AudioCutter_حکمت های ۱۶۱_۱۵۷.mp3
14.17M
📌#صـــــــبحانه_با_معـــــــــــــرفت
📒با موضوع: #حکمت۱۵۷ و #حکمت۱۵۸ و #حکمت۱۵۹ و #حکمت۱۶۰ و #حکمت۱۶۱
📆 ۱۹ آذر ۱۴۰۲
🎤 با سخنرانی:
#حجت_الاسلام_مهدوی_ارفع
#نهج_البلاغه
#صبحانه_با_معرفت
#حکمت157
#حکمت158
#حکمت159
#حکمت160
#حکمت161
❇️روزانه 15 دقیقه از کلام امیر لذت ببریم و دیگران را نیز دعوت کنیم تا در ثوابش شریک شویم.🌺
👇👇لیـــــــــنک دعوت 👇
📤 https://eitaa.com/mahdavi_arfae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 قسمت نبود من ازدواج کنم ...
🌷 قسمتی از وصیتنامه #شهید ذاکر حسینی
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
📸 عقب نشینی ارتش صهیونیستی پس از یک رسوایی
پس از رسوایی تصاویر برهنه اسرای فلسطینی در غزه، روشن شدن غیر نظامی بودن آنها، انتقادات جهانی و همچنین موج تمسخر و طنزی که در این باره در شبکههای مجازی عربی و انگلیسی به راه افتاده است، مشاور امنیت داخلی رژیم اشغالگر صهیونیستی به سازمان رادیو و تلویزیون این رژیم اعلام کرده که از امروز به بعد دیگر تصاویر برهنه اسرای فلسطینی نباید پخش شود، زیرا این تصاویر به نفع آنها نخواهد بود.
روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت هم اعلام کرد: ثابت شد افرادی که در شمال نوار غزه توسط ارتش اسرائیل بازداشت شدند و بدون لباس از آنها تصویربرداری شد، غیرنظامی بودند و از نیروهای حماس نبودند.
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
📸 #فاطمیه
🔹نبوت را، حضرتخدیجه یاری کرد
🔹ولایت را دخترِ خدیجه، حضرتزهرا
🔹امامت را نوه خدیجه، حضرتزینب و...
🔻تهمت ضد زن بودن هیچجوره به ما نمیچسبد؛
🌺 در اسلام؛ دین، زندگی و آزادی را زن معنا میکند
✍ محمد #قربانی_مقدم
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
📸 #نشان | يا أَيُّها الَّذينَ آمَنوا استَجيبوا لِلهِ وَ لِلرَّسُولِ إِذا دَعاكُم لِما يُحييكُم
🔸 سن شناسنامهای، مقدار عمر ماست نه زندگی ما. مقدار زندگی ما به میزان بندگی ماست. بقیه اوقات عمر که در راه غیر بندگی خدا صرف شده، نامش زندهمانی است نه زندگانی. (انفال، آیۀ ۲۴)
#داناب
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
📸 به رنگ شیطان؛ کلبه وحشت تتلو!
🔹یکی از مهمترین اقدامات تتلو در گسترش فساد و فحشا فراخوان برای حضور نوجوانان زیر ۱۸ سال در محل زندگیاش در استانبول بوده است.
🔹شاکیان خصوصی این خواننده غیرمجاز شکایتهای متعددی در دستگاه قضایی علیه وی ثبت کرده بودند.
tn.ai/3004968
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اظهارات جدید رئیسجمهور درباره فساد در واردات چای
▫️قضیه اخیر را دولت ۹ ماه قبل کشف و گزارش کرد.
▫️۴ میزگرد در رسانه ملی برای تشریح ابعاد این قضیه برگزار شد؛ خبرش هم اعلام شد.
▫️انتظار مردم این است که بعد از ۹ ماه اتفاقی بیفتد.
#مبارزه_با_فساد
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
30.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 منصوری: از لحظهای که متوجه فساد چای دبش شدیم برخورد کردیم
معاون اجرایی رئیسجمهور:
🔹ما دیر متوجه فساد چای دبش شدیم اما از لحظهای که متوجه شدیم، برخورد کردیم. پرونده چای دبش به وزارت اطلاعات داده شد و سازمان بازرسی کل کشور و قوه قضیه هم پیگیر موضوع هستند.
🔹آقای فرزین وقتی رئیس بانک مرکزی شدند ۱۰ روز بعد از انتصاب نامه میزنند که تخصیص ارز به چای دبش نامتعارف بوده است.
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
✒️ وقتی سخنان رهبری را چپکی میفهمید غیر از این هم نمی توانید استدلال کنید!
💢علی شکوریراد، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران و عضو سابق جبهه مشارکت ایران اسلامی در مصاحبه مفصلی با روزنامه اصلاحطلب هم میهن مدعی شد :« رویکرد خودی و غیرخودی، فساد را افزایش داده است»
آقای شکوری راد با اشاره به فساد چای دبش مدعی شده است:«متاسفانه در این شرایط واکنشها کم است. از سوی دیگر پوست مسئولان برای این موضوعات کلفت شده و حساسیت زیادی نشان نمیدهند. »
✅ نکات تحلیلی:
🔺 در پاسخ باید گفت مگر شما در این جامعه زندگی نمی کنید؟ در هر کوی و برزن که بنشینی سخن از فساد کشف شده است. مسئله دیگر اینکه با کدام استدلال می گویید مسئولان در برابر پوست کلفت شده اند و واکنشی نشان نمی دهند!؟
مگر همین دولت خود افشاکننده این فساد نبود؟ مگر قوه قضاییه در حال رسیدگی به این پرونده نیست؟ مگر متهمان اصلی این پرونده دستگیر و روانه زندان نشده اند؟
🔺ناگفته نماند که وی و همفکرانش در سالهای نه چندان دور در زمان محاکمه کرباسچی مفسد اقتصادی به دنبال تشکیل کمپین حمایت از وی بودند ، اما حالا مدعی مبارزه با فساد شده است!
🔺نکته دیگر اینکه وی رویکرد خودی و غیرخودی را عامل افزایش فساد خوانده است! در حالی که رهبر حکیم انقلاب در سال ۷۸ در تعریف خودی و غیر خودی فرمودند:« خودی کیست؟ خودی آن است که دلش برای اسلام میتپد؛ دلش برای انقلاب میتپد؛ به امام ارادت دارد؛ برای مردم به صورت حقیقی - نه ادّعایی - احترام قائل است. غیر خودی کیست؟ غیر خودی کسی است که دستورش را از بیگانه میگیرد؛ دلش برای بیگانه میتپد؛ دلش برای برگشتن امریکا میتپد. غیر خودی آن کسی است که از اوایل انقلاب در فکر ایجاد رابطهی دوستانه با امریکا بود. به امام اهانت میکرد؛ اما برای امریکا اظهار علاقه مینمود! کسی به امام اهانت میکرد، ناراحت نمیشد؛ اما اگر کسی به دشمنان بیرون از مرز یا همدستان آنها اهانت میکرد، ناراحت میشد! اینها غریبهاند. اسمشان چیست، هرچه باشد؛ چه کسی هستند، به ما ربطی ندارد که حالا بخواهم در خطبههای نماز جمعه اسم کسی را بیاورم. هر کس اینطور باشد، غریبه است و خدا کند اینطوری نداشته باشیم.»
حال افرادی مثل شکوری راد تلاش دارند این مفهوم را تحریف کنند که البته منظور آنها کاملاً برای مردم ما آشکار است.
✍ سعید میرزایی
«خودی» و غیر خودی» از منظر مقام معظم رهبری👇👇👇
https://www.farsnews.ir/news/13910801000045/-%D8%AE%D9%88%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%AF%DB%8C--%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B9%D8%B8%D9%85-%D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1%DB%8C
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
🖍 تفاوت 2 دولت در مواجهه با فساد یکی حمایت و لاپوشانی، دیگری برخورد قاطع
🔸در طی روزهای گذشته رسانههای زنجیرهای با اتهام زنی و حمله به دولت سیزدهم در پرونده فساد چای، سعی در تطهیر خود و سرپوش گذاشتن بر فسادهای کلان و ضررهای هنگفتی دارند که در دوران آنان بر کشور متحمل شد.
فرار به جلو همیشه یکی از راحتترین واکنشها در عالم سیاست در برابر انتقادات بوده و هست. به همین منوال سیاست مدعیان اصلاحات در مقابل انتقادات به سو مدیریت آنان، به بسترسازی آنان برای فساد، به ضررهای هنگفتی که بر بخش بخش کشور وارد ساختند، فرار به جلو بود.در کنار این روش، استفاده از روش دروغ گوبلزی و ذکر چندین بار یک دروغ به منظور القای آن بر جامعه خلاصه فعالیت این روزهای رسانههای زنجیرهای به شمار میآید. افرادی با سوار شدن بر موج پرونده چای دبش بر رئیسی و دولت سیزدهم میتازند که غرق در فسادهای مختلف بودهاند. دولت فعلی، فساد را کشف و با آن برخورد کرده است، در حالی که در دولت قبل شاهد بودیم که از فساد کشف شده، حمایت میشد و برخی دولتمردان، مفسدان را خط قرمز خود مینامیدند. مردم ایران رشوههای شهرام جزایری به کسانی که امروز با وقاحت و بیشرمی محض، عملکرد دولت سیزدهم را فسادزا میخوانند، از یاد نبرده و نمیبرد. حمایتهای آنان از فاسدان در هشت سال دولت اصلاحات و هشت سال دولت روحانی را فراموش نمیکنند.ژن خوب و ذخیره نظام نامیدن فرزندان و برادران و خواهران نالایق و فاسد مدیران و رؤسا و وزرای دولت قبل را فراموش نمیکنند. مردم ایران فراموش نمیکنند که یکی از افرادی که بیشترین زمینههای فساد را در وزارت نفت در دوران دولت خاتمی رقم زد با حمایت روحانی مجددا به وزارت نفت رسید و باز هم مانند سابق زمینه فسادهای عظیم در حوزه نفت را ایجاد کرد.
فساد برای اصلاحطلبان ننگ نیست
شاید از نگاه آنها، فساد، برای همحزبیها و هم قبیلهایها نه تنها ننگ نیست، بلکه خیلی هم خوب است و اگر هم لو رفت، باید با چند کار نمایشی و فرمایشی سر وته قضیه را به هم آورد و موضوع را به بوته فراموشی سپرد! ولی ملت ایران ثروتهای بادآورده میلیاردی همپیالگان مدعیان اصلاحات در شرایطی که این مردم در سختترین فشار اقتصادی قرار داشتند را فراموش نمیکنند. شاید آنان سعی در فراموشی تاریخ برای نسل جدید داشته باشند ولی شدت فساد دولت خاتمی که منجر به صدور فرمان هشت مادهای رهبر معظم انقلاب در سال 1380 به سران قوا درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی از یاد نمیرود. ملت ایران بین دولتی که از فاسدان و نجومی بگیرها و تازه به دوران رسیدهها حمایت میکند و دولتی که نه تنها با فاسدان برخورد قاطع و محکم داشته که با زمینههای فساد همچون ارز جهانگیری و واگذاریهای بیضابطه نیز برخورد کرده است تفاوت قائل هستند....
ادامه:
https://kayhan.ir/fa/news/279072/
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
♨️زباندرازی پس از سالها رفاقت با مفسدان دانه درشت
🔹روزنامه زنجیره ای اعتماد می گوید: ريشه فساد، قيمتگذاري و امتيازات و انحصارات دولتي است، و تنه آن، قيمتگذاري روي نيروي انساني و حذف افراد صاحب صلاحيت از تصدي امور است، و شاخ و برگ آن، فقدان نهادهاي نظارتي رسمي و غير رسمي است.
🔹این روزنامه در تحلیلی که به قلم محکوم پرونده «فروش اطلاعات به بیگانگان» منتشر شده، نوشت:
🔻«رکن اصلی سیاستهای فسادزا، قیمتگذاری بر کالا، ارز و پول است. یک شیوه دیگر قیمتگذاری بر نیروی انسانی است. در واقع بدون آزمون رقابتی، روی نیروهای انسانی قیمت یا ارزشگذاری میشود و نیروی انسانی بیارزش را قیمت بالا میگذارند و آن را جذب نظام اداری میکنند و این یکی از اصلیترین عوامل فسادآفرین است.
🔻شاید بتوان گفت که ریشه سیاستگذاریهای رانتمحور و فسادزا نیز وجود همین نیروهای بیارزشی است که قیمتگذاری نجومی شدهاند. ارزشگذاری واقعی بر نیروی انسانی از طریق رقابت قابل سنجش و انجام است ولی اینجا این روش انجام نمیشود. مشکل این عامل فقط در فساد نیست، بلکه در اتلاف منابع نیز هست. به نظر من اتلاف منابع از فساد بدتر است.
🔻بدترین مورد دولتی است که هم فساد داشته باشد و هم ناکارآمدی مثل سالهای ۸۴ تا ۹۲. اینگونه نیروهای قیمتگذاریشده از عوامل اصلی اتلاف منابع و فساد هستند. تفاوت قیمتگذاری در کالا و ارز و پول و نیروی انسانی در این است که قیمت کالا و ارز را خیلی پایینتر از بازار تعیین میکنند و قیمت نیروی انسانی را خیلی بالاتر از قیمت واقعی میگذارند و خودشان به نام دولت آن را میخرند و به استخدام خود درمیآورند!!
🔻متاسفانه اغلب پروندههای فساد در سالهای اخیر بیش از آنکه ماهیت قضایی داسته باشند، معطوف به انگیزههای سیاسی بودهاند... جامعه ما فاقد گردش آزادی اطلاعات است و رسانهها و روزنامهنگاران نیز امنیت کافی برای پیگیری فسادها ندارند... بدون آزادی رسانه و امنیت حرفهای روزنامهنگاران، مبارزه با فساد یک شعار پوچ است».
🔹نمیدانیم باید از مدیر روزنامه اعتماد باید پرسید که چرا محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان را تحلیلگر اقتصادی جا زده؟ یا از نویسنده باید سؤال کنیم چرا در روزنامهای دم از مبارزه با فساد میزند که عکس کله پاچهخوری مدیر آن با شهرام جزایری (مفسد بزرگ دوره خاتمی) در فضای اینترنت قابل دسترس است؟!
♦️اما از «من قال» و «منقل» (محل نقل) بحث که بگذریم، به «ما قال» میرسیم. مدعیان اصلاحطلبی که بر خلاف مشی و مرامشان، ادعاهایشان آسمان را سوراخ میکند، باید پاسخ دهند نرخگذاری ۴۲۰۰ تومانی ارز و حراج رانتی ۱۸ میلیارد دلار در دولت متبوعشان، با کدام منطق انجام شده؟ و بانیان آن، شایستگان تراز مدیریت محسوب میشوند؟!
🔹مدیرانی که در دولتهای موسوم به اصلاحات و سپس اعتدال و تدبیر، به فسادهای هنگفت زنجیرهای دامن زدند، کجای تحلیل باسمهای روزنامه اعتماد جا میگیرند؟!
♦️به چند نمونه از این فسادهای زنجیرهای عنایت کنید: مفاسد هنگفت چند ده میلیارد دلاری در قراردادهای نفتی و گازی کرسنت و استات اویل و توتال، رانتهای هنگفت ارزی در دولت روحانی، خصوصیسازیهای بیحساب و کتاب و رانتی در پتروشیمیها و پالایشگاهها، نیشکر هفتتپه، کشتوصنعت مغان، ماشینسازی تبریز، آلومینیوم اراک، حقوقهای نجومی، مفاسد حسین فریدون و شرکا و دختر و داماد و نزدیکان برخی وزرا و...
🔹گردانندگان و نویسندگان روزنامه اعتماد در تمام سالهای وقوع این مفاسد یا حتی پس از انتشار آن مُرده بودند که زبان به انتقاد و اعتراض بگشایند و مثلا بپرسند برادر فلان مسئول ارشد دولت قبل در چه فرآیند و با داشتن چه صلاحیتی، دستیار ارشد شده بود و در عزل و نصبهای رانتی، نقش ویژه ایفا میکرد؟
♦️آیا رفاقت با امثال شهرام جزایری و مهدیهاشمی و زنگنه و جهانگیری و روحانی و فریدون و دیگر عناصر یا مدیران متنفذ ذی مدخل، جایی هم برای نقد ریشه و تنه و میوه درخت فساد میگذاشت؟ یا این که حضرات چنان آلوده بودند که جز مجیز متهمان و فضاسازی علیه دستگاه قضائی، کار دیگری نمیتواستند بکنند و در واقع اراده و آزادی خود را پیشفروش کرده بودند؟
🔹این طیف حتی یک نمونه سند ندارند که ادعا کنند روزنامهنگاری از آنها نه به خاطر خیانت و وطنفروشی و دروغپراکنی و اتهام بلا وجه، بلکه به خاطر مبارزه صادقانه و مستند با فساد اقتصادی، تحت فشار قرار گرفته است. اما حالا که به همت خود دولت مستقر و دستگاه قضائی، فساد ارزی مربوط به چای، کشف و در مسیر پیگیرد حقوقی قرار گرفته، زبانشان دراز شده تا دم از مبارزه با فساد بزنند!!
💢 روزنامه کیهان
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi