دستور مرحوم علامه طباطبایی (ره) به شاگردانشان :
🌱 بیایید با امام حسین (علیه السلام) یک قراری بگذارید، تصمیم بگیرید هر معصیتی که در نماز برای شما مشغولیت ایجاد می کند (ذهنتان را مشغول میکند) را ترک کنید، مطمئن باشید به چله نرسیده آثارش و نورانیت اش را خواهید دید
جان به قربان اباعبدلله
@MONTAZERANARBAEEN98
@MONTAZERANARBAEEN98
اخبار اربعین ۹۸
فاصله مرز باز شدهی خسروی تا شهرهای مهم
🚥 🚧 🚧 🚧 🚧 🚧 🚥
خسروی تا بغداد: ۱۹۰ کیلومتر
خسروی تا نجف: ۳۸۰ کیلومتر
خسروی تا خانقین: ۱۰ کیلومتر
خسروی تا کربلا: ۳۱۵ کیلومتر
خسروی تا کاظمین: ۲۰۳ کیلومتر
خسروی تا سامرا: ۳۲۶ کیلومتر
خسروی تا سیدمحمد: ۲۹۱ کیلومتر
خسروی تا دو طفلان مسلم: ۲۸۱ کلیومتر
@MONTAZERANARBAEEN98
@MONTAZERANARBAEEN98
۷۰ هزار زائر اربعین در صحن حضرت زهرا (س) اسکان داده میشوند
صحن حضرت زهرا (س) در حرم علوی امسال با ظرفیتی بالغ بر ۷۰ هزار نفر پذیرای زائران اربعین حسینی (ع) است و علاوه بر اسکان، تغذیه زائران نیز پیشبینی شده است.
به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی (ع) برنامه ریزیها به منظور پذیرایی از زائران حسینی در عراق در حال انجام است.
با توجه به اینکه مبدأ زائران حسینی نجف اشرف است و عاشقان اهل بیت (ع) از این شهر مقدس به سمت کربلا مشرف میشوند، علاوه بر موکبهای مختلف و منازل مردم نجف اشرف، در صحن حضرت زهرا (س) حرم علوی مقدمات پذیرایی از زائران مهیا میشود. صحن حضرت زهرا (س) که هم اکنون تکمیل شده و نازک کاری آن در حال انجام است، یکی از محلهای استقرار زائران حسینی به شمار میرود که در چند سال اخیر با وجود تکمیل نبودن پذیرای بسیاری از زائران بوده است.
البته امسال با تکمیل بخش زیارتی صحن حضرت زهرا (س) و تجهیز آن به سیستم گرمایشی و سرمایشی، زائران در این صحن به مساحت 100 هزار مترمربع اسکان داده میشوند.
یوسف افضلی معاون دبیر کمیته اسکان و تغذیه ستاد اربعین با اشاره به آمادگی صحن حضرت زهرا (س) برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی اظهار داشت: امسال فضایی بالغ بر 100 هزار متر برای اسکان زائران اربعین در صحن حضرت زهرا (س) پیشبینی شده است که زائران با حضور در این صحن میتوانند پشت حرم امیرالمؤمنین (ع) اسکان یافته و گنبد حرم علوی را نیز از طبقه دوم آن مشاهده کنند.
وی از تجهیز صحن حضرت زهرا (س) برای استراحت زائران خبر داد و گفت: علاوه بر مفروش کردن و همچنین سیستم سرمایشی و گرمایشی، پتوهایی برای اسکان زائران در نظر گرفته شده است.
افضلی با بیان اینکه امسال صحن حضرت زهرا (س) حرم علوی برای اسکان 70 هزار نفر از زائران اربعین آماده میشود، خاطرنشان کرد: در بخشهای مختلف این صحن امکان اسکان برای بیش از 70 هزار نفر در ایام اربعین دیده شده که به منظور تأمین تغذیه آنها نیز موکبهایی در اطراف حرم جانمایی شده است.
صحن حضرت زهرا (س) به دست مهندسان توانمند کشورمان طراحی و احداث شده است و به زودی این صحن به طور کامل تکمیل و افتتاح خواهد شد.
به اشتراک بگذارید
@MONTAZERANARBAEEN98
@MONTAZERANARBAEEN98
جابه جایی ۲۴ ساعته و رایگان زائران اربعین حسینی از خرمشهر به شلمچه
مدیرکل راه آهن جنوب از جابه جایی ۲۴ ساعته و رایگان زائران اربعین حسینی از خرمشهر به شلمچه و بالعکس به مدت ۲۰ روز خبر داد.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان، عبدالکریم درویش زاده مدیرکل راه آهن جنوب، ظهر امروز گفت: راه آهن جمهوری اسلامی آمادگی کامل برای جابه جایی زائرین اربعین از اقصی نقاط کشور را دارد.
او افزود: به منظور پیشگیری از وقوع ازدحام و بسته شدن جادهها، به مدت ۲۰ روز و به صورت ۲۴ ساعته و رایگان اقدام به جابه جایی زائران از خرمشهر به شلمچه و بالعکس خواهیم کرد.
مدیرکل راه آهن جنوب گفت: قطاری که در مسیر خرمشهر به شلمچه و بالعکس به کارگیری میشود، متناسب با نیاز هر نیم ساعت یک بار بین خرمشهر و شلمچه تردد کرده و زائران را جابه جا میکند.
درویش زاده افزود: علاوه بر قطارهایی که در استان و خارج از استان تردد دارند، قطارهایی مطابق با نیاز و تقاضا در ایام اربعین اضافه خواهیم کرد که اقدام به جابه جایی مردم از دیگر استانها به خرمشهر خواهند کرد.
او گفت: نمازخانهها و ایستگاههای مسیر به منظور خدمت رسانی به زائران تجهیز شده و در مرز شلمچه به منظور پذیرائی از زائرینی که با قطار تردد میکنند، اقدام به راه اندازی موکب خواهیم کرد.
@MONTAZERANARBAEEN98
@MONTAZERANARBAEEN98
با مادرم ایشالا اربعین میام حرم
مداح: کربلایی سید رضا نریمانی
👇👇👇👇👇👇
@MONTAZERANARBAEEN98
انجام تمهیدات لازم در مرز شلمچه برای استقبال از زوار اربعین حسینی
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه خرمشهر گفت: مرز بین الملی شلمچه برای میزبانی از زوار اربعین حسینی آمادگی کامل دارد.
احمد زابلی معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه خرمشهر در گفت وگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ، گفت: تمهیدات لازم در مرز شلمچه برای میزبانی هرچه بهتر از زوار اربعین حسینی اندیشیده شده است.
او افزود: ستاد اربعین خرمشهر در شش ماه گذشته چندین جلسه برای برطرف شدن مشکلات و میزبانی هرچه بهتر زوار برگزار کرده و اقدامات خوبی تاکنون نیز انجام شده است.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه خرمشهر، افزایش ظرفیت پارکینگ خودرویی از ۵۰ هکتار به ۸۰ هکتار و تسطیح و هموار کردن فضای پارکینگ ها و در صورت نیاز آمادگی و تعمیم فضای پارکینگ کمکی در سطح شهرستان های خرمشهر و آبادان طی هماهنگی صورت گرفته با شهرداری های این دو شهرستان، ترمیم و تقویت سیستم آبرسانی و افزایش فشار آب شرب مواکب و هیئت ها در طول مسیر پیاده روی، ترمیم سرویس های بهداشتی و افزایش ۱۰۰ چشمه سرویس بهداشتی دیگر، روشنایی طول مسیر پیاده روی از پل نو تا نقطه صفر مرزی، سیستم خنک کننده مه پاش به طول یک و نیم کیلومتر در مسیر هیئت ها، اصلاح هندسی دوربرگردان ها در مسیرهای خودرویی، رایزنی لازم جهت تامین گوشت و مرغ با نرخ تعاونی و توزیع بین مواکب، افزایش ناوگان حمل و نقل عمومی (اتوبوس) جهت جابجایی زوار، رایزنی با مدیر کل راه آهن منطقه جنوب و افزایش رام های قطار در مسیر تهران به اهواز ،خرمشهر و بالعکس را از جمله اقدامات انجام شده در مرز شلمچه برشمرد.
زابلی همچنین گفت: مرز شلمچه امسال نیز این افتخار را دارد که دروازه تردد اتباع خارجی باشد و به همین منظور ۲۴ گیت جدید در ساختمانی مجزا برای تردد این عزیزان در نظر گرفته شده که تاکنون این پروژه ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
او افزود: استان های تهران، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر استان های معین و شهرهای آبادان، امیدیه، ماهشهر، هفتکل و شادگان نیز شهرستان های معین ما در نظر گرفته شده اند.
@MONTAZERANARBAEEN98
@MONTAZERANARBAEEN98
۲ هزار اتوبوس برای انتقال زائران اربعین در چذابه و شلمچه پیش بینی شد
آبادان - ایرنا - رئیس انجمنهای صنفی موسسهها و شرکتهای حمل و نقل جادهای استان خوزستان گفت: بیش از ۲ هزار دستگاه اتوبوس برای جا به جایی زائران اربعین حسینی در مرزهای چذابه و شلمچه پیش بینی شده است.
عبدالرضا فتاحی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مرز شلمچه با بیان اینکه یک هزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس برای مرز شلمچه و ۸۰۰ دستگاه نیز برای مرز چذابه پیش بینی شده است افزود: همچنین ۵۰۰ دستگاه مینی بوس و ۴۰۰ دستگاه خودروی سواری عمومی برای جا به جایی زائران اربعین به مناطق درون شهری و برون شهری سراسر کشور پیش بینی شده است.
وی در خصوص نرخ کرایه اتوبوس ها نیز گفت: نرخ کرایه اعلام شده از سوی وزارت کشور بر اساس تفاهمنامه منعقد شده با شرکت های مستقر در مرز تعیین شده و مبلغ کرایه به دلیل تردد یک سر خالی اتوبوس ها بر مبنای افزایش ۷۰ درصدی تعیین شده که شامل ۳۰ درصد تخفیف به زائران می باشد.
فتاحی در ادامه گفت: به منظور نظارت بر عملکرد شرکت های مسافربری و روند جا به جایی زائران در پایانه های مرزی شلمچه و چذابه یک گروه بازرس در این مرزها مستقر می شوند و زائران می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف از سوی شرکت های مسافری و رانندگان از طریق سامانه ۱۴۱ موضوع را اطلاع رسانی کنند.
رئیس انجمنهای صنفی موسسهها و شرکتهای حمل و نقل جادهای مسافر خوزستان با اشاره به تامین سوخت اتوبوس ها گفت: با توجه به اینکه جمعیت زائران اربعین امسال نسبت به سال گذشته متفاوت پیش بینی شده لذا استقرار ایستگاه های سیار سوخت در پایانه های مرزی شلمچه و چذابه لازم است تا سوخت مورد نیاز خودروها در کوتاهترین زمان تامین شود.
وی در ادامه گفت: در مرز چذابه پارکینگ اتوبوسها جانمایی شده اما خارج از محدوده است که تلاش می شود این پارکنیگ به ورودی پایانه منتقل شود تا دسترسی زائران آسان شود. ضمن اینکه در مرز شلمچه نیز بارانداز منطقه آزاد اروند برای پارکینگ اتوبوس ها در نظر گرفته شده و امید است یک هفته قبل از ایام اربعین در اختیار شرکت های مسافربری قرار گیرد.
اربعین پارسال ۸۰۰ دستگاه اتوبوس در شلمچه و چذابه به زائران خدمت رسانی کردند
در اربعین پارسال بیش از ۵۳۵ هزار زائر ایرانی و خارجی از مرز شلمچه تردد کردند که از این تعداد ۳۹۶ هزار و ۶۷۲ زائر ایرانی و ۱۳۸ هزار و ۴۷۰ نفر زائر خارجی بودند.
شلمچه در فاصله ۱۵ کیلومتری خرمشهر مهمترین گذرگاه مرزی استان خوزستان برای تردد زائران اربعین حسینی است.
به گزارش ایرنا بر اساس تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران، ۲۷ مهرماه ۱۳۹۸ مطابق با بیستم صفر روز اربعین حسینی است.
حرکت تدریجی کاروانهای اربعین حسینی به سمت گذرگاه های بین المللی چذابه و شلمچه در استان خوزستان از هفتم مهرماه (اول صفر) شروع میشود.
@MONTAZERANARBAEEN98
💥💥اربعین نزدیک است💥💥
🔘 کانال (منتظران اربعین ۹۸) معتبرترین کانال و مرجعی کامل برای زائرین عتبات میباشد، لذا به کسانی که قصد زیارت کربلا در ایام اربعین را دارند توصیه میشود که حتما در این کانال عضو شوند و از مطالب خوب کانال بهرهمند شوند
🔻موضوعات کانال :
🔹 اطلاعیههای رسمی
🔸 آخرین وضعیت مرزها
🔹 اطلاعات راهها
🔸 آداب و رسوم زیارت اربعین
🔹احادیث
🔸فضیلت امام حسین (ع)
🔹دانستنیهای ویژه اربعین
🔸عکس و متن
🔹کلیپهای صوتی و تصویری
🔸فضیلت زیارت اربعین
🔹اخبار اربعین ۹۸
و سایر مطالب دیگر
در کانال عضو شوید و تا ایام اربعین ۹۸ با ما همراه باشید
لینک کانال جهت عضویت👇
https://eitaa.com/MONTAZERANARBAEEN98
کانال را به دوستان و آشنایان خود هم معرفی کنید.
🍃💠🍃💠🍃💠🍃💠🍃💠
لطفا این پست را به دوستان و آشنایان خود ارسال نمایید و در گروه های خود و سایر گروه ها به اشتراک بزارید.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
@MONTAZERANARBAEEN98
شماره تلفنهای ضروری در عراق ویژه سفر اربعین
شماره تلفن های ضروری در عراق مثل شماره پلیس، آتش نشانی و اورژانس ممکن است برای هر زائری مورد نیاز واقع شود که همه این شماره ها در زیر به زائران حسینی ارائه شده است.
🔹اورژانس: 104
🔸پلیس: 122104
🔹آمبولانس: 122
🔸آتش نشانی: 122115
افراد گمشده: 07801300561
@MONTAZERANARBAEEN98
@MONTAZERANARBAEEN98
اماکن و اشخاص » ساير اماكن زيارتی عراق
ساير اماكن زيارتی عراق
مسجد بُراثا
از مسجدهای قديم و مشهور كاظمين است كه بين محله كرخ بغداد و كاظمين قرار دارد. براثا نام محله ای در غرب بغداد و در جنوب كرخ است.
طفلان مسلم
در اتوبان كربلا ـ بغداد، در فاصله سی كيلومتری كربلا، در حومه شهركی به نام مسيّب مزار و مرقد دو طفل مسلم بن عقيل قرار دارد كه دارای دو گنبد است.
آستان سيد محمد
ابو جعفر، سيد محمد فرزند امام هادی (عليه السلام) در 50 كيلومتری جنوب سامراء و در شمال بغداد و نزديک قريه ای به نام بلد قرار دارد.
محمّدبن عثمان نايب دوم
فرزند خلف تبار نامه محمدبن عثمان بن سعيد عَمری، به قبيله «بنی اسد» منسوب است و به «اسدبن خزيمه» منتهی می شود. اين قبيله، همان قبيله بنی اسد است.
حسين بن روح نوبختی
خاندان نايب سوم حسين بن روح از خاندان ايرانی نژاد، به نام «آل نوبخت» سرچشمه گرفته است. نوبخت جدّ اعلای اين خاندان به شمار می آيد
مرحوم سيدبن طاووس در کتاب زيارت خود از نايب سوم حسين بن روح نقل می کند هر وقت خواستيد يکی از نواب چهارگانه را زيارت کنيد، نخست به پيامبر...
حذيفه را بهتر بشناسيم
تبار حذيفه بن يمان* مکنّی به ابو عبدالله العَبْسی، از اصحاب پيامبر خدا (صلی الله عليه و آله) و ياران امام علی (عليه السلام) است.
در محضر سلمان فارسی
زادگاه سلمان فارسی از اصحاب پيامبر گرامی اسلام (صلی الله عليه و آله) و امام علی (عليه السلام) معروف به سلمان محمدی، از ايران است.
سيّد محمد را بهتر بشناسيم
حضرت امام هادی (عليه السلام) چهار پسر به نام های محمد، حسن، جعفر و حسين داشت. و دختری به نام عليّه سيد محمد، طبق برخی از منابع
از مسجد براثا چه می دانيم؟
در غرب بغداد، روستايی به نام براثا وجود داشت که اکنون محلّه ای از شهر محسوب می شود و پيشينه آن به قبل از اسلام باز می گردد.
@MONTAZERANARBAEEN98
@MONTAZERANARBAEEN98
♦️شمارههای تلفن در عراق
شمارههای تلفن در عراق شامل ۱ یا ۲ رقم (بدون محاسبه پیش شماره اصلی ۰) و شماره مشترک معمولاً ۶ رقمی است. در بغداد و برخی از استانهای دیگر، شماره مشترک ۷ رقمی است. شماره تلفن همراه ۱۰ رقمی است (بدون محاسبه پیش شماره اصلی ۰) که با کد ۳ رقمی از هر اپراتور آغاز میشود و در پس آن ۷ رقم، شماره مشترک میباشد.
روش شماره گیری
برای تماس با عراق از خارج از این کشور باید بدین گونه عمل نمود:
🔻تلفن ثابت:
👇پیش شماره بین المللی تماس
۰۰ یا ۰۱۱ در محل +
کد کشور : 👈 ۹۶۴
پیش شماره : 👈 کد منطقهای
شماره مشترک: 👈 شماره تلفن
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
🔻تلفن همراه:
نمونه: 👈 ۹۶۴۷۹۰۱۲۳۴۵۶۷+
کد کشور: 👈 ۹۶۴
پیش شماره: 👈 ۰۰ یا ۰۱۱ در محل +
کد اپراتور: 👈 ۷xx
شماره مشترک: 👈 ۱۲۳۴۵۶۷
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
🔻فهرست کدهای منطقهای در عراق
فهرست کدهای منطقهای
ناحیه / شهر
بغداد 👈 کد منطقه ۱
واسط (کوت، عراق) 👈 کد منطقه ۲۳
دیاله (بعقوبه) 👈 کد منطقه ۲۵
کربلا 👈 کد منطقه ۳۲
قادسیه ، دیوانیه 👈 کد منطقه ۳۶
بصره 👈 کد منطقه ۴۰
میسان (عماره) 👈 کد منطقه ۴۳
سلیمانیه 👈 کد منطقه ۵۳
دهوک 👈 کد منطقه ۶۲
صلاح الدین (تکریت) 👈 کد منطقه ۲۱
انبار (رمادی) 👈 کد منطقه ۲۴
بابل (حله) 👈 کد منطقه ۳۰
نجف 👈 کد منطقه ۳۳
مثنی (سماوه) 👈 کد منطقه ۳۷
ذی قار (ناصریه) 👈 کد منطقه ۴۲
کرکوک 👈 کد منطقه ۵۰
نینوا (موصل) 👈 کد منطقه ۶۰
اربیل 👈 کد منطقه ۶۶
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
فهرست کدهای تلفنهای همراه در عراق
تلفنهای همراه زین 👈 ۰۷۹
تلفنهای همراه زین 👈 ۰۷۸
تلفنهای همراه آسیاسل 👈 ۰۷۷
تلفنهای همراه موبیتل و موطنی 👈 ۰۷۶
تلفنهای همراه کورک 👈 ۰۷۵
تلفنهای همراه اتصالنا و کلمات 👈 ۰۷۴
تلفنهای همراه کورک (نام پیشین ساناتل) 👈 ۰۷۳
@MONTAZERANARBAEEN98
@MONTAZERANARBAEEN98
نجف يكى از شهرهاى زيارتى عراق است كه در استانى به همين نام واقع شده و به سبب وجود مزار شريف نخستين پيشواى شيعيان جهان، حضرت امام علی علیه السلام، كعبه آمال و آرزوهاى بسيارى از مشتاقان و ارادتمندان اهل بيت علیهم السلام است و لحاظ موقعیت جغرافیایى، در حقیقت مرز بین شهر و صحرا است.
در شهر نجف اشرف مساجد زیادی وجود دارد که به محل عبادت مسلمانان تبدیل شده است این مساجد در محله های مختلف نجف واقع شده اند که به شرح زیر هستند:
محله «عماره» ۲۵ مسجد
محله «حُوَیش» ۲۱ مسجد
محله «بُراق» ۱۴ مسجد
محله «مشراق» ۱۸ مسجد
محله «جُدَیده» ۸ مسجد و در محلات دیگر نیز تعدادی مسجد وجود دارد.
قبل از این و در زمان مرحوم کاشف الغطاء، نماز جماعت در حرم مطهّر برگزار نمی گردید بلکه در مساجد برپا می شد. زیرا کاشف الغطاء عقیده داشت که اقامه نماز جماعت در حرم باعث آزار زائرین تور کربلا می گردد؛ همین مسأله موجب شد مساجد شهر نجف آبادتر شود.
@MONTAZERANARBAEEN98
@MONTAZERANARBAEEN98
برخی از مساجد مشهور و مهم شهر نجف عبارتند از :
مسجد شیخ طوسی : در کنار مقبره ایشان واقع است و همچنان محل تدریس اساتید حوزه نجف میباشد.
مسجد شیخ انصاری : مشهور به مسجد ترکها که امام خمینی (قدس سره) در آن به اقامه نماز جماعت و تدریس میپرداخت.
مسجد هندی : که از مساجد بزرگ و مشهور نجف و یکی از مراکز تدریس در حوزه علمیه نجف و در کنار آن کتابخانهایه الله حکیم و آرامگاه او قرار دارد.
مسجد خضراء : از مساجد مشهور نجف است که سالها محل تدریس در حوزه علمیه نجف بشمار میرفت.
مسجد جواهری: که به علت دفن مرحوم صاحب جواهر (رحمهالله) در آن، بدین نام مشهور است.
مسجد حنانه: هنگام انتقال سر مبارک امام حسین (ع) از کربلا به کوفه، آن را در محلی که هم اکنون مسجد حنانه قرار دارد، بر زمین نهادند، لذا این مکان به موضع « رأس الحسین ع» نیز مشهور است.
مسجد عمران بن شاهین : از قدیمی ترین و مشهورترین مساجد نجف می باشد که عمران بن شاهین آن را در اواسط قرن چهارم بنا نهاده است.
مسجد شیخ جعفر شوشتری: در محله مشراق قرار دارد و واعظ مشهور، شیخ جعفر شوشتری، سال ها در آن به موعظه و ایراد سخن اشتغال داشت.
مسجد علامه میرزای شیرازی: از مساجدی است که در بیشتر اوقات مملو از نمازگزاران می باشد.
مسجد صفه الصّفا: از مساجد قدیمی نجف است که در محله «شیلان» قرار دارد و تاریخ بنای آن به قرن هشتم هجری می رسد.
مسجد شیخ طریحی: از مساجد بزرگ و مشهور نجف است که به محقق کرکی نسبت داده می شود. در سال ۱۳۷۶ ه ق. مورد تعمیر و بازسازی قرار گرفت.
مسجد و مدرسه کاشف الغطاء: که مدفن مرحوم شیخ جعفر کاشف الغطاء و عده ای از خاندانش نیز هست.
@MONTAZERANARBAEEN98
@MONTAZERANARBAEEN98
مکانهای زیارتی نجف اشرف
زيارت، يكى از سازنده ترين برنامه هاى تربيتى مكتبِ شیعه میباشد زیارت مکانهای زیارتی عراق و نجف در تور کربلا هم تقدير و احترام به پاكيها و فضيلتها و مجاهدتهاست و هم الهام گرفتن از اولياى دين و پاک ساختن روح و جان در حرم مطهّر معصومين میباشد. باشد که زیارت کربلا و نجف قسمت همه دوستاران ائمه معصومین گردد.
مقام حضرت زين العابدين عليه السلام در نجف
نزديک “صافی صفا” در نجف اشرف مقام با عظمتی وجود دارد كه از آن به نام مقام امام زين العابدين (ع) نجف ياد میشود. این مکان مقدس که مورد توجه و زیات مسافران تور کربلا هوایی میباشد یکی از مهمترین مکانهای زیارتی نجف میباشد اين مقام به سيد الساجدين (عليه السلام) منسوب شده است چون كه ايشان در اين مكان نماز را در هنگام زيارت جدشان امير مؤمنان (عليه السلام)، بر پا كردند. مقام امام سجاد در نجف در محله العماره يكی از چهار محله معروف شهر نجف كه در بيرون از ديوار شهر قديم و در مركز مكانی كه اهالی نجف آن را الثلمه مینامند، واقع است. از بعضی روايات استفاده میشود كه امام زين العابدين عليه السلام هرگاه برای زيارت جدشان حضرت علی عليه السلام به نجف میآمدند؛ در مكانی اقامت كرده و به نماز و عبادت مشغول میشدند.
مسجد حنانه در نجف
مسجد حَنّانه مسجدی در شهر نجف که طبق نقلهای تاریخی، زمین آن، دو بار در عزای ائمه (ع) ناله كرده است؛ یک بار در زمان تشییع امیرالمؤمنین (ع) و یک بار نیز بعد از واقعه كربلا.
این مسجد که از مکانهای زیارتی نجف بشمار میرود در محله حنانه، به فاصله ۲٫۵ کیلومتری از حرم امیرالمؤمنین، در جاده اصلی نجف و کوفه، سمت شمال نجف، و در نزدیکی مرقد کمیل بن زیاد نخعی واقع است.
آرامگاه كميل بن زياد
آرامگاه كميل بن زياد نخعى را نیز میتوان یکی از اماکن زیارتی نجف دانست که در تور کربلا و نجف به زیارت مشرف میشوید اين آرامگاه در ميان بزرگراه نجف - كوفه قرار گرفته و داراى صحن وسيع و گنبد بزرگى است. او از اصحاب خاص و شیعیان راستین امیرمومنان و فرزندش امام حسن مجتبی بشمار می رود که دعای معروف کمیل را حضرت بر او انشاء فرموده است.
صافى صفا
مسجدى است كه گفته مى شود امیر مؤمنان علیه السلام در آنجا نماز گزارده و در گوشه اى از آن مدفن یكى از یاران حضرت قرار دارد.
آرامگاه شیخ طوسی در نجف
شيخ طوسى كه يكى از مشاهير فقهاى امامية و مؤسس حوزه علميه نجف است، در سال ۴۶۰ ه. وفات يافت و در خانه خود مدفون گرديد، آرامگاه شيخ طوسى پس از مدتى تبديل به مسجدى گرديد كه طى ده قرن گذشته يكى از مراكز تدريس حوزه نجف شمرده مى شود. مسافران و زائران در صورت امکان در تور عتبات عالیات به زیارت خواهند رفت. امروزه اين مسجد به نام «جامع الشيخ الطوسى »در شمال حرم مطهر و به فاصله كوتاهى از آن قرار دارد و یکی از زیارتگاهای نجف به شمار میرود.
@MONTAZERANARBAEEN98
@MONTAZERANARBAEEN98
🏴 *امام حسین (ع) یعنی؟*
امام حسین (ع) یعنی دوری از مال حرام
امام حسین (ع) یعنی دروغ نگفتن
امام حسین (ع) یعنی حمایت از فقیر
امام حسین (ع) یعنی رعایت حق الناس
امام حسین (ع) یعنی ربا نخوردن
امام حسین (ع) یعنی ظلم نکردن
امام حسین (ع) یعنی ظلم نپذیرفتن
امام حسین (ع) یعنی دست یتیم گرفتن
امام حسین (ع) یعنی نماز اول وقت
امام حسین (ع) یعنی حمایت از مظلومان
امام حسین (ع) یعنی اهمیت به خانواده
امام حسین (ع) یعنی رعایت حقوق طبیعت
امام حسین (ع) یعنی محبت به مردم
امام حسین (ع) یعنی مراعات حق همسایه
امام حسین (ع) یعنی حرام بودن اختلاس
امام حسین (ع) یعنی مراقبت از بیت المال
امام حسین (ع) یعنی پایبند بودن به همهی ارزشها و دوری از همهی رذیلتها
@MONTAZERANARBAEEN98
@MONTAZERANARBAEEN98
📢عزیزان حجت تمام شد
نائب امام زمان فرمان صادر کردن
هر عزیزی در حد توان برای هر چه باشکوه تر شدن اربعین تلاش کنه
🔹 یکی با رفتن به اربعین
🔸 یکی با کمک به زوار اربعین
🔹 یکی با کمک به موکبهای اربعین
🔸 یکی با ترغیب مردم برای سفر اربعین
🔹 یکی با تهیه پکهای فرهنگی اربعین
🔸 یکی با برپایی موکب های بین راهی
🔹 یکی با تبلیغ کمپین خیرین اربعین
🔸 یکی با جابجایی مسافران اربعین
🔹 یکی با کمک به کمپین خیرین اربعین
هر توانایی داری « مالی، فنی، قدمی، قلمی، نفسی و...»در این راه دریغ نکن شمایی که منتظر ندای هل من ناصر امام زمانت هستی الان نائب امام زمانت فرمان صادر کرده لبیک بگو در رکابش تلاش کن
الحسین یجمعنا
✅ان شاءالله امسال از نجف تا کربلا به امامت امام زمان (عجل الله تبارک و تعالی)
@MONTAZERANARBAEEN98
@MONTAZERANARBAEEN98
حجتالاسلام پناهیان: اربعین را به «احساس خوب» تقلیل ندهید
استاد حوزه و دانشگاه در اجتماع بزرگ عاشقان حسینی:
🔹در برنامهها و مصاحبههای تلویزیونی نباید اربعین را به یک احساس خوب تقلیل دهیم، بلکه باید بگوییم هرکس به اربعین میرود، آماده یاری حسین (ع) است.
🔹هماکنون ما در حال رقم زدن جهان هستیم. ما به واسطه انقلاب اسلامی قدرت و امنیت را فراهم آوردیم و نرمافزار آن یعنی حضور مردم در صحنه را صادر کردیم.
🔹شاید اربعین امتحان خداوند از مردم این عصر برای یاری امام زمان باشد. شرکت در اربعین واجب نیست، اما چه بسا در آینده بعد از ظهور و یا آینده قیامت از ما سؤال کنند چرا نسبت به اربعین کوتاهی کردید؟
🔹پیشنهاد میکنم افرادی که امسال به هر دلیلی قادر به حضور در مراسم اربعین نیستند، شخصی را به جای خود بفرستند و هزینههای سفر او را تأمین کنند.
@MONTAZERANARBAEEN98