eitaa logo
مباحث
1.7هزار دنبال‌کننده
37.9هزار عکس
33.9هزار ویدیو
1.7هزار فایل
﷽ 🗒 عناوین مباحِث ◈ قرار روزانه ❒ قرآن کریم ؛ دو صفحه (کانال تلاوت) ❒ نهج البلاغه ؛ حکمت ها(نامه ها، جمعه) ❒ صحیفه سجادیه ؛ (پنجشنبه ها) ⇦ مطالب متفرقه ⚠️ برای تقویت کانال، مطالب را با آدرس منتشر کنید. 📨 دریافت نظرات: 📩 @ali_Shamabadi
مشاهده در ایتا
دانلود
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ چه کسی کیمیا علیزاده را از ایران گرفت؟
مباحث
⭕️ کفترها، کفتربازها و لاشخورها 🔹 در همه جای جهان تمرد از دستور پلیس جرم محسوب می شود و در صورتی که
📌 علیرضا اکبری وکیل دادگستری: طبق گزارش پلیس، جرم این دو نفر فقط بی‌حجابی نبوده... فرار و مخفی شدن و تعقیب‌شان به خاطر «توهین به مأمور» بوده. توهین به مأمور جرم مهمی‌ست. طبق ماده ۶۰۹ مجازات اسلامی مجازات حبس و شلاق دارد. در ادامه، مرتکب تمرد هم شدند و این هم طبق ماده ۶۰۷ مجازات اسلامی تا یک‌سال مجازات حبس دارد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ تا دارید پلیسِ مظلومِ ایران رو بخاطر چهارتا قانون شکن، میکوبید، این ویدیو رو ببینید و نظرشون در مورد برخورد پلیس تو بقیه کشورها بشنوید. تقصیر ندارید پلیسامون زیادی لی‌لی به لالاتون گذاشتن، قدرنشناس شدید اینم بگم ما از لحاظ رسانه ای خیلی ضعیف عمل میکنیم و تقریبا میشه گفت چیزی نزدیک به صفر! اصلا تقابلی در برابر عملیات روانی و رسانه ای دشمن نداریم که بخوایم بگیم بردیم یا باختیم! همینجوری نشستیم داریم تماشا میکنیم 😐 اینجوری میشه که به راحتی قانون شکنان تبدیل میشن به قهرمانان مظلوم! و پلیس مون ستم گران ظالم!
وطن فروختنی نیست خانم علیزاده. امروز طعم وطن‌فروشی‌تان را چشیدید. 🗣 دانیال معمار (حساب جدید)
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شهرام همایون به سیم آخر زد؛ سخنان تند مجری سلطنت‌طلب نسبت به بی‌بی‌سی و اینترنشنال! 🔺من در عمرم حتی یک دقیقه اینترنشنال را هم ندیده‌ام، چرا به چشم و گوشتان احترام نمی‌گذارید! ____________ @amoofidel ╭────๛- - - - - ┅╮ │📱 @Mabaheeth ╰───────────
شاهد از غیب رسید؛ به همین خاطر، انتشار این فیلم بعد از 50 روز و در این بازه زمانی، اتفاقی بنظر نمی‌رسد. یک دوگانه‌سازی دیگر میان مسائل نظامی و اجتماعی، از سوی جماعتی که در سابقه‌شان از این موارد به وفور پیدا می‌شود!
پاسخ دندان شکن به خبرنگار فتنه‌گر روزنامه شرق ⚠️میگه با ما چه کردین شما؟ 🔻هیچی جمهوری اسلامی دستش رو تا آرنج کرد تو عسل گذاشت دهن تون اما شما غربزده های نمک نشناس مثل همیشه دستش رو گاز گرفتین و طلبکار هم شدین!
⁉️ادامه ناراحتی اصلاح‌طلب‌ها از پیروزی نماینده ایران
بســـــــــــــــوز🔥 نحسی اش دامن کیمیا رو گرفت !
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاتم قادری، نویسنده سرشناس علوم سیاسی و استاد سابق دانشگاه تربیت مدرس در این ویدیو می‌پرسد جمهوری اسلامی به جز موشک و تونل چه کمکی به فلسطین کر‌ده؟ ایا ایران توانسته در غزه یک سیلیکون ولی یا سنگاپور یا هنگ کنگ بسازد تا رشک جهان شود؟ و بعد ادامه می‌دهد اخیرا با یک عرب که با فلسطینی‌ها ارتباط دارد صحبت میکردم گفت مردم دیگر با حماس نیستند چون رهبرانشان فاسد هستند. چه می‌شود یک استاد دانشگاه که بیست و چهار ساعته هم در رسانه‌ها مشغول تولید دانش در عرصه عمومی است و قاعدتا باید انگلیسی بداند زحمت یک جستجوی ساده اینترنتی به خود نداده تا ببیند براساس نظرسنجی‌های غربی و مورد استناد رسانه‌های اسراییلی برغم سیصد و شش روز بمباران و نسل‌کشی اکثریت مطلق عددی در غزه و تعداد بیشتر در کرانه باختری حامی حماس هستند. اینکه یک استاد دانشگاه به جای فکت و عد و رقم براساس گفتگوی شفاهیش با یک دوست عرب که چند فلسطینی می‌شناسد صحبت می‌کند باورکردنی نیست. براستی چه میشود مواضع یک استاد دانشگاه سرشناس علوم سیاسی تا این حد غیرعقلانی و غیرعینی و غیرمستند می‌شود؟
. آخرش هم میگه حماس فلسطین رو دچار بن بست تاریخی کرد همانطور که نظام ولایت ایران رو دچار بن بست کرده! هرچی به اون ذهن علیل و پوک شون میرسه و دوست دارن میگن بعد هم مثل همیشه طلبکار میشن که تو این مملکت آزادی بیان وجود نداره! 😐 یک مشت اصلاحطلب افراطی دور هم نشستن ضمن اینکه دارن اسرائیل رو تطهیر میکنن! سران حماس رو فاسد! و ایران رو مقصر کشته شدن ۴۰ هزار نفر در غزه معرفی میکنند! درحالیکه نخبگان و افکار عمومی جهان کاملا برعکس اینها می اندیشند، بچه های مردم زیر دست چنین اساتیدی پرورش پیدا میکنن🤦‍♂️ خدایا فرزندان ما رو از شر افکار پوچ و پلید این افراد تندرو و غرب پرست حفظ بفرما ________ @amoofidel ╭────๛- - - - - ┅╮ │📱 @Mabaheeth ╰───────────