nosrat vali 4.mp3
2.17M
🎧پادکست نصرت ولی (قسمت ۴)
🕊کار مُفید در زمان نصرت امام،
خیانت و حماقت است؛کار مؤثر باید بکنی!
#نصرت_ولی
#محرم
#مهدوی_ارفع
🏴@Mahdavi_arfae
حبلالمتین
📸 جریان مدعی اصلاحات جدول بالا را به عنوان بدهی دولت سیزدهم به دولت چهاردهم، منتشر کرده است. واقعیت
🔹جریان تزویر، جدول بالا را به عنوان بدهی های مانده از دولت سیزدهم منتشر کرده است. از آنجا که منبع این آمار مشخص نیست، نمی توان نسبت به صحت آن اطمینان داشت. با این وجود توجه به چند نکته ضروری است:
🔹انتشار اوراق بدهی در حد معمول، برای دولتها نقطهضعف نیست و به عنوان ابزاری برای بازپرداخت بدهیها استفاده میکنند. در دولت ۱۲ به دلیل تشدید تحریم و کاهش فروش نفت، اوراق بیشتری منتشر شد و لذا بدهی ۵۴۰همت برای دولت۱۳ باقی ماند.
🔹دولتها همواره بر حجم اوراق بدهی میافزایند، زیرا هم بدهیهای پیشین را پرداخت میکنند و هم درآمدی برای خود کسب مینمایند. لذا این نکته که کدام دولت اوراق بیشتری فروخته است، نمیتواند معیاری برای سنجش عملکرد دولتها در ایجاد بدهی باشد. بلکه از شاخص های دیگری استفاده می شود.
🔹متولی انتشار اوراق، وزارت اقتصاد بوده و کارگزار آن بانک مرکزی است. بنا به گزارش این دو نهاد از ابتدای سال۱۴۰۰تا انتهای خرداد ۱۴۰۳، میزان ۴۱۹ همت اوراق منتشر شده است.
🔹اوراق مشارکت شهری که در جدول آمده ، آن دست از اوراق است که توسط شهرداری ها در جهت تامین مالی زیرساخت های شهری منتشر می شود و اصولا بازپرداخت آن نه توسط خزانه بلکه از طریق سود حاصله از آن پروژه ها تامین و پرداخت می گردد. لذا اساسا این دسته از اوراق در بدهی های دولت قرار نمی گیرد.
🔹مطابق دو گزارش مرکز پژوهش ها به شماره های ۱۹۴۶۱ و ۱۹۲۲۶ به میزان ۹۰درصد از اوراق منتشر شده در سال های ۱۴۰۰تا انتهای ۱۴۰۲ مربوطه به تامین اعتبار برای تسویه بدهی های بر جای مانده از دولت سیزدهم می باشد که باز پرداخت آن به سال های ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۵ موکول شده است.
🔹چنانچه نوشته شد مقایسه میزان انتشار اوراق در دو دولت نمی تواند درست باشد. مخصوصا که اقتصاد با تورم بالا مواجه باشد، زیرا ارزش ارز ملی در حال کاهش است. لذا برای تشخیص عملکرد دولت ها در انتشار اوراق و ایجاد بدهی، از دو شاخص زیر استفاده می شود:
🔹نسبت اوراق منتشر شده به کل بودجه : در دو گزارش بالا آمده است که میزان سهم اوراق مالی از کل بودجه کشور از ۳۴ درصد در سال ۱۳۹۹ به ۱۴ درصد در سال ۱۴۰۱ و به 9درصد در سال 1402 و 5درصد در سال1403 کاهش یافته است. جالب این است که خالص انتشار اوراق لایحه1403 کمتر از یک درصد می باشد.
🔹شاخص دوم نسبت اوراق منتشر شده به بودجه عمرانی است. نسبت اوراق مالی منتشر شده به بودجه عمرانی کشور از ۲/۶درصد در سال ۱۳۹۹ به ۰/۸۵ درصد در سال ۱۴۰۱ تنزل یافته و در سال ۱۴۰۲ در حدود ۰/۵درصد است. معنای این آمار این است که پروژه های عمرانی بدون بدهی تامین اعتبار شده اند. توجه شود که در سال۱۴۰۱؛ برای اولین بار، بودجه عمرانی به اندازه ۱۱۰درصد محقق شد.
🔹در پایان باید گفت که بدهی های دولت شامل بدهی بانکی( استقراض)، فروش اوراق و بدهی خارجی میباشد. در دولت سیزدهم هر سه نوع بدهی کاهش محسوس داشته است.
✍🏼#علی_محمدی
.
19.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت پدرِ «دختر کاپشن صورتی با گوشوارههای قلبی» از روز حادثه برای اولین بار
🔺یه خانواده چهارنفره بودیم که همسرم و دو تا بچه هام شهید شدن...به حالشون غبطه میخورم
.
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مصیبت خوانی به سبک «عباس موزون»
عباس موزون در مورد واژه «تَنَقَّبت» در زیارت عاشورا توضیح میدهد 😭😭😭
.
♦️ اولین حکم پزشکیان برای ظریف :
🔹 محمدجواد ظریف، وزیر خارجه اسبق، از سوی پزشکیان به عنوان رئیس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم منصوب شد.
پ.ن: البته پیشتر ظریف تاکید کرده بود که در دولت جدید پستی نخواهد گرفت و گویا این حکم نیز موقتی و به منظور انتقال دولت صادر شده
@drshadmani
جریان رسانهای تیم آ.پزشکیان، تلاش میکند جهتگیری دولت جدید را با حضور وی در هیئات مذهبی، دستمال اشک و ادبیات تودگانی ایشان تعریف کند اما حواسمان هست که وقتی محمدجواد ظریف، به عنوان رئیس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم منصوب میشود، جهتگیری اصلی را باید از اینجا دنبال کرد.
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
#گزارش_به_مردم
دیروز ساعت ۱۶ به دیدار دکتر پزشکیان رفتم.
جلسهای بسیار خوب و دارای پیام برای توسعه خدمتگزاری به مردم عزیز ایران برگزار شد.
هفت مورد زمینه همکاری و خدمت مدیریت شهری تهران در دوران رئیس جمهور شهید آیتالله رئیسی را بیان نمودم و آمادگی همکاری با دولت جدید برای #خدمت_به_مردم در همه زمینه ها را اعلام داشتم.
ضمنا با تاکید بر اهمیت مدیریت شهری در سراسر کشور و ضرورت همکاری متقابل با دولت ملی بر اساس احیای اصل صد قانون اساسی، به نمونه هایی موفق از همکاری دولت شهید خدمت با مدیریت محلی در شهر تهران اشاره کردم.
رئیس جمهور منتخب جناب آقای دکتر پزشکیان ضمن استقبال از همکاری با دولت وی برای خدمت به مردم و پیشرفت کشور ابراز داشتند که در آینده نزدیک با حضور شهرداران مراکز استان ها در یک جلسه کاری، موارد مورد نظر را تفاهم و حمایت جدی خواهند کرد.
✍دکترعلیرضازکانی
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دکتر جلیلی: اگر ابعاد پرونده کرسنت مشخص شود، (زنگنه) به جای مناظره باید دنبال سوراخ موش بگردد
اصلا بابک زنجانی را یکبار هم ندیده ام،
این دروغها به خاطر نزدیک بودن حکم دادگاه متهمان دانه درشت کرسنت است
در مناظره ها ی انتخاباتی هم گفتم که جای متهم در دادگاه است نه مناظره
من کسی نیستم که در مبارزه با فساد با به خاطر چهارتا دروغ از صحنه خارج شوم؛ محکم ایستاده ام
اگرچه همه مردم خواهان مبارزه با فساد هستند اما امروز نگران شده اند که مبارزه با فساد یک #پشتوانه ۱۴ میلیونی محکم نیز پیدا کرده است.
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
⭕️ چرا آرای انتخاباتی اقوام هم مزیت است و هم باید استقبال کرد
✍️ برجسته شدن آرای قومیتی در تحلیلهای انتخابات ریاست جمهوری 1403 سبب ایجاد مباحث چالشی و دامنهدار شده، که نیازمند واکاوی مبنایی تری است. برای اینکه بدانیم به این موضوع چگونه باید نگریست و چگونه آن را تحلیل کرد، مطلب پیشرو می تواند کمک کننده باشد.
1️⃣ اولین گام یاددآوری این مطلب است که همه کاندیداها در همه انتخاباتهای ریاست جمهوری به دنبال کسب رضایت و اعتماد اقوام بودند. همه آنها از ترک، کرد، لر، بلوچ و... در نطق ها و برنامههای انتخاباتی خود سخن میگویند تا بتوانند رای آنها را کسب کنند. همین مرحله دوم انتخابات اخیر را نگاه کنید؛ جدای از فعالیتهای انتخاباتی مسعود پزشکیان در استانهای غربی، مگر غیر از این است که انتشار فیلم مادر سعید جلیلی که درحال ترکی سخن گفتن بود و یا حضور مهندس فتاح و صحبت کردن او با لهجه ترکی و خطاب قرار دادن مستقیم استانهای ترک زبان، با هدفی غیر از جذب آرای مردم ترک زبان صورت گرفت؟! بنابراین با اتفاق و پدیده جدیدی روبه رو نیستیم. آنچه در اینباره خط قرمز ابوده این است که نطق ها برای جلب رضایت اقوام ذیل هویتی بزرگتر یعنی ایران و ابر ملاحظاتی همچون امنیت ملی و وحدت ملی قرار بگیرد. بنابراین به خودی خود تلاش برای جلب اعتماد کردن اقوام برای یک رئیس جمهور و یا کاندیدای انتخاباتی مزیت و بخشی از رقابت محسوب میشود.
2️⃣ دومین گام، یادآوری این مطلب است که در نظرسنجی ها نزدیک به 90 درصد مردم ایران به ایرانی بودن خود افتخار میکنند. برای همین است که جریان تجزیهطلبی در ایران همیشه مذموم و بدون پشتوانه توده مردمی بوده است. اساسا برچسب رای قومیتی در ایران به معنای گستردهای که برخی در حال القای کردن آن هستند، خلاف روحیات ملی گرایانه مردم ایران و ضعف در شناخت تاریخ و فرهنگ ایرانیان و تحولات بنیادین پس از انقلاب اسلامی است.
3️⃣ سومین گام این است که بدانیم آرای مطالبات قومی با آرای نژادپرستانه فرق دارد و برای این دو گزاره در انتخابات باید تفاوت معنایی قائل باشیم. اقوام در مناطق مختلف ایران علاوه بر مطالبات ملی، مطالبات محلی و قومی نیز دارند و به همین دلیل ممکن است به یک فرد در رسیدن به مطالبات قومی و محلی خود بیشتر از دیگر کاندیداهای دیگر اعتماد کنند. حتی اگر انتخاباتیتر بحث کنیم، باید بپرسیم چرا در همه دوره ها، همه کاندیداها در برابر مردم بسیاری از استان ها تلاش میکنند، وعده مشخص محلی و قومیتی بدهند؟ و حال اگر مردم آن استان به خاطر آن وعده به او رای داده باشند، اشکالی دارد؟! قطعا نه! چون رئیس جمهور علاوه بر پاسخ معتبر به نیازهای ملی باید بتواند به مشکلات محلی و اختصاصی مناطق مختلف هم پاسخ معتبر بدهد. آیا می شود رئیسی جمهوری درباره حق آبه سیستان یا دریاچه ارومیه، پاسخ معتبری نداشته باشد و بعد امیدوار باشد که آرای اکثریت مردم سیستان و یا آذربایجان غربی را داشته باشد؟ اساسا یک بخش عمده انتخابات ریاست جمهوری یعنی همین که بتوانید در همه مناطق ایران جلب اعتماد و کسب رای داشته باشید. آنچه اشکال دارد این است که یک کاندیدای بخواهد نظر یک قوم را با روشها و وعدههای خلاف وحدت و منافع ملی بدست بیاورد، مثل وعدههای بی پشتوانهای که برخی جناح های سیاسی در هر دوره به برخی به باندهای سیاسی مذهبی تندرو در سیستان و بلوچستان می دهند و عاقبت نه به نتیجه مشخصی برای آن قوم و نه نتیجه مشخصی برای امنیت ملی و منافع ملی کشور حاصل می شود.
4️⃣ از امیدوار شدن اقوام و کنش جمعی آنها در انتخابات باید استقبال کرد و این حتما به نفع امنیت ملی کشور است. اگر اکثریت اهل سنت پای صندوق رای بیایند و مطالبات خود را از این طریق پیگیری کنند این به نفع همه ایران و ایرانیان نیست؟ آنچه همواره این فرصت را به تهدید تبدیل کرده این حرکات جمعی اقوام در پای صندوق رای نبوده بلکه سوار شدن به ناحق برخی منحرفین سیاسی و قومیتی بر این آرا و جهت دادن مطالبات به جای منافع مردم به سمت منافع باندهای قدرت و یا اقدامات ساختارشکنانه بوده که نه برای آن قوم و نه برای ایران مفید است.
حبلالمتین
⭕️ چرا آرای انتخاباتی اقوام هم مزیت است و هم باید استقبال کرد ✍️ برجسته شدن آرای قومیتی در تحلیلها
5️⃣ ظرفیت سیاست ورزی و منطقه ای افراد در توانایی آنها برای جلب آرای اقوام و آرای جغرافیایی تاثیر مستقیم دارد. برخی از سیاستمداران درجه یک کشور فعالیتهای منطقهای و موثر داشتند، مثلا آیت الله هاشمی در کرمان، آیت الله رئیسی در سه خراسان رضوی، جنوبی و شمالی، دارای آرای قابل توجهی بودند. سیاست ورزی و کنش های اجتماعی مسعود پزشکیان برای او توانسته ظرفیت شخصی ویژه ای را در جلب اعتماد مردم استان های غربی ایجاد کند و این لزوما هم سیاسی نیست. همین وضعیت اقبال ممکن است برای فردی مثل مهندس فتاح در صورت نامزد شدن در انتخابات ریاست جمهوری که نقطه مقابل سیاسی پزشکیان محسوب می شود، پیش بیایید. در حالیکه مثلا برای مهرعلیزاده به عنوان یک چهره سیاسی شناخته شده ترک زبان، در انتخابات 1400 اتفاق نیافتاد. بنابراین این به ظرفیت شخصی افراد ربط مستقیم پیدا می کند. همین وضعیت را سعید جلیلی میتوانست در سه خراسان داشته باشد ولی ظرفیت سیاست ورزی و شخصیتی وی به میزان جلب اکثریت قاطع همانند پزشکیان در استانهای غربی نبود. ضمن اینکه پزشکیان توانست از آرای مجموع سه خراسان، آرای خوبی کسب کند ولی سعید جلیلی این ظرفیت سیاسی را نتوانست به خوبی در استان های ترک زبان برای خود ایجاد کند.
6️⃣ قطعا انتخابات اخیر در کشور با یک رای قومیتی بسیار گسترده و حداکثری و به خصوص از طرف ترک زبانان روبه رو نشد. میزان مشارکت در استان های ترک زبان افزایش کم سابقهای نداشته که بگوییم باید یک خیزش گسترده قومیتی رو به رو بودیم، بلکه بسیرای از همان رای دهندگان همیشگی در سالهای گذشته اینبار متفاوت رای دادند. دلیل مهمتر نیز اینکه پزشکیان آرای را کسب کرده که قبل از این حسن روحانی که یک ترک زبان نبود، هم توانسته بود آرای مشابه او را کسب کند. شاید صحیح ترین گزاره درباره آرای ترک زبانان این باشد که پزشکیان بیش از بقیه کاندیداها توانست اعتماد آنها را به خود جذب کند.
7⃣ حساب یک اقلیت نژاد پرست در هر یک از اقوام ایرانی که ممکن است باشند را نباید به حساب کل آن قوم فاکتور کرد و باید یادآوری کرد که در میزان سبد رای این اقلیت بسیار ناچیز نژادپرست با اکثریت رای ملی ایرانیان فاصله بسیار و بسیار زیادی وجود دارد. با این وجود نهایتا این رئیس جمهور است که در قامت یک چهره ملی و اولین فرد اجرایی کشور باید بین خواستهها، منافع ملی، مطالبات قومی و محلی تدبیر عاقلانه و عادلانه داشته باشد. ضمن اینکه بازنده و برنده انتخاباتی که اهل انقلابی گری و دلسوزی برای تمامیت ارزی ایران است؛ باختن و بردن خود را با مباحثی که خلاف منافع ملی و خطوط قرمز امنیت ملی است، برای هواداران خود هیچگاه توجیه نمیکند. بماند که فعال سیاسی مدعی انقلابگری نباید تفسیر انتخاباتی او اعتبار 45 ساله انقلاب اسلامی را در برند سازی مردم سالاری دینی خدشه دار کند.
عضویت در کانال مهدی جهان تیغی
http://eitaa.com/joinchat/3093233666C13840b79c5