8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصل صحبت حاج آقای #پناهیان را گوش دادم، عجیب بود یه عده گفتن به امیرالمومنین اهانت شده و..! اونم برخی کسانی که نسبت به اهانت صریح به قرآن و اهل بیت در پاییز۴۰۱ معمولاً ساکت بودند وحمایت میکردند از اهانت کنندگان!
پناهیان اینجا میگه امیرالمومنین برای ویژهخواران #گوشت_تلخ ی کردند و این به نوعی از زبان خود ویژهخواران بوده که چرا علی با ما راه نمیاد!
اتفاقا مشکل اصلی مدیریت بعضی از مسوولان امروز ما همین است که میخواهند دل همه را بدست بیاورند و در مقابل زیاده خواهان و سوداگران، گوشت تلخ و قاطع نباشند. وگرنه ایران در اوج جنگ اقتصادی و فشار تورم بر گرده مردم، بهشت سوداگران نبود!
✅ #داود_مدرسی_یان:
💠 یکشنبه
💠 ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ هجری شمسی
💠 ۲۷ رمضان ۱۴۴۵ هجری قمری
💠 7 آوریل 2024 میلادی
💠💠💠💠@MAHOUR24
ابزارهای واقعی دشمن اینهاست؛ فقر، فساد، تبعیض و فاصله طبقاتی.
با اینها باید مبارزه کرد. ابزارهای اصلی دشمن اینهاست. نه اینکه سوژه شما بشود کسانی که علیه اینها مبارزه میکنند و حالا از نظر شما، خطاها و اشتباهاتی هم دارند!
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢ما با افزایش نرخ ارز مواجه نیستیم؛ با گرانسازی و گرانفروشی ارز توسط دلارداران و دلاری فروشان مواجهیم.
یک روز به بهانه حمله روسیه به اوکراین، یک روز به بهانه فتنه زن زندگی آزادی، روز دیگر به بهانه طوفان الاقصی.
در خلاء اقتدار دولت، طبیعت هر احتکارگر و انحصارگری است که چنین کند.
@syjebraily
12.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢ننگ بر آن محبوبیتی که با راضی کردن جریان سرمایهدار به دست بیاید...
@syjebraily
💠 شیوه امربه معروف
💢 امیرالمؤمنین علی علیه السلام می فرماید:
✍🏻 «أَيُّهَا اَلنَّاسُ إِنِّي وَ اَللَّهِ مَا أَحُثُّكُمْ عَلَى طَاعَةٍ إِلاَّ وَ أَسْبِقُكُمْ إِلَيْهَا وَ لاَ أَنْهَاكُمْ عَنْ مَعْصِيَةٍ إِلاَّ وَ أَتَنَاهَى قَبْلَكُمْ عَنْهَا».
🌸 «اى مردم! به خدا سوگند من هرگز شما را به هيچ طاعتى فرا نمى خوانم مگر آنكه خود بر شما در عمل به آن پيشى مى گیرم و از هيچ گناهى شما را نهى نمى كنم، مگر آن که پيش از شما، خود را از عمل به آن بازمی دارم».
📚 نهج البلاغه: خطبه 175.
💠💠💠 دوشنبه
💠 ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ هجری شمسی
💠 ۲۸ رمضان ۱۴۴۵ هجری قمری
💠 8 آوریل 2024 میلادی
🦋🦋🦋🦋@MAHOUR24 💠
16.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ۲۰ فروردین سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم سید مرتضی آوینی
🔵 زمانهٔ عجیبی است.برخی مردمان امام گذشته را عاشقند اما امام حاضر را نه
⁉️ میدانی چرا ؟
🌕 امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام زمان را باید اطاعت کنند و فرمان ببرند.
💠💠💠 دوشنبه
💠 ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ هجری شمسی
💠 ۲۸ رمضان ۱۴۴۵ هجری قمری
💠 8 آوریل 2024 میلادی
🦋🦋🦋🦋@MAHOUR24 💠
10 راه برای تقویت اراده :
1- بیشتر مراقب تصمیمات خودکار خود باشید.
2- کارها را نیمه تمام رها نکنید.
3- به اندازه کافی بخوابید.
4- کارهای خود را طبق اولویت لیست کنید و کارهای مهم تر رو اول انجام دهید.
5- ورزش و تغذیه بهتر را فراموش نکنید.
6- بعضی کارها رو به عادت تبدیل کنید.
7- صبح ها چرت نزنید.
8- دوش آب سرد بگیرید.
9- کارهاتون رو با موارد لذت بخش ترکیب کنید تا در کارها غرق بشین و متوجه گذر زمان نباشید.
💠💠💠 دوشنبه
💠 ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ هجری شمسی
💠 ۲۸ رمضان ۱۴۴۵ هجری قمری
💠 8 آوریل 2024 میلادی
🦋🦋🦋🦋@MAHOUR24 💠
پروفسور مایکل جونز (نویسنده و استاد دانشگاه آمریکایی) :
اگر زنان ایرانی #حجاب را کنار بگذارند؛ آنها هم مانند غرب به پایان میرسند و این همان چیزی است که سازمان #CIA میخواهد در #ایران اتفاق بیفتد.
من از آینده به شما میگویم:
اگر حجاب را بردارید زمینهی کودتای #سازمان_سیا در ایران فراهم میشود.
مخاطب جملهی مایکل جونز نه زنان و دختران؛ که مشخصا مدیران و مسئولان جمهوری اسلامی هستند.قوانین مربوط به برخوردار با بیحجابی و کشفحجاب باید با جدیت توسط مدیران اجرایی و دستگاه قضایی کشور در دستورکار و اجرا قرار بگیرد.
کشف حجاب باید همراستا با اقدام علیه امنیت ملی جرم انگاری بشود و با مجرمین به اشد مجازات برخورد شود.امروز در ایران آثار کشف حجاب صرفا در محدودهی یک گناه شخصی ارزیابی نمیشود؛ این گناه جنبهی اجتماعی دارد که موانع را برای سست کردن پایههای حکومت اسلامی فراهم میکند.
✍ محمدجواد خواجهوند
💠💠💠 دوشنبه
💠 ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ هجری شمسی
💠 ۲۸ رمضان ۱۴۴۵ هجری قمری
💠 8 آوریل 2024 میلادی
🦋🦋🦋🦋@MAHOUR24 💠
💢 هنر تحریف و توجیه
وعدههای وارونه دولت روحانی
سایت غربگرای حامی روحانی و برجام نوشت: تنها رئیسجمهور ایران که به وعدههای خود عمل کرد، روحانی بود.
عصر ایران نوشت: «این روزها مدام صحبت از ریاست جمهوری روحانی می شود و اصولگرایان حاکم بر دولت و مجلس تمام کاستیها را گردن «شیخ دیپلمات» و همکاران او میاندازند. عصر روحانی اما به دو نیمه کاملاً متفاوت تقسیم میشود. میتوان گفت روحانی تنها رئیسجمهور تاریخ ایران است که به وعده انتخاباتی خود عمل کرده. او گفت با آمریکا مذاکره میکنم، با ۱+۵ به توافق میرسم و مسئله هستهای را حل میکنم که این کار را کرد.
مردم در ۴ سال دولت یازدهم به معنای واقعی کلمه، ثبات را احساس کردند. آن زمان رقیب روحانی از گرانی حرف نمیزند و از رکود میگفت. برخلاف این سالها که حرف مردم شده گرانی. در آن زمان جملهای رواج پیدا کرده بود که «نخر، ارزان میشود» برخلاف این روزها که میگویند «بخر تا گران نشده است».
این ثبات هم مدیون مذاکرات و برجام بود. چهار سال دوم اما متفاوت بود. ترامپ و خروجش از برجام و البته کرونا، شرایط را سخت کرد. تمام برنامههای روحانی بر روی برجام ریخته شده بود و خروج آمریکا باعث شد، شرایط به قبل از برجام برگردد. شرایط فعلی نشان میدهد که برجام چه تصمیم درستی برای بود».
درباره این تحلیل سراسر مغالطه گفتنی است:
۱) تعبیر «اگر ترامپ نیامده بود...»، نماد آرزواندیشی جریانی است که خیال میکرد دموکراتها قابل اعتمادند و به تعهد لغو تحریمها عمل میکنند. طیف مذکور از سر خود فریبی و نفوذ زدگی، به هر صاحبنظر منتقدی که هشدار میدادند ترامپ وعده خروج از توافق محتمل با ایران را داده، اهانت روا میداشتند و انکار میکردند. روشن است که روی حباب آرزو نمیشود برنامهریزی کرد و برنامه روحانی از همان ابتدا روی هوا بود.
۲) دولت اوباما به یک مهلت کوتاه 1/5 ساله برای تثبیت غربگرایان در دولت و مجلس (انتخابات اسفند 94 و خرداد 96) نیاز داشت، تا هم امتیازات بدون بازگشت هستهای را بستاند، هم اقتصاد ایران را به اراده آمریکا شرطی کند، و هم تعهدات برجام را گرو بگیرد و اجرای آنها را مشروط به واگذاری باجهای جدید کند.
روند بازگشت تحریمها (ویزا، آیسا، سیسادا و...) در دولت اوباما آغاز شد و هیلاری کلینتون نامزد دموکرات در انتخابات 1396 اعلام کرد ایران را تحت فشارهای تحریمی بیشتر قرار خواهد داد. پس، غیر از مقطع کوتاه یکی دو ساله (برای عمیقتر کردن حلقههای تله برجام)، آمریکا برنامهای برای کاهش تحریمها نداشت.
۳) روحانی بارها ادعا کرده بود همه تحریمهای مالی و بانکی و نفتی در روز اجرای توافق، لغو و نه تعلیق خواهد شد و بازگشت تحریمها غیرممکن است. اما هنگامی که دولت را تحویل داد، شمار تحریمها دو برابر شده بود.
دولت اوباما به نقض تعهدات و تهدید شرکتها همت گماشت؛ تا آنجا که آقای ظریف، از جان کری میخواست برای شرکتهای طرف همکاری با ایران، «نامههای آرامشبخش» صادر کند. از وعده ۲۰۰میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی، فقط قرارداد ۴.۸میلیارد دلاری با توتال امضا شد که آن هم میراثی جز سرقت اطلاعات ایران و نقض قرارداد برجا نگذاشت! «تعلیق» تحریمها باید هر سه ماه یکبار توسط کنگره و دولت آمریکا تمدید میشد!
مشابه این روند خسارتبار، در زمینه وعدههای روغین دیگر هم اتفاق افتاد: بازگشت ۱۵۰میلیارد دلار پول بلوکهشده، تعهد غرب برای بازسازی رآکتور بتنریزی شده اراک و تامین کیک زرد، وعده معامله ۲۰۰ فروند هواپیما، و احترام به گذرنامه ایرانی، در حالی که آقای ابوطالبی معاون دفتر روحانی، برای تصدی نمایندگی ایران در سازمان ملل، توسط اوباما دیپورت شد.
۴) نوع تعامل معیوب دولت روحانی با دولت اوباما و ترامپ و بایدن، همان است که رادیو فرانسه، مهرماه 92 عنوان کرد: «ارزیابی غرب از دولت روحانی، تعامل با فروشنده بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از فروش حقوق ملی میبیند. طبق این جمعبندی اگر خریدار صبور باشد، فروشنده، قیمت را کمتر خواهد کرد»! از متن چنین رویکردی، قدرتمندی و ثبات اقتصادی بیرون نمیآمد.
به گزارش 22 اردیبهشت 1397 پولیتیکو، فدریکا موگرینی (مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا)، در کنفرانس این اتحادیه گفته بود: «از روحانی تضمین گرفتم حتی در صورت خروج آمریکا از توافق و برگرداندن تحریمها، ایران به برجام پایبند بماند».
۵) دولت روحانی با میراث تورم ۶۰درصد (تورم بالای ۴۵درصد در سه سال پایانی، و تورمهای ۷-۸ برابری در اقلامی مانند مسکن و طلا و سکه و ارز و... تحویل آقای رئیسی شد. روحانی دولت را با موتور تورم در حال انفجار و تصاعد تحویل داد و شدت ماجرا به نحوی بود که کارشناسان حامی روحانی چند ماه پس از رفتن وی، تورم سهرقمی (بالای 100درصد) را پیشبینی کردند.
💢@MAHOUR24
@IMANI_mohammad