eitaa logo
مبسا+
1.3هزار دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
6.8هزار ویدیو
131 فایل
#ایران 🕊࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐🕊
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام امام زمانم✋🌸 بیا که صبر برایم چه خوب معنا شد در انتظار ظهورت دلم شکیبا شد تمام دفترعمرم سیاه شد اما امید دیدن رویت دوباره پیدا شد.. 💚اللهم عجل لولیک الفرج💚
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
وَفَدَيْنَاهُ بِذِبْحٍ عَظِيمٍ..‌.🩸 ٢٠مهر‌ماه‌سال٥٩هجری‌خورشیدی مطابق‌با١٠محرم‌الحرام‌سال٦١هجری‌قمری
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 تصاویری جالب از راهپیمایی اخیر برلین تقابل خیر و شر حسینی‌ها ، یزیدی‌ها
16.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 حسابش از دستمون در رفته ولی سپاه یک سوپر نفتکش دیگه زده و تصاویرش رو منتشر کرد به گزارش روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: ♦️این نفتکش با خاموش نمودن سیستم ناوبری خود و با بی توجهی به هشدارهای نیروی دریایی سپاه، مانند متخلفین قبلی قصد خروج از تنگه هرمز و مختل کردن نظم و امنیت آن را داشت؛که مورد اصابت قرارگرفت. ♦️نیروی دریایی سپاه اعلام می کند: هرگونه همکاری کشتی‌ها تجاری و نفتکش با ارتش تروریست و قاچاقچی امریکای متجاوز و غارتگر در تنگه هرمز و منطقه خلیج فارس با برخورد قاطع ما روبرو خواهد شد.
555.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینترنت و کابل فیبر نوریتون پر پر میشه !
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ♨️انتقاد سعید جلیلی از دستگیری حجت الاسلام رسایی و حمایت از ایشان: به مصلحت نبود و نباید شاهد چنین رویدادهایی باشیم 🔹سعید جلیلی، نماینده رهبر انقلاب در شورای‌عالی امنیت ملی، در مراسم سالروز عملیات طوفان‌ الاقصی: 🔹رهبر معظم انقلاب تأکید کرده‌اند که اختلافات، ولو موجه، نباید موجب برهم خوردن وحدت شود. 🔹در شرایطی که ملت این‌گونه در میدان حضور پیدا کرده و با وحدت از نظام و انقلاب حمایت و پشتیبانی می‌کند، نباید شاهد چنین رویدادهایی باشیم. 🔹ممکن است موضوعی جنبه قضایی داشته باشد، اما امروز تمام نیروهای انقلاب باید از این مسائل عبور کنند و برای نقش‌آفرینی در تراز شرایط کشور پای کار بایستند.
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به حسن خلق و وفا کس به یار ما نرسد 🔹شعرخوانی رهبر شهید انقلاب در کنگره جهانی حافظ. 🗓 ۲۰ شهریور، روز بزرگداشت حافظ