⚠شما بگویید با این طیف از اقتصاددان ها چه کنیم؟!
⛔چندین سال هست که می گویند ایران دچار ابرتورم می شود!
تورم ۱۰۰۰ درصدی! تورم ۸۰۰ درصدی!
می گویند چرا ایران تورم بالا دارد؟! می گویند چون به علم و تجربه بشری عمل نمی کنند!!
البته علم و تجربه بشری که خودشان قبول دارند!!
آرژانتین را مثال می زنند که به علم و تجربه بشری عمل نکرده و تورم اش ۱۲۵ درصد(۹ ماه پیش)!
‼نمی گویند که خاویر میلی که سال گذشته در آرژانتین روی کار آمد، به علم و تجربه بشری(😒) که همان اقتصاد نئولیبرالیسم باشد، عمل کرده و نرخ ارز را آنچنان آزاد کرد که ارزش پول آرژانتین خُرد شد و تورم چند صد درصدی و شورش اجتماعی عظیم اخیر را تجربه کردند!!!
〽ترکیه را مثال می زدند که ببینید در حال انجام تجربه بشری هست و بزودی تورم اش کاهش می یابد!!! الان ببینید که تورم ترکیه نزدیک ۷۰ درصد هست!!!
❌در بسته سیاست های ارزی شان برای جلوگیری از ابرتورم، آزادسازی و شناورسازی نرخ ارز را توصیه می کنند، و حال اینکه نمی تورم ایران عمدتا ناشی از جهش های ارزی بوده است!!!
‼عملا و صراحتا هم می گویند نرخ ارز باید بالا برود!
شما بگویید ما با این طیف از اقتصاددان ها چکار کنیم؟!😒
پیش بینی هایشان که بعضا غلط در می آید!
توصیه هایشان که بعضا کاملا معکوس است!
چه کنیم؟!🙄
💡آیا سیاستمدار می تواند خودش را در بست در اختیار این کارشناسان قرار دهد؟!
🗳این سیاستمدار هست که باید براساس واقعیت های میدانی اقتصاد ایران، بین نسخه های مختلف اقتصادی، یکی را انتخاب کند و نه آن کارشناس اقتصاددان لیبرال!
@jebhetse
🔴انتقاد شریعتمداری از دعوت صداوسیما از ظریف
🔹مدیرمسئول روزنامهٔ کیهان: دعوت از آقای ظریف یک اقدام نامتعارف است و فاقد توجیه منطقی و قانونی است. کاش صداوسیما از جناب پزشکیان برای حضور در سیما دعوت میکرد.
🔹مخصوصاً اینکه کنفرانس خبریِ از قبل اعلامشدهٔ ایشان به تعویق افتاده و معلوم نیست چرا هنوز انجام نشده است.
🔹آقای ظریف مسئولیت رسمی ندارند و جایگاه کنونیِ ایشان یک جایگاه درونحزبی است و از این روی دعوت از آقای ظریف نمیتواند توجیه قابلقبولی داشته باشد.
🔹به اعتقاد بنده، جناب ظریف قبلاز حضور یکطرفه در تلویزیون باید به چند سؤال دربارهٔ عملکرد خود توضیح بدهند و کاش برادر عزیزمان جناب آقای جبلی قبلاز دعوت از آقای ظریف برای حضور یکطرفه، از برخی کارشناسان برای پرسش چند سؤال راهبردی از ایشان هم دعوت به عمل میآوردند.
🆔 @akhbaar2030_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 هفت ثانیه روضه مجسم #رقیه های #فلسطینی در خرابه شام #غزه !
▪️سید شهیدان اهل قلم، شهید سید مرتضی آوینی:
اگر حقیقت را بخواهید،
هنوز روز #عاشورا به شب نرسیده است...
اللهم عجل لولیک الفرج...
#روایت_محرم
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت بهروز ترین #خبرهای_داغ_سیاسی👇
@khabarsyasi
هدایت شده از جهش ایران
🌐 محافظه کاری، موجّه ترین شکلِ نفاق ۱
امام خامنه ای:
🔹یکی(از ابعاد زندگی ائمه)، زبان #تند و #تیز ائمه(علیهم السلام) در مقابله [با] خلفاست که اگر اینها آدم های #محافظه_کاری بودند، باید مثل دیگر علما و زهّاد و اینها زبان نرم به خودشان می گرفتند، حتی آن زهّادی که #مورد_ارادت خلفا بودند!
🗓۱۳۶۵/۴/۲۸
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran