eitaa logo
خبرگزاریMRC
16.6هزار دنبال‌کننده
17.9هزار عکس
10.3هزار ویدیو
30 فایل
ادمین تبلیغات: @mr_mjr313 🔹با ذکر نام کانال «خبرگزاریMRC» کپی کنید.
مشاهده در ایتا
دانلود
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️نماز مغرب زیر باران در شام شهادت امیرالمومنین حضرت علی (ع)
♦️تلویزیون سوریه بطور رسمی هدف قرار گرفتن سفارت ایران را تایید کرد. سفارت ایران جزوی از خاک ایران حساب می‌شود./صابرین نیوز
♦️المیادین: سردار سرتیپ پاسدار محمدرضا زاهدی در نتیجه حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق به شهادت رسید.‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️تصاویری از دیدار وزیر امور خارجه سوریه با سفیر ایران
امیرعبداللهیان: مسئولیت عواقب حمله به کنسولگری ایران متوجه رژیم اسرائیل است وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگوی تلفنی با همتای سوریه‌ خود: 🔹حمله به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق ،عبور از همه تعهدات و کنوانسیون‌های بین‌المللی است 🔹مسوولیت عواقب این اقدام متوجه رژیم صهیونیستی است. 🔹واکنش جدی جامعه جهانی نسبت به این گونه اقدامات جنایتکارانه ضروری است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️تصاویر اختصاصی از صدمات وارد شده به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️حسین اکبری: جمهوری اسلامی به همان نسبت جنایتی که رژیم صهیونیستی مرتکب شده پاسخ رو در زمان و مکان مناسب خودش خواهد داد
♦️حمله از آسمان جولان صورت گرفت سفیر ایران در سوریه: 🔹رژیم صهیونیستی توسط جنگنده‌های اف-۳۵ و با ۶ موشک از آسمان جولان اشغالی ساختمان کنسول‌گریِ ایران را هدف حمله قرار داد.
♦️خبر شهادت حاج رمضان تایید شد 🔹سردار سرلشگر ایزدی ملقب به حاج رمضان، قدیمی‌ترین ژنرال ایرانی در لبنان بود که مسئول زنجیره تامین سلاح برای حزب الله لبنان و رابط رهبر انقلاب و سیدحسن نصرالله بود.
♦️ نامه‌ای که هفتهٔ گذشته سردار شهید محمدرضا زاهدی به خواهرزاده‌ٔ ۱۰ ساله‌اش نوشت/فارس
♦️تکذیب خبر شهادت سردار ایزدی 🔹بر خلاف ادعاهای برخی از رسانه‌ها سردار ایزدی در جریان حمله به ساختمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق آسیبی ندیده و سلامت کامل به سر می‌برد.
ایران باید صبوری کند نصرت الله تاجیک، سفیر اسبق ایران در اردن در با خبرفوری: 🔹پایان نامطلوب جنگ غزه برای نتانیاهو خیالی دردناک بود و به همین دلیل «صبوری» منطقی‌ترین و واقع بینانه‌ترین واکنش ایران به این جسارت رژیم اسراییل می‌تواند باشد. 🔹شاید برخی اینطور فکر کنند که صبوری ایران، طرف را به این توهم برساند که «ایران کم آورد» که این گزاره نمی تواند منطقی باشد. 🔹در واقع وقتی ما می دانیم، اسراییل همه تلاشش را به کار می گیرد تا ایران را وارد فضای رویارویی نظامی کند، صبوری بهترین و قاطع ترین پاسخ می تواند باشد. 🔹در واقع ایران برای واکنش نظامی هیچ دلیلی ندارد. چون اقدام نظامی می تواند در راستای اهداف نتانیاهو باشد و دولت اسراییل را از زیر بار فشارهای ناشی از آتش بس جنگ با حماس خلاص کند.