eitaa logo
حبل‌المتین
146 دنبال‌کننده
16.7هزار عکس
14.9هزار ویدیو
192 فایل
از اصول مراقبت کنید، اصول یعنی ولیّ‌فقیه، خصوصاً این حکیمِ مظلومِ وارسته در دین، فقه، عرفان و معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را جان خود بدانید، حرمت او را مقدسات بدانید. «سردار شهید سپهبد حاج‌قاسم‌سلیمانی»
مشاهده در ایتا
دانلود
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اگر جنگ هم نمی‌شد، همین گرانی‌ها را در بازار شاهد بودیم/ دلیل ۸۰ درصد گرانی‌ها، سوءمدیریت دولت است، بیخودی همه تقصیرها را گردن جنگ نیندازید/ باور کنید با توافق با آمریکا مشکلات اقتصادی حل نمی‌شود، مشکل بازارهای ما سوءمدیریت است نه جنگ! 🎙 فتح‌الله توسلی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: 🔹️یک میلیون تن سیب‌ زمینی دست کشاورزان می‌ماند و در مزارع از بین می‌رود ولی قیمت سیب زمینی هم در بازار گران می‌شود، این چه ربطی به جنگ دارد؟ هرچه هست سوءمدیریت دولت است.
‌📸 قیمت دلار قبل از سند افتخار: ۱۵۰ هزار تومن 🔸قیمت دلار بعد از سند افتخار: ۲۳۵ هزار تومن
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 آغاز ظهور از یمن 🎙 آیت‌الله آقا مرتضی تهرانی 🔸امام زمان (عج) اولین سازماندهی برای ظهور را در یکی از روستاهای گمنام یمن انجام می دهند. ده لشکر هر لشکر ده هزار نفر بیشتر فرماندهان حضرت ایرانی هستند. 🤲 اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر و اجعلنا من شیعته و اعوانه و المستشهدین بین یدیه آمین رب‌العالمین
20.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 وزیر سابق علوم: قانون‌مداری را نمی‌توان به بهانه خطای دانشجو کنار گذاشت 🔹محمدمهدی زاهدی، عضو شورای مرکزی جبهه مردمی ایران قوی و وزیر سابق علوم در واکنش به برخی مواضع پیرامون عدم برخورد با دانشجویان هتاک: باید کاری کنیم که قانون‌مداری در کشور حاکم باشد؛ چراکه در هیچ کشوری، مسائل ملی خارج از چارچوب قانون اداره نمی‌شود. 🔹 با بی‌قانونی نمی‌توان کشور را اداره کرد و این مسئله در بلندمدت به کشور آسیب می‌زند. 🔹 ممکن است کنار گذاشتن قانون در کوتاه‌مدت مانند یک مسکن عمل کند، اما آثار و تبعاتی که این رویکرد در بلندمدت به دنبال دارد، بسیار مهم و زیان‌بار است.
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حتی اگر قهرمانی جام جهانی فوتبال را هم در تفاهم‌نامه از ترامپ می‌خواستیم او به ما می‌داد تا تنگه هرمز باز شود و قیمت نفت پایین بیاید؛ ترامپ رسماً می‌گوید ارزش تفاهم با آمریکا از کاغذ آن هم کمتر است، بعد اینجا مسئولان ما با ایستادن روی این تفاهم‌نامه قدرت پاسخ را از ایران گرفته‌اند 🔸مهدی روشنی تحلیلگر مسائل استراتژیک: اصلا فکر کنید بهترین متن تاریخ را در تفاهم با آمریکا نوشتیم وقتی از اول نمی‌خواسته و نمی‌خواهد آن را اجرا کند چرا وقت کشور را بر سر این تفاهم هدر می‌دهید؟!
📸 اسرائیل از دریای سرخ حذف شد 🔹 روزنامه اقتصادی عبری «کالکالیست» مدعی شد کنترل باب‌المندب توسط نیروهای یمنی، امکان بهره‌مندی اسرائیل از بهبود حمل‌ونقل دریایی جهانی را محدود کرده و این رژیم را به استفاده از مسیرهای جایگزین و پرهزینه وادار می‌کند. 🔹 این روزنامه همچنین از خسارات سنگین اسرائیل در پی محدودیت‌های دریایی اعمال‌شده از سوی یمن در جریان جنگ غزه خبر داده است.
📸 مخبر: ۲۰۰ شب است که پاسداران کیان ایران‌مان، زیر باران بمب و گلوله و در میانه‌ جنگی تمام‌عیار، استوار ایستاده‌اند. آنان که دیروز همراه نبودند، امروز با آغوشی گشوده به صف ملت پیوسته‌اند. 🔹پرچم عزت و فتح برافراشته است و امیدهمچنان درجان این مردم زنده. ملت مبعوث عزیزند و عزیز خواهند ماند.
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 با اف۳۵ و اف۱۵ همه میتونن بجنگن مرد اونه که با دمپایی و یه کلاش بیاد کف میدون
📸 انصارلله یمن:نیروهای مزدور امارات از بیشتر مناطق جنوب غربی استان لحج عقب‌نشینی کردند، در حالی که نیروهای مسلح یمن پیشروی قابل توجهی داشته‌اند. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مرگ جوان ۲۹ ساله پس از برخورد خشونت‌آمیز پلیس فرانسه 🔹جوانی ۲۹ ساله به نام «یوسف» چند روز پس از آنکه تصاویری از پرتاب شدن وی با خشونت به زمین توسط یک پلیس فرانسوی منتشر شد، جان باخت.
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اولین تصاویر از سوپر نفتکش «الگایا»  که قصد عبور از منطقهء ممنوعه در جنوب تنگه هرمز را داشت و دچار حادثه شد. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
📌 تفاوت جنگ شناختی و ترکیبی ✍خیلی از مسئولان و مردم این دو مورد را به اشتباه یکی می دانند و تعداد زیادی از عزیزان هم سئوال نمودند ، پاسخ به شبهه: 🗞محمد سجاد شیرودی 🎓 (استاد علوم سیاسی دانشگاه و پژوهشگر)