- مُتَعَوّذاً فَأَعِذْنِي، مُسْتَجِيراً فَلَا تَخْذُلْنِي، سَائِلًا فَلَا تَحْرِمْنِي مُعْتَصِماً فَلَا تُسْلِمْنِي.
- پناهندهام! پناهم ده. امان ميخواهم، واگذارم نكن. گدايم، محرومم مفرما. دست به دامانم، رهايم مكن.
@mah1214
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#الّلهُمَّ_عَجِّلْ_لِوَلِیِّکَ_الْفَرَجْ
╔══❖•°💙 °•❖══╗
@mah1214
╚══❖•°💙 °•❖══╝
🏴 ائمّه علیهم السّلام فرمودند جدّهی ما حضرت زهرا علیها السّلام در صحرای قیامت مثل مرغی که دانه را از بین سنگ و خاشاک جمع میکند، دوستان ما را از بین اهل محشر جمع میکند و به بهشت میبرد.
▪️همینطور فرمودند حضرت زهرا علیها السّلام سوار بر شتری از نور وارد محشر میشود و دوستان ما ریشههای روپوشی را میگیرند که بر روی آن شتر قرار دارد و حضرت آنها را با خود به بهشت میبرد.
▪️انشاءالله همینجا اینها را ببینی و به بعد از فوت موکول نکنی.
▫️عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی▫️
@mah1214
🌿 مراقبات روز سوّم جمادیالثانی
🏴 این روز، روز شهادت حضرت فاطمه صلوات الله عليها میباشد، پس شیعیان بايد در اين روز به مراسم تعزيت آن حضرت قيام نمايند و بر ظالمان و غاصبان حق آن حضرت نفرین كنند و آن مظلومه را با این عبارات زيارت کنند:
▪️ السَّلاَمُ عَلَيْكِ يَا سَيِّدَةَ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ السَّلاَمُ عَلَيْكِ يَا وَالِدَةَ الْحُجَجِ عَلَى النَّاسِ أَجْمَعِينَ السَّلاَمُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْمَظْلُومَةُ الْمَمْنُوعَةُ حَقَّهَا
▫️ پس بگوید:
▪️ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى أَمَتِكَ وَ ابْنَةِ نَبِيِّكَ وَ زَوْجَةِ وَصِيِّ نَبِيِّكَ صَلاَةً تُزْلِفُهَا فَوْقَ زُلْفَى عِبَادِكَ الْمُكَرَّمِينَ مِنْ أَهْلِ السَّمَاوَاتِ وَ أَهْلِ الْأَرَضِينَ
▫️ درود بر تو باد اى بانوى زنان جهان، درود و سلام بر تو باد اى مادر امامان همۀ مردم، درود باد بر تو اى ستمديدهاى كه حقّت را به زور گرفتند.
▫️ بار خدايا رحمت فرست بر كنيزت و دختر پيغمبرت و همسر وصىّ پيغمبرت، رحمتى كه او را برتر از نزديكى بندگان گرامیات از اهل آسمانها و اهل زمينها، نزديك گرداند.
▪️روایت شده هر كه آن حضرت را به اين شيوه زيارت كند و از خدا آمرزش بخواهد، حق تعالى گناهانش را بيامرزد و او را داخل بهشت كند.
🍃 فرزند سيّد بن طاوس نيز همين زيارت را در كتاب زوائد الفوائد، مختص این روز نقل كرده و كيفيت زيارت را به اين طريق فرموده كه نماز مىكنى نماز زيارت يا نماز خود آن حضرت را و آن دو ركعت است:
▪️در هر ركعت بعد از حمد شصت مرتبه سوره توحید
▫️و اگر نتوانى، دو رکعت نماز بدین کیفیت بخوان:
▪️ركعت اوّل بعد از حمد سوره توحید
▪️ركعت دوّم بعد از حمد سوره کافرون
▫️و چون سلام گفتى زیارت را بخوان.
مراقبات_ماه_جمادیالثانی
@mah1214
✍
تاریخ دقیق شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) کدام است؟
در مورد تعداد روزهایی که حضرت صدیقه طاهره (س) پس از رحلت پدر بزرگوارشان در قید حیات بوده اند در میان کتاب های حدیثی و تاریخی چند نظر وجود دارد. بعضی از این زمان را چهل روز و کسانی این مدت را شش ماه ذکر کرده اند.
مرحوم ابوالفرج اصفهانی در کتاب مقاتل الطالبین می گوید: مدت زمان حیات فاطمه زهرا (س) بعد از وفات پیامبر (ص) مورد اختلاف قرار گرفته است، به طوری که کمترین زمان ذکر شده در این رابطه 40 روز و بیشترین زمان شش ماه مى باشد، اما آنچه نزد ما مسلم و مورد قبول است روایات رسیده از ائمه (ع) است. امام باقر (ع) مى فرماید: به درستی که زمان رحلت صدیقه کبری (س) سه ماه بعد از رحلت پیامبر مکرم اسلام (ص) بود.
همچنین مرحوم طبرسی می گوید: حضرت صدیقه طاهره(ع) در ماه جمادی الاخر سال یازده هجری از دنیا رفتند. و مدت زمان حیات فاطمه زهرا(س) پس از پیامبر(ص) 95 روز بود.
و مرحوم طبری شیعی در کتاب دلایل الامامه به سلسله اسناد خود روایاتی از حضرت امام صادق(ع) نقل می کند که حضرت می فرماید: «فاطمۀ زهرا(س) در ماه جمادی الاخر روز سه شنبه، سه روز از ماه گذشته در سال یازده هجری از دنیا رفتند».
این دو روایت مبنای نظر اکثر علمای شیعه من جمله سید ابن طاووس(ره) در کتاب شریف اقبال مى باشد.
اما دسته دیگری از روایات صحیحه هم این مدت را 75 روز ذکر کرده اند از جمله این روایات، روایت مرحوم کلینی از امام صادق (ع) است که حضرت می فرماید: «به درستی که توقف فاطمه (ع) در این دنیا پس از پدر گرامیش 75 روز بود.»
این دسته از روایات هم مبنای نظر برخی از علمای شیعه از جمله مرحوم کلینی گردیده. البته ممکن است دلیل اختلاف در این دو دسته از روایات صحیحه رایج نبودن نقطه گذاری بر کلمات در زمان صدور روایات باشد. توجه به شباهت «خمسه و سبعون» با «خمسه تسعون» موید این معنا است.
اکثر بزرگان سوم جمادی ثانی( 95 روز بعد از رحلت پیامبر (ٌص) )را معتبرتر می دانند.
@mah1214