eitaa logo
حبل‌المتین
146 دنبال‌کننده
16.7هزار عکس
14.9هزار ویدیو
192 فایل
از اصول مراقبت کنید، اصول یعنی ولیّ‌فقیه، خصوصاً این حکیمِ مظلومِ وارسته در دین، فقه، عرفان و معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را جان خود بدانید، حرمت او را مقدسات بدانید. «سردار شهید سپهبد حاج‌قاسم‌سلیمانی»
مشاهده در ایتا
دانلود
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟 ‌ما شما را هیچ‌وقت رها نخواهیم کرد!
Mohsen Qaraat4_5888780031198501978.mp3
زمان: حجم: 2.5M
🎧تفسیر نور آیه نهم سوره : اقْتُلُوا يُوسُفَ = بکشید یوسف را أَوِ اطْرَحُوهُ = یا بیفکنید او را أَرْضًا = به سرزمینی (دور) يَخْلُ لَكُمْ = تا معطوف شما شود وَجْهُ أَبِيكُمْ = توجه پدرتان وَتَكُونُوا = و باشید مِنْ بَعْدِهِ = از بعد آن قَوْمًا = قومی صَالِحِينَ = شایسته  (۱)             """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""" ۱- صَالِحِينَ = شایستگان 🎙حجت‌الاسلام‌والمسلمین‌ محسن‌قرائتی
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️ خاطره‌ رهبر شهید انقلاب از کاپشن خودشان
😲 😳 چقدر خوب که یکی از بندهای توافق با آمریکا را موضوع یمن قرار ندادیم، وگرنه آنجا هم از دست رفته بود! 😁 ✍نماینده مردم تهران در مجلس.
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️ذهنیت مسموم بخشی از جوانان جامعه ایرانی که این حجم جنایت از آمریکا را تقصیر ایران می‌داند
شما که بلدید با مصاحبه و توییت، قیمت نفت را به نفع ترامپ بکشید پایین... ، چرا از این هنرهای رسانه‌ای‌تون برای مهار نرخ ارز به نفع ایران استفاده نمی‌کنید؟!
آیا تنها راه ، پر شدن جهان از ظلم است؟ از مرحوم سؤال شد: آیا غیر از «ملئت ظلماً و جوراً» راه دیگری برای ظهور حضرت وجود دارد؟ ایشان فرمودند: بله؛ اگر عده‌ای بر صلاح توافق کنند، در ظهور آن حضرت مؤثر است؛ همان‌گونه که ظلم و جور در تأخیر آن مؤثر است. ایشان به توقیع عجل‌الله‌فرجه به شیخ مفید استناد می‌کنند. معنای این سخن آن است که اگر مؤمنان با یکدیگر یک‌دل و اهل صلاح باشند، می‌توانند در فرج حضرت نقش داشته باشند. آیت‌الله بهجت می‌فرمودند: تنها نباید به گسترش ظلم نگاه کرد؛ صلاح و اجتماع قلوب مؤمنان نیز راهی برای تحقق ظهور است. 🚩کانال حقیقت شيعه 🆔 @hagigatshia14
پاسخ یکی از اعضای دفتر سعید جلیلی به دعوت پزشکیان از جلیلی محمد علیمهری عضو دفتر دکتر سعید جلیلی به سخنان رئیس جمهور مبنی بر اینکه از جلیلی خواسته‌ام تا بیاید مشکلات را حل کند، واکنش نشان داد و در یادداشتی نوشت: 🔹رئیس‌جمهور محترم برای چندمین بار، بحث «دعوت از دکتر جلیلی برای حضور در دولت» را مطرح کرده‌اند و رسانه‌های وفاقی، اصلاح‌طلب و ضدانقلاب هم پای کار این پروژه آمده‌اند. اما پاسخ: 🔹وقتی چارچوب دولت با دیدگاه‌های دکتر جلیلی همخوانی ندارد، ایشان عملاً باید مجری سیاست‌هایی باشد که به آن‌ها باور ندارد! همکاری زمانی مؤثر است که بر سر اصول توافق وجود داشته باشد؛ صرفِ کنار هم قرار گرفتن افراد با دیدگاه‌های متضاد، مشکلی را حل نمی‌کند و اختلافات را تشدید می‌کند. 🔹برای به ثمر نشستن برنامه‌ها، نیاز به هماهنگی میان کلیه اجزای دولت اعم از معاون اول، وزرا، معاونت‌ها و... است. وقتی دولت میان خودش چنین هماهنگی‌ای ندارد، چگونه می‌خواهد با رقیبش هماهنگ باشد؟ دولت با مجموعه‌ای از کج‌کارکردها مواجه است؛ از مدیریت انرژی گرفته تا تورم و...؛ دکتر جلیلی به کدام‌ یک برسد؟ 🔹خوب است ادعای کمک‌خواهی ایشان را با یک سابقه ارزیابی کنیم: در موضوعات مختلفی مانند مدیریت بازار ارز، بانک، خصوصی‌سازی، بودجه، حاکمیت ریال، مدیریت انرژی، برق، آب و... برنامه‌ها و پیشنهادهای عملیاتی کارشناسی برای دولت ارسال شده است؛ اما مواجهه ایشان چگونه بوده است؟ 🔹به‌عنوان نمونه، سال گذشته در موضوع مدیریت آب، طرح مبسوطی از سوی دولت سایهٔ دکتر جلیلی برای دکتر پزشکیان ارسال شد. ایشان پس از تعلل چندین ماهه در رسیدگی به طرح، فرمودند: «طرح اختصاصی برای مدیریت آب تهران ارائه کنید.» نخبگان دولت سایه بلافاصله آن طرح را هم ارائه کردند، اما هنوز از سرنوشت آن طرح‌های عملیاتیِ کارشناسی خبری نیست! متأسفانه در سایر موضوعات هم اتفاقات مشابهی افتاد. 🔹این سوابق نشان می‌دهد ادعای کمک‌خواهی از دکتر جلیلی نوعی فرافکنی برای فرار از مسئولیت است.
کسانی‌که حتّی پس از خروج ترامپ از تفاهم‌نامه معتقدند چون ۱۲ نفر از عقول کشور در شعام به تفاهم‌ رأی دادند کسی حق انتقاد به آن را ندارد، هدف‌گذاری رشد ۸ درصد در برنامه هفتم را که محصول عقل جمعی در کشور بود و به امضای رهبر شهید هم رسیده بود را کنار گذاشتند. نتیجه چه شد؟ رشد منفی!
برای توجیه مذاکره و آتش‌بس، می‌گفتند: هر جنگی با مذاکره تمام میشه دیگه! فؤاد ایزدی جواب می‌داد: بله، ولی اینها متوجه نیستند که آمریکا اصلاً به دنبال پایان جنگ نیست! حرف نوچه‌های وفاق درست بود یا فؤاد ایزدی؟
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تصمیم «عقول نظام» فقط وقتی خوبه که باب میل اصلاح‌طلبان باشه. وگرنه تصمیم «عقول نظامِ» خلاف میل‌شون رو، اگر امضاء و حتّی تأکید رهبر انقلاب رو هم داشته باشه، به راحتیِ آب خوردن کنار می‌گذارند. مثال؟ هدف‌گذاری رشد ۸ درصد.
📸 مسعود براتی در واکنش به خبر برگزاری نشست کشورهای ساحلی خلیج‌فارس در عمان که وزارت خارجه آن را خبر داده است: اصرار ایران بر اجرای یکطرفه تفاهم‌نامه اسلام آباد (بند پنج) در زمانی که آمریکا صراحتا آن را نفی می‌کند و کاغذ آن را با ارزش‌تر از تفاهم‌نامه می‌داند، اشتباهی راهبردی است. اثر آن بر کاهش قیمت نفت، زیان حداقلی آن است، زیان بزرگتر تشدید محاسبات غلط دشمن درباره ایران است.