🔺 بازگشت غذاهای حرامگوشت به فهرست اسنپفود در سایه بیتوجهی مسؤولان نظارتی
🔸یک سال از پیگیری تبیان درباره حضور غذاهای حرامگوشت در فهرست اسنپفود و رستورانهای شناختهشده میگذرد. در آن زمان، اتحادیه رستورانداران، سازمان غذا و دارو، معاونت بهداشت و سازمان حلال، همه مسئولیت این موضوع را به سازمان دامپزشکی محول کردند، اما روابط عمومی این سازمان نیز پاسخ شفافی به ما نداد.
🔸با وجود حذف موقت برخی از این غذاها از فهرست فروش آنلاین، اکنون شاهد بازگشت مجدد بسیاری از آنها هستیم. در مناطق شمال و غرب تهران، بسیاری از رستورانها این غذاها را دوباره وارد فهرست خود کردهاند و حتی برای گریز از توجه عمومی، از نامهای متفاوت استفاده میکنند. به عنوان مثال، "کرب" به جای خرچنگ و "کالاماری" به جای ماهی مرکب به کار میرود.
🔸به اعتقاد شیعه خوردن گوشت صدف، خرچنگ (کرب) ، هشتپا، لابستر و ... حرام است
🔺حمله اعتماد به کلام امام خمینی و مبانی انقلاب و لیسیدن کفش آمریکا
🔻روزنامه اعتماد:
🔹آیا سیاست نه شرقی نه غربی هنوز جواب می دهد یا باید در آن تغییر ایجاد کرد؟
🔹روزنامه اعتماد نوشت:
🔹به نظر میرسد انتخابات امریکا فرصتی است که باید از آن به درستی در جهت منافع ملی استفاده کرد. آیا سیاست نه شرقی و نه غربی که همان موازنه منفی است، در حال حاضر هم پاسخگوی نیازهای اقتصادی و سیاسی کشور میتواند باشد .آیا بهتر نیست با درسآموزی از گذشته و نگاهی به خرده حاکمیتهای حوزه خلیجفارس و درسآموزی از نتایج سیاسی اقتصادی و عرصه گاه بینالمللی، این سیاست را که نتایجی جز تحریم و تنگناهای بینالمللی برای مردم و کشور نداشته، طرحی دیگر انداخت؟
👆
♨️واکنش سازمان غذا و دارو به عرضه غذاهای حرامگوشت در برخی رستورانها و فروشگاههای برخط
🔹نظارت بر حلیت و نوع گوشتهای غیرفرآوریشده مستقیما به سازمان غذا و دارو مربوط نمیشود.
🔹این نظارت بر عهده نهادهایی نظیر سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستورانداران است.
🔹 مصرفکنندگان با توجه به نشانهای «حلال» و «سیب سلامت» میتوانند با اطمینان خاطر محصولات حلال را انتخاب و مصرف کنند.
🔹فرآوردههای گوشتی غیر بهداشتی و حرام نمیتوانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند.
🔹انتظار میرود ارگانهای مسئول با متخلفان بهطور جدی برخورد کنند./ایسنا
🔺اعترافات تکاندهنده جواد ظریف درباره ترامپ
🔹وزیر اسبق امور خارجه امروز در حاشیه همایش «مکتب نصرالله»، ترامپ را «اهل محاسبه» خواند و همچنین با اشاره به «افزایش غنیسازی ایران تا 60 درصد»، دو اعتراف تاریخی از خود به جای گذاشت.
🔹اولا؛ ترور شهید سلیمانی در دوره مسئولیت جواد ظریف و حسن روحانی صورت گرفت؛ آنجا که دولت وقت در پاسخ به خروج آمریکا از برجام، «سیاست صبر راهبردی» را سرلوحه برنامه «تنشزدایی» خود کرده بود. اگر به اذعان ظریف «ترامپ اهل محاسبه است»، بنابراین باید نتیجه گرفت که وزیر خارجه دولت دوازدهم اعتراف میکند که سیاستهای انفعالی و ضعیف او در قبال ترامپ، دستگاه محاسباتی دولت وقت امریکا را به این نتیجه رساند که میتواند فرمانده نیروی قدس سپاه ایران را در خاک عراق ترور کند.
🔹دوما؛ کریخوانی ظریف برای ترامپ درباره افزایش غنای سوخت اتمی در ایران ناظر به دستاوردی است که خود او و آقای روحانی حتی با گذشت دولتشان، همچنان این دستاورد را مانع بزرگ برای رفع تحریمها میدانند؛ ظریف بارها و حتی در جریان انتخابات اخیر ریاست جمهوری گفته بود که قانون راهبردی مجلس مانع ادامه سیاست آنها درقبال آمریکا شد.حالا اما بواسطه همان دستاورد و بدون اشاره به فجایع سیاستهای خود در دوره تقابل با ترامپ، برای او کری میخواند و تیم رسانهای دولت چهاردهم هم با آب و تاب آن را بازنشر میدهد.
🔹آخر؛ اینجا میتوان فهمید که «واقعگرایی»در سیاست خارجی و فهم درست مناسبات بینالمللی و برنامه داشتن چه تأثیری بر زندگی مردم دارد؛ به قول آقای ظریف، «مردم! فرق میکند چه کسی در پاستور بنشیند»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺توضیحات حجةالاسلام حیدری کاشانی در مورد سخنان بیسابقه رهبری در جمع اعضای مجلس خبرگان
✍در جلسه اخیر،
کدهایی داده شد مبنی بر
هوشیاری خبرگان برای انجام درست
ماموریت تعیین رهبر بعدی😔
📌 شبکه خادمیاران رضوی از دستاوردهای شهید آیتالله رئیسی است
🔸 حجت الاسلام علی جعفری، معاون امور فرهنگی کمیته امداد:
🔹 با عنایت آستان مقدس امام رضا(ع) و بنیاد کرامت رضوی، توانستیم جشن تکلیف حدود ۲۵ هزار دختر را در یک سال برگزار کنیم.
🔹 امیدواریم در سالهای آینده جشن تکلیف همه عزیزان را تکمیل کنیم و کسی نماند که پرچم امام رضا به خانه آنها برای برگزاری جشن تکلیف نرود.
🔹 شبکه خادمیاران رضوی به همت شهید آیت الله رئیسی ایجاد شد و آثار و برکات فراوانی برای مردم داشته است که یکی از آثار آن شاد کردن دل های دختران ایتام و برنامههایی برای گره گشایی از مردم است.
📌 هدف اصلی نهادهای انقلابی ایجاد انگیزه و امید برای رفع نیازهای کشور است
🔸 محمدجواد ایروانی، رئیس شورای سیاستگذاری مرکز ملی تعالی و پیشرفت:
🔹 ویژگی نهادهای انقلاب این است که قدرت تطبیق با تحولات دارند و میتوانند مسیر پیشرفت را به سرعت درک و با آن همراه و سازگار باشند. مهمترین ارزش برای ما، از مردم و برای مردم بودن است.
🔹 نهادهای انقلاب در عملکرد، بسیار بزرگتر از وسعت اقتصادی خود عمل کردهاند و در بخشهای دانشبنیان، تکنولوژی جدید و همچنین اشتغال به مراتب بسیار بالاتر از توان مالی خود عمل کردند. شفافیت مالی،وضوح مالی و رعایت قانون در حسابرسی از ویژگی های نهادهای انقلابی است و نهادهای انقلابی از قانون مدارترین دستگاهها هستند.
🔹 مدیریت تعارض منافع، بودجهریزی دقیق و نظارت بر جریان مالی و اداری از دستاوردهای مهم نهادهای انقلابی بوده و این نهادها در این زمینه پیشتاز هستند. باید هدف اصلی نهادهای انقلابی، ایجاد انگیزه و امید در جهت رفع نیازهای کشور باشد.
16.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 این فیلم، متعلق به یکی از کلاسهای آموزشی سازمان CIA در اواسط دهه 1980 میلادی است
🔸در این فیلم یکی از افسران ارشد این سازمان، مراحل و روشهای براندازی یک حکومت مخالف آمریکا را به دانشجویان خود آموزش میدهد.
🛑 دیدن این فیلم یادآور اتفاقات آشنایی است