در راستای خدمت رسانی هرچه بهتر به زائرین و مجاورین رضوی در دهه پایانی صفر، انگیزه و شوق خدمت در مسیر پیاده روی زائرین رضوی وصف ناشدنی است.
به گزارش وب دا، مدیران و کارشناسان تیم نظارتی کمیته بهداشت ستاد خدمات سفر استان به منظور بررسی و ارزیابی خدماترسانی خادمان حوزه سلامت به عزاداران رضوی و تامین نیازهای مردم در حوزه سلامت از ایستگاه های سلامت، موکبهای بین راهی و مراکز خدمات جامع سلامت مسیرهای منتهی به مشهد مقدس و حرم مطهر رضوی بازدید کردند.
در این بازدیدها نحوه خدمت رسانی به زائرین امام مهربانی ها ، استفاده از مواد غذایی سالم ، دسترسی به آب آشامیدنی بهداشتی، رعایت استانداردها و موارد ایمنی در موکبها ، ارائه خدمات بهداشتی، آموزش و مشاوره در راستای خودمراقبتی در مقابل بیماریهای واگیر و .... مورد ارزیابی قرار گرفت و از خدمات رسانی شایسته همکاران تشکر و قدردانی گردید.
دکتر مجید جعفری نژاد و دکتر محمدرضا جویا معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه به ترتیب از ستاد مرکز بهداشت ثامن و در مسیر فریمان- مشهد علاوه بر بازدید از موکبهای بین راهی با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت تپه سلام، ارائه خدمات سرپایی و مراقبتی، تجهیزات احیا، ترالی اورژانس، خدمات پرستاری و پانسمان مرکز را مورد ارزیابی قرار داد و توصیه های کاربردی لازم را ارائه نمود.
ادامه خبر ...
www.mums.ac.ir
مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تمامی بیمارستانها در روزهای پایانی ماه صفر از آمادگی کامل برخوردار هستند.
دکتر رضا وثوقیمقدم در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: در این مأموریت ویژه از ظرفیت ١۰۰ درصدی تمامی اعضای کادر درمان بیمارستانها استفاده شده و در کنار آن نیز تقویت تجهیزات پزشکی موردنیاز مراکز درمانی را هم داشتیم تا که خدماترسانی به بیماران به نحو احسن و با بالاترین کیفیت ممکن ارائه شود.
مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه با توجه به ظرفیتهای موجود بر ارائه بهترین نوع خدمت در این ایام خاص تأکید شده است، بیان کرد: در این ایام بهویژه در روزهای پایانی ماه صفر که به شهادت امام رضا(ع) ختم میشود تقویت بخشها و نیروهای بیمارستانها را داشتیم تا که متناسب با حجم بالای زائران، کیفیت خدماترسانیها هم بالا باشد.
ادامه خبر ...
www.mums.ac.ir
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلاصه ای از مجموعه اقدامات انجام شده در مرکز بهداشت شماره پنج مشهدمقدس جهت استقبال از زائرین علی ابن موسی الرضا(ع)شهریور۱۴۰۳
13.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلامت آبدر موکب ها و محل های اسکان زائرین دهه پایانی صفر
روابط عمومی مرکز بهداشت شماره پنج مشهد مقدس
88.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد
تمامی تمهیدات لازم برای استقبال از زائرین علی ابن موسی الرضا (ع) اندیشیده شده است
علم و مهارت دندانپزشکان ایرانی، پذیرش جهانی دارد
گفتگوی دکتر سید جلال مهدویان، استاد پیشکسوت دندانپزشکی در حوزه تخصصی پروتزهای دندانپزشکی با وبدا را در صفحه ۲ نشریه سلامت یار، شماره ۳۱ بخوانید
لینک دانلود 👇
https://multimedia.mums.ac.ir/images/multimedia/site-fa/nashrie/MPRDAD1.pdf
#سلامت_یار
#دانشگاه_علوم_پزشکی_مشهد
#روابط_عمومی
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ما_همه_خادم_الرضاییم
✅این روزها دپارتمان داخلی بیمارستان امام رضا(ع)مانند تمامی بخش های مجتمع در حال خدمتگزاری به زائرین و مجاورین علی ابن موسی الرضا هستند
✅ مرضیه بکائیان. سرپرستار بخش داخلی مجتمع از حال و هوای این روزها در بیمارستان می گوید. به گفته وی علی رغم میل باطنی جهت شرکت در مراسم مذهبی برای او و همکارانش باعث افتخار است که می توانند در بیمارستان به زائرین حضرت خدمت رسانی کنند
روابط عمومی مجتمع درمانی امام رضا
#سلامت_یار
#دانشگاه_علوم_پزشکی_مشهد
#روابط_عمومی
62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حماسه خدمت
تمامی بیمارستان های دولتی و خصوصی
خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی
درمانگاه ها و ازمایشگاه ها در حالت اماده باش و ارایه خدمت به مردم هستند
#دهه_پایانی_ماه_صفر
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رضایت مراجعین بیمارستان تخصصی زنان
ام البنین(س) در ایام رحلت پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی (ص)
روابط عمومی بیمارستان ام البنین
#سلامت_یار
#دانشگاه_علوم_پزشکی_مشهد
#روابط_عمومی