هدایت شده از قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
🔆 عذرخواهی مولوی گرگیج امام جمعه اهل سنت آزادشهر بابت سخنانش که موجب کدورت شیعیان شد
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام بر محضر عزیزان در فضای مجازی، در خطبه های این هفته (۱۹ آذر ۱۴۰۰) مطالب جامعی مطرح شدند که فایل تصویری آن موجود است، از آن رو ما خود را از ارادتمندان و عاشقان اهل بیت (رضوان الله تعالی علیهم اجمعین) میدانیم و این ارادت بارها در خطبه های جمعه، نوشتارها، گفتار و مصاحبه ها بیان شده است؛ محبت اهل بیت و صحابه رسول الله(ص) جزو ایمان قلبی اینجانب است؛ توهین به اهل بیت پیامبر اعظم (ص) حرام و کفر است؛ علت سخنرانی بنده نصب بنرهای توهین آمیز در کوچه وخیابانها و برخی از سخنان تفرقه افکن در #ایام_فاطمیه است؛ هزاران بار به خدا پناه میبرم که در دل اینجانب نسبت به خاندان رسول گرامی (ص) و سُلاله پاکش، کینه، کدورت، عداوت باشد و یا اهانتی روا دارم. به گفته سعدی «خدایا به حق بنی فاطمه، که با قول ایمان بُود خاتمه».
🔹 برخی افراد از روی قصد و غرض از احساسات مذهبی مردم سوء استفاده کرده و کلام و مطالب بنده را تحریف و یا برش می زنند که در شرایط حساس کنونی کشور اجازه نخواهیم داد، کسانی موجبات #تفرقه بین اهل سنت و اهل تشیع را ایجاد کنند.
🔹 در پایان یادآور می شوم اهل سنتی که محبت رسول الله (ص) و خاندان پاک ايشان در دلش نباشد و از اعمالشان پیروی نکند، اهل سنت نیست و اگر سوء تفاهمی از سخنان اینجانب پیش آمده از همه عزیزان #عذرخواهی میکنم.
🌐: مناهج
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت اطلاع دیگران بدون ذکر منبع هم مجاز است.
📡 #قرارگاه_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات
@GhararGahShayeat
هدایت شده از خبررسان حوزه
📝 طی یادداشت سخنگوی حوزه اعلام شد.
❇️ موضع حوزه در قبال اظهارات جنجالی امام جمعه آزادشهر
◻️ بسمِ اللهِ الرَحمنِ الرَحیمِ
إنَّما یریدُ الله لِیذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیتِ وَ یطَهِّرَكُمْ تَطْهیراً
با سلام و صلوات محضر مبارک حضرت رسول اکرم(صلیاللهعلیه وآلهوسلم) و خاندان مطهر ایشان (علیهم صلوات الله) و تقدیم خالصانهترین درودها به همه خادمان اسلام عزیز.(حفظهم الله تعالی)
اخیرا صحبتهای ناسنجیدهای در فضایمجازی منتشر شد که حواشی و عکسالعملهایی را پدید آورد. ضمن تقدیر از پاسخها و روشنگریهای برادران و علمای اهل سنت و فضلای حوزههای علمیه و سپاس فراوان از حساسیت همه مسلمانان و دلدادگان اهل بیت پیامبر(صلیاللهعلیه وآلهوسلم) و نیز توجه و تاکید بر عذرخواهی صورت گرفته، لازم است اصحاب قلم و اندیشه ضمن درک جایگاه رفیع، الهی و منحصر بفرد اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) و پاسداشت اخوت و برادری دینی و قدرشناسی امنیت ملی در سایه نظام ولایی و اسلامی، از هرگونه اقدامی که زمینهساز نزاع مذهبی و در تعارض با مصالح امت مسلمان است پرهیز نمایند.
وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى
محمد رضا برته
سخنگوی مرکز مدیریت حوزههای علمیه
📡 خبررسان حوزه:
📲 @khabar_hawzah
https://eitaa.com/joinchat/2526740562Ca9be80cb5a
#حدیث
● خاندان پاک
🔸هنگامى که ابوبکر، کارگزاران حضرت زهرا «علیهاالسلام» را از فدک، اخراج و آن جا را به زور تصرف کرد، امیرالمؤمنین على «علیهالسلام» (در مسجد پیامبر «صلیاللهعلیه وآله» و در حضور اصحاب) در احتجاج با وی فرمودند:
ای ابوبکر! آیا قرآن مىخوانى؟
گفت: آرى.
فرمود: به من بگو که آیۀ #تطهیر (إِنَّما يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيراً) دربارۀ چه کسى نازل شده است؟ دربارۀ ما یا دیگران؟
گفت: دربارۀ شما نازل شده است.
فرمود: اگر جمعى شهادت دهند که فاطمه «س» دختر رسول خدا، کار زشتى انجام داده است، چه مىکنى؟
گفت: همانگونه که بر سایر زنان مسلمان حدّ جارى مىکنم بر او هم حدّ جارى مىکنم.
حضرت فرمود: در آن هنگام نزد خدا جزء کافران خواهى بود!
گفت: برای چه؟
فرمود: براى این که خداوند شهادت داده است که فاطمه «س» پاک است و تو شهادت خداوند درباره او را ردّ کرده و شهادت مردم را پذیرفتهاى!
همچنانکه حكم خدا و رسول را در مسأله #فدك -كه فاطمه آن را در زمان حيات پيامبر دریافت نموده- ردّ نموده و در مقابل، شهادت فردى اعرابى دور از تمدّن را پذيرفتهاى، و فدك را از او غصب نمودى، و پنداشتهاى كه آن فىء (مال همه) مسلمين است.
به دنبال این سخنان بگو مگو میان اصحاب آغاز شد و کار ابوبکر را زشت دانستند و با نگاه به یکدیگر گفتند: على بن ابىطالب راست مىگوید.
#مظلومیت #اهل_بیت ع
📚الإحتجاج (للطبرسي) ؛ ج1 ؛ ص92
@Masjed_Emam_ferdows
🔴 پاسخ حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه به گرگیج
🔻 حجت الاسلام والمسلمین خسرو پناه:
🔹 درباره بیبی شهربانو یا شاه زنان بحثهای مختلفی در تاریخ وجود دارد و وحدت نظر دراینباره وجود ندارد، در اینکه آیا شهربانو همسر امام حسین و مادر امام سجاد(ع) بوده است یا خیر اختلاف است، همچنان درباره اینکه دختر یزدگرد سوم، آخرین پادشاه ساسانی بوده است یا خیر هم اختلاف است و نظرات فراوانی وجود دارد.
🔹 حتی این اختلاف وجود دارد که آیا حضرت شهربانو در زمان حکومت عمربن خطاب به ازدواج امام حسین درآمد، یا در زمان حکومت عثمان یا در زمان حکومت امیرالمؤمنین(ع)؟
🔹 برای مثال مرحوم کلینی، یعقوبی و مسعودی در کتاب اثبات الوصیه میگویند که ازدواج حضرت شهربانو با امام حسین در زمان حکومت عمربن خطاب بوده است اما شیخ صدوق در کتاب عیون اخبارالرضا معتقد است که این ازدواج در زمان عثمان بوده است.
🔹 در نقطه مقابل، شیخ مفید و مرحوم طبرسی معتقدند که این اتفاق در زمان امیرالمؤمنین به وقوع پیوسته است. مرحوم سیدجعفر شهیدی در کتاب خود میگوید "اصلاً چنین اتفاقی صورت نگرفته است". او برای این ادعای خود شاهدی را از منصور دوانیقی آورده است.
🔹 حال شبهه کجاست؟ گرگیج میگوید "چون شما شیعیان اعتقادی به مشروعیت خلافت عمربن خطاب ندارید، بنابراین جنگ با ایران نیز مشروع نبوده است، گرفتن اسرا نیز مشروع نیست و ازدواج با کنیزی که در این جنگ به اسارت در آمده است نیز مشروع نخواهد بود و...".
🔹 جواب این شبهه این است که براساس آموزههای شیعه، جنگ ابتدایی زمانی مشروعیت دارد که اذن امام را داشته باشد، در این شرایط، خلیفه دوم یا با اذن امام با ایران جنگیده است یا بدون اذن؛ اگر جنگ او همراه با اذن امام بوده باشد، جهادش مشروعیت دارد ولو اینکه خلافتش مشروعیت نداشته باشد
🔹 اما اگر این جهاد بدون اذن امام بوده باشد، براساس نصوص شیعه، تمام اموالی و یا اسرایی که بهغنیمت گرفته شده است، تحت مالکیت مقام امام است، بهعبارت دیگر، حتی اگر از نظر شیعیان جنگ خلیفه دوم با ایران مشروعیت نداشته باشد، تمام اموال و غنایمی که به دست آورده است، تحت مالکیت مقام امامت است، بنابراین اگر بیبیشهربانو بهعنوان کنیز در اختیار امام قرار گرفته باشد، مالکیتش با امام بوده است و شبهه برطرف میشود.
🔹 دقت داشته باشید در تاریخ نقل شده است که وقتی حضرت شهربانو را آوردند، حضرت امیرالمؤمنین فرمودند "این خانم از خاندان موجهی است و نباید او را بهعنوان کنیز به ازدواج درآورد و خودش باید همسر خودش را انتخاب کند" و خود او امام حسین را به همسری انتخاب کرد، بنابراین اصل شبهه از اساس منتفی شد.
🔹 علمای شیعه اهل منطق، گفتوگو و استدلال هستند، فلذا اگر شبهه و سؤالی دارند باید در جمع علمی مطرح کنند، نه در خطبه نماز جمعه که باعث شود رسانههای اجنبی و صهیونیستی استفاده سوء از آن بکنند.
@Masjed_Emam_ferdows
هدایت شده از آیت الله کمیلی خراسانی
✨﷽✨
⚫️ #ایام_فاطمیه
☑️ ایام فاطمیه از چه تاریخی شروع و در چه تاریخی تمام میشود؟
درباره تاریخ شهادت حضرت زهرا (س) روایات مختلفی وجود دارد. از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پیامبر (ص) بیان شده است. اما میان علمای شیعه، دو احتمال معتبر است: هفتاد و پنج روز بعد از #رحلت_پیامبر (ص) یا نود و پنج روز بعد از رحلت ایشان.
☑️ #فاطمیه_اوّل
بنابراین با توجه به رحلت پیامبر اسلام (ص) در بیست و هشتم صفر، بنا به روایت هفتاد و پنج روز، در مورخه سیزدهم تا پانزدهم جمادی الأوّل، شهادت حضرت زهرا (س) است و این ایام را فاطمیه اوّل میخوانند.
☑️ #فاطمیه_دوم
اما بنا به روایت نود و پنج روز، شهادت حضرت زهرا (س) در سوم تا پنجم جمادی الثانی است و این ایام را فاطمیه دوم میخوانند. بنابراین؛ ایام فاطمیه جمعا ۶ روز میباشد، ۳ روز در ماه جمادی الاول و ۳ روز در ماه جمادی الثانی.
◾️فاطمیه اول از ۱۳ تا ۱۵ جمادی الاول است و فاطمیه دوم از سوم تا پنجم جمادی الثانی است.
و شاید علت اینکه سه روز در هر ماه بعنوان روز شهادت آن حضرت (س) معرفی شده است به این دلیل است که این احتمال وجود دارد که ماههای قمری از رحلت پیامبر (ص) تا شهادت حضرت زهرا (س) ۲۹ روز بوده باشند، حال آنکه در صورت کامل بودن ماههای قبل، #روز_شهادت ۱۳جمادیالاول و یا سوم جمادیالثانی خواهد بود. چرا که طبق تقویم، حداکثر سه ماه قمری ۲۹ روزه و حداکثر ۴ ماه قمری ۳۰ روزه میتوانند پشت سر هم قرار گیرند.
☑️ایام فاطمیه در عرف
اما در عرف، به دهه دوم جمادی الاول، از دهم تا بیستم جمادی الاول که بنابر قول ۷۵ روز، شهادت آن بانوی بزرگوار در آن واقع شده است دهه فاطمیه اول و به دهه اول جمادی الثانی از اول تا دهم جمادی الثانی، که طبق قول ۹۵ روز، شهادت حضرت زهرا (س) در آن واقع شده است، دهه فاطمیه دوم گفته میشود.
☑️برگزاری عروسی در ایام فاطمیه
باید توجه کرد که برگزاری عروسی در ایام فاطمیه اگر توام با معصیت و یا هتک حرمت به حضرت زهرا (س) نباشد، اشکال ندارد. اما برای مؤمنان سزاوار است که حرمت این ایام را پاس بدارند و از انجام کارهای شادی آفرین بپرهیزند.
📕 سامانه پاسخگو متعلق به مرکز ملی پاسخگویی؛ مستفاد از رساله دانشجویی، ج۱۶ (به نقل از: صراط النجاة آیت اللّه تبریزی؛ ج۵، س۵۲۱، و دفاتر سایر مراجع)
◦◦◉✿ #مرکز_انوار_توحید ✿◉◦◦
🆔 @komeilyir
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مرحوم آیت الله مصباح:
من یه چیزی تو ذهنم هست، ممکنه بگم مسخرم کنید...
🆔 @Masjed_Emam_ferdows
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 استاد عرفان حضرت امام(ره)، بنیانگذار روضههای هفتگی سیار در تهران!
🔺 راه اندازی روضه خانگی یک حرکت ساده و عوامانه نیست، بلکه حاصل فکر بلند عارف کامل و استراتژیستی مثل آیت الله شاه آبادی(ره) است.
#تصویری
💡 کانال روضههای کوتاهِ کاملِ خانگی
@RozeKhanegee
رهبر_معظم_انقلاب :
✍«بنده حوائج یک ساله خود
را در #ایام_فاطمیه می گیرم.»
🔹برخی گله میکنند که چرا بعضی مواقع با این کسالت جسمی ،اینقدر برای مراسم وقت میگذارید
و از اول تا آخر مجلس فاطمیه و روضه را مینشینید .
اینها نمیدانند ،رزق سال کشور را در شب های فاطمیه میگیرم .
🔹 آن بانوی بزرگوار محدثه بود،
يعنى فرشتگان بر او فرود می آمدند، با او مأنوس می شدند و سخن می گفتند.
#فاطمیه
🌿 مرحوم آیت الله ملا علی معصومی همدانی(ره) :
برای برطرف شدن ناملایمات ها و حوادث ناگوار و برای برآورده شدن حوائج ، به حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) توسل پیدا کنید و 530 مرتبه صلوات ایشان را بخوانید:
🤲 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُك
👌 این صلوات مورد سفارش مرحوم علامه طباطبایی وبرخی دیگر از بزرگان نیز بوده وبرکات عجیبی درگره گشایی از حوائج مادی ومعنوی دارد.
👌 مرحوم حاج شیخ جعفر آقا مجتهدی أعلی الله مقامه میفرمودند: این صلوات به تعداد 135 بار به عدد اسم فاطمه برکات استثنایی دارد.
📚 در محضر لاهوتیان ج 2 ص 94