فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ساعاتی قبل از عملیات کربلای چهار و
آخرین دیدار شهید حسین خرازی، علمدار لشگر مقدس امام حسین (ع) با نیروهای غواص گردان حضرت یونس (ع).
آنها قرار است تا ساعاتی دیگر در دل تاریکی شب، به آب بزنند...
📆سوم دی ماه ۱۳۶۵، سالروز عملیات #کربلای۴
🌻 یکشنبه ۳ دی (۱۰ جمادی الثانی)
📿 صد مرتبه «یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام»
💍💍💍💍💍💍💍💍
@MAHOUR24 💍💍💍💍
🔆 #پيامبر_اکرم صلیالله عليه وآله:
💠 ليسَ الإيمانُ بالتَّحَلّي و لا بالتَّمَنّي، و لكنَّ الإيمانَ ما خَلَصَ في القلبِ و صَدّقَهُ الأعمالُ؛
❇️ ايمان نه به ظاهر است و نه به آرزو، بلكه ايمان آن است كه در دل خالص باشد و عمل آن را تصديق كند.
📚 بحارالأنوار، ۲۶/۷۲/۶۹
🌻 یکشنبه ۳ دی (۱۰ جمادی الثانی)
📿 صد مرتبه «یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام»
💍💍💍💍💍💍💍💍
@MAHOUR24 💍💍💍💍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 تاثیر گناه بر روح و روان انسان
اگر انسان بر مسير گناه اصرار و لجاج بورزد و گناهان را به طور مکرر انجام دهد اینها روح انسان را پلید میکند و ایمان در قلب چنین آدمی نماند.
#شهید_مطهری
اَلْلَّٰھُمـَّـ ؏َـجِّڸْ لِوَلیِّٖــღــڪَ اَلْفَــــࢪَجْ
🌻 یکشنبه ۳ دی (۱۰ جمادی الثانی)
📿 صد مرتبه «یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام»
💍💍💍💍💍💍💍💍
@MAHOUR24 💍💍💍💍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مداحی فرزند شهید حمیدرضا خسروی در کنار پیکر پدر شهیدش . هیات ابوالفضلی بیرجند.
🌻 یکشنبه ۳ دی (۱۰ جمادی الثانی)
📿 صد مرتبه «یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام»
💍💍💍💍💍💍💍💍
@MAHOUR24 💍💍💍💍
16.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امیرعبداللهیان: آمریکاییها از ما خواستند توصیه کنیم گروههای مقاومت به نیروهای آمریکا یا منافع رژیم صهیونیستی حمله نکنند
🔹ما به صراحت گفتیم به کسی هیچ دستوری در مورد حمله یا توقف حمله ندادیم و نمیدهیم و این به خود گروهها مربوط است.
🌻 یکشنبه ۳ دی (۱۰ جمادی الثانی)
📿 صد مرتبه «یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام»
💍💍💍💍💍💍💍💍
@MAHOUR24 💍💍💍💍
اظهارات خلاف واقع و سند محکومیت روحانی- ۱
رئیس دولت سابق میگوید: ما با مشکلاتی مواجه بودیم که برخی از آنها در طول قرن اخیر سابقه نداشت.
آقای روحانی، در دیدار با جمعی از روحانیون گفته است: اقلیتی که امروز حاکم است میخواهد انتخابات حداقلی باشد تا رأی آنها تضمین شود. میگویند حکومت دست ما افتاده و باید نگه داریم، اگر در انتخابات مردم نیایند هم به ما ارتباطی ندارد؛ مشارکت ۲۰ یا ۳۰ درصد باشد هم از نظر آنها پذیرفته است اما این خیانت به نظام است. در انتخابات ترکیه ۸۸ درصد واجدان شرایط پای صندوق رأی رفتند، حالا چطور ما بخواهیم انتخاباتی برگزار کنیم که مشارکت آن ۳۰ یا ۳۵ درصد باشد؟
روحانی با اشاره به اینکه نظرسنجیهای انجامشده نشان میدهد عمده مشکلات مردم اقتصادی است، اظهار داشت: علیرغم آنکه دولت فعلی با مشکلات دولتهای یازدهم و دوازدهم مواجه نیست، ولی شرایط زندگی مردم به مراتب بدتر شده. ما با مشکلاتی مواجه بودیم که برخی از آنها در طول قرن اخیر سابقه نداشت .
دولت ما با سه معضل کرونا و داعش و ترامپ مواجه بود. در سه ماهه اول سال ۹۹ هیچ صادرات و وارداتی در کشور اتفاق نمیافتاد و به خاطر کرونا همه مرزها بسته بود و برای اولین بار در تاریخ در بهار ۹۹ قیمت هر بشکه نفت به منهای سه دلار رسید.
معضل دیگر داعش بود که حداقل سه کشور را به طور کامل درگیر کرده بود، سوریه، عراق و لبنان و با وجود اینکه مبارزه با آن برعهده ارتش آن کشور و با کمک سپاه قدس و نیروهای فداکار بود؛ اما تأمین بخش بزرگی از بودجه آن با دولت بود. علاوهبر آن با پدیدهای به نام ترامپ مواجه شدیم که یکجانبه از برجام خارج شد. جنگ اقتصادی ترامپ مشکلات فراوانی را بهوجود آورد.
روحانی در ادامه گفت: «مجموعه تورم ۷ ساله ۹۲ تا ۹۸، ۱۴۲.۵ درصد بود و حقوق کارکنان را هم در این دوره ۱۴۲ درصد افزایش دادیم و نگذاشتیم فشار چندانی به آنها وارد شود. علاوهبر آنکه از آبان ۹۸ یارانه جدیدی را برای ۶۰ میلیون نفر مقرر کردیم».
درباره این اظهارات چند نکته شایسته یادآوری است.
1) آقای روحانی بهتر از هر کس میداند که دو نرخ مشارکت 42 درصد و 49 درصد در انتخابات قبلی، در دوره ریاست وی اتفاق افتاده و سوء مدیریت فاحش او، علت عمده کاهش مشارکت بوده است.
همچنین برخی حامیان و دولتمردان روحانی، عضو ستاد فتنهای در سال 1388 بودند که در مقابل مشارکت 85 درصدی مردم و رای 24/5 میلیون نفری به نامزد رقیب آنها (11 میلیون فاصله)، شیوه شورش علیه جمهوریت را برگزیدند؛
رفتار شرمآوری که مشابه آن در ترکیه -با وجود نزدیکی بسیار آرای اردوغان و رقیبش، از سوی حامیان قلیچدار اوغلو- رخ نداد. اردوغان، ۲۷ میلیون و ۸۸ هزار رای (۴۹.۵ درصد) و قلیچدار اوغلو ۲۴ میلیون و ۵۶۸ هزار رای (۴۴.۸۹ درصد آرا) را در مرحله اول به خود اختصاص داده بودند. بنابراین ماجرای ترکیه نیز موجب سرشکستگی همطیفان آقای روحانی است.
♦️ادامه دارد
@IMANI_mohammad
@MAHOUR24
اظهارات خلاف واقع
و سند محکومیت روحانی -۲
۲) حامیان روحانی در انتخابات مجلس قبل، به جای یک فهرست سه فهرست ارائه کرده بودند و در انتخابات ریاست جمهوری نیز رئیس بانک مرکزی وی در کنار آقای مهرعلیزاده در رقابت حضور داشت. 16 حزب اصلاحطلب نیز به همراه خاتمی از آقای همتی حمایت کرددند.
اما کاری که دولت روحانی در قالب تحمیل تورم 60 درصدی به مردم و هفت تا ده برابر کردن قیمت ارز و سکه و طلا و مسکن و بسیاری از اقلام دیگر کرد، یک رکورد بد اقتصادی بود که دولت مرحوم هاشمی با رکورد تورم نزدیک 50 درصد را روسفید کرد.
یک قلم هنرنمایی آقای روحانی، تثبیت نمایشی قیمت بنزین برای چند سال (برای بزک کردن برجام) و سپس سه برابر کردن نرخ و دامن زدن به التهاب و موج سواری دشمن بود.
بنابراین هر کس دیگر از مردم دم بزند، او حق ندارد چنین مدعایی را مطرح کند. روحانی میداند که مقبولیتش در سال پایانی دولت، به زیر 6 درصد رسیده بود و حتی حامیان سیاسیاش در جبهه اصلاحات هم، او را گردن نمیگرفتند!
۳) اگر نتایج توافق برجام کاملا بر عکس وعدههای او در آمد و موجب طلبکاری و تحریمهای بیشتر غرب شد، متهم اولش خود روحانی است که به هشدار و نصایح صاحبنظران بیاعتنایی کرد؛
و گرنه معلوم بود که آمریکای بدسابقه وقتی امتیازات را یکجا بگیرد، زیر میز خواهد زد. از تحریمهای ضد برجامی ویزا و آیسا و سیسادا در دولت اوباما که بگذریم، هیلاری کلینتون (رقیب ترامپ) هم بر طلبکاری فرابرجامی و ضرورت افزایش فشارهای تحریمی تاکید داشت.
پس از او نیز هنگامی که بایدن سر کار آمد، خواستار فشارهای تحریمی هوشمند برای واداشتن ایران به ارائه امتیازات بیشتر (آن هم بدون ارائه تعهد و تضمین درباره عدم تکرار عهدشکنی برجامی) شد.
این چاه ویل را شخص آقای روحانی کند و دولتمردان آمریکایی هم به عنوان اهرم فشار استقبال کردند. این که دولت برجام به اذعان آقای نوبخت حتی نتواند یک قطره نفت بفروشد، به کرونا و دیگر بهانهها کاری نداشت، بلکه به خاطر تضمینی بود که خانم موگرینی میگوید قبل از خروج آمریکا از برجام، از روحانی گرفت؛ مبنی بر اینکه حتی در صورت خرج ترامپ (و پایمال شدن حقوق طرف ایرانی) دولت روحانی همچنان در برجام بماند! با این وصف چرا غربیها باید تحریمهای نفتی و غیرنفتی را حداکثری نمیکردند؟!
۴) در موضوع داعش؛ اولا این گروه تروریستی را دولتی در آمریکا پرورش داد و به جنگ نیابتی گسیل کرد، که روحانی نه یک دل بلکه صد دل به آن دولت دل باخته بود اما او به جای بدگمانی به اوباما و جان کری، صاحبنظران هشدار دهنده را مورد توهین و هجو و تمسخر قرار میداد.
این همان دورهای است که شهید سلیمانی به آقای ظریف توجه و هشدار میدهد، مبنی بر این که آمریکای مورد اعتماد شما، در حال تجهیز و تسلیح داعش در شمال عراق است.
ثانیا داعش را درایت و تدبیر و جان فشانی شهید سلیمانی و همرزمانش ریشهکن کرد و اگر منطق نفوذ زده تیم روحانی و ظریف و برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات پیش رفته بود، آمریکا با برجام و داعش، یک عملیات گازانبری کامل برای قیچی کردن ایران از چند جهت را به اجرا میگذاشت.
در اینجا هم، هرچند دولت روحانی از کمین رژیم شیاد آمریکا نجات یافت، اما کسانی مانند ظریف و کرباسچی و...، به دوگانهسازی از میدان و دیپلماسی پرداختند و ادعا کردند دیپلماسی، هزینه میدان شده است!
تلختر این که به اذعان کسانی مانند آقای علی مطهری: «حوادث آبان 98 که بیشتر ناشی از بیتدبیری دولت بود، این خیال را در سر تندروهای آمریکایی پدید آورد که پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی کاهش یافته و وقت مناسبی برای ترور سردار سلیمانی است. قبل از آن، به خود جرأت این کار را نمیدادند. البته با تشییع پرشکوه آن عزیز، واقعیت را دریافتند.».
بر مبنای این نکات که گوشهای از کارنامه دولت روحانی است، میتوان ادعا کرد وی و برخی مدیران دولت او، کم سابقهترین خسارتها طی چند دهه گذشته را به مردم و نظام زدند و فرافکنیهای وی، موجب پاک شدن این پرونده نمیشود، بلکه موجب انزجار بیشتر مردم است.
💢@MAHOUR24
@IMANI_mohammad
.
♦️آقای محسن هاشم! هیچ دولتی مثل کارگزارانی ها به طبه متوسط ضربه نزد.
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/4566
@MAHOUR24
@IMANI_mohammad
هیچ دولتی مثل کارگزارانی ها به طبقه متوسط ضربه نزد
🔹«رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی از آینده طبقه متوسط که به گفته او آیتالله هاشمی بنیانگذار این طبقه بورژوازی ایرانی بود، ابراز نگرانی کرد».
🔹روزنامه سازندگی، این خبر را ذیل تیتر «آینده طبقه متوسط» و با تصویری از مرحوم هاشمی منتشر کرد و نوشت:
🔻«همزمان با جشن آغاز چهارمین سال انتشار مجله آگاهینو، مراسم رونمایی از جلد پایانی مجموعه کتاب پنججلدی «نقد الهیات سیاسی» در کتابفروشی نشر ثالث در هدیشمال برگزار شد.
🔻در این مراسم محسن هاشمی از دلایل خواندنی بودن کتاب «بحران بورژوازی اسلامی» گفت و معتقد بود نویسنده با دقت به خاطرات آیتالله هاشمی رفسنجانی استناد کرده است.»
🔻محسن هاشمی گفت: «برخلاف کسانی که به دنبال توزیع فقر هستند، مرحوم هاشمی از طریق توزیع ثروت، اهدافش را دنبال میکرد و از آغاز تا پایان چنین نگاهی در کارش دیده میشد.»
🔻تاکید محسن هاشمی بر آگاهی پدر بر اهمیت ثروت در جامعه و تمکن مالی بود و تلاشهای او را در این راه برشمرد و گفت: «آیتالله هاشمی، بانی بورژوازی در کشور بودند. تا حدی هم موفق بودند، البته روشن نیست در آینده با میراث ایشان چه خواهد شد.»
🔹اولاً؛ اظهارات محسن هاشمی و تیتر روزنامه سازندگی درباره بنیانگذاری طبقه متوسط، در ذات خود نوعی غلوّ و اغراق است.
🔹ثانیاً؛ تعبیر «بورژوازی اسلامی»، تعبیری التقاطی و نادرست است. هم از جهت تلفیق واژه اسلامی و غربی، و هم از جهت یکی پنداشتن بورژوازی طبقه متوسط. بورژوازی در اصطلاح غربی، به معنای طبقه بالا و مرفه و سرمایهدار و غیر از طبقه متوسط است.
🔹ثالثاً؛ دولت کارگزاران (هاشمی) برنامه توزیع ثروت به برخی بیعدالتیها و تبعیضها را پایهگذاری کرد و ضمناً تورم 49/6درصدی را در سال 1374 به ثبت رساند که تا قبل از رکورد تورمی دولت روحانی، بالاترین رکورد تورمی چند دهه اخیر بود.
🔹البته مرحوم هاشمی و حزب کارگزاران در روی کار آوردن آقای روحانی نیز نقشآفرین بودند؛ دولتی که نرخ تورم نزدیک 60درصد را در چند ماهه ابتدایی سال 1400 به ثبت رساند و بدین ترتیب بزرگترین آسیبها را به طبقات پایین و متوسط جامعه زد.
از سوی دیگر افزایش شکاف طبقاتی در قالب ضریبجینی از ویژگیهای مشترک دولتهای هاشمی، خاتمی و روحانی بوده است.
🔹همچنین در موضوع خصوصیسازی به عنوان مقدمه افزایش سرمایهگذاری و اصطلاحا میداندادن به بورژوازی هم انحرافات بزرگی در این ادوار رخ داده که قطعاً در آسیب زدن به زندگی طبقات غیرمرفه موثر بوده است.
@IMANI_mohammad
@MAHOUR24
10.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 بهترین هدیۀ زن و شوهر به یکدیگر
👈 🌻 یکشنبه ۳ دی (۱۰ جمادی الثانی)
📿 صد مرتبه «یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام»
💍💍💍💍💍💍💍💍
@MAHOUR24 💍💍💍💍