⭕️ حضرت آقا گفتن برجام خسارت فراوانی زد که یکی از خساراتش ۱۰ هزار کیلو اورانیوم غنیشده از دستمون خارج شد که ارزش اون بیش از ۱۸ میلیارد دلاره
قلب راکتور بتن ریختن شاید دل آمریکاییها به رحم بیاد و تحریمها برداشته بشه اما نشد
کاش مجلس یه تحقیق و تفحص در مورد خسارت برجام به مردم بده
🗓 تقویم امروز شنبه:
۱۱ مرداد ۱۳۹۹
۱۱ ذیالحجه ۱۴۴۱
۱ آگوست ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24👈نشانی ما در ایتا🔵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خفّتی که خوردیم اما...
➖ روایت عجیب ساخت فاز ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی از زبان #رستم_قاسمی (وزیر نفت در دولت دهم):
💬 اجبار بر این بود که یک مشارکت خارجی داشته باشیم!
💬 قرار بود، امتیاز ویژهای هم به طرف خارجی بدهیم!
💬 طرف کانادایی، کیف سامسونتش را بست و جلسه را ترک کرد!
🗓 تقویم امروز شنبه:
۱۱ مرداد ۱۳۹۹
۱۱ ذیالحجه ۱۴۴۱
۱ آگوست ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24👈نشانی ما در ایتا🔵
🎬 @Mostazafin_TV
18.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگی زیبا از توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران، از دریا تا آسمان
🗓 تقویم امروز شنبه:
۱۱ مرداد ۱۳۹۹
۱۱ ذیالحجه ۱۴۴۱
۱ آگوست ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24👈نشانی ما در ایتا🔵
25.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بیانات_رهبری
🛩 غرش جت تمام ایرانی «کوثر» در آسمان ایران اسلامی
گام بلند ایران در صنعت دفاعی 🇮🇷 و نماد بارز شکست تحریمها
🔶 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت عید سعید قربان، جنگنده آموزشی-رزمی کوثر را یکی از مصادیق توان کشور برای عبور از تحریمهای دشمنان برشمردند.
⬅️ خبر تکمیلی در لینک زیر 👇
http://defanews.ir/node/515317
🗓 تقویم امروز شنبه:
۱۱ مرداد ۱۳۹۹
۱۱ ذیالحجه ۱۴۴۱
۱ آگوست ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24👈نشانی ما در ایتا🔵
✍️8 استدلال محکم رهبرانقلاب درباره بی فایده بودن مذاکره و سازش با آمریکا
🔰رهبرانقلاب در بخشی از سخنرانی روز عید قربان، به تلاش جریان تحریف برای موجه جلوه دادن مذاکره با آمریکا اشاره نموده و سپس، به تشریح بی فایده بودن مذاکره با آمریکا پرداختند. به همین مناسبت، در این نوشته 8 استدلال محکم رهبرانقلاب پیرامون بی فایده بودن مذاکره و سازش با آمریکا، که از سخنان پیشین ایشان در سالهای مختلف جمع آوری شده است را خدمت خوانندگان محترم تقدیم می نمایم:
1️⃣عقب نشینی، دشمن را تشجیع می کند
🔸«اصولاً عقب نشینی، دشمن را برای فشار بیشتر تشویق و طلبکاری او را بیشتر می کند. رهبرانقلاب در تبیین این استدلال، می فرمایند: «در داخل كشور ما مجموعههاى سياسىاى هستند كه تحليل شان اين است؛ مىگويند وقتى كه طرف خيلى چهرهى سگى از خودش نشان مىدهد، شما عقب بنشينيد! خوب، شما اين را قبول داريد؟ عقب بنشينيم؟ يا نه؛ معتقديد كه هرگونه عقبنشينى، طرف را «تشجيع» مىكند. به مجردى كه ديدند شما با اخم مىترسيد، مىگويند آقا اخم كنيد؛ علاج اين آدم اخم است. به مجردى كه ديدند تهديد به كتك يا خود كتك، شما را به عقبنشينى وادار مىكنند، مىگويند دو تا بيشتر بزن تا خوب از همهى حرف هايش دست بردارد. طرف]مقابل[، اينجورى است.» (01/ 06/ 1389؛ ديدار صميمانه و پرشور هزاران نفر از دانشجويان دانشگاه ها)
2️⃣طلبکاری دشمن حد یقفی جز از بین بردن ماهیت انقلابی و اسلامی نظام اسلامی ندارد
🔸«يكى از طرّاحي ها]ی دشمن[ اين است كه حرف آخر را اوّل نزنند؛ آرام آرام و به تدريج طلبكارى ايجاد نمايند و طرفِ مقابل را وادار به «عقبنشينى» كنند. بهمجرّدى كه عقبنشينى كرديد، طلبكارى ديگرى شروع خواهد شد. حالا بعضي ها مىگويند چيزى بدهيم، چيزى بگيريم! بدهيمش درست است، بگيريمش درست نيست؛ هيچچيز نخواهند داد...حواستان جمع باشد، ]اگر[ انسان ]در مقابل دشمن[ جا بخورد، اين جاخوردن، حدّ يقف ندارد؛ شما اين سنگر را عقب مىنشينيد؛ فرض كنيد فلان الحاقيه را قبول مىكنيد، بعد يك مطالبهى ديگرى را مطرح مىكنند: فلان دولت غير قانونى را به رسميت بشناسيد! باز همان فشارها و همان تهديدها. بهمجرّدى كه فلان دولت غيرقانونى را به رسميت شناختيد، باز يك درخواست ديگر مطرح مىشود: اسم «اسلام» را از قانون اساسي تان برداريد! شما بايد ذرّه ذرّه عقب بنشينيد؛ اين حدّ يَقِفى ندارد. من اين موضوع را بارها به بعضى از مسئولانى كه دچار وسوسه و واهمههايى بودند، گفتهام كه حدّ يَقفِ فشار آمريكا كجاست؛ آن را مشخّص كنيد، كه اگر به آنجا رسيديم، ديگر بعد از آن هيچ فشارى عليه ما نخواهد بود. من عرض می كنم حدّ يقف كجاست؟ آنجايى است كه شما- كه چنين حقّى را نه شما داريد، نه من- از طرف ملت ايران اعلام كنيد كه ما «اسلام»، «جمهورى اسلامى» و «حكومت مردمى» را نمىخواهيم؛ هركسى كه شما مصلحت مىدانيد، بيايد در اين مملكت حكومت كند! اين حدّ يَقِف است؛ اوّلِ اسارت مملكت.» (07/ 03/ 1382؛ ديدار با نمايندگان مجلس شوراى اسلامى)
3️⃣حتی مطابق محاسبات مادّی هم «هزینه چالش» از «هزینه سازش» کمتر است
🔸«مقاومت البتّه هزینه دارد، بدون هزینه نیست، امّا هزینهی تسلیم در مقابل دشمن بیشتر است از هزینهی مقاومت. وقتی شما در مقابل دشمن تسلیم می شوید، باید هزینه بدهید. «رژیم پهلوی» در مقابل آمریکا تسلیم بود - خیلی اوقات هم ناراحت بودند، ناراضی بودند، امّا تسلیم بودند، می ترسیدند- هم نفت می داد، هم پول می داد، هم باج می داد، هم توسری می خورد! امروز «دولت سعودی» هم همین جور است؛ هم پول می دهد، هم دلار می دهد، هم بر طبق خواست آمریکا موضعگیری می کند، هم توهین میشنود؛ به او می گویند «گاوشیرده»! هزینهی سازش، هزینهی تسلیم، هزینهی عدم مقاومت، از هزینهی مقاومت به مراتب بیشتر است؛ هزینهی مادّی هم دارد، هزینهی معنوی هم دارد.» (14/3/1398؛ مراسم سی امین سالگرد رحلت حضرت امام خمینی(ره)؛ همچنین، ر.ک: 14/3/1396؛ مراسم بیست و هشتمین سالگرد رحلت حضرت امام خمینی(ره))
ادامه👇👇👇
✍️8 استدلال محکم رهبرانقلاب درباره بی فایده بودن مذاکره و سازش با آمریکا
4️⃣مذاکره با دشمن بدعهد و خائن، فایده ای ندارد
🔸«بسيارى از كشورهايى كه آمريكايي ها بدترين خيانت ها را به آنها كردهاند، كسانى بودهاند كه با خود آمريكا هم ارتباطات دوستانه داشتهاند! آمريكايي ها ملاحظهى كسى را نمىكنند؛ فقط ملاحظهى منافع خودشان را مىكنند.» (14/ 08/ 1376؛ ديدار با گروه كثيرى از دانشآموزان، دانشجويان و اقشار مختلف مردم)
5️⃣با کسی که خوی برتری طلبی دارد، نمی توان کنار آمد
🔸«سیاست اساسی آمریکا هضم قدرت ها و سیاست های دنیا در معدهی سیاست های آمریکایی است؛ این مخصوص [ما نیست[. حالا ما از جهت دشمنی یک خصوصیّتی داریم که با ما یک دشمنی خاصّی وجود دارد؛ امّا حتّی نسبت به کشورهای دیگر هم همینجور است. در زمینهی سیاسی اینجوری است، در زمینهی اقتصادی اینجوری است، در زمینهی فرهنگی [هم[ اینجوری است. [الان] کمپانیهای فیلمساز اروپایی دادشان بلند است از تسلّط هالیوود؛ سلطهی فرهنگی. فرانسه که دیگر جمهوری اسلامی نیست. سیاست آمریکا این است. این حرف را بارها هم گفتهاند، دائم هم می گویند؛ الان هم همین نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا، این دو نفر]«هیلاری کلینتون» و «دونالد ترامپ»[ با هم مسابقه گذاشتهاند سر اینکه بگویند آمریکا آقای جهان است، سَرور جهان است، همهکارهی جهان است؛ قبل از اینها بوشِ پدر، آنوقتی که شوروی از بین رفته بود، روی همان غرور و این حرف ها گفت ما امروز قدرت منحصربهفرد دنیا هستیم، باید خودشان را با ما [هماهنگ کنند]، نظم جهانی را ما باید تعیین بکنیم؛ ببینید، سیاست این است. خب، این دشمن است دیگر، با این چهجور می شود کنار آمد؟» (25/3/1396؛ دیدار با مسئولان نظام)
6️⃣تجربه تلخ کشورهایی که تسلیم آمریکا شده اند
🔸«ملت هايى كه تسليم آمريكا شدهاند، حال و روزشان به مراتب بدتر از آنهايى است كه به قدر آنها تسليم نشدهاند. هركس كه بيشتر تسليم شد، حال و روزش بدتر است. امروز شما به كشورهاى منطقه آنهايى كه بيشتر تسليم زور و قدرتطلبى آمريكا هستند نگاه كنيد، حال و روزشان از ديگران بدتر است؛ اقتصادشان بدتر است، وضع اجتماعي شان عقب تر است، وضع فرهنگي شان منحط تر است، فشار در ميان آنها بيشتر است.» (14/ 08/ 1376؛ ديدار با گروه كثيرى از دانشآموزان، دانشجويان و اقشار مختلف مردم)
ادامه👇👇👇
✍️8 استدلال محکم رهبرانقلاب درباره بی فایده بودن مذاکره و سازش با آمریکا
7️⃣آمریکا رو به افول و دارای مشکلات متعدد اقتصادی، فرهنگی و سیاسی است
🔸«آمریکا می خواهد مشکلات ملّت ایران را حل کند؟ خود آمریکا دچار بحران است؛ این را چرا نمی گویند؟ این را همهی دستگاههای مهمّ قضاوتکنندهی در اینگونه مسائل در دنیا، حتّی خود آمریکاییها دارند می گویند. آمریکا دچار بحران است؛ بحران اقتصادی، بحران بینالمللی، بحران سیاسی، بحران اخلاقی؛ خودش دچار بحران است... این کشور چطور می خواهد بیاید به ایران کمک کند؟ چرا این غلط را در ذهن ها می گذارند که «اگر با آمریکا مشکلاتمان را حل کردیم و سازش کردیم، مشکلات کشور حل خواهد شد»؟ نه آقاجان! سازش با آمریکا مشکلات کشور را حل نمی کند، بلکه افزایش خواهد داد؛ مشکلات سیاسیای اگر داشته باشیم، مشکل اقتصادی اگر داشته باشیم؛ مشکلات ما را خودمان باید حل کنیم؛ مشکلات ما را شما باید حل کنید، شما جوان ها.» (12/8/95؛ دیدار با دانشآموزان و دانشجویان)
8️⃣سازش با دشمن، ملّت و مسئولان را به تنبلی سوق می دهد
🔸«ملتى مىتواند در مقابل پرروها، پرتوقّعها، گردنهبگيرها و زيادهطلبهاى دنيا- مثل آمريكا- بايستد و مقاومت و از حق خود دفاع كند، كه بگويد: «آقا! ما خودمان، خودمان را اداره مىكنيم.» اگر دشمن بگويد به شما فلان چيز را نمىفروشيم، بگويد: خوب؛ بهتر! نفروشيد. شما كه به ما بفروشيد، ما تنبل مىشويم و خودمان توليد نمىكنيم. مىگوييم «آقا؛ بستهبندى شده مىآيد.» شما كه به ما مجّانى بدهيد، پول هم از ما نگيريد، به ما خيانت كردهايد. اگر شما دَرِ دادوستد را با ما ببنديد و بُنجل هاى خودتان را به طرف مملكت ما سرازير نكنيد، به نفع ماست. براى اينكه ما روحيهى كار، نشاط، تلاش و توليد پيدا خواهيم كرد. باور كنيد روزى كه اين مردك سادهدلِ بىتجربهى خام اعلام كرده است كه مىخواهد روابط اقتصادى آمريكا را با ايران ممنوع كند...بنده به چند جهت، از ته دل خوشحال شدم... ما در دوران جنگ، از جهات گوناگون، محدوديّت هاى زيادى از قبيل سلاح، مهمّات و ابزارهاى جنگى داشتيم. حال هم اين آقايان مىخواهند زحمت بكشند و براى ما محدوديّت ايجاد كنند. مگر ما در هشت سال دورهى جنگ، محدوديّت نداشتيم؟! آنجا چه كار كرديم؟ من شايد يكوقت ديگر هم اين را گفته باشم: برادران و خواهران! تعجّب مىكنيد اگر بدانيد كه مسئولين ما، سيمخاردار خريده بودند؛ مىخواستند از كشور شوروى عبور دهند و بياورند؛ اما شوروى نمىگذاشت! سيمخاردار ديگر چيست؟! چه وسيلهاى دفاعىتر از سيمخاردار؟! از خودش هم نخريده بودند كه مثلًا بگويد «نمىفروشم.» بلكه از جاى ديگر خريده بودند. شما ببينيد با جمهورى اسلامى چه كردند! گلولهى آر. پى. جىِ دمدستىِ كم اهميّت را به ما نمىفروختند. اصلًا كسى باور مىكند؟! خوب؛ اين جمهورى اسلامى، همان كشورى است كه در آن وقت اين محدوديّت ها را داشت. مىدانيد نتيجه چه شد؟ نتيجه اين شد كه به فضل پروردگار و به حول و قوّهى الهى، جوانان مؤمن اين مملكت، به گوشهى انبارها و كارگاه ها رفتند؛ درها را روى خودشان بستند و مشغول كار شدند. ما امروز برخى از پيچيدهترين ابزارهاى جنگى را كه دشمن به عقلش هم خطور نخواهد كرد، خودمان در داخل تهيّه مىكنيم...چطور ما توانستيم؟ در اين مملكت، خلبان با هواپيماى آمريكايى پرواز مىكرد؛ همافر و افسر فنّى كارهاى تعميراتىاش را انجام مىدادند؛ امّا هيچكدام جرأت نداشتند قطعات اين هواپيما را باز كنند، ببينند چه شكلى است. اسمشان هم تعميركار بود! قطعات هواپيما وقتى خراب مىشد، بايد مىبردند آمريكا، آنجا تعمير مىكردند. اجازهى تعمير قطعات هواپيماى آمريكايى، به تعمير كار ما كه با آن هواپيما سروكار داشت، داده نمىشد. همين نيروهاى مسلّح و مردم اين كشور، توانستند پيشرفتى عظيم در اين زمينه ايجاد كنند. چرا؟ به بركت همان تحريم ها و جلوگيري ها.» (13/ 02/ 1374؛ ديدار با كارگران، فرهنگيان نمونه و كاركنان بنياد مسكن)
🗓 تقویم امروز شنبه:
۱۱ مرداد ۱۳۹۹
۱۱ ذیالحجه ۱۴۴۱
۱ آگوست ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24👈نشانی ما در ایتا🔵
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نماهنگ «فریضه عبادی - سیاسی» شامل برگزیده فرمایشات حضرت آیتالله خامنهای به مناسبت دهم ذیحجه و اهميت حج، توسط فرهنگسرای ابنسینا تولید و منتشر شد.
🗓 تقویم امروز شنبه:
۱۱ مرداد ۱۳۹۹
۱۱ ذیالحجه ۱۴۴۱
۱ آگوست ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24👈نشانی ما در ایتا🔵
⭕️ بزرگترین پروژههای فعلی جریان تحریف در داخل ایران چیست؟!
🗓 تقویم امروز یکشنبه:
۱۲ مرداد ۱۳۹۹
۱۲ ذیالحجه ۱۴۴۱
۲ آگوست ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24👈نشانی ما در ایتا🔵
✍️جمله راهبردی رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم نیز حتما شکست خواهد خورد» به دلایل متعددی تنها گزارهای است که مسیر شکست دولت فعلی آمریکا از آن میگذرد.
1️⃣ اساسا پروژه شکست تحریم از طریق برجام و مذاکره بر اساس یک تحریف بزرگ بود که به نظام و مردم تحمیل شد. تحریفی بزرگی که آمریکا را کدخدای عالم میدانست، دموکراتها را بهتر از جمهوریخواهان معرفی میکرد، مشکل اروپا با ما را اعتمادسازی میدانست، مشکل اصلی اقتصاد کشور را تحریم اعلام و مسیر اصلاح آن را فقط در مذاکره و پیوند با غرب تعریف میکرد، از سوی دیگر اقتصاد مقاومتی را اقتصاد ریاضتی و مخالفین برجام و مذاکره را همسو با صهیونیست ها معرفی کرد و ده ها گزاره دیگر از این دست. در این میان اصرار به ادامه برجام، امیدواری و امیدوار کردن به اینستکس چرند! و ایجاد امید کاذب و انتظار خسارتبار برای به روی کارآمدن مجدد دموکرات ها در آمریکا نیز بخش دیگری از برنامههای فعلی جریان تحریف در داخل ایران است. در بعد دیگر سیاست داخلی نیز بی شک بزرگترین پروژه تحریف توسط اصلاح طلبان با تاکتیک فاصله گزاری از دولت اعتدال و کارنامه حسن روحانی برای کسب انتخابات ریاست جمهوری 1400 و معرفی مجدد خود به عنوان حلال تحریم در کشور است.
2️⃣ جریان تحریف البته یک ضلع قدرتمند خارجی در خارج از ایران دارد. کنار صدها رسانه فارسی زبان متعلق به آمریکاییها، انگلیسیها، آلمانیها، فرانسویها، سعودیها، منافقین، اصلاح طلبان فراری، سلطنت طلبها، تجزیه طلبان، قومیتگراها و.... پروژه تحریف آنقدر سطح بالایی دارد که مسئولین ارشد غربی خود بخشی از بازیگران آن هستند. اساسا پشت مذاکره با ایران توسط آمریکا و برخی کشورهای غربی یک پروژه تحریف بین المللی قرار داشته است. پروژه ای که ایران را وهله اول در افکار عمومی به عنوان کشوری که به دنبال بمب هسته ای است معرفی کرد و سپس تحریمها را آغاز و در نهایت با تحریف نیات خود از مذاکرات، عده ای را در داخل برای رفع خیالی تحریمها با خود همراه کرد. اینجا لازمست که این نکته جانبی نیز عنوان شود که جملات اغواگرایانه مسئولین غربی خود بخشی از پروژه تحریف است؛ به عنوان نمونه دهها جمله از روسای جمهور، وزرای خارجه و روسای سازمان های اطلاعاتی غربی در چند سال اخیر میتوان یافت که آنها روش حل واقعی تحریم ایران را مذاکره و تعلیق برنامه هسته ای و... معرفی کردند و در عمل هیچ اتفاقی نیافتاد و در واقع از ابتدا در حال نوعی تحریف بودند.
3️⃣ اما نکته راهبردی نهفته در جمله رهبری که «اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم نیز حتما شکست خواهد خورد» چیست؟! تحریف در واقع تلاش میکند که نحوه شکست آمریکا به جامعه و خواص تاثیرگذار منتقل نشود. تنها یکی از اصول این تحریف، بزرگنمایی قدرت دشمن و کوچک نمایی قدرت داخلی است. اصول دیگرش هم دادن آدرس غلط هم برای شکست دشمن و هم تکمیل پازل دشمن برای شکست ملت ایران است. بنابراین جریان تحریف داخلی به مراتب از جریان خارجی تحریف جرمش بالاتر است و اساسا اگر تحریف کنندگان داخلی نباشند، تحریف کنندگان خارجی کاری از پیش نخواهند برد.
4️⃣ حال که مشخص شد «تحریف» یک پروژه کلان و صدالبته اصلیترین پروژه دشمن و در واقع بالاتر از اصل پروژه تحریم است، خوبست که اشارهای به این نکته مهم شود که اصلیترین چهرهای که زودتر از همه این تحریف را شناخت و بیشتر از همه برای مقابله با آن پای کار آمد، خود رهبر معظم انقلاب بودند. آنهم در روزگار سیاسی و تبلیغاتی که در ظاهر جریان تحریف در داخل ایران اغواگریهای مفیدی علیه افکار عمومی انجام داده بود و بسیاری مقابله با این تحریف را سبب ایجاد هزینههای زیاد برای شخص ایشان میدانستند.
@mahdi_jahantighi