هدایت شده از مفاخر
💠وقایع روز پانزدهم ماه محرمالحرام سال ۶۱ ه.ق💠
✍ در روز پانزدهم محرمالحرام سال ۶۱ ه.ق عبیدالله بن زیاد با ارسال نامه ای به یزید بن معاویه، از نحوه برخورد با اهل حرم امام حسین (علیه السلام) کسب تکلیف نمود .
✅ بنابر اقوالی در این روز، به دستور عبیدالله بن زیاد، سرهای مطهر شهدای کربلا توسط ماموران ابن زیاد، از کوفه به سمت شام حرکت داده شدند.
📗 وقایع الایام، ص۲۸۱.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
#تقویم_شیعه
📅 امروز دوشنبه
☀️ 25 شهريورماه 1398 شمسی
🌙 16 محرم الحرام 1441 قمری
❄️ 16 سپتامبر 2019 میلادی
☀️ #شمسی
➕ سقوط ديكتاتوری رضاخان ميرپنج و آغاز سلطنت "محمدرضا پهلوی" با حمايت انگليس (1320 ش)
➕ درگذشت آیتالله ابوالقاسم خزعلی عضو مجلس خبرگان رهبری ( 1394 ش)
➕درگذشت علامه سيد مرتضي عسگری (1386 ش)
➕ اهداء نشان افتخار يونسكو به نهضت سوادآموزی (1378 ش)
➕ آغاز هفته ارتباطات و ميراث فرهنگی
🌙 #قمری
➕ تدوين تاريخ اسلامي در عهد خليفه ي دوّم (16 ق)
➕ درگذشت حاج "سيد مهدي خوانساري" عالم مسلمان (1391 ق)
❄️ #میلادی
➕ شهادت "احمدشاه مسعود" نظامي برجسته و سردار مبارز افغاني (2001م)
➕ شهادت شيخ "عمر مختار" رهبر قيام ضد استعمار ايتاليا در ليبي(1931م)
🔰درج مطالب كانال با ذكر منبع بلامانع است🔰
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
◾️درگذشت علامه سيد مرتضي عسگری (1386 ش)
✍ علامه سید مرتضی عسکری در سال 1293 شمسی در سامراء متولد شد. او از ده سالگی به حوزه های علوم دینی پای گذاشت، و در سال 1310 ش، در عصر مرجعیت آیت الله العظمی حائری به حوزه علمیه قم مشرف و ادامه دروس سطوح را در این شهر گذراند. وي سپس از آنجا به سامراء بازگشت و به ادامه تحصیل پرداخت.
✅ از بزرگترین کارهای علامه تحقیقات نوینی است که شهرت ایشان بیشتر مرهون آن است. این تحقیقات کارهای نو و روشهای نوینی در تحقیقات اسلامی پدید آورد و در واقع راه نوینی در تبیین اسلام شیعی و دفاع از آن بود.
✅ اولین نمونه از این تحقیقات در سال 1375ه.ق به نام "عبدالله بن سبا و اساطیر اخری" نشر یافت که در عالم اسلام شهرت یافت و تاثیرگذار شد و در مجله الازهر، دو مقاله و نقد در مورد آن نوشته شد. این کتاب تا حدود 4 جلد ادامه یافت. بعد از ان "خمسون ومئة صحابی مختلق"(يكصد و پنجاه صحابى ساختگى) در سه جلد و "معالم المدرستین" در 3 جلد و "القران الکریم و روایات مدرستین"در 3 جلد و سر انجام محموعه بزرگی از رساله های کوچک به نام بر گستره کتاب و سنت، بخشی از تالیفات ایشان میباشد.
✅ این کتابها به زبانهای انگلیسی، فارسی، ترکی و اردو و بخشی از آنها به زبانهای ایتالیائی، روسی و ... ترجمه و نشر شده اند. او سرانجام در 25 شهریور 1386ش، دعوت حق را لبیک گفت.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
💠 لقمه حلال مقدمه عمل صالح
✍ در تعالیم الهی لقمه حلال مقدّمه عمل صالح شمرده شده است. اثر غذای حلال در سبکی روح، نور باطن، توجه به عبادات، بهخوبی مشهود است. بههمین جهت در سیره رسول خدا (ص) میبینیم که با دقت بسیار، چیزی را از کسی میپذیرفت و تا یقین به حلال بودن آن پیدا نمیکرد، آن را نمیخورد.
✅ در تاریخ نقل است: « امّ عبدالله ظرف شیری برای افطار رسول خدا (ص) فرستاد. حضرت ظرف را به وی بازگرداند و به وی پیغام فرستاد که: این شیر را از کجا آوردهای؟ فردای آن روز، امّ عبدالله نزد پیامبر خدا (ص) آمد و عرض کرد: ای پیامبر خدا! به خاطر گرمی هوا و درازی روز، ظرف شیری برایتان فرستادم؛ امّا شما آن را همراه پیکی باز گرداندی؟ پیامبر خدا (ص) فرمود:
🌺 «بِذَلِکَ اُمِرَتِ الرُّسُلُ اَنْ لَا تَاکُلَ اِلَّا طَیِّباً وَلَا تَعْمَلَ اِلَّا صَالِحاً؛(1)
به همین خاطر، پیامبران، فرمان یافتهاند که جز حلال نخورند و جز کار نیک، انجام ندهند.»
✅ بر همین اساس آن حضرت در وصیتش به امام علی (ع) میفرماید:
🌷یا علی! دوازده خصلت است که سزاوار است انسان مسلمان در رابطه با غذا خوردن فرا گیرد؛ که چهارتا از آن واجب و چهارتای دیگر سنت و مابقی (جزء) ادب (سفره) است: (یکی از واجبات) شناخت به آن چیزی است که میخورد....»
🌹 «یَا عَلِیُّ! اثْنَتَا عَشْرَةَ خَصْلَةً یَنْبَغِی لِلرَّجُلِ الْمُسْلِمِ اَنْ یَتَعَلَّمَهَا فِی الْمَائِدَةِ اَرْبَعٌ مِنْهَا فَرِیضَةٌ وَاَرْبَعٌ مِنْهَا سُنَّةٌ وَاَرْبَعٌ مِنْهَا اَدَبٌ فَاَمَّا الْفَرِیضَةُ فَالْمَعْرِفَةُ بِمَا یَاکُلُ...؛ (2)
📚 (1) حکمت نامه پیامبر اعظم (ص)، ج۱۳، ص۳۴۸.
(2) شیخ صدوق، محمد بن علی، الخصال، ج۱، ص۴۸۶
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
#تقویم_شیعه
📅 امروز سهشنبه
☀️ 26 شهريورماه 1398 شمسی
🌙 17 محرم الحرام 1441 قمری
❄️ 17 سپتامبر 2019 میلادی
☀️ #شمسی
➕ آغاز دوره چهارم مشروطه، عصر سلطه آمريكا بر ايران (1320 ش)
➕ لغو يك جانبه قرارداد 1975 الجزاير توسط "صدام حسين" رييس جمهور بعثي عراق (1359 ش)
➕ تشكيل نيروهای سه گانه در سپاه پاسداران به فرمان امام خمينی (ره) (1364 ش)
🌙 #قمری
➕ پيروزي سپاهيان نادرشاه در جنگ با عثمانی (1148 ق)
❄️ #میلادی
➕ وقوع فاجعه "سپتامبر سياه" و كشتار فلسطينی ها توسط شاه حسين اردنی (1970م)
➕ انجام مذاكرات صلح "كمپ ديويد" بين سران مصر و رژيم صهيونيستی (1978م)
➕ قتل عام فلسطينيان اردوگاههای "صبرا و شتيلا" توسط رژيم صهيونيستی (1982م)
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
◾️درگذشت اديب و عارف نامي "عبدالرحمن جامي" خاتم شعراي بزرگ ايران (898 ق)
✍ عبدالرحمن بن احمد بن محمد جامي، صوفي، اديب نحوي و شاعر ماهر در سال 817 قمري در شهر جام خراسان به دنيا آمد. جامي را شيعه دانسته اند و اشعار پرشوري را در مناقب اهل بيت(ع) از او نقل مي نمايند. ولي گويا وي مذهب خود را پنهان مي ساخته و تقيّه مي كرده است. اَشِعَّةُ اللَّمَعات، بهارستان، چهل حديث، ديوان اشعار، سلامان و آبسال از جمله تصنيفات وي مي باشند.
✅ غزليات جامي بسيار شيرين و گاهي تلفيقي از عربي و فارسي هستند. وي را خاتم شعراي بزرگ پارسي گوي خوانده اند. در اشعار جامي، افكار صوفيانه، داستانها، حكمت، اندرز، تصورات خيالي و غنايى، به وفور ديده مي شود. او در مثنوي هاي خود، روش نظامي را تقليد مي كرد و در غزل از سعدي و حافظ پيروي مي نمود. با اين حال، نبايد جامي را از ابتكار مضامين تازه و قدرت بيان و لطف معاني در اشعارش بي بهره دانست.
✅ جامي با آن كه كمتر به مرتبه و جايگاه استادانِ بزرگ پيش از خود مي رسد، ولي از آن جهت كه خاتم شعراي بزرگ پارسي زبان است، داراي اهميت و مقام خاصي است. او در سال 898 ق در 81 سالگي در هرات چشم از جهان فرو بست.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
💠 لقمه حرام ریشه بسیاری از گناهان
✍ نیاز به غذا از جمله امور فطری و غریزی انسان است. اما آنچه از اهیمت ویژهای برخوردار است، این است که این نیاز چگونه و از چه راهی برآورده میشود؟
از دیدگاه اسلام، اجتناب نکردن از مال حرام مورد نکوهش قرار گرفته و حرام شمرده شده است، چراکه اثرات سوئی بر روح و جان آدمی می گذارد و بسیاری از گناهان، ریشه در همین آلودگی دارد.
✅ در آیات و روایات به مسئله مالهای حرام، علل و زمینههای گرایش به آن و آثارش پرداخته شده است.
☀️قرآن کریم میفرماید: «وَ لا تَاْکُلُوا اَمْوالَکُمْ بَیْنَکُمْ بِالْباطِلِ وَ تُدْلُوا بِها اِلَی الْحُکَّامِ لِتَاْکُلُوا فَریقاً مِنْ اَمْوالِ النَّاسِ بِالْاِثْمِ وَ اَنْتُمْ تَعْلَمُون؛ بقره/ ۱۸۸.
و اموال یکدیگر را به باطل (و ناحق) در میان خود نخورید! و برای خوردن بخشی از اموال مردم به گناه، (قسمتی از) آن را (به عنوان رشوه) به قضات ندهید، در حالی که میدانید (این کار، گناه است)»
🌷 رسول خدا (ص) می فرمایند: در روز قیامت اقوامی با داشتن حسناتِ بسیار، بهاندازه کوههای مکّه، میآیند و امر میشود که به آتش افکنده شوند. برخی به رسول خدا (ص) عرض میکنند: یا رسول الله! آیا این افراد نمازگزار بودند؟ حضرت میفرماید: آری، نماز میخواندند، روزه میگرفتند و پارهای از شب را به عبادت مشغول بودند؛ لکن هرگاه بر اینان چیزی از دنیا پیدا میشد، خود را بر آن میافکندند.»
🌷«لَیَجِیئَنَّ اَقْوَامٌ یَوْمَ الْقِیَامَةِ لَهُمْ مِنَ الْحَسَنَاتِکَجِبَالِ تِهَامَةَ فَیُؤْمَرُ بِهِمْ اِلَی النَّارِ، فَقِیلَ: یَا نَبِیَّ اللهِ! مُصَلُّونَ؟ قَالَ: کَانُوا یُصَلُّونَ وَیَصُومُونَ وَیَاخُذُونَ وَهْناً مِنَ اللَّیْلِ لَکِنَّهُمْ کَانُوا اِذَا لَاحَ لَهُمْ شَیْءٌ مِنَ الدُّنْیَا وَثَبُوا عَلَیْهِ؛
📚خصال صدوق، ج 2، ص486.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 شهداء شرمنده ایم
‼️ امروز دجاله ها سرود نفی لاله ها سر می دهند. نااهلان و نامحرمانی که به رغم وصیت امام شهیدان، بعضا تا سطوح تصمیم گیری رخنه کرده اند. پیاده نظام دشمنان قسم خورده انقلاب و نظام که سر در آخور بیگانگان دارند. خبائثی که نیات پلید و شوم خود را در حذف نام و یاد شهیدان با توجیهات وقیحانه و مضحکانه به نمایش گذاشته اند. اما ای شهیدان، ای که وجود و هستی ما به خونتان گره خورده است، ما وارثان خون سرختان، در پیشگاه الهی مسوولیم و هرگز نخواهیم گذاشت این جرثومه های فساد، نیات پلید خود را محقق سازند.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
#تقویم_شیعه
📅 امروز چهارشنبه
☀️ 27 شهريورماه 1398 شمسی
🌙 18 محرم الحرام 1441 قمری
❄️ 18 سپتامبر 2019 میلادی
☀️ #شمسی
➕ ملاقات وزير خارجه آمريكا با "صدام" چند روز قبل از حمله عراق به ايران (1359ش)
➕ تأييد تصميم شورای فرماندهی عراق برای لغو قرارداد 1975 توسط مجمع ملی عراق (1359 ش)
➕ روز شعر و ادب فارسی (روز بزرگداشت استاد شهريار)
🌙 #قمری
➕ رحلت عالم بزرگ و فقيه نامدار شيعه، آيت الله "محمد حسن مامقانی" (1323 ق)
➕ تولد فقيه عالی مقام آيت الله "سيداحمد خوانساری" مرجع بزرگوار شيعه (1309 ق)
❄️ #میلادی
➕ شروع به كار اولين ساعت "هسته ای" جهان در نيويورك (1957م)
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
◾️درگذشت شاعر معاصر، استاد "شهريار" (1367ش)
✍ سيدمحمدحسين بهجت تبريزي متخلص به شهريار در سال 1285 ش، در تبريز به دنيا آمد. ايام كودكي او با جنبش آزاديخواهان مشروطه به رهبري ستارخان و باقرخان همراه بود. وي در كودكي با قرآن و ديوان حافظ آشنا شد و پس از تحصيل مقدمات حوزوي، به تهران رفت و وارد مدرسه دارالفنون گرديد.
✅ او سپس به نیشابور رفت و از آن پس، مدتي در تهران سكونت داشت و از سال 1319 ش، در تبريز اقامت گزيد. وي با اوجگيري نهضت اسلامي، با زبان شعر، انقلاب اسلامي را همراهي كرد.
✅ شهريار، به عنوان يكي از مشهورترين غزل سرايان معاصر است. عشق عرفاني نيز در اشعار او مقام والايي دارد و بر بيشتر شعرهاي او سايه افكنده است. كليات اشعار شهريار متجاوز از پانزده هزار بيت از قصيده و غزل و مثنوي و قطعه است كه در سه مجلد به چاپ رسيده است.
✅ او به تجدد و نوآوري در شعر گرايش محسوسي داشت و اشعاري كه براي نيما يوشيج و به ياد او سروده، حكايت از اين موضوع دارد. شهريار در سال 1367 در مراسم مجتمع هنر و ادبيات دفاع مقدس به دريافت لوح دست خط زرين حضرت امام، ديپلم افتخاری و سكه يادبود، به عنوان برگزيده شعر، نائل آمد.
✅ اين شاعر شهير سرانجام در بيست و هفتم شهريور 1367ش در سن 82 سالگي در تهران درگذشت و در مقبرةالشعراي تبريز به خاك سپرده شد. براي پاسداشت مقام ادبي اين شاعر پرآوازه، سالروز درگذشت وي برابر با بيست و هفتم شهريور، به عنوان روز شعر و ادب فارسي نامگذاري شده است
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
💠 فرازی از رساله حقوق امام سجاد علیه
۱۵- حق شاگرد
🌷و اما حق زير دست علمى و شاگردت، این است كه بدانی خدای عزوجل با علمی كه به تو داده و گنجینههایی كه بر تو گشوده، تو را سرپرست آنان كرده است. پس اگر مردمان را نیكو تعلیم دهی بر آنان درشتی نكنی و بر ایشان خشم نگیری خدا به فضل خویش علم تو را بیفزاید. و اگر علم خود را از مردم بازگیری یا هنگامی كه از تو آموختن علم ميخواهند با آنان درشتی كنی بر خداست كه علم و جمال آن را از تو باز گیرد و مرتبه تو را در دلها ساقط كند.
🌹وَ أَمَّا حَقُّ رَعِيَّتِكَ بِالْعِلْمِ فَأَنْ تَعْلَمَ أَنَّ اللَّهَ قَدْ جَعَلَكَ لَهُمْ قَيِّماً فِيمَا آتَاكَ مِنَ الْعِلْمِ وَ وَلَّاكَ مِنْ خِزَانَةِ الْحِكْمَةِ فَإِنْ أَحْسَنْتَ فِيمَا وَلَّاكَ اللَّهُ مِنْ ذَلِكَ وَ قُمْتَ بِهِ لَهُمْ مَقَامَ الْخَازِنِ الشَّفِيقِ النَّاصِحِ لِمَوْلَاهُ فِي عَبِيدِهِ الصَّابِرِ الْمُحْتَسِبِ الَّذِي إِذَا رَأَى ذَا حَاجَةٍ أَخْرَجَ لَهُ مِنَ الْأَمْوَالِ الَّتِي فِي يَدَيْهِ رَاشِداً وَ كُنْتَ لِذَلِكَ آمِلًا مُعْتَقِداً وَ إِلَّا كُنْتَ لَهُ خَائِناً وَ لِخَلْقِهِ ظَالِماً وَ لِسَلَبِهِ وَ غَيْرِهِ مُتَعَرِّضاً.
📗خصال صدوق، رساله حقوق امام سجاد(ع)
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
#تقویم_شیعه
📅 امروز پنج شنبه
☀️ 28 شهريورماه 1398 شمسی
🌙 19 محرم الحرام 1441 قمری
❄️ 19 سپتامبر 2019 میلادی
☀️ #شمسی
➕ درگذشت عالم مبارز و مجاهد آيت الله "محمد ابراهيم اعرافی" (1371 ش)
➕ درگذشت دکتر شکوئی؛ چهره ماندگار جغرافیا (1384ش)
🌙 #قمری
➕ حركت كاروان اسيران كربلا از كوفه به طرف شام (61 ق)
❄️ #میلادی
➕ كشف دو قطب مثبت و منفي جريان برق (1733م)
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
◼️درگذشت عالم مبارز و مجاهد آيت اللَّه "محمد ابراهيم اعرافي" (1371 ش)
✍ آيت اللَّه شيخ محمد ابراهيم اعرافي در سال 1289 ش (1328 ق) در روستای شهیدیه (شورک) از توابع ميبد يزد در خانواده ي علم و تقوا ديده به جهان گشود. وي پس از فراگيري مقدمات و سطح در زادگاه خود و مشهد، به شوق کسب علم و معرفت، راهی قم شد و از محضر آيت اللَّه حاج شيخ عبدالكريم حائري و دیگر علمای به نام بهره جُست.
✅ او پس از طي مدارج بالاي علمي از عالمان نامداري همچون حضرات آيات: شيخ عبدالكريم حائري، سيد حسين بروجردي، سيد ابوالحسن اصفهاني، سيد عبدالهادي شيرازي، سيد محسن حكيم و امام خميني اجازه اجتهاد، روايت و امور حسبيه دريافت نمود.
✅ وي پس از رحلت آيت اللَّه حكيم، رسماً حضرت امام خميني را به عنوان تنها مرجع تقليد معرفي نمود و با شروع انقلاب اسلامي ايران، همراه با آيت اللَّه شهید صدوقي و سيد روح اللَّه خاتمي به رهبري مبارزات مردم استان يزد پرداخت. و با شروع جنگ تحمیلی به ترغیب و تشویق کاروانهاى جبهه مى پرداخت و کمکهاى مردمى را به سوى جبهه هاى جنگ گسیل مى داشت.
✅ او علاوه بر تالیفات و تربیت شاگردان فروان، و رهبري فكري منطقه، فعالیت های چشمگیری در مبارزه با طاغوت و طرد سلطه خانها، مبارزه با نفوذ بهاييت، تأسيس حوزه عمليه، احداث مساجد، درمانگاه، آب انبارها و حفر قنوات، داشت.
✅ سرانجام اين فقيه مبارز در بيست و هشتم شهريور 1371 ش، برابر با بيست و يكم ربيع الاول 1413 ق در 82 سالگي دعوت حق را لبیک گفت و به سراي جاويد شتافت.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
هدایت شده از مفاخر
💠وقایع روز نوزدهم محرّم الحرام سال ۶۱ق.
♻️ حركت كاروان اسيران كربلا از كوفه به طرف شام
✍ يزيد ملعون در جواب نامه عبيدالله بن زياد به او دستور داد تا كاروان اُسراي كربلا را به همراه سرهاي مطهر شهدا به شام بفرستد.از اين رو در روز نوزدهم محرم سال 61 هـ .ق. اين كاروان از كوفه به طرف شام حركت كرد. البته برخي نقل كردهانـد كه ابن زياد زن هاي غير هاشميه در كاروان اُسرا را با شفاعت اقوامشان آزاد کرد و فقط زنهاي هاشميه براي اسارت به شام برده شدند.
📚 الوقایع الحوادث، ج4، ص114.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
‼️ در چهار جا مواظب چهار چیز باش
💠 از وصایای لقمان حکیم به فرزندش
🔹پسرجان! بدان که من چهار صد پیغمبر را خدمت کردم و از سخنان آنان چهار جمله انتخاب کردم: ۱. در حال نماز دلت را نگهدار (و با حضور قلب باش). ۲. سر سفره مواظب گلویت باش. ۳. در خانه مردم چشمت را نگهدار. ۴. میان مردم زبانت را حفظ کن.»
🔸«یَا بُنَیَّ! اِعْلَمْ اَنِّی خَدَمْتُ اَرْبَعَمِائَةَ نَبِیٍّ وَ اَخَذْتُ مِنْ کَلَامِهِمْ اَرْبَعَ کَلَمَاتٍ وَ هِیَ: اِذَا کُنْتَ فِی الصَّلَاةِ فَاحْفَظْ قَلْبَکَ، وَ اِذَا کُنْتَ عَلَی الْمَائِدَةِ فَاحْفَظْ حَلْقَکَ، وَ اِذَا کُنْتَ فِی بَیْتِ الْغَیْرِ فَاحْفَظْ عَیْنَکَ، وَ اِذَا کُنْتَ بَیْنَ الْخَلْقَ فَاحْفَظْ لِسَانَکَ؛
📚تفسیر روح البیان، ج۷، ص۷۳./ تحریر المواعظ العددیه، ص۳۶۶
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
#تقویم_شیعه
📅 امروز جمعه
☀️ 29 شهريورماه 1398 شمسی
🌙 20 محرم الحرام 1441 قمری
❄️ 20 سپتامبر 2019 میلادی
☀️ #شمسی
➕ رحلت فقيه معظم و جامع معقول و منقول، آيت الله "سيد محمد علي موحد ابطحی" (1381 ش)
➕ ترور "برهان الدین ربانی" رئیس شورای عالی صلح افغانستان (1390ش)
🌙 #قمری
➕ عزل "اميركبير" از صدارت ناصرالدين شاه بر اثر بدگويی ديگران عليه او (1268ق)
❄️ #میلادی
➕ اختراع اتوبوس بخار توسط "گوردون برانز" (1831م)
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
🔥ترور "برهان الدین ربانی" رئیس شورای عالی صلح افغانستان(1390ش)
✍ برهانالدین ربانی (۲۹ شهریور ۱۳۱۹ در فیضآباد - ۲۹ شهریور ۱۳۹۰ در کابل)، رهبر حزب جمعیت اسلامی افغانستان و رئیس جمهور اسبق این کشور از ولایت بدخشان بود. او از سال ۱۳۸۹ ه.ش، تا پایان زندگیاش، ریاست شورای عالی صلح افغانستان را بر عهده داشت و عضو ارشد تیم مذاکره کننده دولت با گروه طلبان بود.
✅ این شورا وظیفهٔ مذاکره با گروه طالبان با هدف دستیابی به صلح پایدار و یافتن راهی مسالمتآمیز برای پایان دادن به درگیریها در افغانستان را بر عهده داشت.
✅ در بیست و نهم شهریور ۱۳۹۰ تعدادی از اعضای شورای عالی صلح افغانستان در منزل وی با دو نفر از اعضای طالبان در حال گفت و گو بودند که یکی از نمایندگان طالبان، مواد منفجره ای که در عمامه اش پنهان کرده بود را منفجر کرد و بدین سان برهان الدین ربانی کشته شد.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
هدایت شده از مفاخر
💠 فضایل روز جمعه
🌺 رسول اکرم صلى الله عليه و آله:
💐 «در روز جمعه، بسيار بر من صلوات بفرستيد؛ چرا كه جمعه، روزى است كه [ پاداش] كارها در آن، چند برابر مى شود.»
🌷 أكثِروا مِنَ الصَّلاةِ عَلَيَ يَومَ الجُمُعَةِ؛ فَإِنَّهُ يَومٌ تُضاعَفُ فيهِ الأَعمالُ.(۱)
🌷و نیز آن حضرت فرمودند:
روز جمعه سرور روزهاست، خداوند نیکی ها را در آن چند برابر می کند و گناهان را در آن می زداید و درجات را در آن بالا می برد و دعاها را در آن مستجاب می کند و اندوه ها را در آن برطرف می سازد و حاجت های بزرگ را در آن بر می آورد.
🌹اِنَّ یوْمَ الْجُمُعَةِ سَیدُ الْأَیامِ یضَاعِفُ اللَّهَ فِیهِ الْحَسَنَاتِ وَ یمْحُو فِیهِ السَّیئَاتِ وَ یرْفَعُ فِیهِ الدَّرَجَاتِ وَ یسْتَجِیبُ فِیهِ الدَّعَوَاتِ وَ یکشِفُ فِیهِ الْکرُبَاتِ وَ یقْضِی فِیهِ الْحَوَائِجَ الْعِظَام.(۲)
(۱) کلینی، کافی ج 3 ص 414.
(۲) دعائم الإسلام، ج 1، ص 179.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
#تقویم_شیعه
📅 امروز شنبه
☀️ 30 شهريورماه 1398 شمسی
🌙 21 محرم الحرام 1441 قمری
❄️ 21 سپتامبر 2019 میلادی
☀️ #شمسی
➕ تهاجم بالگردهای آمريكايی به كشتي خدماتی "ايران اجر" در خليج فارس (1366ش)
➕ اعلام ممنوعيت حجاب اسلامی در مدارس فرانسه (1373 ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت "ابونعيم احمد بن عبداللَّه اصفهانی" محدث بزرگ مسلمان (402 ق)
➕ رحلت عالم و فقيه بزرگ اسلام "حسن بن يوسف" معروف به "علامه حلی" (726 ق)
❄️ #میلادی
➕ روز جهانی صلح
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5