14.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #نماهنگ | روایت حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای مدظلهالعالی از ساعات قبل از شهادت شهید باکری و مکالمه بیسیم او با #شهید_کاظمی، به همراه انتشار صوت آخرین مکالمه بیسیم #شهید_باکری و شهید کاظمی
🌷 سالروز شهادت آقامهدی باکری
💻 Farsi.khamenei.ir
╭───
│ 🌐 @Mabaheeth
╰──────────
مباحث
🎞️ سید احمد خمینی ره؛ از قرارگیری در کانون ارتباط امام با مردم تا یادگیری فنون نظامی در لبنان در کنا
🔺سید احمد خمینی رضوان الله تعالی علیه: هر کَس بین اطاعت از مقام معظم رهبری و امام راحل تفاوت قائل باشد، در خط آمریکاست.
میخواستند مرا در مقابل آیت اللع خامنهای قرار دهند توی دهانشان زدم.
#لبیک_یا_خامنه_ای
╭───
│ 🌐 @Mabaheeth
╰──────────
#نهج_البلاغه | #حکمت ۳۶۱
🏷️ روش خواستن از خدا
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ قَالَ عليهالسلام إِذَا كَانَتْ لَكَ إِلَى اَللَّهِ سُبْحَانَهُ حَاجَةٌ فَابْدَأْ بِمَسْأَلَةِ اَلصَّلاَةِ عَلَى رَسُولِهِ صلىاللهعليهوآلهوسلم ثُمَّ سَلْ حَاجَتَكَ فَإِنَّ اَللَّهَ أَكْرَمُ مِنْ أَنْ يُسْأَلَ حَاجَتَيْنِ فَيَقْضِيَ إِحْدَاهُمَا وَ يَمْنَعَ اَلْأُخْرَى
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: هر گاه از خداى سبحان درخواستى دارى، ابتدا بر پيامبر اسلام صلّى اللّه عليه و آله و سلّم درود بفرست، سپس حاجت خود را بخواه؛ زيرا خدا بزرگوارتر از آن است كه از دو حاجت درخواست شده، يكى را برآورد و ديگرى را باز دارد.
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
♻️ ترجمه فیضالاسلام: امام عليه السّلام (در ترغيب بدرود فرستادن) فرموده است: هر گاه تُرا به خداوند سبحان حاجت و درخواستى باشد پس درخواست را بِدُرود بر رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله آغاز كن، آنگاه حاجت خود را بخواه؛ زيرا خداوند بخشندهتر است از اينكه دو حاجت از او خواسته شود يكى از آنها (درخواست رحمت و درود بر پيغمبر) را روا سازد و ديگرى (حاجت تو) را روا نسازد.
🇯 🇴 🇮 🇳
📖 امام عليه السلام در اين كلام شريف به نكتۀ مهمى در مورد اسباب اجابت دعا اشاره كرده، مىفرمايد: «هرگاه حاجتى به درگاه حق داشتى، نخست با #صلوات بر پيامبر صلى الله عليه و آله شروع كن، سپس حاجت خود را بخواه؛ زيرا خداوند كريمتر از آن است كه دو حاجت از او بخواهند، يكى را قبول و ديگرى را رد كند»؛ (إِذَا كَانَتْ لَكَ إِلَى اللّٰهِ، سُبْحَانَهُ، حَاجَةٌ فَابْدَأْ بِمَسْأَلَةِ الصَّلاَةِ عَلَى رَسُولِهِ صلى الله عليه و آله، ثُمَّ سَلْ حَاجَتَكَ؛ فَإِنَّ اللّٰهَ أَكْرَمُ مِنْ أَنْ يُسْأَلَ حَاجَتَيْنِ، فَيَقْضِيَ إِحْدَاهُمَا وَ يَمْنَعَ الْأُخْرَى)
🤔 در اينجا دو سؤال مهم مطرح است: نخست اينكه چگونه نمىشود بين دو حاجت جدايى افكند، خدا يكى را بپذيرد و ديگرى را نپذيرد، اگر اين موضوع با كرم و رحمت الهى منافات داشته باشد آن مواردى كه يك حاجت بيشتر از خدا نمىخواهيم و برآورده نمىشود چه خواهد شد؟ پاسخ اين سؤال اين است كه خداوند، كريم است و شخص كريم هنگامى كه دو چيز يا چند چيز از او بخواهند در ميان آنها تجزيه قائل نمىشود و اين نشانۀ نهايت كرم خداوند است و چنين نيست كه به گفتۀ بعضى از شارحان، يك سخن عاميانه باشد كه در ميان مردم معمول است مىگويند: تبعيض در ميان دو خواهش نبايد كرد، و امام عليه السلام هم از باب سخن گفتن مطابق افكار اين دسته از مردم كلام فوق را فرموده باشد. اين اشتباه بزرگى است. مقام امام عليه السلام والاتر از آن است كه افكار عاميانه را تأييد كند. البته اجابت دعا همانگونه كه در روايات متعددى وارد شده، گاه به اين صورت است كه خداوند عين آن را به درخواستكننده مىدهد و گاه اگر آن را مصلحت نبيند، عوض آن را در دنيا يا آخرت بهصورت ديگرى به او خواهد داد. در واقع هيچ دعايى نيست كه به اجابت نرسد، خواه عين آن خواسته را خدا بدهد يا چيزى را بهجاى آن و معادل آن يا بيشتر از آن.
#نهج_البلاغه_بخوانیم
╭───
│ 🌐 @Mabaheeth
╰──────────