May 11
🔸چرا آیتالله رئیسی، رئیسجمهور «مغتنم» بود
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحالوبختیاری با تأکید بر تعبیر مهم «مغتنم» از سوی مقام معظم رهبری در خصوص آیتالله رئیسی و با طرح این پرسش که چرا وجود این رئیسجمهور مغتنم بود، گفت: آیتالله رئیسی هویتی است که نظریه نظام انقلابی را بهخوبی درک کرده بود و همچنین هویت پلید غرب را میشناخت، ضمن اینکه با مردم متواضع و در برابر دشمنان، مقتدر و سرافراز بود.
آنچه میخوانید:
🔹تحلیل شخصیت شهید رئیسی بر مبنای نظریه نظام انقلابی
🔹شهید رئیسی اخلاق را در سیاست اشراب کرد
🔹تقویت روابط خارجی با گفتمان قرآنی
🔹شاخصهای رئیسجمهور «مغتنم»
🔹مصداق عملی «رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ»
🔹رسالت همگان در فاصله ۵۰ روز تا انتخابات
🔹این شهادتها آزمون خالصسازی هستند
🔹از جریان غزه و مقاومت غافل نشویم
#شهید_جمهور
گفتوگوی تفصیلی با حجتالاسلام مهدی طاهری 👇
https://iqna.ir/00HhCe
@shahrekordiqna
https://eitaa.com/MahdiTaheri55
#فوری
🏴مراسم بزرگداشت سیدالشهدای خدمت و یاران شهیدش
🔻پنج شنبه ٣ خردادماه ١۴٠٣، همراه با نماز مغرب و عشاء
🔺حسینیه اعظم شهرکرد
#نهضت_ادامه_دارد
༺🦋@nehzat_eslami_chb
https://eitaa.com/MahdiTaheri55
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا اینکه مردم خودشون حضور پیدا کردن که آفرین و الحمدلله...
یا به قول اون طرفی ها دولت آوردشون که ایول و بارک الله چه دولت توانمندی که تونسته این سیل خروشان مردم را راه بیندازه...
حرف دیگه ای هم هست....؟!
#شکوه_مردم
#اینجا_ایرانه
https://eitaa.com/MahdiTaheri55
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فایل_صوتی
#بشنوید | فایل صوتی سخنرانی حجت الاسلام دکتر مهدی طاهری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در مراسم بزرگداشت سیدالشهدای خدمت و یاران شهیدش در جمع مردم ولایتمدار شهرکرد
🔻سوم خرداد ماه ١۴٠٣
🔺حسینیه اعظم شهرکرد
https://eitaa.com/MahdiTaheri55
#اطلاع_رسانی | ویژه برنامه گرامیداشت شهادت جانسوز رئیس جمهور ایران، آیت الله سید ابراهیم رئیسی و جمعی از همراهان🏴
📌سخنران: آیت الله کعبی
🔻جمعه ۴ خردادماه از ساعت ۱۰:۳۰
🔺مصلای بزرگ امام خمینی(ره) شهرکرد
https://eitaa.com/MahdiTaheri55
طعم طلبگی با چاشنی شهید مازح در محضر استاد
تصور از فضای نشستهای طلبگی با اساتید «کسب دانش» است؛ گعده طلبگی اما به نشستهای غیر رسمی اطلاق میشود، طعم غالب این گعدهها «اندیشه و اندیشیدن» است؛ این جمعه گعدهای نصیب شد در محضر استاد کعبی؛ مسایل مختلف بود اما یکی از شهدترینهایش روایت حضور استاد در کنار قبر شهید مازح بود و سخنان پدر مصطفی!در روستای «طیرفلسین» در جنوب لبنان؛ مصطفی مازح اولین شهید در اقدام برای تحقق فرمان امام خمینی؛ تابعیت فرانسه، مسلط به انگلیسی و عربی و پدر تاجر و سرمایهدار؛ پدرش از قصر مهیا شده برای ازدواجش در جنوب لبنان و قصر مهیا شده برای او در ساحل عاج میگوید، فتوای امام بیقرارش کرد او عاشق امام بود همه را رها کرد و با حزبالله مرتبط شد؛ خوشحالی خبر مأموریت بیقرارش کرد
چند بار به ایران سفر کرده و با امام ملاقات داشت، در وصیتاش مینویسد: «هرگز روزهای مقدس زندگی با تو را فراموش نخواهیم کرد. دستورات تو را در هر زمان و مکان اجرا خواهیم کرد. شجاعت تو در برابر دشمنان را همیشه به یاد خواهیم آورد. در روز برگزاری نماز در قدس شریف، تو را به یاد مردم جهان خواهیم آورد»
به این مسئله میاندیشیدم که چه جاذبهای دارد «گفتمان مکتب امام» و چه نشاطی میدهد به جویندگانش که امثال مصطفی را مجذوب میکند.این «گفتمان حیات بخش» است و نباید از آن کوتاه آمد و انتخابات بستری برای بسط مجدد این گفتمان و عمق بخشیدن به آن است.
این اندک، بخشی از گعدهای بود در محضر استاد ارجمند در ساعاتی که منت گذاشت و دعوتمان را برای حضور در مراسم #شهید_جمهور پذیرفته بود.
👇
مهدی طاهری
وقتی رئیس جمهور محبوبت میشود #شهید_جمهور شاید دیگر نه دستی برای نوشتن باشد و نه دل و حالی برای گفتن؛ اما آنچه میتواند احیائت کند پرواز بر فراز آرمانهای امام و انقلاب اسلامی است و حرکت بر معیار و سنجهای که #کارگزاران_شهید ترسیم نمودهاند بر این اساس کمی خواهم نوشت پیرامون رویکردهای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو...
ان شاءالله
مهدی طاهری
گام اول به این موارد خواهم پرداخت:
👇
پاسخ به سه پرسش:
۱) آیا ریاستجمهوری باید روحانی باشد؟
۲) آیا رییس جمهور باید کسی باشد که قامت رهبری داشته باشد؟
۳) آیا رییس جمهور باید امتداد ریاست جمهوری آیت الله رییسی باشد؟
https://eitaa.com/MahdiTaheri55
1⃣پاسخ پرسش اول:
پیرامون اینکه روحانی بودن رییس جمهور «پرسش» است یا «دیدگاه» قایل به سخن دوم هستم. دیدگاه گروهی از سیاسیون سنتی و البته حوزویان سیاسی بر ضرورت روحانی بودن رییس جمهور متمرکز است. این گروه برای دیدگاه خود چندین استدلال دارند؛ به نظر میرسد دیدگاه این گروه مبحثی «هویتی» و البته مبتنی بر «تجربه تاریخی» و زیست چند دهه انقلاب اسلامی است. ایشان اولا ماهیت انقلاب اسلامی را برخاسته از پایگاه حوزههای علمیه میداند و بهترین مراقب این انقلاب را نیز همان مبدأ حرکت و مولد آن تلقی مینمایند. ثانیا نیز تجربه چند دهه انقلاب اسلامی و فرجام چندین رییس جمهور در یک نگاه تحلیلی این دیدگاه را در نزد پیروانش متقنتر مینماید؛ تجربه مهندس بازرگان(دولت موقت)، بنیصدر، دوره کوتاه شهید رجایی(کمتر از دو ماه که البته نخست وزیرش شهید باهنر بود)موسوی(نخست وزیر)، احمدینژاد پنج تجربه گرانسنگ و پر هزینه برای تاریخ انقلاب اسلامی است. بررسی تحلیلی شخصیت هر کدام از افراد یاد شده از گرایش به غرب تا انحراف و دگردیسی و تحول احوال افراد همه و همه تجربه پیش رویی است که هزینهی تجربه مجددش گزاف است؛ این چند نفر را میتوانید با شخصیتهای رییس جمهور حوزوی هم چون: آیت الله خامنهای(دوره ریاست جمهوری) و آقایان هاشمی رفسنجانی، خاتمی، حسن روحانی و شهید آیت الله رئیسی مقایسه کنید. در نگاه این گروه با تحلیل سرجمع هزینه فایده،گروه دوم برای بقاء و امتداد انقلاب اسلامی بیشتر به منفعت و مصلحت است.
در صورت صلاحدید نظرات مبارک را به آیدی (ادمین) زیر ارسال بفرمایید
👇
@mahdiTahere
مهدی طاهری
https://eitaa.com/MahdiTaheri55
مهدی طاهری
1⃣پاسخ پرسش اول: پیرامون اینکه روحانی بودن رییس جمهور «پرسش» است یا «دیدگاه» قایل به سخن دوم هستم.
متن پیشین پرسشهایی را در ذهن برخی مخاطبین بزرگوار پیش آورد که بایسته است مطلب کمی بسط یابد. بسط تحلیلی موضوع شاید به یافتن ملاک تشخیص در گام دوم انقلاب کمک کند. تجربه پیشین رؤسای دولت در زیست تاریخی انقلاب اسلامی را میتوان به دو بخش تقسیم نمود. قسم اول رؤسای غیر حوزوی است. اولین ایشان مرحوم مهندس بازرگان است. آقای بازرگان اگر چه شخصیتی مذهبی بود و از دیر هنگام به واسطه مجالس روضههای بازار با مرحوم طالقانی (هر دو به واسطه پدرانشان) ارتباط داشتند لکن نمیتوان گفتمان دولت موقت را همان گفتمان امام و انقلاب اسلامی تلقی نمود. بازرگان افزون بر رویکرد ملی گرایانهاش، شاید به واسطه ارتباط با جریان نهضت آزادی گرایشهای غربگرایانه نیز داشت بنابراین رویکرد مدیریتیش تلفیقی از غربگرایی، ملیگرایی و آموزههای اسلامی البته با رویکرد فردگرایانه و خوانش سکولاریستی بود. روشن است که این ترکیب و در شرایط ویژه انقلابی نمیتوانست امتداد یابد و موجب «عبرت» شد نه «الگو»؛
ادامه دارد...
ارسال نکات👇
@mahdiTahere
مهدی طاهری
https://eitaa.com/MahdiTaheri55
مهدی طاهری
1⃣پاسخ پرسش اول: پیرامون اینکه روحانی بودن رییس جمهور «پرسش» است یا «دیدگاه» قایل به سخن دوم هستم.
چند لحظه پیش از تنگه مرصاد گذر کردم، ماجرای عملیات مرصاد و #صیاد_شهید را خوب به خاطر دارم به شهید صیاد عشق میورزم مجاهدی بود در تراز انقلاب؛ یک باره مناسب دیدم نوشتن را ادامه دهم پیرامون اولین رییس جمهور رسمی کشور آقای بنیصدر که البته نه نسبتی با مکتب امام داشت و نه ملت ایران؛ عاقبت هم با خیانتهای خویش از کشور فرار کرد. همکاری با منافقین در دوره حضور در ایران و حتی پس از آن بهگونهای درج شده است که از تفصیل در این مجال بینیاز شویم. نفر سوم دوره ریاست جمهوری آیت الله خامنهای(قبل از اصلاح قانون) با مدیریت میرحسین موسوی با گرایش به «حزب نخشب» بود سخن از اختلافات آن دوره را هم که کوتاه کنیم فتنه ۸۸ ماهیت بیشتری از این تفکر را در میدان انقلاب به نمایش گذاشت. آخرین نفر نیز محمود احمدینژاد بود که با شعار و ارزشهای انقلاب شروع نمود و البته با انحراف از مبانی اسلام و انقلاب ادامه داد...به گونهای که برخی بزرگان خطرش را در تاریخ اسلام بینظیر یا کم نظیر دانستند.
خلاصه این که ضرورت دارد در گزینش کاندیدای تراز به چهار کلیدواژه التفاتی داشت که #شهید_جمهور عاری از همه بود:
«التقاط»، «نفاق»، «فتنه» و «انحراف»
هنوز در پی پاسخ به این پرسش هستیم که آیا رییس جمهور باید روحانی باشد؟!
ادامه دارد...
#تبیین
#چله_خدمت
ارسال نظرات
👇
@mahdiTahere
مهدی طاهری
https://eitaa.com/MahdiTaheri55