27.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | عادل؛ مسافری از گلزار کرمان
❤️ ویژه چهلم شهدای حادثه تروریستی گلزار کرمان
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 شعر زیبای میثممطیعی در اجتماع پرشکوه ۲۲ بهمن
۸ سال از عمرمان برجامشان بر باد داد
قطع میشد برق میگفتند از تحریمهاست
قطع مي شد برق می گفتند از تحریم هاست
قطع میشد آب میگفتند برجامم کجاست
قحط واکسن بود میگفتند FATF دواست
ای صف اول نشسته آخرت را یاد کن
چون ابوذر بر سر اصحاب زر فریاد کن
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تهرانیها در جشن ۴۵ سالگیِ انقلاب اینطور به میدان آمدند
@Farsna
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹⛔️ امام خمینی (ره) ، اصلا معتقد نبودند، انقلاب اسلامی ایران، مقدمهی ظهور است!
امام میگفت انقلاب اسلامی بخشی از ظهور است...
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 استقبال مردم از حسن روحانی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان سید علی خمینی درباره رهبر انقلاب در خانه امام خمینی در نجف:
پیشبینیهای رهبرانقلاب در مورد حوادث مختلف اعجابانگیز است
💠 @akhbar_rahbar
تجلیل کوتاه اما مستدل، مستند، دینی، اخلاقی و تاریخی جناب سید علی خمینی، از مقام معظم رهبری دام عزّه
https://eitaa.com/tammoly
🔸وزیر کشور: حضور متراکم و پرشمار مردم حتی در ارزیابیهای محافظهکارانه، نشاندهنده ۲۰ درصد افزایش مشارکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن است
🆔 @YjcNewsChannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیف راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط شبکه آمریکایی
▪️نمایشی خیرهکننده از قدرت!
🔹راهپیمایی ۲۲ بهمن از قاب دوربین شبکه آمریکایی ABC News: گردهمایی صدها هزار پیر و جوان در تهران همراه با نمایشی کامل از سختافزارهای نظامی ایران!
@TasnimNews
📸 زیر سایهی حکومت امام خمینی
👤 شهید آیت الله سیدمحمدباقر صدر
✨ من بقالی باشم در شیراز، زیر سایهی حکومت امام خمینی؛ برایم دوستداشتنیتر است از مرجعیت سید ابوالحسن اصفهانی زیر سایهی حکومت صدام.
#انقلاب
#شهید_صدر
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
انتخابات مجلس؛
بازی و زبان اصلاح طلبان
🔹صلاحیت ۱۵ هزار نامزد (بیش از ۷۳ درصد داوطلبان) برای انتخابات مجلس تأیید شد و به طور متوسط، بیش از ۵۱ نامزد برای هر صندلی نمایندگی رقابت می کنند.
♦️طیفی از اصلاح طلبان (از جمله کارگزاران، اعتدال و توسعه، ندای ایرانیان، خانه کارگر، اعتماد ملی و...) در حال بستن فهرست های انتخاباتی هستند. علی باقری (عضو جبهه اصلاحات) می گوید: "بیش از ۱۰۰ نامزد توسعهگرا و دموکراسیخواه تایید صلاحیت شدهاند که حضور آنان در مجلس، میتواند از وخامت اوضاع بکاهد". اما قرائن حاکی از این است که اصلاح طلبان، نامزد کافی برای رقابت برای رقابت در اغلب حوزه ها را دارند.
🔹۱۱۰ فعال اصلاح طلب (از جمله کرباسچی، حضرتی، جلایی پور، گرامی مقدم، فراهانی، کولایی، طباطبایی، شیرزاد، خانجانی، احمد مازنی و...) دیروز خواستار حمایت احزاب و نیروهای سیاسی و مدنی، از ائتلاف نامزدهای میانه رو، توسعه گرا و اصلاحگر شدند.
♦️صرف نظر از طیف سوپر رادیکال در جبهه اصلاحات که موجب دوپارگی و فروپاشی دو تشکل قبلی (نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان/ شورای عالی سیاستگذاری) شدند، به نظر می رسد طیف دیگر، عمدا سیاست مظلوم نمایی و حرکت چراغ خاموش انتخاباتی را ظرف چند ماه گذشته پیشه کردند.
🔹آنها بدین ترتیب، از یکسو خاطر طیف نیروهای انقلابی را از وجود رقیب و تهدید آسوده می کردند - تا مجال رقابت و درگیری در درون جبهه انقلاب فراهم شود- و از سوی دیگر، خود را از پاسخگویی درباره کارنامه نجات می دادند.
♦️آنها کوشیدند به جای این که درباره کارنامه دولت روحانی و مجلس همسو پاسخگو باشند، فضای انتخابات را به سمت مظلوم نمایی (القای حذف شدگی) سوق دهند.
🔹اما از این بازی رندانه -با دست خالی از برنامه و کارنامه- که بگذریم، اظهارات یکی از فعالان رسانه ای قابل تامل است و نشان می دهد که این طیف بی کفایت و پر خسارت، چه نگاه از خود راضی و حذفی دارند. احمد زید آبادی، ضمن نکوهش تایید صلاحیت کاندیداهای گمنام(!) می نویسد:
♦️"گویا بسیاری از افراد گمنام و ناآشنا به امور کشورداری را تأیید صلاحیت کردهاند، بدان امید که فامیل آنها برای حضور در پای صندوقهای رأی بسیج شوند و نرخ مشارکت بالا رود! این هم یکی دیگر از شواهد بیگانگی با امر کشورداری است... افزودن بر سیاهی لشکر کاندیداها به قصد بالا بردن نرخ مشارکت، از یک سو بیاثر و از سوی دیگر برای حکومت دردسرساز است".
🔹این ادبیات نشان می دهد که طیف مذکور بر خلاف هیاهوی تبلیغاتی، نامزد ها را درجه یک و درجه دو می دانند و معتقد به حذف همه نامزدهایی هستند که از نگاه این جریان، نام آشنا نیستند! این طیف در گذشته مدعی بوده هر کس باید بی مضایقه بتواند نامزد شود.
♦️واقعیت این است که همین نویسنده و اغلب فعالان طیف متبوع وی، بی هیچ آورده ای و صرفا از طریق بزرگ نمایی رسانه ای، از گمنامی در آمده و پس از کسب سِمَت های اجرایی و تقنینی، بالاترین خسارت ها را بر جا گذاشته اند.
🔹براستی کدام فرد گمنام و کارنابلدی می توانست خسارت هایی به بزرگی میراث دولت مدعی اعتدال و تدبیر را بر جا بگذارد و کدام مجلس مانند مجلس همسو با دولت روحانی می توانست کلاهبرداری آمریکا در توافق نقد/ نسیه برجام را تایید کند؟!
✍ دکتر محمد ایمانی
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
🎤 #تحلیل_و_تبیین | ماجرای دههای که از دست رفت!
🔹 بررسی دلایل ناکامی اقتصادی در دهه ۹۰ و سهم تحریمها در گفتوگو با آقای محمد نعمتی استاد دانشگاه امام صادق(ع)
🔹 مسیر اقتصاد ما مبتنی بر درآمدهای حاصل از فروش منابع طبیعی بهویژه نفت و گاز بوده است. در دهه ۹۰ کشورهای غربی خواستند سهم ما از ستانده کل نفت و گاز را نپردازند و ما نتوانستیم نظامهای اقتصادی-سیاسی متناسب با نقش یک کشور مستقل تولیدی را داشته باشیم.
🔹 دهه ۹۰ به نوعی اوج تقابل نظام اسلامی با نظام سلطه بود. چون متأسفانه نظام اقتصادی متناسب با نظام سیاسی در چند دهه بعد از انقلاب شکل نگرفته بود و با همان ریل قجری و پهلوی اداره میشد، کشور با بحران مواجه شد و چون خودمان را بازسازی نکرده بودیم دشمن از آن فرصت استفاده کرد.
🔹 اگر بخواهیم از اقتصاد رانتی به یک اقتصاد سیاسی تولیدی برگردیم، اولین موضوع بحث الگوی پیشرفت است.
🔍 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/55143