ما مفتخریم که «باقر العلوم» بالاترین شخصیت تاریخ است و کسی جز خدای تعالی و رسول- صلی الله علیه و آله- و #ائمه_معصومین- علیهم السلام- مقام او را درک نکرده و نتوانند درک کرد، از ما است. ۲۶ بهمن ۱۳۶۱
ونفخر ان باقر العلوم اسمی علم فی التاریخ، ذا المنزله الخفیه علی غیر الله ورسوله (ص) والائمه المعصومین (ع) هو من ائمتنا. ۱ جمادی الاولی ۱۴۰۳
We are honored that Baqirul-`Oloum ,the fifth Infallible Imam, who is the highest personality of history in the domain of Divine knowledge, belongs to us. His station is known only by Almighty God, the Holy Prophet( s )and the Infallible Imams. 15 February 1983
بيشتر بخوانيد: http://emam.com/#quote27812
#امام_خمینی
📢 فراخوان پذیرش هفتمین دوره پژوهشگری معارف انقلاب اسلامی
با استعانت از درگاه خداوند متعال و درود به روان پاک شهدا و امام شهیدان، موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی،دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای به منظور تربیت پژوهشگر #معارف_انقلاب_اسلامی با اتکا به تجربه برگزاری شش دوره، برای سال ۱۴۰۰ با گرامیداشت یاد و نام دانشمند شهید محسن فخریزاده از بین برادران و خواهران داوطلب و علاقهمند دانشجو یا دانش آموخته دوره دکتری و طلبه سطح چهار حوزه علمیه، از طریق آزمون و مصاحبه برای یک دوره آموزشی و پژوهشی دو ساله در شهرهای تهران، قم و مشهد، پژوهشگر میپذیرد.
🌐 جزئیات بیشتر در آدرس ذیل:
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=48282
May 11
مجمع نمایندگان طلاب
#معرفی_کتاب
📚کتاب «راز قطعنامه» جلد 48 از مجموعه نیمه پنهان
🔷 به مناسبت 27 تیرماه 1367،سالروز اعلام پذیرش قطعنامه 598 شورای امنیت از سوی ایران.
✍️ #درباره_کتاب:
راز قطعنامه یکی از چالش برانگیزترین کتاب هایی است که از سوی دفتر پژوهش های مؤسسه کیهان به تاریخ پژوهان و عموم علاقه مندان هدیه می شود. زیرا چاپ پاورقی آن در روزنامه کیهان از یک سو با اعتراض برخی از مدیران دخیل در پذیرش قطعنامه و از سویی دیگر با استقبال و حمایت گسترده مردم همراه بود.
بدین سبب مؤلف کتاب پس از جمع بندی بازتاب افکار عمومی اقدام به جمع آوری اسناد متقن تاریخی بیشتری کرد تا کتاب حاضر علاوه بر مطالب چاپ شده در روزنامه، حاوی پاسخ هایی به برخی شبهات باشد.اگر بپذیریم که هر جنگی آغاز و فرجامی دارد تنها پرسشی که باقی می ماند این است که در فاصله تصویب قعطنامه 598 در تیرماه 1366 در «سازمان ملل متحد» تا پذیرش آن توسط حضرت امام(ره)، که از آن به »جام زهر» یاد کردند چه کسانی کوشیدند تا برتری نظامی بر عراق در سال 1366 را وارونه و ضعیف جلوه دهند؟!
در پشت پرده چه اقداماتی رقم خورد که حضرت امام (ره) که با خطابه های عاشورایی خود مردم و رزمندگان را به دفاع و جهاد تا رفع فتنه دعوت می نمود، به ناگهان «جام زهر» می نوشد؟!آیا به واقع آن همه عزم و توانی که رزمندگان اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس، با وجود تحریم ها و با کمترین امکانات از خود نشان داده بودند، به یکباره فروکش کرد و مدیران و کارگزاران سیاسی- اقتصادی و نظامی کشور را به این نتیجه رسانده بود که همانند جنگ تحمیلی، صلح تحمیلی را باید پذیرفت؟! یا اینکه دست هایی در کار بود تا...نویسنده کتاب حاضر تلاش دارد تا پاسخ این سؤالات را از رهگذر رجوع به مستندات و واقعیت های آشکار و پنهان به دست آورده و با گردآوری اظهارنظرها و عملکرد افرادی که در آن دوران از حیات سیاسی- اجتماعی برخوردار بودند، خواننده را به کشف حقایق تاریخی رهنمون سازد.
🌐آدرس خرید اینترنتی:
yun.ir/qibkw6
مجمع نمایندگان طلاب
#شرح_حدیث / #جلسه_سی_و_چهارم/ زهد در اسلام / ۱۳۷۸/۱۰/۲۷ مواعظ و حکمتهای امیرالمؤمنین حضرت علی (علیه
#شرح_حدیث / #جلسه_سی_و_پنجم/ خواستن یقین و عافیت از خدا / ۱۳۷۸/۱۰/۲۷
من خطبة علی علیه السلام المعروفة بالدیباج:
عباداللّه، سلوا اللّه الیقین، فإنّ الیقین رأس الدّین و ارغبوا الیه فی العافیة فإنّ أعظم النعمة العافیة فاغتنموها للدنیا و الآخرة.
(تحف العقول صفحه 150)
یقین، مراتبی دارد، و هر مرتبهای از آن که فرض شود، مرتبهی بالاتری برای آن وجود دارد، لذا ائمه اطهار (علیهم السلام) با این که در مراتب عالیه یقین بودند باز هم از خدا طلب یقین مینمودند.
دراین حدیث، یقین تشبیه به رأس شده چون همانطور که سر منشأ هدایت حرکات و سکنات آدمی است، یقین هم در دین انسان چنین نقشی را دارد.
و تحصیل یقین از دو راه ممکن است: یکی تأمل و تفکر در دلائل و مبادی دین و حقانیت شرع مقدس اسلام و دیگری توجه به ذات مقدس الهی و تضرّع و خضوع در پیشگاه با عظمت او.
عافیت که در روایات آمده آن چیزی نیست که ما در عرف خودمان از آن تعبیر به عافیتطلبی میکنیم، که انسان در کنجی خزیده و در میدان جهاد وارد نشده با وظائف بزرگِ زندگی مواجه نگردد. بلکه مراد، عافیت در اعتقاد و عمل و محفوظ ماندن از وساوس شیطانی و نفسانی است. انسان در میدان جنگ هم باید از پروردگار طلب عافیت کند یعنی از او بخواهد که دچار شک و ترس و تزلزل نشود. امام سجاد (علیه السلام) در دعای بیست و سوم صحیفه سجادیه به ابعاد مختلف عافیت، اشاره کرده و آن را از پروردگار طلب نمودهاند.
🔷 دریافت سایر جلسات:
🆔https://eitaa.com/MNT_QOM/6103
➕کانال رسمی مجمع نمایندگان طلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 تیزر | کاش با خون شهیدان بازی نمی کردید
➖➖➖
⬅️ به یاد مرحوم حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم اقبالیان، نماینده اسبق طلاب و فضلای کاشان و آران و بیدگل
🎥 مشاهده فیلم کامل این گفتوگو:👇
https://hawzahnews.com/xb2Qb
➖➖➖
🖌 متن کامل گفتوگو:
hawzahnews.com/news/943160
➖➖➖
⬅️ زمان و مکان مراسم تشییع حجت الاسلام اقبالیان
✓ کانال رسمی مجمع نمایندگان طلاب
╭┅───•••───┅╮
💠 @MNT_QOM
╰┅───•••───┅╯