⚠️🕌فروش «تور سوریه» با قیمت ۳ تا ۶ میلیون تومان/ سفر به سوريه قانوني است⁉️
🔻به گزارش كانال تخصصي حج و زيارت ، در حاليكه سوریه هنوز از حالت «فوقالعاده» خارج نشده و دولت این کشور هم هنوز هیچ طرح امنیتی به ایران ارایه نکرده اما «تور سوریه» در آژانسهای ایران با قیمتی در حدود ۳ تا ۶ میلیون تومان درحال فروش است.
⚠️نه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مسؤولیت این سفرها را میپذیرد و نه سازمان حج و زیارت.
🔦مرتضی آقایی، مدیر کل عتبات سازمان حج و زیارت، نیز اجرای تور سوریه را غیرمجاز دانست و گفت: هنوز برای سفر سوریه و اعزام زائر به این کشور هیچ برنامهریزی انجام نشده است و این تورها، غیرمجاز اجرا میشوند‼️
🔖با این حال در آبان ماه رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات که در حال اجرای پروژههای مرمت و بازسازی عتبات سوریه است، از آغاز اعزام زائران ایرانی به این کشور خبر داده و گفته بود: یکی از آژانسها در چارچوب ضوابط به شکل رسمی، ثبت نام سفر به عتبات سوریه را آغاز کرده است و متقاضیان را در قالب کاروان و به شکل هوایی به این سفر معنوی اعزام میکند.
✔️كانال تخصصي حج و زيارت
🕋 @Hajjnews_ir
🔖ثبت نام اولويت هاي ذخيره حج تمتع از فردا
🔻 به گزارش كانال تخصصي حج و زيارت ، دارندگان قبض ودیعهگذاری از تاریخ 1385/12/01 تا 1385/12/15 که قبلاً در سامانه رزرو با تکمیل و بروزرسانی اطلاعات خود کد رهگیری دریافت نمودهاند از فردا ١٥ اسفندماه ساعت ١٠ صبح ميتوانند نسبت به انتخاب كاروان اقدام نمايند.
🔗 https://reserve.haj.ir
🌻🌻🌻سراغ از من نمیگیری و حال از من نمیپرسی
🌻🌻جواب از من نمیخواهی، سؤال از من نمیپرسی
🌻🌻🌻🌻غریبه میشوی سال دگر ای آشنا امسال!
🌻🌻🌻🌻چرا از دوستی از پارسال از من نمیپرسی
🌻🌻🌻چه شد سرمایهام، مال و منالم، دین و ایمانم
🌻🌻🌻از این سود و ضررها یک ریال از من نمیپرسی!
🌻🌻🌻🌻🌻تویی آری تویی آن آرزوهای محال من
🌻🌻🌻🌻چرا از آرزوهای محال از من نمیپرسی...
🌻🌻🌻جدال حق و باطل بین من با عشق دیرینه است
🌻🌻🌻خودم را کشتم و از این جدال از من نمیپرسی
🌻🌻🌻شهیدت میشوم، خونم حلالت میشود روزی
🌻🌻🌻ولی آن روز هم افسوس، حال از من نمیپرسی
🔵🔷🔹مهدی_جهاندار
┏━ 🌹🌹🌹 ━┓
⠀@MAHOUR24
┗━ 🌷🌷🌷 ━┛
🔶🔸🔶سه مصیبت بزرگ
🌻🌻🌻اللهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
🔘مردی به محضر امام سجاد (علیه السلام) آمد و از حال و روزگار دنیای خود شكایت كرد.
🌹امام سجاد (علیه السلام) فرمود بیچاره انسان كه در هر روز، دستخوش سه مصیبت است كه از هیچ یک عبرت نمی گیرد؛ در صورتی كه اگر عبرت می گرفت، مصائب دنیا برای او آسان می شد.
🎋۱- هر روز كه از عمر او می گذرد از عمر او كاسته می گردد، در صورتی كه اگر از مال او چیزی كاسته می شد قابل جبران بود، ولی كاهش عمر قابل جبران نیست.
🎋۲. هر روز، رزقی كه به او می رسد اگر از راه حلال باشد حساب دارد، و اگر ار راه حرام باشد عِقاب دارد و این حساب و عِقاب در دادگاه الهی در انتظار او است.
🎋۳. مصیبت سوم از همه بزرگ تر است و آن اینكه هر روز كه از عمر انسان می گذرد، به همان اندازه به آخرت نزدیک می گردد، ولی نمی داند كه رهسپار بهشت است یا دوزخ؟
🌾اگر به راستی در فكر این سه مصیبت باشد، گرفتاری های مادی در برابر آنها ناچیز است و آسان خواهد شد.
🔷🔵🔹منبع: داستان دوستان، محمدمحمدی اشتهاردی
┏━ 🌹🌹🌹 ━┓
⠀@MAHOUR24
┗━ 🌷🌷🌷 ━┛
اینجا پناهگاه مردم است - ۱
۱ - انتصاب قریبالوقوع رئیسجدید قوه قضائیه، فرصتی برای بازخوانی برخی ضرورتها در جهت ارتقای عملکرد این قوه است. نقطه آرمانی درباره دستگاه قضایی آنجاست که مردم به ویژه طبقات ضعیف، این دستگاه را مأمن و پناهگاه خود بدانند و این احساس فراگیر شود که اگر به کسی ظلم شد، میتواند در کوتاهترین زمان ممکن، احقاق حق کند؛ در مقابل، مجرمان و قانونشکنان به ویژه افراد دست و پادار، همواره باید از عواقب ارتکاب دستدرازی به حقوق عمومی یا خصوصی هراسان باشند و بدین ترتیب، ارتکاب جرم به ویژه تخلفات بزرگ به حداقل برسد.
۲ - قوه قضائیه طبق اصل 156 قانون اساسی به عنوان «قوهای مستقل»، «پشتیبان حقوق فردی و اجتماعی و مسئول تحقق بخشیدن به عدالت» است و «۱- رسیدگی و صدور حکم در مورد تظلمات، تعدیات و شکایات ... ۲- احیای حقوق عامه و گسترش عدل و آزادیهای مشروع... ۳- نظارت بر حسن اجرای قوانین. ۴- کشف جرم و تعقیب مجازات و تعزیر مجرمین و اجرای حدود و مقررات مدون جزایی اسلام ۵- اقدام مناسب برای پیشگیری از وقوع جرم و اصلاح مجرمین» را برعهده دارد. این فهرست، مسئولیتهایی متنوع، بسیار حساس و سنگین را متوجه دستگاه قضایی میکند که برخورد با جرم، حداقل آن است. احیای حقوق عمومی، دیدبانی اجرای درست قوانین و ملزم کردن دستگاهها به این امر، و پیشگیری از وقوع جرم، تکالیفی است که اغلب در مرحله قبل از دادگاه و تشکیل پرونده باید اتفاق بیفتد و اگر در سطح جامعه و سیاست و حاکمیت نهادینه شود، کمتر به مرحله وقوع یا تکرار جرم میرسیم. بخش مهمی از مسئولیت، ما قبل محکمه و محاکمه است.
۳ - با تغییر و اصلاح برخی سازوکارها و فرآیندهای اداری غیرقضایی که شفافیت هم جزو لوازم آن است، میتوان از وقوع بسیاری از تخلفات و انباشت پرونده در محاکم پیشگیری کرد. قاضی و دستگاه قضایی نباید گرفتار انبوه پروندهها شده و از اولویت بندی صحیح و اقدامات کلان باز بمانند؛ ضمن اینکه همین کلاننگری نمیتواند مانع غفلت از مسائل به ظاهر کوچک اما موثر در روند گسترش عدالت باشد. جستن و یافتن سازوکارهایی برای کاهش دعاوی عادی ضرورت دارد؛ همچنانکه تغییر برخی شیوههای مجازات متخلفان به روشهای بازدارندهتر و از جمله لزوم محرومیتهای اقتصادی و سیاسی برای متخلفان دانه درشت این حوزهها ضروری است.
۴ - در نگاه عمومی، گستاخی قانونشکنان پس از ارتکاب جرم - اعم از اینکه از عناصر سیاسی متنفذ باشند یا بستگان آنها و یا برخی مشاهیر ورزشی و هنری- ، از خود جرم ناراحتکنندهتر است و قانون باید شاخ همه آنها را که مقابل قانون شاخ و شانه میکشند، بشکند. این نقطه آرمانی، در مقابل میل مجرمان و مفسدانی قرار دارد که دوست دارند با فراگیر و غیرقابل کنترل نمایاندن تخلفات، برای خود حاشیه امن بسازند و چنین القا کنند که «همین است که هست»! مطلوب بدخواهان ملت ما که حتی برایش تدارک هم میکنند، گسترش ارتکاب انواع جرائم به نحوی است که هم مردم، از مقابله با آنها ناامید شوند؛ هم مسئولان منفعل باشند و هم افکارعمومی در معرض احساس ناامنی و آشفتگی قرار بگیرد.
(ادامه دارد)
@IMANImohamad51
اینجا پناهگاه مردم است - ۲
۵ - تعامل میان همه دستگاهها و قوا و نهادها یک ضرورت است و همواره باید تعامل و تعاون و هم افزایی کرد. اما حساب عناصر ذی نفوذی که دنبال امتیاز طلبی و استئثار (تضییع حقوق عمومی در خدمت زیادهطلبی خود) هستند، از این قاعده جداست. باید توجه داشت که منافع برخی خواص، جاهایی با منافع عمومی تعارض و تزاحم پیدا میکند. اینجاست که دستگاه قضایی باید به قاعده طلایی مورد تاکید امیر مومنان علیهالسلام در عهدنامه مالکاشتر عمل کند: «عطوفت و محبت با مردم را شعار و پوشش قلب خود قرار ده و با آنان مانند جانور درنده نباش که خوردن مردم را غنیمت میشمارد... دوست داشتنیترین امور نزد تو باید میانهترین آنها در حق و فراگیرترین آنها در عدالت و جامعترین در رضایت توده مردم باشد؛ که همانا خشم و نارضایتی مردم، رضایت خواص را از بین میبرد. و نارضایتی خواص در صورت رضایت عامه مردم، قابل بخشش و اغماض است...».
۶ - تودههای مردم، سرمایه و پشتوانه عظیم دستگاه قضایی در مبارزه با مفسدان و امتیاز طلبان و قانوندانهای قانونشکن هستند. توده مردم، دستگاه قضایی مقتدری را کهگریبان مجرمان گردن کلفت را بگیرد، دوست دارند. متاسفانه در اغلب دولتها در ادوار مختلف، محاکمه بعضی عناصر متنفذ و منتسبان به فلان دولت و بهمان رئیسجمهور و وزیر سابق و لاحق با مانع تراشی مواجه بوده است. این سنت باید جا بیفتد که یک مدیر، هیچ تفاوتی با یک شهروند عادی در مقابل قانون و دادگاه ندارد؛ نه اینکه فلان دولت به هنگام احضار شهردار متخلف به دادگاه، کمیته حمایت از او را در وزارت کشور راه بیندازند یا رئیسدو دولت دیگر تهدید کنند که احضار معاون یا دستیار و برادر من، خط قرمز محسوب میشود! اعتبار و حرمت قانون را باید بیش از پیش احیا کرد؛ خطقرمزهای قانون و شرع نباید کمرنگ شود یا مدام، استثنا و تبصره بخورد. در مقابل باید، خط قرمزهای ساخته و پرداخته عناصر بانفوذ شکسته شود.
۷ - پیشگیری از وقوع جرم معمولا هزینههای بسیار کم و ناچیزی دارد تا اینکه انجام یا شایع شود و پس از آن، بخواهید برخورد کنید. در اغلب جرائم بزرگ، رد پای اشرافیت اقتصادی و سیاسی و فرهنگی به عنوان پایه گذار و حرمتشکن دیده میشود؛ بنابراین اولویت برخورد، باید با همین اشرافیتی باشد که قانونشکنی را به جامعه سرریز میکنند. آموزش حقوق و حدود قانونی به مردم برای نظارت عمومی و مطالبهگری و ممانعت از وقوع جرم ضرورت دارد. باید جامعه را پای کار دفاع از حق و امر به معروف و نهی از منکر آورد، که همان اصل نظارت همگانی است. در مقابل، نباید دفاع از حق و عدالت (معروفها) برای اهل فضیلت، پرهزینه شود. متاسفانه برخی عناصر با نفوذ و قانونشکنی یاد گرفتهاند ضمن استخدام چند وکیل، برای منتقدان و عدالت خواهان پاپوش بدوزند و اعتراض به قانون شکنی و تضییع حقوق عمومی را پر هزینه کنند. راه چنین سوء استفادههایی را باید بست.
۸ - بیطرف بودن قاضی و ارکان دادرسی، شرطی ضروری و حیاتی است. اما این به معنای بیبصیرتی نیست. بدون فهم عمیق از مسائل کلان کشور و تشخیص دوست و دشمن، حتما بر سر هر مسئولی کلاه خواهد رفت و مجموعه دستاندرکاران دستگاه قضایی هم از این اصل کلی مستثنا نیستند. بنابراین باید تمهیداتی اندیشید که ضمن رعایت بیطرفی، آنجا که مواجهه کلان جبهه عدالت و حق با جبهه بیعدالتی و باطل است، اسیر فضاسازی مفسدان و دشمنان و عناصر آلوده نشد. امیر مومنان علیهالسلام میفرماید «ذَهابُ الْبَصَرِ خَيْرٌ مِنَ عَمْىِ الْبَصيرَهًْ. كوری چشم بهتر از بیبصیرتی است» و «فَقْدُ الْبَصَرِ أَهْوَنُ مِنْ فِقْدانِ الْبَصیرَهًْ. نابینایى، آسانتر و قابل تحملتر از نداشتن بصیرت است». همچنین از آن امیر عدالت و تقوا در میزان الحکمه نقل شده که فرمود «فاقِدُ البَصَرِ فاسِدُ النَّظَرِ. کسی كه فاقد بینش است، رأیش تباه و فاسد است». آیا میتوان قضاوت و دادرسی و پاسداری از عدالت را از این قاعده مستثنا کرد؟
(ادامه دارد)
@IMANImohamad51
اینجا پناهگاه مردم است -۳
۹- اغلب قضات و کارمندان دستگاه قضایی، انسانهایی شریف، پاکدست، امانتدار و قانع هستند و معمولا از موضع اتهام دوری میکنند. اما بعضا عناصر ناسالم و آلوده هم در گوشه و کنار هستند که باید با آنها با شدت تمام برخورد کرد. همچنین برای ناظران رسانهای، عجیب است که در یکی دو مورد، قضاتی پس از بازنشستگی، پرونده وکالت مفسدان اقتصادی دانه درشت را که مثلا یک قلم اتهامشان پولشویی 600 میلیارد تومانی یا زد و بند با شبکه بانکی و اختلاسهای انبوه است، برعهده میگیرند. طبعا واگذاری این وکالت، به اعتبار ارتباطات آن وکیل سابقا قاضی یا شناخت او از راههای در رو شبه حقوقی است. و نیز، سؤالبرانگیز است که فلان قاضی، حکم حبس یک ماهه متهمی را که اقدام به خرید و فروش بیسیم کرده، به خواندن خاطرات «دکتر....» (از عوامل دخیل در فتنه 88 و توجیهکننده مشروعیت رژیم صهیونیستی) تغییر دهد و یا حکم متهم نگهداری مواد محترقه را تغییر داده و با حکم خواندن کتاب «محمدعلی- د» از مجرمان سابقهدار امنیتی جایگزین کند! واقعا ترقهفروشی، خطرناکتر است یا جرائم ضدامنیتی؟ به هر حال، تحرکات برای نفوذ در دستگاه قضایی و آلودهسازی آن با اغراض مختلف، احتمالی جدی است و باید نسبت به سرانگشتان آن حساس بود.
۱۰ - انصاف این است که بگوییم بدون اصلاح روندهای دولت و مجلس که ریلگذار فرهنگ و اقتصاد و سیاست و سبک زندگی در کشور هستند، احقاق حق و ترویج عدالت و بهرهمندی عادلانه دشوار است. به عنوان مثال، در حالی که کل درآمدهای ارزی کشور برای سال آینده از سوی دولت 21 میلیارد دلار برآورد شده، حتما جای پیگرد دارد که چه کسانی 18 میلیارد دلار ارز کمیاب را به قیمت 4200 تومان (یک سوم قیمت بازار) در حلقوم رانت خواران ریختند؛ آیا تعمد و آلودگی در کار بود یا به سوء مدیریت برمیگردد؟ حتی در شقّ اخیر نیز، طبیعی است که باید از مدیران ناتوان و خسارت آفرین، خلع مسئولیت شود. این، لازمه تامین امنیت اقتصادی مردم است.
۱۱ - از تکالیف دستگاه قضایی، نظارت بر حسن اجرای قوانین است. متاسفانه بعضی قوانین شفافیت ساز و عدالتآفرین، معطل مانده و توسط مدیران ذیربط اجرا نمیشود. اینجا جای بازخواست است. به عنوان مثال، ایجاد سامانههای در دسترس عموم برای گردش آزاد اطلاعات مربوط به قراردادها، مزایدهها و مناقصهها از این قبیل است. یا، اخذ مالیات از خانههای خالی (احتکار شده) که از سال 94 به وزارت راه و شهرسازی تکلیف شده اما وزیر ناکارآمد و مستعفی در این زمینه کوتاهی کرده که تورم 80 درصدی قیمت مسکن از تبعات آن است. یا مثلا دو وزیر در دولت یازدهم، برخلاف قانون حاضر نشدند فهرست اموال و داراییهای خود را به دستگاه قضایی اعلام کنند. چنین مقاومتهایی در برابر قانون و مطالبه شفافیت باید شکسته شود. یا مثلا باید قاعده «از کجا آوردهای» ضمن احترام به همه مدیران، اجرایی شود تا به خاطر چند متخلف، در حق انبوه مدیران پاکدست ظلم نشود.
۱۲ - دستگاه قضایی با توجه به کثرت و حساسیت مسئولیتهایش، نیازمند تیمی از مشاوران حقوقی، فرهنگی- اجتماعی، اقتصادی و سیاسی است؛ همچنان که به تعامل با حلقههای اندیشهورزی، نظریه پردازی و تصمیمسازی برای تغییر و بهبود و ارتقای روندهای کاری موجود نیاز دارد. جنگ عدالت و مبارزه با تبعیض، در دشواری، کم از مبارزه با استکبار ندارد بلکه از جهاتی سختتر است. مواجهه با عناصر متنفذی که متوسل به حیلههای یوم السبتی میشوند، راه و چاه فرار قانونی از طریق نقاط کور و خارج از دید را بلدند و یارگیری میکنند، جهاد پیچیدهای است که همت، تدبیر و برنامهریزی، قاطعیت و دقت، اولویتبندی، خطرپذیری، شجاعت و استقامت، و پیوست رسانهای و فرهنگی برای اقدامات مهم را یکجا لازم دارد.
@IMANImohamad51
🌹🌻 آیتالله بهجت اطرافیان و شاگردان خود را بسیار به خواندن نماز روز پنجشنبه توصیه میکرد و میگفت: «آیتالله سید مرتضی کشمیری هر وقت این نماز را میخواند، هدیهای برای او میرسید».
🔘🌻شیوه خواندن نماز از کتاب جمالالاسبوع سیدبنطاووس
🌾چهار رکعت (دو نماز دورکعتی)
🔷۱- در رکعت اول بعد از حمد ۱۱بار سورۀ توحید
🔷۲- در رکعت دوم بعد از حمد ۲۱بار سورۀ توحید
🔷۳- در رکعت سوم بعد از حمد ۳۱بار سورۀ توحید
🔷۴- در رکعت چهارم بعد از حمد ۴۱بار سورۀ توحید
🔷۵- بعد از سلام نماز دوم ۵۱بار سورۀ توحید
🔷۶- و ۵۱بار «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد» را بخواند
🔷۷- و سپس به سجده برود و ۱۰۰بار «یاالله یاالله» بگوید و هرچه میخواهد از خدا درخواست کند.
🌹🌷🌹پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله فرمود:
اگر از خدا بخواهد که کوهی را نابود کند کوه نابود میشود؛نزول باران را بخواهد بهیقین باران نازل میشود،همانا هیچچیز مانع میان او و خداوند نیست،خداوند متعال بر کسی که این نماز را بخواند و حاجتش را از خدا نخواهد غضب میکند.
┏━ 🌹🌹🌹 ━┓
⠀@MAHOUR24
┗━ 🌷🌷🌷 ━┛
🔵برگرفته از کتاب بهجت الدعا، صفحات ٣٨٠ـ٣٨١
✅ضمانت بهشت
✍پیامبر اکرم (ص): شش توصیه را از من قبول کنید تا من هم بهشت را برای شما ضمانت کنم:
💠هرگاه سخن گفتید دروغ نگویید هرگاه وعدهای دادید برخلاف آن عمل نکنید.هرگاه امانتی به شما سپرده شد خیانت نکنید چشمان خود را [ازحرام] فرو بندید پاکدا من باشید دست و زبان خود را [از حرام] نگه دارید.
📚خصال شیخ صدوق، ج۱،ص۳۲۱
┏━ 🌹🌹🌹 ━┓
⠀@MAHOUR24
┗━ 🌷🌷🌷 ━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ببینید| بخشی از شعرخوانی آذری آقای نادر جوادی در دیدار اخیر مداحان با رهبرانقلاب
♦️به مداح میگن وقت نداریم، رهبر میگه ادامه بده ...
زبان آذری (زیرنویس دارد)
"رهبر امر کند پایتختتان را موشکباران میکنیم."
✅ #کانال_جوانان_انقلابی
🆔 @naslechaharome
💢 آیا امشب لیلة الرغائب است؟؟
♦️همانطور که مستحضرید اولین شب جمعه ماه رجب، لیلة الرغائب است که در مفاتیح اعمالی برای آن ذکر شده از جمله روزه گرفتن اولین پنجشنبه ماه رجب.
♦️اما از طرفی ماه رجب امسال، اولین جمعه اش روز اول ماه رجب است و طبیعتا پنجشنبه، روز آخر ماه جمادی الثانی است و جزو ماه رجب نیست. در حالیکه شیخ عباس قمی در اعمال لیلةالرغائب (اولین شب جمعه ماه رجب) میفرماید اولین پنجشنبه ماه رجب را روزه بدار.
♦️برخی از بزرگان در شب لیلة الرغائب امسال بین پنجشنبه اول ماه یا پنجشنبه هفته بعد به تردید افتادهاند. با تحقیقی که انجام شد، نظر میرزاجوادآقا ملکی تبریزی، عارف اخلاقی را در کتاب المراقبات صفحه ١٢١ یافتیم که میفرماید:
" اگر اتفاقا روز اول ماه رجب، جمعه باشد، عمل مذکور با عمل شب رغائب تطبیق نمیکند. عمل به روایت در صورتی است که روز اول ماه جمعه نباشد و اگر رو اول، جمعه باشد عمل لیلة الرغائب را باید برای شب جمعه بعد گذاشت..."
✅ بنابراین به اطلاع همه مؤمنين میرسانیم پنجشنبه شب، لیلة الرغائب نیست و اگر میخواهید از فضیلت این شب بهرهمند گردید، پنجشنبه هفته بعد (یعنی اولین پنجشنبه ماه رجب) را روزه بدارید و آن شب جمعه، لیلة الرغائب خواهد بود که فضیلت بسیار دارد.
┏━ 🌹🌹🌹 ━┓
⠀@MAHOUR24
┗━ 🌷🌷🌷 ━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم #عملیات_روانی ستاد بنفش پیش از انتخابات ۹۶!
🔴این فیلم رو اونقدر منتشر کنید تا برسه به دست همه کسانی که فریب غوغای رسانهای پیش از انتخابات ۹۶ رو خورند و با رای خودشون مملکت رو به این روز انداختند!
♻انقدر منتشر کنید تا دوباره این اشتباه "تَکرار" نشه
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🌕🌖🌗🌘🌑ﺑﭽﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻡ
ﭘﺪﺭﻫﺎ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﻫﺎ ﻣﺜﻞ ﺳﺎﻋﺖ ﺷﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ
ﺗﻤﺎﻡ ﮐﻪ ﺑﺸﻮﻧﺪ
ﺑﺮﺷﺎﻥ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﯽ
ﺍﺯ ﻧﻮ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ،
🌕🌖🌗🌘🌑ﺑﻌﺪﻫﺎ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ
ﭘﺪﺭ ﻫﺎ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﻫﺎ
ﻣﺜﻞ ﻣﺪﺍﺩ ﺭﻧﮕﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ
ﺩﻧﯿﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺭﻧﮓ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﮐﻮﭼﮏ ﻣﯿﺸﻮﻧﺪ
ﺗﺎ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺭﺍ ﺯﯾﺒﺎ ﮐﻨﻨﺪ ...!
🌕🌖🌗🌘🌑ﮐﺎﺵ ﺯﻭﺩﺗﺮ
ﮐﺴﯽ ﺭﺍﺳﺘﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ
ﭘﺪﺭ ﻫﺎ ﻭﻣﺎﺩﺭﻫﺎ
ﻣﺜﻞ ﻗﻨﺪ ﻣﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ
ﭼﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﮑﻨﻨﺪ
ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ...!
┏━ 🌹🌹🌹 ━┓
⠀@MAHOUR24
┗━ 🌷🌷🌷 ━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️روحانی (دیشب): "رئیسجمهور فرانسه به من گفت ما در سال ۹۱ تصمیم به جنگ با ایران گرفته بودیم، مردم به شما رای دادن، تصمیم ما عوض شد."
⭕️امام خامنهای (اردیبهشت ۹۶): "گاهی میشنویم بعضیها گفتهاند ما که مسئولیت گرفتیم، سایه جنگ را از کشور دور کردیم. این درست نیست. آنچه سایه جنگ را از سر این کشور رفع کرده است، حضور مردم بوده است."
@Afsaran_ir
🔻همینطور که میبینید نمایندههای اصلاحطلب مجلس به جای حل مشکلات مردم، گرونی، تورم، گوشت کیلویی ۱۲۰ هزار تومن، مرغ کیلو ۱۵ هزار تومن، خونهی متری ۱۰ میلیون تومن، پراید ۵۰ میلیونی و بیکاری، رفتن دیدار یکی از عاملان وضعیت اسفبار اقتصادی کشور.
⛔️درازهی، نماینده متکبر و پرحاشیه مجلس هم هست.
ستمگران حامی یکدیگر هستند...
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحانی شب گذشته: رئیس جمهور فرانسه در مصاحبه مطبوعاتی اعلام کرد که ما و پنج کشور در سال ۹۱ تصمیم گرفتیم به ایران حمله کنیم.
روحانی سال۹۱: فکر نمیکنم آمریکاییها به دنبال جنگ با ایران باشند!
رهبر انقلاب: گاهی میشنویم که بعضیها گفتهاند «ما که آمدیم مسئولیّت پیدا کردیم، توانستیم سایهی جنگ را از سر کشور [برداریم]»؛ نه، این حرفها، حرفهای درستی نیست؛ از بنده بشنوید، آنچه سایهی جنگ را، سایهی تعرّض دشمن را در طول این سالهای متمادی از سر این کشور رفع کرده، حضور مردم بوده است.
🔺روحانی با این اراجیفش می خواد بگه مرغ 15 هزار تومنی، پراید شده 50 میلیونی، گوشت 120 هزار تومنی و قیمت نجومی خونه و .... ناراحتی نداره چون ما اومدیم براتون سایه جنگ رو دور کردیم
@BisimchiMedia
🗓 تقویم روز 👇👇👇
🔸 جمعه
🔸 ۱۷ اسفند سال ۱۳۹۷هجری خورشیدی
🔸 ۱ رجب سال ۱۴۴۰ هجری قمری
🔸 ۸ مارس سال ۲۰۱۹ میلادی
@MAHOUR24
📿 ذکر روز: ۱۰۰ مرتبه «اللهم صل علی محمد و آل محمد »
🗒 مناسبتها:
🔻تأسیس "حزب دموکرات" تبریز توسط روحانی مجاهد شیخ "محمد خیابانی" (1295 ش)
🔻استعفای "اسدالله علم" از نخستوزیری و انتخاب "حسنعلی منصور" به این مقام (1342 ش)
🔻درگذشت آیتالله "عبدالرحیم ربانی شیرازی" عضو فقهای شورای نگهبان (1360 ش)
🔻اعترافات مقامات سیاسی و رسانههای گروهی مبنی بر استفاده عراق از سلاحهای شیمیایی (1362 ش)
🔻درگذشت "احمد عبادی" استاد معاصر موسیقی ایرانی (1371 ش)
🔻شهادت عالم مجاهد آیتالله "سید محمد صدر" در نجف اشرف توسط دژخیمان بعثی (1377 ش)
🔻شهادت سردار بزرگ خیبر سرلشکر پاسدار "حاج محمدابراهیم همت" (1362 ش)
🔻شهادت شهید حمزه بابایی (1362 ش)
🔻قسمتی از تهران آتش گرفت. مدت آتشسوزی 20 ساعت به طول انجامید و مجموعاً 350 مغازه و انبار سوخت (1353 ش)
🔻راهآهن بین تهران و قزوین گشایش یافت. (1318 ش)
🔻کمیسیون خاص نفت ملی شدن صنعت نفت را تصویب کرد. (1329 ش)
🔻آغاز حاکمیت حزب بعث در سوریه (1963 م)
🔻آغاز مبارزه "جبهه آزادیبخش مورو" علیه حکومت "مارکوس" در فیلیپین (1968 م)
@MAHOUR24
از رجب تا ليلةالقدر .pdf
811.6K
↖️ گفتاری از استاد میرباقری درباره فضیلت ماه رجب
🔵 رسول اکرم (ص) فرمودند:
«إِنَّ اللَّهَ تَعَالَی نَصَبَ فِی السَّمَاءِ السَّابِعَةِ مَلَکاً یُقَالُ لَهُ: «الدَّاعِی»، فَإِذَا دَخَلَ شَهْرُ رَجَبٍ یُنَادِی ذَلِک الْمَلَک کلَّ لَیلَةٍ مِنْهُ إِلَی الصَّبَاحِ: «طُوبَی لِلذَّاکرِینَ، طُوبَی لِلطَّائِعِینَ». وَیَقُولُ اللَّهُ تَعَالَی: أَنَا جَلِیسُ مَنْ جَالَسَنِی، وَمُطِیعُ مَنْ أَطَاعَنِی، وَغَافِرُ مَنِ اسْتَغْفَرَنِی، الشَّهْرُ شَهْرِی، وَالْعَبْدُ عَبْدِی، وَالرَّحْمَةُ رَحْمَتِی؛ فَمَنْ دَعَانِی فِی هَذَا الشَّهْرِ أَجبْتُهُ، وَمنْ سَأَلَنِی أَعْطَیْتُهُ، وَمَنِ اسْتَهْدَانِی هَدَیْتُهُ، وَجَعَلْتُ هَذَا الشَّهْرَ حَبْلًا بیْنِی وَبیْنَ عِبَادِی؛ فَمَنِ اعْتَصَمَ بِهِ وَصَلَ إِلَیَّ» (مجلسی، 1407ق، ج 5: 377).
(خداوند متعال در آسمان هفتم فرشتهای به نام «داعی» [فراخواننده] قرار داده است که هرگاه ماه رجب فرا میرسد، هر شب تا صبح فریاد میزند: «خوشا به حال ذاکران! خوشا به حال اطاعتکنندگان!» و [سپس فرشته از قول خداوند نقل کرده که] خداوند متعال میفرماید: «من همنشین کسی هستم که همنشین من باشد و مطیع کسی هستم که مرا اطاعت کند و آمرزنده کسی هستم که از من آمرزش بخواهد. ماه، ماه من، و بنده، بنده من و رحمت، رحمتِ من است. بنابراین، هرکس در این ماه مرا بخواند، اجابتش میکنم و هرکس از من بخواهد، به او عطا میکنم و هرکس از من طلب بخواهد، هدایتش میکنم و من این ماه را به عنوان رشتهٔ ارتباطی میان خود و بندگانم قرار دادهام، هرکس به آن چنگ بزند، به من میرسد.)
☑️ @mirbaqeri
با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی؛
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی به ریاست قوه قضائیه منصوب شد
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی را به ریاست قوهی قضائیه منصوب کردند.
رهبر انقلاب اسلامی در این حکم با تأکید بر لزوم تحول در قوه قضائیه و آغاز پرقدرت دوران جدیدی که زیبنده گام دوم انقلاب باشد، از فقاهت، دانش، تجربه، سلامت، امانت و کارآمدی حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در مقاطع گوناگون خدمت و سوابق طولانی ایشان در قوه قضائیه و آشنایی کامل با همه زوایای آن، به عنوان دلایل این انتخاب یاد، و در ادامه هشت توصیه مهم خطاب به رئیس جدید قوه قضائیه بیان کردند.
متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب مستطاب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی دامت برکاته
آغاز دههی پنجم انقلاب و گذشت چهل سال از تشکیل دادگستریِ مبتنی بر فقه و حقوق اسلامی، ایجاب میکند که با تکیه بر تجربهها و دستاوردها و رهنمودهای انباشته در این نصاب زمانی، تحوّلی متناسب با نیازها و پیشرفتها و تنگناها در قوهی قضائیه صورت گیرد و دستگاه عدالت با نَفَسی تازه و انگیزهئی مضاعف و نظم و تدبیری حکمتآمیز، دوران جدیدی را که زیبندهی گام دوم انقلاب است، با قدرت و جدیت آغاز کند.
اینجانب برای تحقق این مقصود حیاتی، جنابعالی را برگزیدهام که دارای سوابق طولانی در سطوح مختلف قوهی قضائیه و آشنا با همهی زوایای آن میباشید و از طرفی در کنار فقاهت از تحصیلات حقوقی و دانش و تجربه در این عرصه مهم برخوردارید، و سلامت و امانت و کارآمدی خود را در مقاطع گوناگون خدمت نشان دادهاید.
سند تحول قضائی پیشنهادی جنابعالی را ملاحظه کردم. بر اساس مشورتها و نظرات کارشناسی، آنرا مفید و کارساز میدانم. با این حال چند نکته را مؤکداً به جنابعالی سفارش میکنم.
نخست آنکه برای همهی فصول این سند و بندهای ذیل آنها، زمان تعیین کنید و خود و همکارانتان را بر پایبندی به سرآمد برنامه الزام نمائید. در زمانبندیها نه عجله و نه مماطله نباید راه داده شود.
دوم آنکه در همهی فصول تحول، مردمی بودن و انقلابی بودن و ضد فساد بودن را رعایت کنید.
سوم آنکه عنصر نیروی انسانی صالح را در رأس عوامل تحول و پیشرفت قوه بدانید. سلامت قضات و پاکیِ دامن آنان از هر گونه فساد، شرط لازم و اوّل برای همه توفیقات شما است. در ریشهکنی فساد از درون قوه که مایهی مباهات شما و سرافرازی اکثریت قضات دادگاهها و دادسراها است، هیچ تردید و درنگ نکنید.
چهارم آنکه گسترش عدل و احیاء حقوق عامه و آزادیهای مشروع و نظارت بر اِعمال قانون را که در شمار هدفهای قوه قضائیه در قانون اساسی است در رأس برنامهها قرار دهید. این موجب اعتماد مردم و دلگرمی آنان به قوه قضائیه در حوادث و منازعات خواهد شد.
پنجم آنکه در برخورد قضائی ملاحظهی این و آن را نکنید.
ششم آنکه از جوانان صالح و انقلابی و فاضل در مسؤولیتهای قوه استفاده کنید.
هفتم آنکه قاضی و دادگاه را عزیز بدارید. احساس عزت و شرافت در قاضی، سدّ محکمی در برابر انگیزهها و عوامل نفوذ و انحراف است.
هشتم آنکه همکاری با قوای مجریه و مقننه و همافزایی با آنان را که سفارش همیشگی اینجانب است در نظر داشته باشید. آنان نیز موظف به همراهی و همکاری با شمایند.
در پایان لازم میدانم از آیت الله آملی بخاطر تلاشهای ارزشمندشان تشکر و قدردانی کنم و برای توفیق کامل جنابعالی و همکارانتان دست دعا و توسل به درگاه ربوبی بلند کنم و توجهات و دعای حضرت بقیة الله ارواحنا فداه را مسألت نمایم.
والسلام علیکم و رحمة الله
سید علی خامنهای
۱۶ اسفند ۱۳۹۷
📸 تصاویر روسای قوه قضائیه پس از انقلاب اسلامی، از آغاز تا کنون
👈 رهبرانقلاب: غایت مطلوب برای قوهی قضائیه در عرصهی عملی این است که وضع قوهی قضائیه به آنجا برسد که هر کسی در کشور، در جامعهی اسلامی احساس کرد که کسی میخواهد به او ظلم کند یا کسی به او ظلمی کرده است، تعدیای کرده است، دلخوش باشد به اینکه به قوهی قضائیه مراجعه میکنم و مشکل را برطرف میکنم. ۸۷/۴/۵
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️همه کارهایی که جهانگیری در ۵ دقیقه میتواند انجام دهد
اسحاق جهانگیری در ۵ دقیقه میتواند:
۱. به همه انتقادات علیه دولت جواب دهد
۲. پنجاه بار شمعهای کیک تولدی که برایش در کاخ سعدآباد گرفته شده را فوت کند
۳. با ۵ نفر تماس بگیرد تا وثیقه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی آزادی برادرش را جور کند
۴. شصت بار بگوید مردم یادتان میآید کره نداشتیم
۵. ۱۰ بار بخشنامه دلار ۴۲۰۰ تومانی را امضا کند تا بزرگترین رانت اقتصادی تاریخ ایران رقم بخورد.
۶. پنج بار پشت سر هم جملاتی که در فیلم بالا هست را بگوید!
💬 محمدرضا شهبازی
@Drsalaam
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﺳﺎﺗﯿﺪ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﺮﮔﻪ ﻫﺎﺭﻭ ﺗﺼﺤﯿﺢ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ، ﺑﻪ ﺑﺮﮔﻪ ﺍﯼ ﺭﺳﯿﺪﻡ ﮐﻪ ﻧﺎﻡ ﻭ ﻧﺎﻡ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ ﻧﺪﺍﺷﺖ.
ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﮔﻔﺘﻢ ﺍﯾﺮﺍﺩﯼ ﻧﺪﺍﺭﺩ، ﺑﻌﯿﺪ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺑﺮﮔﻪ ﻧﺎﻡ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. ﺍﺯ ﺗﻄﺎﺑﻖ ﺑﺮﮔﻪ ﻫﺎ ﺑﺎ ﻟﯿﺴﺖ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺻﺎﺣﺒﺶ ﺭﺍ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﻢ.
ﺗﺼﺤﯿﺢ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ 17/5 ﮔﺮﻓﺖ.
ﺍﺣﺴﺎﺱ ﮐﺮﺩﻡ ﺯﯾﺎﺩ ﺍﺳﺖ، ﮐﻤﺘﺮ ﭘﯿﺶ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﮐﺴﯽ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﻧﻤﺮﻩ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﺩ. ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺗﺼﺤﯿﺢ ﮐﺮﺩﻡ 15 ﮔﺮﻓﺖ.
ﺑﺮﮔﻪ ﻫﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪ.
ﺑﺎ ﻟﯿﺴﺖ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺗﻄﺎﺑﻖ ﺩﺍﺩﻡ ﺍﻣﺎ ﻫﯿﭻ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﯽ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩ. ﺗﺎﺯﻩ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻠﯿﺪ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺼﺤﯿﺢ ﮐﺮﺩﻡ.
ﺁﺭﯼ، ﺍﻏﻠﺐ ﻣﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺳﺨﺖ ﮔﯿﺮ ﺗﺮﯾﻢ ﺗﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﻭ ﺑﻌﻀﻰ ﻭﻗﺘﻬﺎ ﺍﮔﻪ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺭﻭ ﺗﺼﺤﻴﺢ ﻛﻨﻴﻢ ﻣﻴﺒﻴﻨﻴﻢ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺧﻮﺑﻲ ﻛﻪ ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﻧﻴﺴﺘﻴﻢ.
@MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف کارشناس شبکه BBC به پروژه بهشت سازی از غرب:
🔺ما از غرب یه جامعه فوق العاده ایده آل ساختیم که همه چی اونجا فراهمه ! اما آسفالت های پایتخت ایران خیلی بهتر از آسفالت های پایتخت آمریکاست و ...
@Afsaran_ir