور شب گذشته با حضور در برنامه به وقت ایران تعریف عجیبی از وحدت ارائه داد. 🔸آقای طباطبایی معتقد بود وقتی ۱۲ نفر از ۱۳ عضو شعام تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را مورد تأیید قراردادند، انتقاد به این تفاهم‌نامه انسجام ملی را خدشه‌دار می‌کند. 🔸با این نگاه مبتدیانه، معاون دفتر رئیس‌جمهور به جای توجه به کیفیت و محتوای متن تفاهم‌نامه، صرفا به کمیت و تعداد موافقان آن در شعام پرداخت. 🔸ایشان ملاک وحدت را تلویحا در همسویی با جریان مد نظر دولت دانست؛ در حالی که محور وحدت در جمهوری اسلامی ایران التزام به رهنمودهای مقام معظم رهبری است. 🔸لازم به ذکر است رهبر معظم انقلاب پس از امضای تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در پیامی ضمن صدور مجوز اجرای این سند فرمودند «علی‌الاصول نظر دیگری داشتند.» 🔸گفتنی است رئیس‌جمهور آمریکا نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را یک روز پس از امضایش آغاز و نهایتا خروج آمریکا از این تفاهم‌نامه را اعلام کرد.
15.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نقشه دقیق سرزمین‌های اشغالی از قلعه شقیف تا دروازه‌های نبطیه
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انفجار موشک ناوشکن، به دام انداختن زیردریایی و حمله به ۲ ناو و ۸ نفتکش آمریکا؛ سه عملیات پیاپی سپاه در کمتر از یک هفته 🎙علوی کارشناس مسائل بین‌الملل
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بله دنیا دارمکافاته هر چی دنیا میکاری آخرت برداشت می کنی این جمله رو به صورت طنز تلخ ببینید.
🔹منتظر پالس مذاکره باشید! 🖌 سپهر خلجی: درپی پاسخ قاطع ایران به شرارت‌های آمریکا نفت در آستانه ورود به کانال ۱۰۰ دلار است. براساس تجربه باید آماده بود که سر و کله میانجی‌های قطری و پاکستانی پیدا شود و یا همکاران آنها در داخل شروع کنند به پالس مذاکره تا صعود قیمت نفت متوقف شود! منتظریم چراغ اول سیگنال مذاکره را در داخل چه کسی روشن می‌کند!
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️پاسخ دقیق مجری تلویزیون به روایت ناقص معاون ارتباطات دفتر پزشکیان 🔹طباطبایی: عقول کشور در شعام جمع شدند و از ۱۳ نفر، ۱۲ نفر توافق کردند که به تفاهم برسیم؛ وحدت را به هم نزنید. 🔹خضاب: اولا آن یک نفر هم جزء مسئولین و عقول کشور است؛ پس نقدش نکنید؛ دو، یک عقل بزرگتری هم در کشور هست که گفت علی‌الاصول نظر دیگری داشتم.