فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عظمت امیر المؤمنین، حضرت امام علی سلام الله علیه در بیان امام خمینی قدس الله نفسه الزکیه
#مشکات_هدایت
#معاونت_فرهنگی_تربیتی_مرکز_آموزشهای_غیرحضوری
#حوزههای_علمیه_خواهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فضائل امیر المؤمنین سلام الله علیه
#مشکات_هدایت
#معاونت_فرهنگی_تربیتی_مرکز_آموزشهای_غیرحضوری
#حوزههای_علمیه_خواهران
28.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽؛
💎اللَّهُمَ انّى أَسْئَلُک أَنْ تَجْعَلَنِی مِمَّنْ تَنْتَصِرُ بِهِ لِدِینِکَ
#زیارتامینالله #نوایدلنشین
◇◇◇
با عرض سلام و ادب و احترام
و آرزوی سعادتمندی و حسن عاقبت
فرا رسیدن میلاد موفور السرور مولا امیرالمؤمنین مظهر علم و عزت و عدالت و سخاوت و شجاعت، اسدالله الغالب، علی بن ابیطالب(علیهما السلام) و ایام البیض ماه رجب المرجب را محضر شریف شما عزیزان تبریک و تهنیت عرض می نماییم.
این ایام مصادف شده با ایامالله #دههمبارکفجر.
الحمدلله عمده #طلابِمبلّغعزیز، از چندی پیش تا کنون در راه مجاهدت ، بویژه برای اعتکاف گام برداشتند و به #جهادتبیین مشغول هستند.
جهت سرافرازی اسلام و مسلمین و #اعتلایکلمهیحق بویژه در بین جوانان و #دانشآموزان ، متوسل به مولا #امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام می شویم و #زیارتامینالله را به نیابت از قطب عالم امکان حضرت بقیةالله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف، تقدیم محضر ایشان خواهیم نمود.
ان شاءالله همه ی سربازان و مجاهدان در این راه خطیر ، مشمول دعای ویژه حضرات معصومین صلواتاللهعلیهم اجمعین شوند .
به برکت ذکر شریف اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
◇◇◇
ناصرات المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف
هدایت شده از ریحانه
💐 حدیث نصب شده در حسینیه امامخمینی(ره) در مراسم جشن تکلیف دختران دانشآموز
#جشن_فرشتهها
🇮🇷 ۱۴۰۱/۱۱/۱۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
📍 شاهکار حضرت مولا علی«علیه السّلام» در پاسخ به سؤال تکراری!
جمعیّت زیادی دور #اميرالمومنين علیه السّلام حلقه زده بودند...
🌱مرد اوّل؛ یا علی! سؤالی دارم. علم بهتر است یا ثروت؟!
مولا علی «علیه السّلام» در پاسخ فرمودند: علم بهتر است؛ زیرا علم میراث انبیاست و مال و ثروت میراث قارون و فرعون و هامان و شدّاد.
🌱مرد دوّم؛ اباالحسن! سؤالی دارم، میتوانم بپرسم؟
علم بهتر است یا ثروت؟!
حضرت علی«علیه السّلام» فرمودند: علم بهتر است؛ زیرا علم تو را حفظ میکند، ولی مال و ثروت را تو مجبوری حفظ کنی. نفر دوّم که از پاسخ سؤالش قانع شده بود، همان جا که ایستاده بود نشست.
🌱در همین حال سوّمین نفر وارد شد، یاعلی علم بهتر است یا ثروت؟!
حضرت«علیه السّلام» در پاسخش فرمودند: علم بهتر است، زیرا برای شخص عالم دوستان بسیاری است، ولی برای ثروتمندان دشمنان بسیار!
🌱نفر چهارم؛ یاعلی! علم بهتر است یا ثروت؟!
حضرت علی«علیه السّلام» در پاسخ به آن مرد فرمودند: علم بهتر است؛ زیرا اگر از مال انفاق کنی کم میشود، ولی اگر از علم انفاق کنی و آن را به دیگران بیاموزی، بر آن افزوده میشود.
🌱نوبت پنجمین نفر بود...
یاعلی علم بهتر است یا ثروت؟!
مولا«علیه السّلام» در پاسخ به او فرمودند: علم بهتر است؛ زیرا مردم شخص پولدار و ثروتمند را بخیل میدانند، ولی از عالم و دانشمند به بزرگی و عظمت یاد میکنند.
🌱نفر ششم؛ یاعلی! علم بهتر است یا ثروت؟!
اميرالمومنين عليه السّلام نگاهی به جمعیّت کردند و فرمودند: علم بهتر است؛ زیرا ممکن است مال را دزد ببرد، امّا ترس و وحشتی از دستبرد به علم وجود ندارد. مرد ساکت شد.
نگاه متعجّب مردم گاهی به حضرت علی«علیه السّلام» و گاهی به تازهواردها دوخته میشد...
🌱در همین هنگام نفر هفتم وارد شد و پرسید، یااباالحسن! علم بهتر است یا ثروت؟!
امیرالمومنین فرمودند : علم بهتر است؛ زیرا مال به مرور زمان کهنه میشود، امّا علم هر چه زمان بر آن بگذرد، پوسیده نخواهد شد.
🌱در همین هنگام هشتمین نفر وارد شد و سؤال دوستانش را پرسید که حضرت در پاسخش فرمودند:
علم بهتر است؛ برای اینکه مال و ثروت فقط هنگام مرگ با صاحبش میماند، ولی علم، هم در این دنیا و هم پس از مرگ همراه انسان است.
همه از پاسخهای امام شگفت زده شده بودند که؛ نهمین نفر هم وارد مسجد شد و در میان بهت و حیرت مردم پرسید:
🌱یاعلی! علم بهتر است یا ثروت؟!
امیرالمومنین فرمودند : علم بهتر است؛ زیرا مال و ثروت انسان را سنگدل میکند، امّا علم موجب نورانی شدن قلب انسان میشود.
🌱نفر دهم:
امیرالمومنین فرمودند : علم بهتر است؛ زیرا ثروتمندان تکبّر دارند، تا آنجا که گاه ادّعای خدایی میکنند، امّا صاحبان علم همواره فروتن و متواضع اند.
🗣فریاد هیاهو و شادی و تحسین مردم مجلس را پر کرده بود. سؤال کنندگان، آرام و بیصدا از میان جمعیّت برخاستند.
⚡️هنگامی که آنان مسجد را ترک میکردند، صدای حضرت را شنیدند که میفرمودند:
💫اگر تمام مردم دنیا همین یک سؤال را از من میپرسیدند، به هر کدام پاسخ متفاوتی میدادم.
📚کشکول بحرانی، ج ۱، ص ۲۷
📚به نقل از امام علی بن ابی طالب(ع)، ص۱۲٤
🌼 «الحمداللّه الّذی جعلنا من المتمسّکین بولایة مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السّلام و الائمّة المعصومین علیهم السّلام.»
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَجبعلی
هدایت شده از معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان
𑁍✨
▫️ولادت انسان کامل
حضرتامام خمینی(رحمةاللهعلیه):
در هر بُعدی اگر کسی بخواهد مَثَل بزند، به ایشان مَثَل میزند. در بُعد زهد و علم، و در بُعد رحمت به مستضعفین و مستمندان، در بُعد جنگ و شجاعت، و خلاصه در همه ابعاد. و در حقیقت یک موجود هزار بُعدی است و ما باید تابع یک همچو فردی باشیم. هر چند که کسی نمیتواند حتی یک هزارم هم شبیه ایشان باشد.
۱۳۶۲/۰۲/۰۶
#ولادت_امیرالمومنین | #روز_مرد
@farhangi_esf
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💬 #گزیده_بیانات | ۳درس مهم برای زندگی علوی
👈 علی علیهالسلام یک روز هم خانه نشین نشد...
🔺 «خط حزبالله » منتشر میکند: بیانات سال ۱۳۵۹ آیتالله خامنهای درباره درسهای عملی امیرالمؤمنین علیهالسلام برای زندگی امروز ما
🔹 حضرت آیتالله خامنهای در خطبهی اول نماز جمعه تهران در تاریخ ۱۳۵۹/۳/۹ به مناسبت ایام ۱۳ رجب، سه بخش مهم زندگی امیرمؤمنان علیهالسلام را تبیین کردند. «خط حزب الله» به مناسبت خجسته سالروز ولادت با سعادت امام علی علیهالسلام برای اولین بار، گزیدهای از این بیانات رهبر انقلاب را منتشر میکند.
🔺 راه و رسم امیرالمؤمنین علیهالسلام برای ما درس زندگی است
🔹 علىّبنابىطالب علیهالسلام اسلام مجسّم است و راه و رسم امیرالمؤمنین براى ما درس زندگى است و باید چنین باشد... من براى تعریف از امیر مؤمنان سخنى را انتخاب کردهام که سخن عارفترین و آشناترین مردم به شخصیّت علىّبنابىطالب است و آن، سخن امام حسن مجتبى است... در روزى که امیر مؤمنان به شهادت رسید و مردم با امام حسن (علیه السّلام) براى خلافت بیعت کردند، امام مجتبىٰ در حضور مردم بر منبر برآمد و چند جمله در باب امیرالمؤمنین به اختصار سخن گفت. من این جملات را که بسیار کوتاه و مختصر است، میخوانم.
🔺 زندگی امیرالمؤمنین علیهالسلام تلاش دائم برای خدا و اسلام بود
🔹 سه خصلت را از علىبنابـــىطالب علیهالسلام ذکر میکند: خصلت اوّل، خصلت تلاشگرى على است. علىّبنابىطالب ۶۳ سال از خدا عمر گرفت؛ از این ۶۳ سال، تقریباً ۵۳ سال با اعتقاد به اسلام و ایمان اسلامىِ مشخّص و روشن گذشت. قبل از آن هم على هرگز غیر خدا را عبادت نکرده بود، هرگز در مقابل هیچ بتى ــ چه جاندار و چه بىجان ــ سر تسلیم فرود نیاورده بود؛ امّا در این ۵۳ سال زندگى، امیرالمؤمنین به پیغمبر و به اسلام و به این مکتب و به مبارزهاش ایمان آورده بود. این ۵۳ سال را شما نگاه کنید؛ در این مدّت، شما یک روزِ بیکار در زندگى علىّبنابىطالب نمىبینید؛ دائماً کار، دائماً تلاش، دائماً عمل، آن هم به طور خالص براى خدا و در راه اسلام.
🔹 تا وقتى در مکّه بودند، سرباز فداکار و پاکباختهى پیغمبر؛ آن وقتى که همه پیغمبر را رد کردند، او ایمان آورد؛ آن وقتى که همه او را تنها گذاشتند، او محکم دامان پیغمبر را چسبید؛ آن وقتى که دیگران جرئت اظهار همکارى و همراهى با پیامبر را نداشتند، او صریحاً و با صداى بلند نام پیامبر و آوازهى اسلام را به همه جا پراکنده کرد؛ و آن وقتى که دیگران به فکر جان خود بودند، او به فکر جان پیغمبر بود و او بود که در بستر پیغمبر خوابید؛ و او بود که سه سال در شِعب ابىطالب بارهاى نان و خرمایى را که از این گوشه و آن گوشه به دست مىآمد، بر دوش گرفت و از این پیچوخمهاى کوه شِعب بالا برد و فریاد و فغان کودکان گرسنه را فرونشاند؛ و او بود که بعد از هجرت پیغمبر، چند روز با همهى خطر و زحمت در مکّه ماند ــ وَ اَنتَ تَقضى دَینى وَ تُنجِزُ عِداتى ــ قرضهاى پیغمبر را اداء کرد، امانتهاى پیغمبر را به صاحبانش رد کرد؛ [بعد] استوار و آزاد، آخرین بقایاى خانوادهى پیغمبر را با خود به مدینه آورد و وارد مدینه شد....
🔺 حضرت علی علیهالسلام یک روز هم خانهنشین نشد
🔹 بعد از آنکه پیغمبر از دنیا رفت، هر لحظه هر چه را که وظیفهى خود میدانست، با کمال اخلاص انجام داد؛ آن روزى که باید فاطمهى زهرا دختر پیامبر را در معرض [شناخت و] دید مهاجر و انصار بگذارد، گذاشت؛ آن روزى که باید به مسجد نرود، نرفت؛ آن روزى که باید به مسجد برود، رفت؛ آن روزى که خلفاى راشدین مشورت او و نظر او را میخواستند، با اخلاص، با صدق، با صفا، نظر خود را در اختیار آنها گذاشت؛ در جنگ، در صلح، در سیاست، در علم، در دین، همه را راهنمایى کرد؛ آن روزى که باید به انسانسازى و فردسازى بپردازد، پرداخت.
🔎 ادامه👇
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 ادامه #گزیده_بیانات
🔹 اینکه میگویند على خانهنشین شد، دروغ است؛ على یک روز هم خانهنشین نشد، یک روز هم از فعّالیّت اجتماعى دست نکشید؛ على یک روز هم با جامعهاش، با انقلابش، با امّتش ــ که امّت او بود، چون امّت پیغمبر بود ــ قهر نکرد. از کار کناره گرفتن، زودرنج بودن، دلنازک بودن، از حوادث و رویدادهاى کوچک فوراً رنجیدن و زبان به داد و بیداد گشودن، از شأن على پایینتر بود و دامان على به آن آلوده نشد. [او] کار کرد. لَم یَسبِقُهُ الاَوَّلونَ بِعَمَلٍ وَ لا یُدرِکُهُ الآخِرون؛ تا روز قیامت هم هیچ کس در عمل، در تلاش، در فعّالیّت، به پاى على نرسیده است و نمیرسد...
🔺 حضرت علی علیهالسلام تسلیم محض پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلم بود
🔹 و امّا خصلت دوّم. وَ لَقد کانَ رَسولُ اللّه صَلَّى اللّهُ عَلَیهِ وَ آلِه یُعطیهِ الرّایَة؛ پیغمبر پرچم به او مىسپرد. این به نظر من و آنچنان که من میفهمم، یک تعبیر سمبلیک است. پیغمبر اکرم به خیلىها پرچم میداد و خیلىها را به میدان جنگ میفرستاد... امام حسن میخواهد بگوید امیرالمؤمنین بازوى تواناى پیغمبر بود، تسلیم محض پیغمبر بود... على به معناى واقعى کلمه بازوى پیغمبر بود: اینجا را بکوب، اینجا را بنواز، با فلانى دوست شو و به سوى فلانى به دشمنى تهدیدکنان برافراشته شو؛ تسلیم محض و مطلق.
🔹 خصوصیّت بزرگ دیگر على علیهالسلام این است که در مقابل پیغمبر، سِلم محض است. آن وقتى که رسول خدا به او میگوید در مکّه بمان، میماند؛ آن وقتى که در جنگ تبوک به او میگوید در مدینه بمان، میماند؛ آن وقتى هم که به او میگوید با عمروبنعبدود بجنگ و جانت را در خطر بینداز، مىاندازد؛ لا یَسبِـقونَه بِالقَولِ وَ هُم بِاَمرِه؛ یَعمَلون. در مقابل خدا و در مقابل پیامبر و در مقابل اسلام باید از على این خصلت را آموخت: تسلیم محض بودن... باید به طور مطلق تسلیم اسلام باشیم، از اسلام سخن بشنویم، از اسلام راهنمایى بجوییم...
🔺 امیرالمؤمنین علیهالسلام در دنیا اندوخته مالی فراهم نیاورد
🔹 و امّا نکتهى سوّم در زندگى امیرالمؤمنین به روایت امام حسن مجتبى. امام حسن در پایان این خطبهى شریفه میفرماید: وَ ما تَرَکَ عَلى اَهلِ اَلارضِ صَفراءَ وَ لا بَیضاءَ [اِلّا سَبعَ مِائَةَ دِرهَم]؛ على از طلا و نقرهى عالم هیچ از خود باقى نگذاشت مگر هفتصد درهم. هفتصد درهم مبلغ بسیار ناچیزى است که همین مبلغ ناچیز هم در زندگى على اندوخته به حساب نمىآید، زیرا على آن را براى روز مبادا نیندوخته بود؛ خرج لازمى داشت و پول على کفاف نمیداد، مجبور بود حقوق خودش را از بیتالمال مقدارى کنار بگذارد و بر خودش زحمت و رنج را تحمیل کند تا بتواند این خلأ را در زندگى پُر کند...
🔺 سه موعظه از زندگی امیرالمؤمنین علیهالسلام که نباید فراموش کنیم
🔹 برادران و خواهران! راه ما این است و این موعظهاى است که امیرالمؤمنین با عمل خودش به ما داده است و ما را به آن فراخوانده است. این سه موعظه را فراموش نکنیم؛ اینها مصداقهاى واقعى تقوا هستند؛ ما این سه درس را از على یاد بگیریم. من این سه درس را باز هم تکرار میکنم: اوّل، عمل و تلاش. بیکار نمانید؛ کوشش کنید کار لازم و عمل صالح را در هر زمانى بشناسید و پیدا کنید و بعد آن را با صمیمیّت و اخلاص انجام بدهید. و دوّم، تسلیم بودن در مقابل فرمان رهبرى؛ در مقابل فرمان آن کسى که براى انسان واجبالاطاعة است. و آنگاه بىاعتنائى به مادّیگرى، به پول، به زخارف دنیا، و پشت پا زدن به هر گونه عملى که از این احساس انسان سرچشمه میگیرد. این، فرمان امیرالمؤمنین براى ما است. پروردگارا! ما را با شیوهى علىّبنابىطالب در دنیا زنده بدار و ما را در راه علىّبنابىطالب علیهالسلام بمیران.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
-469885182_-125046175.mp3
7.78M
🎙 #کلیپ_صوتی | سه درس امیر مؤمنان (علیهالسلام)
🎧 شنیدنی
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در خطبهی اول نماز جمعه تهران در تاریخ ۱۳۵۹/۳/۹ به مناسبت ایام ۱۳ رجب، سه بخش مهم زندگی امیرمؤمنان علیهالسلام را تبیین کردند.
⭐ بخش فقه و معارف رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت خجسته سالروز ولادت با سعادت امام علی علیهالسلام، بر اساس این بخش از بیانات حضرت آیتالله خامنهای، کلیپ صوتی "سه درس امیر مؤمنان (علیهالسلام)" را منتشر میکند.
هدایت شده از بانوگراف
💢قابل توجه علاقهمندان به تولید محتوا
💠آموزش "رایگان" و کاربردی نرم افزارهای تولید محتوا با تلفن همراه
🔸طراحی پوستر
🔹طراحی عکس نوشته
🔸طراحی اینفوگرافیک
🔹تولید کلیپ و پادکست
📌زمان: نیمه بهمن ماه 1401
جهت کسب اطلاع بیشتر ما را دنبال کنید👇
https://eitaa.com/banograph
💢بانوگراف، مرجع محتوای زنان و خانواده
💢استفاده از محتوا و تولیدات بانوگراف با ذکر صلوات آزاد و رایگان است.
💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢
جلسه اول
https://eitaa.com/banograph/355
جلسه دوم
https://eitaa.com/banograph/359
بانک محتوای خام و باکیفیت
https://eitaa.com/banographplus
هدایت شده از مرکز ارتباطات دولت و روحانیت
17.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نشست جمعی از طلاب و اساتید حوزه با حضور دکتر بهادری جهرمی سخنگوی دولت در مدرسه علمیه معصومیه قم
#دولت_مردم
✓ مرکز ارتباطات دولت و روحانیت
🆔 @ertebatatehowzavi
هدایت شده از مرکز ارتباطات دولت و روحانیت
🎯 اساسیترین کارِ حوزهها
حوزههای علمیه اساسیترین کاری که امروز برعهده دارند به طور جمعی و همینطور فضلا که توانایی بر این کار دارند به صورت فردی، وظیفهشان تولید فکر است، تولید فکر اساسی، تبیین و تحکیم مبانی اسلامی.
🗓۸۰/۰٦/۱۹
@ertebatatehowzavi
متحیرم چه نامم شه ملک لافتی را
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَجبعلی
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🖌 توصیهای برای معتکفین و جاماندگان از اعتکاف
https://hawzahnews.com/xc69C
@HawzahNews | حوزهنیوز
هدایت شده از « معنویت افزایی طلاب ناب »
قال الحیدر.mp3
12.06M
قال الحیدر ابوتراب اصحاب المهدی شباب
ای جوون حسین منم جوونم
ای جوون حسین غمت به جونم
.
ای جوون حسین دعا کن امشب
من خودم رو به آقام بر سونم
.
دعا کن که تو بی نشونیم بیاد و
دعا کن که توی جوونیم بیاد و
.
دعا کن که بی پرده نورو ببینم
دعا کن که صبح ظهورو ببینم
.
قال الحیدر ابوتراب اصحاب المهدی شباب
.
ای جوون حسین منو صدا کن
ای جوون حسین منو نگاه کن
.
ای جوون حسین برای این که
یار مهدی بشم منو دعا کن
.
دعا کن که این انتظار سر بیاد و
دعا کن که این جمعه از در بیاد و
.
دعا کن برای جنابش بمیرم
دعا کن که پای رکابش بمیرم
.
قال الحیدر ابوتراب اصحاب المهدی شباب
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَجبعلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استاد انصاریان: جوونا این ماه، ماه عشق بازی با معشوقه،
درب خونش بازه،
رسیدن به خدا ۵۰ سال وقت نمیخواد...
#مشکات_هدایت
#معاونت_فرهنگی_تربیتی_مرکز_آموزشهای_غیرحضوری
#حوزههای_علمیه_خواهران
هدایت شده از مرکز ارتباطات دولت و روحانیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 رئیسجمهور در میان زلزلهزدگان خوی
✓ مرکز ارتباطات دولت و روحانیت
🆔 @ertebatatehowzavi
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
💠 اعمال شب و روز ۱۵ ماه رجب + اعمال امداود
شب و روز ۱۵ ماه رجب دارای اعمالی است که در این مطلب به آن خواهیم پرداخت:👇
https://hawzahnews.com/xc6fG
@HawzahNews| حوزهنیوز
🤔ابعادِ عظمتِ #انقلاب_اسلامی را چقدر میشناسیم؟
🔺۱: انقلاب ایران آن اتفاقی بود که تمام معادلات سیاسی و موازنهی قدرت در جهان را بهم زد.
🔺۲: انقلاب اسلامی علت اصلی افولِ و بی ابروییِ آمریکا در جهان است.
🔺۳: انقلاب اسلامی روشی نو در حکومت داریِ جهان ایجاد کرد که بی سابقه بود.
🔺۴: انقلاب اسلامی در هشت سال دفاع مقدس یا بهتر است بگوییم جنگ جهانی سوم ، با تکیه بر ایمان و توان مردم ، تمام فرمول های نظامی جهان را تغییر داد.
🔺۵: انقلاب اسلامی به پشتوانهی نیروهای جوان خود و طیِ مدت کوتاهی [۴۴ سال] مرزهای علم را به طور غیر قابل باوری جا به جا کرد.
🔺۶: انقلاب اسلامی باعث ایجاد موج بیداری در جهان بر علیه جبههی استکبار شد.
🔺۷: انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی میخِ امنیت غربِ آسیاست.
🔺۸: انقلاب اسلامی آن اتفاقیست که ۴۴ سال پیش که جهان در ظلمت فرو میرفت ، همچون خورشیدی سر برآورد و حرف از معنویت زد.
🔺۹: انقلاب اسلام و نظام جمهوری اسلامی آن حکومت قدرتمندیست که ۶کشور ابرقدرت جهان میخواهند با او دور یک میز بنشینند و با او مذاکرهی کنند.
🔺۱۰: انقلاب اسلامی محل هجمهی بزرگترین جنگ ترکیبی و شناختیِ تاریخ توسط دشمنان خود است.
🔺۱۱: و در نهایت به عقیدهی برخی ، انقلاب اسلامی بزرگترین اتفاق قرن بیستم بوده است.
✅آری... انقلاب اسلامی بسیار باعظمت است و طبیعتاً دشمنی هایِ داخلی و خارجی با آن هم بسیار عظیم خواهد بود. اگر به عمقِ عظمت و جریان ساز بودن انقلاب پی نبریم ، دچار خطای محاسباتی خواهیم شد و خیلی ساده از آن دست خواهیم شست!!!
#دهه_فجر
✍ میلاد خورسندی