۱۱ دی ۱۳۹۹
🔰مسابقات مجازی هفت سنگ قهرمانی استان در گرامیداشت شهید حاج قاسم سلیمانی با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.
✳️در این مسابقات که در تاریخ 1399/10/01 بصورت مجازی برگزار گردید خانم ثمین محمدی از مراغه توانست مقام نایب قهرمانی استان را به خود اختصاص دهد
╭┅─────┅╮
@M_Khabar 👈 ( مراغه خبر )
╰┅─────┅╯
۱۱ دی ۱۳۹۹
۱۱ دی ۱۳۹۹
🔰برگزاری مراسم زیارت عاشورا در بنیاد مراغه
✳️همزمان با شروع ایام فاطمیه و در آستانه شهادت سردار شهید «قاسم سلیمانی» مراسم زیارت عاشورا با حضور مدیرکل بنیاد آذربایجان شرقی و کارکنان و خادمان شهدا در بنیاد مراغه برگزار شد.
✳️به گزارش ایثار آذربایجان شرقی از مراغه، مراسم زیارت عاشورا به مناسبت گرامیداشت ایام فاطمیه و همچنین شهادت سردار «قاسم سلیمانی» با حضور عباس پور حسن مدیرکل بنیاد آذربایجان شرقی و سلمان اسلامی رئیس و کارکنان بنیاد مراغه صبح روز سهشنبه 9 دی 1399 در بنیاد مراغه برگزار شد.
✳️حاضرین در این مراسم با برگزاری نماز و قرائت فاتحه یاد و نام شهدای والامقام را گرامی داشتند.
╭┅─────┅╮
@M_Khabar 👈 ( مراغه خبر )
╰┅─────┅╯
۱۱ دی ۱۳۹۹
🔰آغاز طرح پایش زندانیان در آذربایجان شرقی
✳️رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی در بازدید از زندان مراغه گفت : دراین طرح وضعیت زندانیان شهر های مراغه ، بناب ، ملکان و عجبشیر براساس علت محکومیت و جرم شناسایی و بخشی از زندانیان ، آزاد می شوند .
✳️موسی خلیل اللهی افزود : با آغاز این طرح در یک هفته گذشته در استان 17 درصد از زندانیان به خاطر تغییر و اصلاح رفتار از زندان آزاد شده اند.
✳️وی اضافه کرد : در این طرح وضعیت زندانیان براساس فضای فیزیکی زندان و رفتار زندانیان بررسی و در صورت تایید صلاحیت حکم آزادی آنان از زندان صادر می شود.
✳️به گفته رئیس کل دادگستری استان ، این طرح از ابتدای دی ماه آغاز شده و هر سه ماه یک بار وضعیت زندانیان برای آزادی بررسی می شود .
✳️خلیل الهی افزود : این طرح تاکنون در زندان مرکزی تبریز ، مرکز حرفه آموزی زندانیان مرند و مراغه اجرا شده است .
✳️مدیرکل زندان های آذربایجان شرقی هم گفت: از زمان اجرای این طرح 574 نفراز زندان های استان آزاد شده اند .
✳️حسن محمد یاری اضافه کرد: از زمان شیوع کرونا نزدیک 45 درصد از زندانیان استان از مرخصی استفاده کرده اند .
╭┅─────┅╮
@M_Khabar 👈 ( مراغه خبر )
╰┅─────┅╯
۱۱ دی ۱۳۹۹
۱۱ دی ۱۳۹۹
🏴🏴🏴حسینیه خیابانی🏴🏴🏴
در سالگرد عروج سردار دلها حاج قاسم سلیمانی
مراسم شمع گزاری و ادای احترام به ساحت شهدا با حضورخانوادگی عموم علاقمندان و عاشقان
مکان: خیابان قدس مقابل مسجد محمدصادق خان
زمان:شنبه ۱۳ دی ماه ساعت ۱۷ الی ۱۸:۳۰
پخش زنده باحضور رسانه های خبری شهرستان مراغه
╭┅─────┅╮
@M_Khabar 👈 ( مراغه خبر )
╰┅─────┅╯
۱۱ دی ۱۳۹۹
۱۱ دی ۱۳۹۹
بمناسبت 9 دی روز بصیرت:
یاد و خاطره شهدا در مراغه گرامی داشته شد
🇮🇷مزار مطهر شهدای گمنام شهرستان مراغه به مناسبت بزرگداشت حماسه نهم دی و همچنین گرامی داشت یاد و خاطره سردار شهید «قاسم سلیمانی» با حضور نماینده دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه مراغه، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان، فرمانده هان نظامی و انتظامی و خادمان شهدا غبارروبی و گلباران شد و حاضرین با قرائت فاتحه یاد و نام شهدای والامقام را گرامی داشتند.
╭┅─────┅╮
@M_Khabar 👈 ( مراغه خبر )
╰┅─────┅╯
۱۱ دی ۱۳۹۹
۱۱ دی ۱۳۹۹
۱۱ دی ۱۳۹۹