#تقویم_شیعه
📅 امروز يكشنبه
☀️ 07 مهرماه 1398 شمسی
🌙 29 محرم الحرام 1441 قمری
❄️ 29 سپتامبر 2019 میلادی
☀️ #شمسی
➕ شهادت روحانی مبارز "سيدعبدالكريم هاشمی نژاد" توسط منافقين كوردل (1360ش)
➕ رحلت آيت الله "محمدحسن صافی اصفهانی" زعيم حوزه علميه اصفهان (1374 ش)
➕ روز آتش نشانی و ايمنی
🌙 #قمری
➕ رحلت آيت الله "سيدعلی حجت كوه كمره ای" از علما و فقهای بزرگ شيعه (1360 ق)
❄️ #میلادی
➕ واگذاری قيموميت سرزمينهای عربی خاورميانه به انگلستان و فرانسه (1921م)
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
◾️شهادت روحاني مبارز "سيدعبدالكريم هاشمي نژاد" توسط منافقين كوردل (1360ش)
✍ شهيد حجت الاسلام و المسلمين سيد عبدالكريم هاشمي نژاد در سال 1311 شمسي (1351 ق) در خانواده اي متدين در "بهشهر" مازندران ديده به جهان گشود و از 14 سالگي در محضر آيت اللَّه كوهستاني و سپس در قم به مدت چهارده سال نزد آيات عظام: سيد حسين بروجردي و امام خميني(ره) به تحصيل علوم ديني پرداخت.
✅ وي در دوران مبارزات اسلامي ملت ايران به رهبري امام خميني(ره) با خطبه ها و سخنراني هاي حماسي و آتشين خويش، در نشر افكار انقلابي اسلام و افشاي ماهيت رژيم پهلوي، تمامي توان خود را به كار برد و در اين راه متحمّل سختي ها و شكنجه هاي ايادي رژيم گرديد.
✅ او پس از پيروزي انقلاب اسلامي، به عنوان نماينده استان مازندران در مجلس خبرگان قانون اساسي انتخاب شد و در تدوين قانون اساسي و به خصوص در جهت تثبيت اصل ولايت فقيه، زحمات بسياري كشيد. و با شروع جنگ تحميلي، در جبهه هاي غرب و جنوب حضور يافت و با سخنراني هاي پرشور خود، در بالا بردن روحيه رزمندگان، نقش بسزايي ايفا كرد.
✅ آن شهيد بزرگوار در هفتم مهر 1360 در چهل ونه سالگي به دست يكي از منافقين كوردل، بر اثر انفجار نارنجك به شهادت رسيد. و پیکر مطهرش پس از تشييع باشكوه ، در جوار مرقد منور امام رضا(ع) به خاك سپرده شد.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
💠 آثار فردی لقمه حرام
۲- عدم پذیرش نماز و دعا
✍ اگر انسان توجه نکند، با لقمهای حرام، تمامی فضایل اخلاقی را از دست میدهد و خود را گرفتار آثار شوم آن مینماید.
🌷رسول خدا (ص) فرمودند: «مَنْ اَکَلَ لُقْمَةَ حَرَامٍ لَمْ تُقْبَلْ لَهُ صَلَاةٌ اَرْبَعِینَ لَیْلَةً؛ وَ لَمْ تُسْتَجَبْ لَهُ دَعْوَةٌ اَرْبَعِینَ صَبَاحاً وَ کُلُّ لَحْمٍ یُنْبِتُهُ الْحَرَامُ فَالنَّارُ اَوْلَی بِهِ؛ (1)
نماز کسی که لقمهاش حرام است تا چهل روز پذیرفته نیست؛ و تا چهل روز دعای او مستجاب نمیگردد و هر مقدار از بدن که از لقمه حرام پرورش یافته باشد سزاوار آتش و سوختن است.»
🌹در حدیثی قدسی آمده است که خداوند متعال میفرماید: «فَمِنْکَ الدُّعَاءُ وَ عَلَیَّ الْاِجَابَةُ فَلَا تَحْجُبْ عَنِّی دَعْوَةً اِلَّا دَعْوَةَ آکِلِ الْحَرَامِ؛ (2)
بنده من! تو دعا کن؛ من اجابت میکنم. بدان که تمام دعاها به پیشگاه اجابت من میرسد؛ مگر دعای کسی که مال حرام میخورد.»
✅ شخصی به محضر رسول خدا (ص) شرفیاب شد و به آن حضرت عرض کرد که دوست دارم دعایم مستجاب شود؛ چه کنم؟ پیامبر خدا (ص) فرمودند: «طَهِّرْ مَاکَلَکَ وَ لَا تُدْخِلْ بَطْنَکَ الْحَرَامَ؛ (3)
لقمهات را پاک کن (تا مبادا به حرامی آلوده باشد) و مراقب باش هیچ نوع حرامی را مصرف نکنی.»
(1) مجلسی، محمدباقر، بحارالانوار، ج۶۳، ص۳۱۴.
(2) عدة الداعی و نجاح الساعی، ص۱۳۹.
(3) همان.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
#تقویم_شیعه
📅 امروز دوشنبه
☀️ 08 مهرماه 1398 شمسی
🌙 01 صفر 1441 قمری
❄️ 30 سپتامبر 2019 میلادی
☀️ #شمسی
➕ شهادت سرداران اسلام "فکوری، فلاحی، نامجو، کلاهدوز و جهان آرا" در سانحه هوایی (1360 ش)
➕ رحلت فقيه جليل آيت اللَّه "سيدمحمدصادق لواساني" يار ديرين امام خمينی (ره) (1369 ش)
➕ روز بزرگداشت مولوی
🌙 #قمری
➕ ورود كاروان اهل بيت امام حسين(ع) به شام (61 ق)
➕ قتل "جعفر برمَكی" و سقوط خاندان "برمكيان" به فرمان "هارون الرشيد عباسي" (178ق)
❄️ #میلادی
➕ روز جهانی ناشنوايان
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
🌹شهادت سرداران اسلام "فکوری، فلاحی، نامجو، کلاهدوز و جهان آرا" در سانحه هوایی (1360 ش)
✍پس از پایان موفقیت آمیز عملیات ثامن الائمه، در تاریخ 1360/7/8، پنج تن از فرماندهان رده بالای ارتش و سپاه، جهت تقدیم گزارش به حضرت امام خمینی(ره) با یک فروند هواپیمای سی 130، همراه تعدادی از مجروحین و شهدای عملیات ثامن الائمه از فرودگاه اهواز به مقصد تهران به پرواز در آمدند. اما این هواپیما در 30 کیلومتری فرودگاه مهرآباد در جنوب غربی کهریزک دچار سانحه گردید.
✅ در این سانحه کلیه سرنشینان هواپیما از جمله پنج نفر از فرماندهان: سرلشکر ولی اللَّه فلاحی، جانشین ستاد مشترک ارتش، سرتیپ موسی نامجو، وزیر دفاع و نماینده امام در شورای عالی دفاع و فرمانده دانشکده افسری، سرتیپ جواد فکوری، فرمانده نیروی هوایی و وزیر دفاع و مشاور در ستاد مشترک ارتش، یوسف کلاهدوز، قائم مقام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و محمدعلی جهان آرا، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خرمشهر به شهادت رسیدند.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
هدایت شده از مفاخر
💠وقایع روز اول ماه صفر سال 61 ق 💠
✍ سرانجام در روز اول ماه صفر سال 61 ق، اُسراى خاندان اهل بیت(علیهم السلام) را پس از گردش در شهرها و آبادى ها همراه با سرهاى شهدا، از کوفه به منطقه شام رساندند. وقتى که نزدیک دمشق رسیدند، ام کلثوم از شمرخواست که آنها را از دروازه اى که کمتر محلِّ اجتماع مردم است، وارد شهر کنند و همچنین سرهاى شهدا را از محمل ها دور نمایند، تا مردم متوجه آن سرها شوند و نوامیس خاندان پیامبر(صلى الله علیه وآله) را نظاره نکنند؛ ولى شمر برخلاف خواسته آن حضرت، دستور داد که سرها را دقیقاً در میان محمل ها حرکت دهند تا جلب نظر بیشترى کند!
✅ نخست آنها را کنار دروازه ساعات، نگه داشتند و مردم با طبل و شیپور، شادى کنان و کف زنان به استقبال کاروان اسیران آمدند. در مقاتل آمده که چون اسرا را وارد شام کردند، یزید در قصر خود در مکانی مشرف بر «جیرون» (مکانى نزدیک مسجد اموى) نشسته بود، و کاروان اسیران و سرهاى شهدا را نظاره مى کرد.
✅ اوضاع شام و جوّ آن براى اهل بیت (علیهم السلام) بسیار سخت و دشوار بود و آنقدر به امام سجاد و اهل بیت (علیهم السلام) در آنجا سخت گذشت که این بیت شعر از آن حضرت نقل شده است:
«فَیالَیْتَ لَمْ اَنْظُرْ دِمَشْقاً وَلَمْ اَکُنْ * یَرانی یَزیدُ فِى الْبِلادِ اَسِیرُهُ»
اى کاش چشمم به دمشق نیفتاده بود و یزید مرا با این وضع در اسارت نمى دید.
📗 مقتل الحسين مقرّم، ص 348.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
#تقویم_شیعه
📅 امروز سه شنبه
☀️ 09 مهرماه 1398 شمسی
🌙 02 صفر 1441 قمری
❄️ 01 اکتبر 2019 میلادی
☀️ #شمسی
➕ اعتصاب گسترده دانش آموزان، دانشجويان و معلمان سراسر كشور بر ضد رژيم پهلوی(1357 ش)
➕ آغاز عمليات متوسط مسلم بن عقيل(ع) (1361 ش)
➕ رحلت عالم ربانی و حكيم الهی آيت اللَّه "سيد محمد حسينی" معروف به "آقانجفی همدانی" (1375 ش)
🌙 #قمری
➕ شهادت حضرت "زيد" فرزند امام زين العابدين(ع) در قيام عليه دولت بنی اميه (122 ق)
❄️ #میلادی
➕ آزادسازي بيت المقدس توسط "صلاح الدين ايوبي" فرمانده مبارزان مسلمان (1187م)
➕ زادروز گاندی، رهبر بزرگ و بانی استقلال هندوستان (1869م)
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
🌹شهادت حضرت "زيد" فرزند امام زين العابدين(ع) در قيام عليه دولت بني اميه (122 ق)
✍ در زمان خلافت هشام بن عبدالملك و امامت حضرت امام صادق(ع)، زيد بن علي بن الحسين كه پسر امام زين العابدين(ع) بود، با انگيزه ي خون خواهي امام حسين(ع)، در كوفه با جماعتي از شيعيان، عليه دولت اموي قيام كرد. هشام، خليفه ي اموي، يوسف بن عمر ثقفي را با لشكري به جنگ او فرستاد و زيد در اين جنگ به شهادت رسيد. سرِ او را به دمشق نزد خليفه فرستادند و بدنش را در كنار كوفه بر دار كرده و بعد از چند سال، استخوانهاي وي را سوزاندند.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
هدایت شده از مفاخر
❇️ ویژگی های منحصر به فرد امام حسین (ع) از زبان پیامبر(ص)
✍ در مورد خصائص سیدالشهدا(ع) روایتی از پیامبر اکرم(ص) آمده است که سه ویژگی، مختص آن حضرت است. بر اساس این سه ویژگی، امام حسین(ع) با دیگر اهل بیت و معصومین متمایز شده است.
✅ ۱- یکی «الشِّفَاءَ فِي تُرْبَتِهِ» است. که در تربت مضجع شریف امام حسین(ع) شفا قرار داده شده است. خوردن خاک حرام است ولی تربت سیدالشهدا به میمنت آن حضرت و مبارکی و تبرک ایشان نه تنها حرام نیست بلکه خوردن آن مستحب است.
✅ ۲- دومین خصوصیت «وَ إِجَابَةَ الدُّعَاءِ تَحْتَ قُبَّتِهِ» است که دعا زیر قبه امام حسین(ع) مستجاب است. لذا فرمودند: وقتی به آنجا مشرف شدید حاجات خود را طلب کنید. طبق این فرمایش نبوی یکی از جاهایی که دعا مستجاب است همین زیر قبه امام حسین(ع) است.
✅ ۳- سومین ویژگی که رسول اکرم(ص) در خصوص امام حسین(ع) فرموده است، عبارت است از: «وَ الْأَئِمَّةَ مِنْ ذُرِّيَّتِهِ» یعنی ائمه بعد از امام حسین(ع) همه از اولاد آن حضرت هستند. لذا امام زمان هم که می خواهند خود را معرفی کنند می فرمایند: من نهمین فرزند از نسل حسین(ع) هستم.
--------------------
📚 بحارالانوار: ج۴۳، ص۲۴۸
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5