اباالفضل العبّاس علیهالسلام.mp3
1.94M
ذکر مصیبت حضرت ابوالفضل سلام الله علیه توسط مقام معظم رهبری مد ظله العالی
22.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روضه حضرت عباس علیه السلام /مرحوم آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی
#مشکات_هدایت
هدایت شده از داناب (داستانک+نکاتناب)
شهید افسانهای ایران
عباس دوران خلبان جنگنده مکدانل داگلاس اف-۴ فانتوم ۲ نیروی هوایی ایران بود که در ماههای آغازین جنگ ایران و عراق نقش مهمی در بمباران اهداف دشمن عراقی ایفا کرد. دوران در دو سال اول جنگ بیش از ۱۲۰ عملیات و پرواز برون مرزی موفق داشت. او در عملیات بغداد در خاک عراق به شهادت رسید.
شهادت
صدام حسین پیش از جنگ و در اجلاس سران عدم تعهد در هاوانا، میزبانی بغداد را برای اجلاس بعدی گرفته بود تا ژست یک صلح طلب را به نمایش بگذارد. او با ترسو خواندن خلبانان ایرانی گفته بود: «هیچ خلبان ایرانی جرئت نزدیک شدن به آسمان بغداد برای برهم زدن اجلاس را ندارد.»
در حالی که تلاشهای دیپلماتیک برای تغییر محل اجلاس عدم تعهد از سوی وزارت خارجه و دولت ایران در جریان بود، نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در صدد انجام حملاتی به بغداد برآمد تا عدم امنیت این شهر برای برگزاری اجلاس را ثابت کند. عباس دوران برای جلوگیری از تشکیل کنفرانس سران غیرمتعهدها در تاریخ بیستم تیر سال ۱۳۶۱ مقارن با ژوئیه ۱۹۸۲ مأموریت یافت تا پایتخت عراق را ناامن نماید. در ۳۰ تیر ۱۳۶۱ شش خلبان نیروی هوایی با سه فروند هواپیمای جنگنده برای این عملیات آماده شدند. یکی از این خلبانان عباس دوران بود. تصمیم بر این میشود که سه فروند مک دانل داگلاس اف ۴ فانتوم کاملاً مسلح به پرواز درآیند. هر سه تا مرز پرواز کنند و تنها دو فروند از مرز گذشته و به هدف حملهور شوند و فانتوم سوم در همانجا منتظر بماند تا در صورت نیاز به آنها بپیوندد. خلبانان مأموریت یافتند روی بغداد عملیاتی انجام دهند. هدف آنها بمباران پالایشگاه «الدوره» بغداد، نیروگاه اتمی بغداد و پایگاه الرشید بوده است. هر سه تا مرز پرواز میکنند آنگاه یکی جدا شده و دو فروند دیگر به فرماندهی دوران وارد خاک عراق میشوند. هواپیماها در حدود ۳۰ کیلومتری شهر بغداد با ۳ دیوار آتش در مقابل خود مواجه میشوند. پس از عبور از دیوارهای آتش دشمن چند گلوله به یکی از هواپیماها برخورد میکند. با اصابت این گلولهها، موتور سمت راست هواپیمای دوران از کار میافتد ولی او بازهم تصمیم به ادامه عملیات میگیرد؛ بنابراین هواپیماها بهسمت جنوب شرقی شهر بغداد که پالایشگاه «الدوره» در آنجا بود ادامه مسیر میدهند و با اینکه پدافند دشمن بسیار قوی است اما تمام بمبها را روی این پالایشگاه تخلیه میکنند. بعد از تخلیه بمبها به مسیری ادامه میدهند که در واقع این مسیر در نهایت به سالن کنفرانس سران غیرمتعهدها ختم میشدهاست. در همین زمان هواپیمای محمود اسکندری که به شدت آسیب دیده با مهارت بالای این خلبان از مهلکه میگریزد و به پایگاه هوایی نوژه برمی گردد، همچنین هواپیمای دوران مورد اصابت چندین گلوله ضدهوایی قرار میگیرد؛ بهطوری که از دم هواپیما تا محل قرار گرفتن کابین خلبان آتش میگیرد. در این هنگام، منصور کاظمیان، خلبان کابین عقب به درجات و نشانگرها نگاه کرده و متوجه میشود که از کار افتادهاند؛ بنابراین تصمیم به خروج از هواپیما و ایجکت خود و دوران میگیرد؛ ولی قبل از کشیدن دستگیره خروج اضطراری، ایجکت صندلی کابین عقب (احتمالاً به دلیل رسیدن آتش به صندلی) عمل کرده و کاظمیان بهصورت خودکار به بیرون پرتاب میشود. اما عباس دوران با صرف نظر کردن از خروج اضطراری، جنگنده صدمهدیدهٔ خود را که در آتش میسوخت، با هدف ناامن جلوه دادن شهر بغداد، در مسیر هتل محل برگزاری هفتمین دوره اجلاس سران جنبش غیرمتعهدها ادامه داده تا بالاخره هواپیما در یک میدان سقوط میکند. در نتیجه این عملیات، اجلاس عدم تعهد در بغداد به دلیل ناامنی برگزار نشد. این عملیات تحت عنوان عملیات بغداد نام گرفت.
به این صورت در اواسط ژوئیه ۱۹۸۲ بود که سازمان وحدت آفریقا هم اعلام کرد که بغداد محل مناسبی برای گردهمایی غیرمتعهدها نیست بعد از آنهم کوبا اعلام کرد کنفرانس سران در بغداد تشکیل نخواهد شد. پیشنهاد عراق برای میزبانی کنفرانس وزیران خارجه هم که قرار بود قبل از اجلاس سران برگزار شود، مورد استقبال قرار نگرفت. سرانجام در سپتامبر ۱۹۸۲ فیدل کاسترو طی نامهای رسماً اعلام کرد که اجلاس بعدی در دهلی نو، هفتم مارس ۱۹۸۳ تشکیل خواهد شد و همه کشورهای عضو با این تصمیم موافقت کردهاند و بدین ترتیب شکست بزرگ سیاسی برای صدام رقم خورد.
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
http://eitaa.com/joinchat/4259512332C8857967f1b
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «شهید عباس بابایی» خلبان ایرانی که در اتاق ژنرال آمریکایی نماز خواند!
🔹شهید بابایی خاطره این نماز را اینگونه تعریف کرده بود: به ساعتم نگاه کردم، وقت نماز ظهر بود. با خود گفتم، کاش در اینجا نبودم و میتوانستم نماز را اول وقت بخوانم. انتظارم برای آمدن ژنرال طولانی شد. گفتم که هیچ کار مهمی بالاتر از نماز نیست، همین جا نماز را میخوانم. انشاءالله تا نمازم تمام شود، او نخواهد آمد. به گوشهای از اتاق رفتم و روزنامهای را که همراه داشتم به زمین انداختم و مشغول نماز شدم.
🔹در حال خواندن نماز بودم که متوجه شدم ژنرال وارد اتاق شده است. با خود گفتم چه کنم؟ نماز را ادامه بدهم یا بشکنم؟ بالاخره گفتم، نمازم را ادامه میدهم، هر چه خدا بخواهد همان خواهد شد.
✍۱۵ مرداد سالروز شهادت عباس بابایی را گرامی میداریم که رهبر انقلاب فرمود من به حال او غبطه میخورم.
https://eitaa.com/joinchat
هدایت شده از نگاشته
عبدالرحمن در ابتدا به مختار تردید داشت؛
او از این تردید نترسید و کوفه را به مقصد مکه ترک کرد تا با تحقیق،
یقین حاصل کند و پس از آن تا پای جان با مختار ماند!
امّا اسماعیل به ندای تردید خود گوش نداد و با همان شک رشد کرد
و در بزنگاه تصمیم، آن دودلی او را از همراهی باز نگه داشت...
⚠️و چقدر داستان این دو شخص را در انقلاب خود نظاره کردیم!
تندروهای انقلابی آن روز که امروز در مقابل ولی ایستادهاند
و مردّدهای آن روز که با تحقیق به یقین رسیدند و تا پای جان کنار ولی ماندهاند.
تردید و پرسش اشکالی ندارد،
بلکه در تردید و پرسش ماندن آفت است.
✍️#محمدجوادمحمودی
@negashteh | نگاشته
هدایت شده از مهارتهای فناوری حوزه خواهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 نوحه سراسری درشب عاشورا در دفاع از حجاب وعفاف
#بازنشر_حداکثری
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
🔸 مردی که رهبر انقلاب او را یک انسان مقدس نامید
🔹 داستان شهیدی که در سال ۱۳۶۶ درحالی که تنها ۳۷ سال داشت به سبب شلیک پدافند به وصال معبود خود رسید.
👉 yjc.news/00YQyG
🆔 @YjcNewsChannel
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
⭕️ روز شمار محرم؛
🔸 نهم محرم؛ آمدن شمربنذیالجوشن ضبابی به کربلا
🔹آمدن شمربنذیالجوشن ضبابی به کربلا مهمترین و بزرگترین حادثه روز نهم محرم (تاسوعا) به حساب میآید.
🔹شمر با نامه عبیداللهبنزیاد در بعد از ظهر روز تاسوعا وارد کربلا شد.
🔹با ورود شمر به کربلا و آوردن نامه عبیداللهزیاد، عمرسعد دریافت که موقعیتش در خطر است و شمر قصد جانشینی او را دارد.
👉 yjc.news/00QH0i
🆔 @YjcNewsChannel
فرا رسیدن تاسوعای حسینی تسليت باد.
ماه شبهای حرم عبـاس علیهالسلام
برگرد کهاین قافلهرا بیمعطش نیست
اِی اَهلِ حَرَم میر و عَلَمدار نَیامَد
سَقایِ حُسِین سِید و سالار نَیامَد
#روز_تاسوعا
#حضرت_عباس (علیهالسلام)
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
🔸 اعمال روز تاسوعا
🔹روز نهم محرم، روز تاسوعا است. از حضرت صادق علیه السلام روایت است که فرمود تاسوعا روزی بود که جناب امام حسین علیه السلام و اصحابش را در کربلا محاصره کردند و سپاه شام بر قتال آن حضرت اجتماع کردند.
👉 yjc.news/00QGox
🆔 @YjcNewsChannel