eitaa logo
کَفیل؛
1.3هزار دنبال‌کننده
487 عکس
58 ویدیو
1 فایل
من‌‌ همان رانده شده از در غِیرم ارباب..؛ نیست‌‌ غیر از‌ تو مرا هیچ‌‌ خریدار حسین . . هر آنچه از دل برآید اینجا گفته می‌شود کَفیل قلبی؟ آقای ابوفاضل کپی؟به جز عکسای شخصی؛ حلالت ‌. بفرمائید اَشک؛ https://eitaa.com/ashk_133
مشاهده در ایتا
دانلود
پسران حضرت مسلم، محمد و ابراهیم نام داشتن که بسیار برای مسلم عزیز بودن و یکسال بعد در کوفه کشته یا در واقع سر بریده شدن.
در منزلِ قَطقَطانیه خبرِ شهادتِ مسلم به سیدالشهدا رسید و آقا همونجا امر کرد همه یِ کاروان بشینن و عزایِ مسلم رو برپا کنن و اولین عزادارِ مسلم خودِ سیدالشهدا بود و جنابِ حمیده دخترِ مسلم رو رویِ زانوش نشوند.
این دختر بچه یِ مظلومه هم در عاشورا در اثرِ حمله و غارتِ حرامی ها، زیرِ سُمِ اسبان به شهادت رسید...
و وقتی که سیدالشهدا تنها و بدونِ یار بودن، اولین کسایی رو که صدا زدن هانی و مطلم بودن.
حضرت رقیه همسرِ مسلم هم بعد از عاشورا که به مدینه برگشتن دیدن والیِ مدینه خونه ی مسلم بن عقیل رو خراب کرده و بی سرپناه شده بودن
پس گاهی به خواهر هاشون، حضرت زینب و ام کلثوم و گاهی به امام زین العابدین پناه می بردن. و آخر هم از شدت مصائب و از دست دادنِ تمام فرزندان و همسرشون، دق کردن.
مسلم برای سیدالشهدا همه چیزش رو فدا کرد.
وقتی مختار دستگیر شد حضرتِ مسلم به ناچار منزل به منزل جاش رو عوض میکرد تا محلِ اختفا لو نره و مشکلی پیش نیاد.
مسلم به هانی بن عروه پناه اورده بود و بعد از اینکه عبیدالله بن زیاد از مخفی‌گاه مسلم مطلع شد،
اما هانی زیرِ بارِ چنین کاری نرفت و بازداشت شد.
هانی خودش از شیعیانِ مولا علی بود و در جنگ صفین و جمل پای رکابِ مولا می جنگید.
زمانی که خبر دستگیری هانی پخش شد، قبیله یِ هانی خب پر جمعیت بود و اون ها پشتِ دربِ قصرِ بن زیاد ایستادن و تهدید به جنگ کردن اما شُرَیحِ قاضی اومد بیرون شهادت داد که همه چیز گل و بلبله و هانی زنده ست و اون ها پراکنده شدن.