فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆این کلیپ خطاب به آقای ضرغامی و همه ی اونایی که دنباله رو چنین مواضعی هستند.
@Masafe_akhar
اگر ناتو در اوکراین پیروز شود و روسیه شکست بخورد چه اتفاقی روی خواهد داد؟
✅ این سوالی است که شاید خیلیها تا امروز از خود نپرسیدهاند اما به صورت مشخص میتوان آن را اینگونه تشریح کرد:
🔹اگر روسیه شکست بخورد تجزیه شده و در شمال مرزهای ما شاهد جنگهای دائمی و بحرانهایی خواهیم بود که برای چند دهه در غرب و شرق کشورمان آن را تجربه کردهایم؛
🔸شکست روسیه یعنی اینکه جمهوری باکو و ترکیه برای ما دم درآورده، شیر شوند و شروع به بحران سازی کنند؛
🔹شکست روسیه یعنی آنکه رژیم صهیونیستی به سوریه حمله کند و پیوند میان ارتجاع عرب منطقه با آمریکا و انگلیس شدیدتر شود...
🔸این شکست و عبور ناتو از مرزهای شرق یعنی آن که گسلهای قومی را دشمن در کشور ما با قدرت بیشتری به حرکت در بیاورند و تلاش برای تجزیه ایران را بیش از پیش در دستور کار قرار بدهند...
🔹بنابراین شکست روسیه در این جنگ تبعات ناگوار و جبران ناپذیری برای ما خواهد داشت و به همین دلیل نباید اجازه این شکست را داد.
🔸 متاسفانه خیلیها نمیدانند داستان از چیست و چنان در تبلیغات غربیها گیر افتاده که فردای این حوادث را درک نمیکنند؛ اما ما اینجا هم غرب را شکست خواهیم داد.
#اخبار_سوریه
✨﷽✨
🔴هفته نیروی انتظامی و مظلومیت نیروهای خدوم و مظلوم آن
✍☝️هفته ی نیروی انتظامی در حال سپری شدن است؛ اما این هفته نیز مانند هفته دفاع مقدس، تحت الشعاع فتنه ی فرهنگی و امنیتی قرار گرفت
👈اما یقینا با کنار رفتن غبار فتنه و آشوب، امت اسلام نظاره خواهد نمود که برقراری امنیت و آسودگی ملت،با تلاش نیروی انتظامی در میدان است که در این فتنه ی شیطانی شهید و مجروح داده و مدال افتخار مظلومیت را از فرمانده کل قوا گرفت
☝️حقیقت دیگر آنکه:این نیروی مخلص و پای کار و حافظ امنیت،بدون حضور بسیجیان و نیروهای مخلص مردمی و سپاه، توان میدان داری را به تنهایی نداشته و ندارد
👈بسیج که مدال افتخارش مخلص بودن است که امام راحل فرمودند:بسیج لشکر مخلص خداست، از قلب تپنده امت و هر قشری برخاسته و در جنگ و دفاع مقدس و در عرصه های مختلف اجتماعی، سیاسی، امنیتی و فرهنگی،بدون هیچ چشمداشتی شبانه روز تلاش نموده و در این آشوب نیز مظلوم واقع گردید و گواهش شهدا و مجروحان آنست
☝️کلام آخر آنکه:همانگونه که ولی امرمان حضرت آیت الله امام خامنه ای حفظه الله تعالی فرموده اند:
بزرگترین وظیفه نیروی انتظامی -در نظام جمهوری اسلامی- حفظ ارزشهاست و بر همین اساس بود که برای حفظ امنیت اخلاقی و فرهنگی در جامعه اسلامی ایستاد و مظلومانه مورد هجمه دشمنان و معاندان و بی خبران و غافلان و بردگان استکبار قرار گرفت،که غائله ی خونین و خسارت بار کنونی را به بار آوردند
🙏نیروی مقتدر انتظامی هفته تان مبارک و سایه تان مستدام باد
👇 👇 👇
ارسالی از سلطانزاده
✨﷽✨
🔴🚨وزیری که خطوط قرمز و فرایض الهی را زیر سئوال می برد، در نظام اسلامی بقایش خلاف شرع است
🔻ضرغامی که پیش از این بارها افتضاح به بار آورده؛
👈از دست به سر برهنه ی دختر بالغه کشیدن، تا اظهار شعف و خوشحالی نمودن از حضور زنان (لاابالی و هنجارشکن)در ورزشگاهها و تماشای بازی فوتبال مردان‼️،
☝️اینبار اینگونه فریضه الهی امربمعروف و نص قرآن را زیر سئوال برده است،
👈در حالیکه حضرت امیرالمؤمنين عليه الصلاة و السلام، تمام فرائض را در مقابل امربمعروف و نهی از منکر، مانند قطره ای آب در دریای ژرف می دانند.
☝️آقای رئیسی❗️نمایندگان مجلس❗️آیا وقت استیضاح و برکناری این آدم معلوم الحال با این افکار ضد اسلامی، نرسیده است⁉️
وای بحال ما و میراث فرهنگی و گردشگری‼️
#استیضاح
#تعهد
#تخصص
#انقلابیگری
#دینداری
#حفظ_ارزشها
ارسالی از سلطانزاده
بسم رب الشهداء
🔴🔴کارگر بسیجی شهید حسین تقی پور که بدست رجاله های قسی القلب جمجمه اش را با ضربات سنگ خرد کردند
🔰☝️تاریخ باید بنویسد که:
کسانی خواستار تغییر نظام جمهوری اسلامی هستند، که پیاده نظامشان، شعبان بی مخ هایی بوده و هستند که در مقابل مدافعان نظام اسلامی که هیچ وسیله دفاعی نداشتند، به فجیع ترین شکل آنان را بشهادت رسانده و حتی گستاخانه شبانه مانند شهید تقی پور به منزلش حمله برده و خانواده ی بی پناه و عزادارش را وحشیانه مورد هجمه قرار می دهند.
📗☝️تاریخ بنویس: که بعد از گذشت چهارده قرن، عده ای شمر و بسان لشکر یزید، ناجوانمردانه و با دوره کردن غریبانه یک مدافع دین و نظام، او را با سنگ کشتند و شبانه به خانه اش حمله ور شدند.
❌☝️و چه ساده لوحان یا فریب خورده ها و بی بصیرت هایی بوده و هستند که می گویند: کشور و فضا را امنیتی نسازید‼️😖
👈یعنی دست مجرم و جانی باز باشد و دست مدافعان بی سلاح، بسته شود‼️
🔥زهی بیشرمی و حماقت
#امنیت_کشور
#اقتدار_قوه_قضائیه
#جهاد_تبیین
#اعدام_مفسدان_فی الارض
🔻دربارۀ حالِ کنونیِ عزتالله ضرغامی،علی لاریجانی و ...
🖋 مهدی جمشیدی
۱. ما با یک «نسلِ مدیریّتیِ فرسوده» مواجه هستیم که خسته شدهاند، کم آوردهاند، بیش از این نمیتوانند، و شاید نمیخواهند مسیر انقلاب را ادامه بدهند. ازاینرو، «تظاهر به روشنفکری» میکنند تا شاید بدنۀ اجتماعی بیابند و کیسهای برای آیندۀ سیاسیشان بدوزند. تصوّر کردهاند که مسیر قدرت، از رهگذر «چنگکشیدن به چهرۀ ارزشها» میگذرد و هرچه که «سیمای منتقدانه» از خود بتراشند و سخن باطل ببافند، بازار مخاطبشان، داغتر و پُررونقتر خواهد شد. همان راهی را میروند که عدّهای رفتند و چند صباحی بر کرسی قدرت تکیه دادند و اینک خانهنشین و متروک و مطرود هستند. مثال عینیاش علی لاریجانی. عاقبت خوشرقصیهایش برای جریان غیرانقلابی جز این شد که اکنون خاکسترنشین است و ورشکسته سیاسی به شمار میآید؟!
۲. اینان به این اندازه از حضور در قدرت، راضی نیستند. بیشتروبیشتر میخواهند. دیدید که چگونه صف کشیدند برای ریاستجمهوری. گویا بازنشستگی ندارند؛ اگرچه در قدرت هم که بودند، «نشسته بر کرسی» بودند، نه «ایستاده در میدان». چرخۀ باطل ساختهاند و سیری ندارند. معدۀ قدرتخواهیشان، بیاندازه اتساعپذیر است. اگر آیتالله خامنهای از «چرخش قدرت» سخن نمیگفت و در بیانیۀ گام دوّم انقلاب، «جوانان مؤمنِ انقلابی» را به عرصۀ حکمرانی فرانمیخواند، بیش از اینها گرفتار این جماعتِ تکراری و تمامنشدنی میبودیم.
۳. کمکم دارند «ریزش» میکنند. چیزهای که میگویند، نشانگر «اتّفاقات باطنی»اشان است. امّا مسأله این است که سقوطِ «خودشان» را به «جامعه» نسبت میدهند و در لفافۀ «جانبداری از جامعه»، آن را «متهم» میکنند؛ متهم به عبور از ارزشهای دینی و تفکّر انقلابی. میگویند جامعه، دیگر کشش انقلابی ندارد و از راه رفته، بازگشته؛ میگویند جامعه، دچار تغییر ارزشی شده؛ میگویند جامعه با انقلاب، زاویه پیدا کرده است. حال آن که این اوصاف و احکام، جملگی بازگویی حال درونیِ خودِ اینان است و نه جامعه. «خودشان» را توصیف میکنند، امّا رندانه و زیرکانه، سقوط و ریزش خودشان را به «جامعه» نسبت میدهند. شدهاند «زبان جامعه». میهراسند از اینکه بگویند «ما» استحاله شدهایم. میخواهند جامعه را نیز در انحطاط فکریِ خویش، «سهیم» و «شریک» کنند تا هم خود را توجیه کنند و هم دستاویزی برای فشار بر حاکمیّت بیایند. همان سخن حجاریان است؛ فشار از پایین ... .
۴. هنوز درنیافتهاند که مردم، الگوی مدیریّتیِ «حاجقاسم سلیمانی» را میپسندند که با وجود حضور چهلساله «در قدرت»، هیچگاه «بر قدرت» نشد و ایدئولوژی انقلابیاش رقیق نگشت. نمیفهمند «عیانسازی وابستگی به ارزشها»، فضیلت نه نقطۀ ضعف. البتّه حتّی برای توجیه خویش، دست تصرّف و تحریف به سوی حاجقاسم نیز دراز کردند تا او را «غیرانقلابی» و «منتقد» جلوه بدهند، امّا در همان آغاز راه، آیتالله خامنهای برآشفت و گفت عدّهای سعی نکنند وی را «زاویهدار با انقلاب» و «بریدۀ از ارزشها» نشان بدهند؛ چراکه وی یک «انقلابی اصیل و ریشهدار» بود. حاجقاسم، آکندۀ از «محبّت» و «خوشبینی» و «ملاطفت» بود، امّا برای «جذب مخاطب به سوی ارزشها»، نه برای «سیّالسازی ارزشها» و «نسبیکردن مرزهای انقلابی». درونِ حاجقاسم، سرشار از «جزمیّت» و «قطعیّت» بود، ولی در عین حال، «گفتگو» و «مدارا» می۵کرد و اهتمام بر «جذب» داشت. در آنجا نیز که حس میکرد کسانی بهطور عامدانه در پی «تقابل با انقلاب» هستند، ابرو در هم میکشید و چشم میدراند و با عتاب و تلخی سخن میگفت؛ چنانکه با حسن روحانی چنین کرد و او را به عقب راند. حاجقاسم سلیمانی، هم «دافعه» داشت و هم «جاذبه».
۵. جملهای که ضرغامی نوشته، وی را در وادی «خواص اغواگر» نشانده است. میخواهد «واقعیّت اجتماعی» را تحریف کند؛ همان واقعیّتی که مردم در متن آن زندگی میکنند؛ آن هم در اوج جنگ روایتها. در واقع، مرتکب خیانت جنگی شده و از پشت، خنجر زده است. چون میداند «بازی روایت»، کارساز و فتنهافکن است، بر آن است که «بازیسازی» کند و خود را به «دیگریهای گذشته»، نزدیک سازد. در پی «جایابیِ جدید» است برای آیندهای که دور نیست. نیاز دارد به چهرۀ تازه و متفاوت با گذشته. این «نیاز سیاسی»اش را درک میکنم، و نهفقط من، که هر مخاطبی میفهمد او در چه مداری و با چه هدفی به حرکت درآمده است. ازاینرو، کسی او را «باور» نخواهد کرد و این مواضع، حاصلی نخواهد داشت جز فروغلتیدن در مرداب انزوای سیاسی و حاشیهنشینیِ اجتماعی. گوارای وجودش اینهمه بیتدبیری در تدبیر خویش.
۶. در حالیکه بسیجیها و انتظامیها در خطّ مقدّمِ نبرد، مظلومانه در خون خویش غوطهور میشوند، اینان در پشت جبهه، گرای پیشروی و نقطهزنی به رسانههای دشمن میدهند.
آقای رئیسی، قصد عزلِ این منصوبِ نابجا را ندارید؟!
📙📙📙📙📙🌸🌸🌸🌸
بمناسبت میلاد پربرکت پیامبراکرم صلی الله علیه واله
*۱۰۰خصلت از خصوصیات اخلاقی پیامبر صلی الله علیه واله وسلم*
💠بيشک تأسي به سيره و سنت آن حضرت براساس آيهکريمه «و لکم في رسولالله اسوه حسنه» و از جمله آنچه در اين مطلب به آن اشاره شده، راهگشاي مشکلات و مسائل مبتلا به جامعه مسلمانان خواهد بود.
🌸🌸
۱-هنگام راه رفتن با آرامي و وقار راه مي رفت
۲-در راه رفتن قدم ها را بر زمين نمي کشيد.
۳-نگاهش پيوسته به زير افتاده و بر زمين دوخته بود.
۴-هرکه را مي ديد مبادرت به سلام مي کرد و کسي در سلام بر او سبقت نگرفت.
۵-وقتي با کسي دست مي داد دست خود را زودتر از دست او بيرون نمي کشيد.
۶-با مردم چنان معاشرت مي کرد که هرکس گمان مي کرد عزيزترين فرد نزد آن حضرت است.
۷-هرگاه به کسي مي نگريست به روش ارباب دولت با گوشه چشم نظر نمي کرد.
۸-هرگز به روي مردم چشم نمي دوخت و خيره نگاه نمي کرد.
۹-چون اشاره مي کرد با دست اشاره مي کرد نه با چشم و ابرو.
۱۰-سکوتي طولاني داشت و تا نياز نمي شد لب به سخن نمي گشود.
۱۱-هرگاه با کسي، هم صحبت مي شد به سخنان او خوب گوش فرا مي داد.
۱۲-چون با کسي سخن مي گفت کاملا برمي گشت و رو به او مي نشست.
۱۳-با هرکه مي نشست تا او اراده برخاستن نمي کرد آن حضرت برنمي خاست.
۱۴-در مجلسي نمي نشست و برنمي خاست مگر با ياد خدا.
۱۵-هنگام ورود به مجلسي در آخر و نزديک درب مي نشست نه در صدر آن.
۱۶-در مجلس جاي خاصي را به خود اختصاص نمي داد و از آن نهي مي کرد.
۱۷-هرگز در حضور مردم تکيه نمي زد.
۱۸-اکثر نشستن آن حضرت رو به قبله بود.
۱۹-اگر در محضر او چيزي رخ مي داد که ناپسند وي بود ناديده مي گرفت.
۲۰-اگر از کسي خطايي صادر مي گشت آن را نقل نمي کرد.
۲۱-کسي را بر لغزش و خطاي در سخن مواخذه نمي کرد.
۲۲-هرگز با کسي جدل و منازعه نمي کرد.
۲۳-هرگز سخن کسي را قطع نمي کرد مگر آنکه حرف لغو و باطل بگويد.
۲۴-پاسخ به سوالي را چند مرتبه تکرار مي کرد تا جوابش بر شنونده مشتبه نشود.
۲۵-چون سخن ناصواب از کسي مي شنيد. نمي فرمودـ« چرا فلاني چنين گفت» بلکه مي فرمود « بعضي مردم را چه مي شود که چنين مي گويند؟»
۲۶-با فقرا زياد نشست و برخاست مي کرد و با آنان هم غذا مي شد.
۲۷-دعوت بندگان و غلامان را مي پذيرفت.
۲۸-هديه را قبول مي کرد اگرچه به اندازه يک جرعه شير بود.
۲۹-بيش از همه صله رحم به جا مي آورد.
۳۰-به خويشاوندان خود احسان مي کرد بي آنکه آنان را بر ديگران برتري دهد.
۳۱-کار نيک را تحسين و تشويق مي فرمود و کار بد را تقبيح مي نمود و از آن نهي مي کرد.
۳۲-آنچه موجب صلاح دين و دنياي مردم بود به آنان مي فرمود و مکرر ميگفت هرآنچه حاضران از من مي شنوند به غايبان برسانند.
۳۳-هرکه عذر مي آورد عذر او را قبول مي کرد.
۳۴-هرگز کسي را حقير نمي شمرد.
۳۵-هرگز کسي را دشنام نداد و يا به لقب هاي بد نخواند.
۳۶-هرگز کسي از اطرافيان و بستگان خود را نفرين نکرد.
۳۷-هرگز عيب مردم را جستجو نمي کرد.
۳۸-از شر مردم برحذر بود ولي از آنان کناره نمي گرفت و با همه خوشخو بود.
۳۹-هرگز مذمت مردم را نمي کرد و بسيار مدح آنان نمي گفت.
۴۰-بر جسارت ديگران صبر مي فرمود و بدي را به نيکي جزا مي داد.
۴۱-از بيماران عيادت مي کرد اگرچه دور افتاده ترين نقطه مدينه بود.
۴۲-سراغ اصحاب خود را مي گرفت و همواره جوياي حال آنان مي شد.
۴۳-اصحاب را به بهترين نام هايشان صدا مي زد.
۴۴-با اصحابش در کارها بسيار مشورت مي کرد و بر آن تاکيد مي فرمود.
۴۵-در جمع يارانش دايره وار مي نشست و اگر غريبه اي بر آنان وارد مي شد نمي توانست تشخيص دهد که پيامبر کداميک از ايشان است.
۴۶-ميان يارانش انس و الفت برقرار مي کرد.
۴۷-وفادارترين مردم به عهد و پيمان بود.
۴۸-هرگاه چيزي به فقير مي بخشيد به دست خودش مي داد و به کسي حواله نمي کرد.
۴۹-اگر در حال نماز بود و کسي پيش او مي آمد نمازش را کوتاه مي کرد.
۵۰-اگر در حال نماز بود و کودکي گريه مي کرد نمازش را کوتاه مي کرد.