⛔️ توقف فعالیت KHAMENEI.IR در تلگرام
🔰در راستای پاسداشت منافع ملّی و برای رفع انحصار از پیامرسان تلگرام، پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای (KHAMENEI.IR) فعالیت خود را در این پیامرسان، از این لحظه متوقف میکند.
🔹این اقدام KHAMENEI.IR که پیش از شروع برنامهی رسمی نهادهای کشور در توقف استفاده از تلگرام انجام میشود، برای حمایت از پیامرسانهای داخلی و رفع انحصار فضای مجازی از پیامرسانهای غیرایرانی است.
📲از این پس اطلاعرسانی درباره اخبار و مطالب مربوط به رهبر انقلاب اسلامی در پیامرسانهای زیر انجام خواهد شد:
▫️ gap.im/khamenei_ir
▫️ sapp.ir/khamenei_ir
▫️ iGap.net/khamenei_ir
✴️ ممنوعیت استفاده از پیامرسانهای خارجی در دستگاههای دولتی
🔸رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری در بخشنامهای به تمامی دستگاههای اجرایی، استفاده از پیامرسانهای خارجی در تمامی نهادها و مؤسسات دولتی و عمومی غیر دولتی را ممنوع اعلام کرد.
@MLiteracy
پدیده #شاخهای_اینستاگرام و زنده به گوری ارزشمندها
اگر اهل اینستاگرام باشید احتمالاً پیج تیمارستان را می شناسید. این پیج شما را با افرادی آشنا می کند که اغلب دچار اختلال شخصیت خودشیفته، نمایشی (هیستریونیک) یا مرزی و یا ترکیبی از این سه هستند.
✅ خودشیفتهها سعی دارند خود را افرادی ثروتمند و یا به قول خودشان لاکچری معرفی کنند. از مهمانی ها و رستوران ها و ماشینهای شان فیلم می گیرند و به مخاطبان خود القاء میکنند که در شرایطی رویایی زندگی می کنند که در مخیله بیننده هم نمیگنجد.
✅ زنان هیستریونیک (نمایشی) در زننده ترین حالت ممکن اندام خود را به نمایش می گذارند و عشوه های مصنوعی و نچسب را از خود بروز می دهند. اغلب آنها به قدری عمل زیبایی انجام داده اند که حتی تقارن صورتشان به هم خورده است و حالتی غیر عادی پیدا کرده اند.
✅ اشخاص بردر لاین (مرزی) هم که دچار اختلال در هویت هستند یک روز از سیاه مستی خود فیلم می گیرند و روز دیگر از شرکت در مراسم عزاداری یکی همه چیز را با هم میخورد و فیلم می گیرد و دیگری از قماربازی هایش می گوید.
✅ اما قسمت تلخ و دردناک ماجرا این است که این افراد هر کدام چند صد هزار بلکه یک یا دو میلیون نفر فالوور دارند و اغلب از راه تبلیغات درامد خوبی هم کسب می کنند.
✅ این نشان از حال خراب جامعه ما دارد، به این معنا که افراد بیمار در جامعه ما جای رشد بیشتری دارند، بیشتر دیده می شوند تا آدم های حسابی و سالم و اینها بعد از زمانی ملاک و مرجع بسیاری از نوجوانان و جوانان برای تعیین اهدف و ارزش های زندگی می شوند.
✅ اتفاقاً پیچی هم در اینستاگرام وجود دارد به نام آدم حسابی ها که افراد فرهیخته جامعه را معرفی می کند می توانید ببینید چقدر مخاطب کمتری از کسی دارد که از خریدها و قلیان کشیدن هایش هر روز فیلم می گذارد!!!!
✅ جامعهای که ارزشهای سالم و انسانی اش روز به روز افول کند، افرادی با نازلترین کیفیات انسانی تبدیل به اسطورههایش می شوند. این جامعه دارد افراد برجسته و سالم خود را زنده به گور می کند و بیمار ترین ها را به اوج میرساند، این یعنی فروپاشی اخلاقی جامعه.
✍️ناصر سبزیانپور_ روان درمانگر
#کارگروه_خانواده
#انجمن_سواد_رسانه_ای
@MLiteracy
با سلام و احترام، ضمن عرض تبریک اعیاد شعبانیه، لطفا کانال انجمن سواد رسانه ای ایران را در پیام رسان های ایرانی زیر دنبال کنید:
👇👇👇
ایتا:
https://eitaa.com/M_Literacy
سروش:
https://sapp.ir/mliteracy
ویسپی:
http://wispi.me/channel/m_literacy
@MLiteracy
خداحافظی مقامات فرانسه از #تلگرام
✍️ درحالیکه شبکههای ماهوارهای ضدانقلاب فارسی زبان و شبکههای اجتماعی وابسته به آنها در ماههای اخیر با سیاه نمایی علیه #پیام_رسانهای داخلی، همه توان خود بکار گرفته اند تا مانع از فراگیر شدن پیام رسانهای بومی در ایران شوند، تصمیم مقامات فرانسوی برای راهاندازی پیامرسانهای داخلی و کنار گذاشتن پیام رسانهای خارجی را #سانسور کردند.
📌فرانسه دو روز پیش اعلام کرد: «رئیس جمهور و وزرای دولت #فرانسه دیگر از نرم افزارهای پیام رسان خارجی مانند تلگرام و #واتس_اپ که در داخل فرانسه هیچ سروری ندارند، استفاده نخواهند کرد و از تابستان امسال، پیام رسان موبایلی رمزگذاری شده اختصاصی خود را راه اندازی میکند.
🌐افزایش سواد رسانه ای، مسئولیت اجتماعی ماست
@MLiteracy
مشاور شورای عالی فضای مجازی کشور:
پیامرسانی تلگرام با قصد سلطه بر کشور/ ضرورت خارج شدن از انحصار تلگرام
مشاور رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه تلگرام تنها با هدف ساده اطلاعرسانی فعالیت نمیکنند و قصد سلطه بر مملکت را دارد گفت: باید زمینههای دولت الکترونیک را برای پیامرسانهای داخلی فراهم کنیم و در این مسیر هر پیامرسان خارجی هم که مجوز داشته باشد میتواند فعالیت کند.
ادامه خبر در http://iqna.ir/fa/news/3706837/
🌐افزایش سواد رسانه ای، مسئولیت اجتماعی ماست
@MLiteracy
📍اثاثکشی آسان به #سروش با ربات پشتیبانگیر
❓یک دغدغه مهم :در صورت مهاجرت از تلگرام، محتواهای مهمی که آنجا داریم چه میشود؟ چطور آنها را ذخیره کنیم؟
🔆شما به راحتی میتوانید با استفاده از «ربات انتقال» محتواهای مهمتان را از تلگرام به سروش منتقل و آرشیو کنید.
روش استفاده از این ربات بسیار ساده است. تنها با ثبت شمارهتان میتوانید در سروش کانالی داشته باشید که محتواهای مورد نظرتان از تلگرام به آنجا منتقل میشود. به همین سادگی!
برای حفظ محتواهای تلگرامیتان از ربات پشتیبانگیر سروش استفاده کنید.
لینک ربات : https://t.me/SoroushBackupbot
🌐افزایش سواد رسانه ای، مسئولیت اجتماعی ماست
@MLiteracy
💢 رویکردهای مختلف به اخلاق رسانهای
🔹 در خصوص #اخلاق_رسانهای پنج رویکرد کلی وجود دارد. این رویکردها در اینکه چه چیزی در #رسانهها اخلاقی است با هم اختلاف دارند.
1️⃣ موقعیت گری یا #اباحه_گری:
🔸 در این رویکرد مهم آن چیزی است که رسانه پخش میکند. حتی موضوعات و کارهای غیراخلاقی در صورتی که از #رسانه پخش و منجر به موفقیت شود، بدون اشکال است.
2️⃣ #غایت_گرایی یا نتیجه گرایی:
🔹 در این رویکرد مهم نتیجه و پیامد عمل است و روند کار چندان اهمیتی ندارد
3️⃣ #عمومیت_گرایی:
🔸 در این رویکرد منافع عمومی ارزشمند است. در نتیجه نقض حریم خصوصی افراد در جهت منافع عمومی عملی اخلاقی محسوبی میشود.
4️⃣ خودگرایی یا #خودمحوری:
🔹 این رویکرد هر کاری که موجب تامین منافع شخص یا گروه مرتبط با او شود را اخلاقی میداند و میتوان از آن استفاده کرد. یک #عمل_رسانهای زمانی اخلاقی است که برای خود ارتباط گر لذت بخش باشد.
5️⃣ حق مداری یا #حق_گرایی:
🔸 در این رویکرد #اصول_اخلاقی ثابت و غیرقابل تغییر است و به عنوان خط قرمز مطرح میشود. دیدگاه اسلام به این رویکرد نزدیکتر است. این رویکرد اصول متنوعی دارد از جمله ضروروت احتساب اطلاعات به عنوان امانت، توجه به مبانی اخلاقی و ارزشی جامعه و... .
✏️ منبع: مقاله " اخلاق رسانهای و راهکارهای پیاده سازی مفاهیم اخلاق و تربیت اسلامی در جامعه" به اهتمام محمدرضا قاسمی و زهرا قاسمی
#انجمن_سواد_رسانه_ای_ایران
🆔 @MLiteracy
👈 اطلاعیه مهم معاونت فرهنگسازی و توسعه کسب و کارهای مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال
✅ به اطلاع مدیران کانال های شامد دار تلگرام میرساند طبق اعلام قبلی مسئولین مرکز ملی فضای مجازی کشور و مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال، یکی از دغدغههای بسیار مهم این مرکز در فرآیند رفع انحصار تلگرام و کوچ به پیامرسانهای داخلی، حفظ برند کانالهای شامد دار در پیام رسانهای داخلی است.
طبق اعلام نظر کارشناسان مرکز ملی فضای مجازی کشور و معاونت امور رسانه های دیجیتال مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال، لازم است مدیران کانالهای تلگرام به منظور صیانت از حقوق مادی و معنوی نام کانال خود، به پیام رسان های داخلی مهاجرت نموده و لینک آدرس کانال مورد درخواست خود در پیامرسانهای داخلی را در پنل کاربری خویش اعلام نمایند.
لازم به ذکر است در صورت عدم ثبت درخواست حفظ برند کانالهای شامد دار در پیامرسانهای داخلی، مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امکان حمایت از برند کانالهای شامد دار تلگرام را در پیامرسانهای داخلی از دست خواهد داد.
✅ معاونت فرهنگسازی و توسعه کسب و کارهای مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
@MLiteracy
🚦یادداشتی برای تحلیل و بررسی اوضاع #تلگرام
1. تلگرام چه اهمیتی از بعد امنیت ملی دارد؟
2. دلایل اقبال کاربران ایرانی به تلگرام چیست؟
3. آیا فیلتر کردن تلگرام امکان پذیر است؟
4. آیا فیلتر تلگرام باعث مهاجرت کاربران به پیام رسانهای داخلی خواهد شد؟
5. برای رشد کاربران پیام رسانهای داخلی چه سیاستهای باید در پیش گرفته شود؟
متن کامل در لینک زیر:
http://www.tabnak.ir/fa/news/790297
#انجمن_سواد_رسانه_ای_ایران
@MLiteracy
مخاطبان گرامی، شما می توانید کانال انجمن سواد رسانه ای ایران را در پیام رسان های ایرانی زیر دنبال کنید:👇
ایتا:
https://eitaa.com/M_Literacy
سروش:
https://sapp.ir/Mliteracy
بله:
https://Bale.ai/invite/#/join/YWM3ZmQyM2
به انجمن سواد رسانه ای ایران بپیوندید.
@MLiteracy
راه پرفراز و نشیب سکوی افتخار و رسالت امروز ما
وقتی به #سکوی_افتخار می رسیم، بسیاری دوربین در دست تصویرمان را ماندگار می کنند،قلم بر دستان، از افتخارمان می نگارند و یا سخنورانی بر تریبون، تمجیدمان می کنند ولی شاید کم تر کسی باشد که از آنچه ما در #مسیر_موفقیت چشیده یا پشت سرگذاشته و آزمون کرده ایم، خبر داشته باشد،تصویری شکار کرده یا نکته ای نگاشته و سخنی گفته باشد یا بگوید...
ولی آنچه مهم است اینست که بسیاری می دانند ایستادن بر #سکوی_افتخار، یک روزه حاصل شدنی نیست و روزها، ماه ها و سال ها باید تلاش کرد و همت ورزید...
همین ما را کافیست تا #موفقیت_های_کوچک خود را کم نگیریم و با دانستن ارزش وجودی هریک، روز به روز بر میزان تلاش های خود بیفزاییم ...
پس بیایید امروز را برای ایستادن بر #سکوی_مسئولیت_اجتماعی فردا ، ارج نهیم و کم ترین زمان را هدر ندهیم!
زمانی که در آن بسر می بریم بیش از هر دوره ای آبستن حوادث ناخوشایند و جنگ بر سر شهرت، شهوت، قدرت و ثروت است...
جنگی که اگر دامنه دارتر شود با توجه به توسعه ناموزون سلاح ها و بسترهای دیجیتالی و فضایی، ویرانی های بسیار در پی خواهد داشت...
خاورمیانه و بحران های پی در پی انسانی را در امروز و گذشته اروپا و آمریکا مرور کنیم و هر آنچه امروز از دست مان ساخته است در راستای نهادینه کردن #صلح_و_مهربانی بکار گیریم که اگر امروز چنین نکنیم کسب هر #سکوی_افتخار دیگری، طعمش آنی نخواهد بود که انتظارش داریم...
امروز را دریابیم که فردا دیر خواهد شد...
جا دارد از رسانه ای ها، قلم به دستان و تریبون داران امروز بخواهیم که با دقت اطراف خود را پایش کنند و گذر زمان را بکاوند تا هر که را در هرجای این سرای دیدند که کم ترین تلاشی در راستای #فردای_بهتر خود و جامعه معمول می دارد، چون #ایستادگان_بر_سکوی_مسئولیت، تمجید کنند و تکریم که همین تلاش های امروزی و کم امروزی هاست که فرداها را به تسخیر #صلح در می آورد...
در این بین #رسالت_رسانه_ای_ها، سنگین تر از بقیه است و چه نیکوست ادای این رسالت در امتداد عمل به #مسئولیت_اجتماعی_خود🌷
رئوف آذری،
فعال صلح و مهربانی
دبیرکارگروه "رسانه و مسئولیت اجتماعی" انجمن سوادرسانه ای ایران
🌷🌷🌷
#مسئولیت_اجتماعی
#سکوی_افتخار
#پیش_رو
#امروز
#دیروز
#فردا
#رسانه
#انجمن_سواد_رسانه_ای_ایران
@MLiteracy
بیانیه مرکز مدیریت حوزه های علمیه در خصوص خروج از تلگرام و استفاده از پیام رسان داخلی
http://hawzahnews.com/d etail/News/447865
🌐افزایش سواد رسانه ای، مسئولیت اجتماعی ماست
@MLiteracy
👈 مجموع میزان نصب پیام رسانهای داخلی در فروشگاه پلی و بازار:
✅ سروش: کمی بیشتر از دو میلیون و پانصد هزار نصب
✅ ایتا: کمی بیشتر از یک میلیون نصب
✅ ویسپی: کمی بیشتر از هفتصد هزار نصب
✅ گپ: کمی بیشتر از سیصد هزار نصب
✅ بله: کمی بیشتر از سیصد هزار نصب
✅ آی گپ: کمی بیشتر از دویست و پنجاه هزار نصب
✅ بیسفون پلاس: کمی بیشتر از شصت هزار نصب
🌐افزایش سواد رسانه ای، مسئولیت اجتماعی ماست
@MLiteracy
گاردین: آیا آمادگی اش را دارید؟ این تمام اطلاعاتی است که فیسبوک و گوگل از شما دارند:
📌 گوگل تمام محل هایی که بودید را می داند
📌 گوگل تمام جستجوها و چیزهایی که پاک کرده اید را می داند
📌 گوگل پروفایلی برای قراردادن تبلیغ بر اساس سلیقه اتان دارد
📌 گوگل تمام اپلیکیشن هایی که استفاده می کنید را می دادند
📌 گوگل تمام سوابق شما در یوتیوب را دارد
📌 اطلاعاتی که گوگل از شما دارد، معادل میلیون ها فایل ورد است
📌 فیسبوک هم حجم عظیمی از اطلاعات درباره شما دارد
📌 فیسبوک تمام فعالیت های شما از استیکرهایی که استفاده می کنید تا محلی که از آن متصل می شوید را ضبط می کند
📌 امکان دسترسی به وبکم و میکروفون شما را دارند
📌 گوگل می داند در چه مراسمی و کِی شرکت کرده اید
📌 و گوگل اطلاعاتی را که پاک کرده اید، دارد
📌 گوگل عادات فعالیت های شما را می داند
📌 آرشیو عکس های شما را دارد
📌 گوگل تمام ایمیل هایی را که فرستاده اید، دارد
بازشر: نیکی حاتمی، عضو انجمن سواد رسانه ای ایران
#انجمن_سواد_رسانه_ای_ایران
@MLiteracy
🖍⚠️ نگو که نگفتی
جیمز پاتر در کتابش می نویسد :
تحقیقات نشان می دهد زمانی که کودک به پنج سالگی برسد حدود
شش هزار ساعت⚠️⚠️ برنامه تلویزیونی نگاه می کند! یعنی یک
کودک پنج ساله یک تجربه شش هزار ساعته از رسانه دارد ! پس
والدین نقش عمده ای در کسب این تجربه دارند.
والدین با یک برنامه ریزی مناسب می توانند این تجربه را بسیار غنی و پربار کنند .
🔻نکته🔺
شخصیت اصلی هر فرد تا پنج سالگی شکل می گیرد و رسانه در شکل گیری این شخصیت به اندازه شش هزار ساعت نقش دارد❇️
پدر و مادر عزیز🔶🔶 یادمان نرود که فقط یک بار فرزندمان توسط ما تربیت می شود🔶🔶
#کارگروه_خانواده
#انجمن_سواد_رسانه_ای_ایران
@MLiteracy
چرا فراگیری سواد رسانه ای مهم است؟
آموزش «سواد رسانه ای» بهعنوان مهارتی جهت مقابله با جنگ رسانه ای است که منجر به افزایش ظرفیت تحلیل شهروندان در مواجهه با رسانه ها شده و باعث می شود تا آنان به جای آنکه تسلیم محتوای پیام های رسانه ای شوند و منفعلانه هر آنچه دریافت می کنند بپذیرند، تلاش کنند تا بهعنوان یک مخاطب فعال #معنای_نهفته در پیام ها را درک و به #رمزگشایی و ارزیابی پیام ها بپردازند و برخوردی فعالانه با پیام های رسانه ای داشته باشند.
اگر شهروندان یک جامعه از سواد رسانه ای کافی برخوردار نباشند، قطعا نخواهند توانست در فضای سنگین رسانه ای جهان امروز، مسائل و وقایع را به درستی تعبیر و تفسیر کنند.
سطرهایی از کتاب #سواد_رسانه_ای_و_خانواده
مولف:#معصومه_نصیری
@MLiteracy
🔺 خبر فوری: دستور مسدودسازی تلگرام صادر شد/ تخلف از اجرای این دستور مستوجب تعقیب کیفری خواهد بود
بازپرس شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه تهران اعلام کرد: کلیه ارائه دهندگان خدمات دسترسی به اینترنت کشور خصوصاً شرکت ارتباطات زیر ساخت و اپراتورهای تلفن و دارندگان پروانه ارائه خدمات ارتباطات ثابت مکلف هستند از تاریخ ۹۷/۰۲/۱۰ نسبت به اعمال مسدودسازی کامل وب سایت و اپلیکیشن شبکه اجتماعی تلگرام اقدام نمایند.
با توجه به مراتب فوق کلیه ارائه دهندگان خدمات دسترسی به اینترنت کشور خصوصاً شرکت ارتباطات زیر ساخت و اپراتورهای تلفن و دارندگان پروانه ارائه خدمات ارتباطات ثابت مکلفند از تاریخ ۹۷/۰۲/۱۰ نسبت به اعمال مسدودسازی کامل وب سایت و اپلیکیشن شبکه اجتماعی تلگرام اقدام نمایند.
متذکر میگردد اعمال مسدودسازی باید بنحوی اجرا شود که محتوای شبکه مذکور با هیچ نرم افزاری (اعم از فیلترشکن و نظایر آن) در کشور قابل دسترس نباشد تخلف از اجرای این دستور مستوجب تعقیب کیفری خواهد بود/ ميزان
@MLiteracy
برخی از جرائمی که دادستانی تهران تلگرام را بستری برای انجام آن دانسته و دستور قضایی فیلترینگ تلگرام را صادر کرده به شرح زیر است:
🔹اخلال در وحدت ملی وایجاد اختلاف مابین اقشار جامعه بویژه ازطریق طرح مسائل نژادی، قومی و تحریک و اغوای مردم به شورش و آشوب
🔸جمعآوری اطلاعات مردم وکشور و دسترسی بیگانگان به حریم خصوصی و داده های شهروندان ایرانی وجاسوسی به نفع اجانب
🔹انتشار، توزیع و تجارت انواع محتوای مستهجن و خلاف عفت عمومی و گسترش فساد و فحشاء در جامعه
🔸اهانت به مقدسات وارزش های اسلامی و تبلیغ به نفع فرقه های منحرف و مخالف اسلام
🔹نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی و لطمه به آسایش عمومی
🔸قاچاق کالا و ارز و مواد مخدر و سایر کالاهای غیرمجاز
🔹اقدام علیه امنیت کشور ازطریق گروهکهای تروریستی
🔸کلاهبرداری، نقض مالکیت معنوی وسایر جرائم مالی
🔹تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی ایران
🔸هتک حیثیت اشخاص
@MLiteracy