فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرزند حیدر
امید آخر
موعود عالم
یا مهدی(عج)....
✅@MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
13.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علی جانم🌸🌸🌸
با صدای (علی اکبر قلیچ)
ولادت آقا امیرالمومنین علی (ع) و روز پدر
برشما عزیزان مبارک.🌸🌸
✅ دشمن شاد کن های داخل کشور
🔰 تلاش مهمّ جنگ نرم دشمن، امروز متوجّه این است که ملّت ایران امیدش را از دست بدهد.
🔰 متأسّفانه در داخل هم گروهی همین کار دشمن را دارند انجام میدهند؛ حالا بعضیها میفهمند که چهکار دارند میکنند، بعضیها نمیفهمند و میکنند؛ درست همان کار دشمن [است]: #ناامیدکردن_مردم، متّهم کردن این و آن، دروغهای شاخدارِ دشمنساز را به جای راستْ وانمود کردن و قلمداد کردن در ذهن مردم. اینها کارهایی است که #متأسّفانه در داخل هم یک عدّهای دارند انجام میدهند.
🔰آن کسانی که کار دشمن را دارند در داخل انجام میدهند #تقوا_ندارند؛ دین اینها سیاسی است، بجای اینکه سیاستشان دینی باشد؛ دینشان سیاسیکاری است. سیاست ما باید دینی باشد، نه اینکه دینداریمان را در جهت سیاسیکاری، در جهت اهداف پست و حقیر سیاسی حرکت بدهیم؛ اینها اینجور هستند؛ اینها تقوا ندارند
🔰 بعضیها بدون رسانهاند، بعضیها #صاحبان_رسانهاند، صاحب پایگاه خبری هستند، صاحب #منبرهای_تبلیغاتی هستند و میتوانند حرف بزنند؛ حرف میزنند، [امّا] بیملاحظه؛ نه خدا را، نه دین را، نه انصاف را رعایت نمیکنند؛ همان کاری که دشمن میخواهد [میکنند].
🔰 اینها دشمن را #شاد میکنند، اینها دشمن را علیه ملّت و علیه نظام اسلامی شاد میکنند؛ به قیمت ناامیدکردن مردم، ناامیدکردن نسل جوان و نسل نو.
۱۳۹۶/۱۰/۰۶
🔹 بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی
👈 به نظر شما، کدام شخصیت ها یا کانال دارهای #مثلا انقلابی در شرایط فعلی دشمن شاد کن هستند؟!
👈 به نظر شما، برآیند تحلیلی و عملکرد رسانه ای کدام شخصیت ها یا کانال دارهای #مثلا انقلابی، ناامید کردن مردم است؟!
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@MAHOUR24
✅ رهبر معظم انقلاب در مراسم «جشن فرشتهها» با حضور صدها تن از دختران در حسینیه امام خمینی:
🔰 نوگلان عزیز با خدا دوست باشید و کاری کنید جزو #زنان_بزرگ_کشور شوید
🔰 شما میتوانید در این #مبارزه_عظیمی که ملت ایران در دوران انقلاب با ظلم، بدبختی و تبعیض آغاز کرده است، #نقشآفرین باشید همچنانکه قبلاً نیز #زنان_زیادی نقشآفرینی کردند و امروز مردم با مطالعه کارهای بزرگ آنها در کتابها از زحمات برجسته آنها در طول سالهای انقلاب آگاه میشوند.
پ.ن: به کلمات و جملات امام جامعه دقت کنید:
▪️ زنان بزرگ کشور
▪️ نقش آفرینی
▪️ زنان زیادی
▪️مبارزه عظیم
▪️ و ...
👈 در فحوای بیانات معظم له، "الگوی سوم زن" را نیز مد نظر قرار دهید، همچنین " پیچ تاریخی" و "تمدن نوین اسلامی"
👈 راستی دیگر سخنرانان و مجریان در اینگونه مجالس چه میگویند؟! و چه میکنند؟!!!!(بچه میشوند و عملیات ژانگولر اجرا میکنند!😔)( اینو عرض کردم که مقدار اندکی از شخصیت والا، فرهیخته و عالم امام جامعه در ذهن تداعی کند)
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این انقلاب، تا قیام قائم آل محمد عجل الله تعالی فرجه الشریف پابرجاست، چون در جان و قلب کوچک و بزرگ این مملکت ریشه دوانید و عاشقانه مرید امامشان هستند...✌️
🔴 در کنار جشنها، نظام علوی را بازخوانی کنیم!
(به مناسبت ولادت باسعادت حضرت امیرالمومنین امام علی علیهالسلام)
🔹ما در تاریخ، یک نهضت حسینی داریم و یک نظام علوی. این نهضت و نظام، معیار و ملاک و سنجه هر نهضت اجتماعی و نظام سیاسی است.
🔸در ایام ولادت آن امام همام، بیش از شادی و پایکوبی، باید به بازخوانی نظام علوی بپردازیم و نسبت خودمان را با ایشان بسنجیم که چقدر در این مسیریم؟ ما که مدعیِ شیعه حضرت امیرالمومنین علیهالسلام هستیم آیا بجز محبت و علاقه و برگزاری مراسمات عزاداری یا شادی، بصورت عملی در مسیر آن شهید راه عدالت هستیم؟ نسبت ما با حکمرانی علوی چیست؟ و سایر سوالات ... .
🔹پرداختن به این سوالات، از نان شب برای ما واجبتر است و چه خوب است که محور برنامههای گرامیداشت حضرت امیرالمومنین(ع) هم پرداختن به این مسائل باشد.
🔸به نظر حقیر، اقدامات نظام علوی و کنشهای سیاسی حضرت را میتوان به دو بخش محکمات و متشابهات تقسیم کرد.
🔹ما یک مجموعه محکماتی از سیاست حضرت امیر(ع) در تاریخ می بینیم و یک مجموعه متشابهات! باید به محکمات تکیه کنیم. باید محکمات را ترویج کنیم. متشابهات شرایطی داشتند و وابسته به زمان و مکان بودند. محکمات این بود که حضرت امیر(ع) حاضر شد جنگ داخلی صورت بگیرد ولی حکم صدارت برای طلحه و زبیر و معاویه تمدید نکند!
🔸محکمات یعنی حضرت حاضر شد با سوءاستفاده کنندگان از بیت المال و آنانیکه بیت المال را کابین زنانشان کردند، بجنگد و این خواص را از خود ناراضی و ناخشنود کند اما عدالت را برقرار کرده و مصلحت عموم را بجا آورد. حضرت امیر(ع) در مقابل برادرش عقیل همان بود که مقابل دشمنش معاویه ایستاد! از نگاه علی بن ابی طالب مصلحت یعنی مصلحت عموم جامعه!
🔹حضرت امیر(ع) آبروی یکی از فرماندارانش(عثمان بن حنيف) را فقط بخاطر نشستن بر سر سفره اشراف، در طول تاریخ برده و او را رسوای تاریخ کرده است. آن امام همام دستور داد اِبن هَرمه، مسئول امور بازار اهواز را به اتهام تخلفات اقتصادی در اهواز بچرخانند تا رسوای تاریخ شود! ما چه می کنیم؟!
🔸این جملات ناب را از حضرت امیر بخوانید و بدانید که اصل چیست؟ اصل مصلحت عموم جامعه است نه خشنودی خواص!
🔹حضرت در نامه به مالک اشتر می نویسد: «بايد محبوبترين كارها در نزد تو اموری باشند كه در حق با ميانهروی موافقتر و در عدالت عامتر و گستردهتر و با رضايت رعيت هماهنگتر است، چراكه خشم عامه مردم، خشنودی خواص را بیاثر میسازد و ناخشنودی خاصان در عين رضايت عموم جبرانناپذير است و احدی از رعايا از نظر هزينه زندگی در حالت آسايش و صلح بر والی سنگينتر و به هنگام بروز مشكلات در همكاری كمتر و در اجرای انصاف ناراحتتر و به هنگام درخواست سوال پراصرارتر و پس از اعطا و بخشش كم سپاستر و به هنگام منع خواستهها ديرعذرپذيرتر و در ساعات رويارويی با مشكلات كم استقامتتر از خواص نيست، ولی پايه دين و جمعيت مسلمين و ذخيره دفاع در برابر دشمنان، تنها عامه امتاند. بنابراين بايد گوش تو به آنها و ميل تو با آنان باشد.»
✅ #داود_مدرسی_یان:
@MAHOUR24
🔻قاتل جمهوریت
🖋️سیدمعین میرحسینی:
🔹فرار رو به جلو تاکتیکی است که معمولا توسط برخی سیاستمداران فشل و ناتوان، برای رهایی از بند پاسخگویی بهکار برده میشود. تاکتیکی که از طریق مکانیسمهای متعدد سعی خود را بر آن میگذارد تا نقطهی هدف مصادیق کمکاری و ضعف به فراموشی سپرده شده و بهجای انبوه مشکلات و خرابکاریها، دستاوردهای ساختگی بیپشتوانه برساخت شوند. این دقیقا همان کاریست که این روزها حسن روحانی و جریان اصلاحات انجام میدهند.
🔹اخیرا حسن روحانی طی جلسهای ضمن انتقاد از شرایط موجود، اظهار داشتهاست که با دولت و مجلس اقلیت نمیشود انسجام داخلی و توان حل مشکلات ایجاد کرد!
🔹این اظهارات روحانی و ادعای جمهوریت درحالیست که در انتخابات ریاستجمهوری یازدهم وی تنها با اختلاف ۲۵۰ هزار رای توانست به حداقل رای مورد نیاز ریاست جمهوری برسد.
🔹جالب اینجاست که روحانی هنگام تحویل پست ریاست جمهوری، محبوبیتش به کمتر از ۹ درصد رسید و با یدک کشیدن عنوان منفورترین رئیسجمهور ایران، پاستور را ترک کرد.
🔹البته فارغ از همه این مسائل، عملکرد ویران کننده حسن روحانی را باید مهمترین عامل عدم مشارکت مردم در انتخاباتهای سه سال اخیر دانست. نهتنها ناتوانی دولت روحانی در تحقق وعدههایی همچون بستن پرونده هستهای، رشد اقتصادی ۸ درصدی، بازگرداندن اعتبار به پاسپورت ایرانی، گشایشهای فرهنگی و برخی آزادیهای اجتماعی مورد غیظ طرفدارانش قرار گرفت، بلکه ضربات جبران ناپذیری نیز بر پیکره اعتماد عمومی وارد آورد.
🔹او ارثیهای گرانبار برای دولت بعد به یادگار گذاشت. رشد منفی اقتصادی ۸ درصد، افزایش ۷۰۰ درصدی قیمت ارز از ۳ هزارتومان به ۲۳ هزارتومان، افزایش ۶۷۴ درصدی قیمت مسکن در تهران، افزایش ۳ درصدی نرخ بیکاری جوانان، افزایش ۳۲۶ درصدی بدهی دولت به بانک مرکزی و موارد متعدد دیگری از این افزایشهای منفی، همان متروکهای است که او برای آیندگان به یادگار گذاشت. میراثی که کمر اقتصاد این کشور را شکاند و مستضعفان را زیر چکمههای سرمایهداری لگدمال کرد. اما مهترین میراث روحانی هیچکدام از این موارد نیست. مهمترین میراث روحانی برای دولت سیزدهم نابودی اعتماد عمومی به نظام و ناامیدی مردم بود. بیاعتمادی و ناامیدیای که اثر خود را با کاهش مشارکت در انتخابات نمایان کرد و جمهوریت را به قتلگاه برد.
✅ @MAHOUR24