🗓 جمعه 12 فروردین ماه 1401
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸 با همۀ بیداری و توطئههای دشمنان در خوابیم، پس کی بیدار میشویم تا ببینیم دشمن علیه ما چه میکند؟!
📚 در محضر بهجت، ج١، ص٣٠
🔻مناسبتها:
🔹 روز جمهوری اسلامی ایران (تعطیل)
🔹 درگذشت عارف وارسته، آیتالله شیخ باقر بهاری همدانی؛ 1333ق.
✅ @MAHOUR24
خون خداست خونِ تو و جز خدای نیست
ای کشتهی خدا! به خدا، خونبهای تو
#سید_محمد_علی_ریاضی
@MAHOUR24
📸 #عکس_نوشت | مردم سالاری در ایران
🔸️مردم ما در تعیین سرنوشت خودشان، انتخابات ۱۲ فروردین سال ۱۳۵۸ بود که درباره اصل تاسیس «جمهوری اسلامی» همه پرسی انجام گرفت. هنوز فراموش نکرده ایم که در آن زمان، مردم با حضوری پرشور پای صندوقها با اکثریت قاطع ۹۸/۲ درصد رای دادند که مایلند نظام حاکم بر جامعه آن ها «جمهوری اسلامی» باشد؛ یعنی خواستار حکومت اسلام در این کشور شدند. آیا این نشانه وجود "دموکراسی" و "مردمسالاری" در این کشور نیست؟
۱۳۸۲/۰۳/۰۸
💻 @MAHOUR24
بالاخره یک نفر متن پیش نویس توافق را خواند،آن هم نماینده مجلس،نظراتش را بخوانید.
خسته نباشید به همه،از دولت تا آنها که می گویند فرق می کند چه کسی خطوط قرمز را رد کند ,ببخشید مذاکره کند!
https://eitaa.com/joinchat/1979842560C05da68a204
نگاه ما در سالی که میآید روزهای پیروزی دوخته شده است، جایی که این لبخند زیبا با هر قدمی که برداشته میشود دلنشینتر از همیشه تکرار خواهد شد و همه خواهند فهمید میراث رستمهای ایرانی عمیقتر از ریشه همه درختهایی است که چند دهه هست در این اقلیم خشک دنبال سرچشمههای آب راه افتادند و به جایی نرسیدند.... هزارههای متمادی است که ریشه ما در عمیقترین آبهای جهان که همان باور ابدی ما به پیروزی تست دوانده و همه خواهند دید که چگونه این درخت تنومند سایهاش همه را در بر خواهد گرفت... درختی که با قدمهای تو جان گرفت و با خون جوانان این اندیشه در پهنه مقاومت آبیاری شد....
پیروزی نهایی نزدیک است...
@MAHOUR24
🔴 رسانههای با بازخورد برابر با هیچ...
🔺حقیقت امر را بخواهید اگر این خبرگزاری و مسئولانش به جای یک میلیون و ۳۸۰ هزار عضو دروغین و غیرواقعی همان عدد حقیقی را اعلام میکردند خیلی بهتر بود شاید از نوشتن این مطلب ناراحت شوند و شاید هم باعث شود تا رویه خود را اصلاح کرده و به سمت اعتمادسازی با احترام به مخاطب پیش بروند. به عنوان کسی که سالهای درازی است در حوزه رسانهای فعالیت داشته و همچنان هم شغلم همین است، احترام به مخاطب بهعنوان اصلیترین اولویت کاریم بوده و مخاطب را سرمایهای بزرگ برای ایجاد بسترهای خوب جهت پیشبرد یک سیاست خبری میدانم.
🔺البته این مختص خبرگزاری وابسته به بیت المال نیست و دیگر خبرگزاریهای وابسته به نهادهای دولتی نظامی امنیتی و فرهنگی همین رویه را در پیش گرفته و اگر مخاطبان واقعی همه آنها را با هم جمع بزنیم به همین عددی که خبرگزاری فارس ادعای داشتن آن را کرده نمیرسند. این خبرگزاری از همان طیفی بود که وقتی تلگرام فیل*تر شد کانالش را بست و به اپلیکیشنهای مشابه داخلی رفت اما آنجا هم هیچ توفیقی نداشت و بناچار مانند همه خبرگزاریهای دولتی و وابسته به نهادها دوباره به تلگرام بازگشت...
🔺متاسفانه سیاست فیلترینگ که همین خبرگزاریها خودشان از حامیان سرسختشان به شمار رفته و مدام هم تبلیغ آنرا میکنند، باعث شده تا روزی صدها خبری که در خروجی این خبرگزاری قرار میگیرد، به اندازه خبر رسانههای معاند جمهوری اسلامی بازخورد نداشته باشد. همیشه حسرت این موضوع را خورده و میخورم که چرا نباید در کشور ما رسانهها به صورت واقعی و حقیقی خود فعالیت کرده، بتوانند اعتماد عمومی مخاطب را جلب کنند تا نیاز نباشد این تعداد عضو دروغین به خود وصله کنند...
🔺با بودجه هنگفت خبرگزاری فارس و سایر خبرگزاریهایی که به شکلهای مختلف از بیتالمال ارتزاق میکنند میشود کارهای بزرگی کرد اما کج سلیقگی را میتوان در همینجا دید... همه آرزوهای ما در حوزه رسانهای به دلیل حضور افراد نامربوط تقریباً بر باد رفته و ما چیزی برای عرضه کردن نداریم... دشمن موفق شده تا در این حوزه تسلط رسانهای خودش را نشان دهد تلاش های فردی ما هم برای خالی نبودن عریضه است پست بعد را نگاه کنید و آنجا هم چند کلمه ای در این زمینه توضیح دهم....
@syriankhabar
✨ ریشههای زردرنگی در سیاستورزی
این پرسش، شاید ذهن بسیاری از نخبگان سیاسی ما را مشغول کرده که چرا سیاست در کشور ما گرفتار بحران حاشیهزیستی شده است. چرا در شرایطی که میتوان دهها مسئله اولویتدار برشمرد که باید دغدغه کارگزاران و مطالبه کنشگران باشد، پیشپا افتادهترین و کماهمیتترین مسائل، تبدیل به دستور کار ملی میشود و واکنش و موضع و اقدام و دستور مقامات ارشد کشور را در پی دارد؟
سال ۱۹۹۹ در ژورنال ارتباطات سیاسی(Political Communication) مقالهای منتشر شد که به رسانهزدگی سیاست (Mediatization of Politics) پرداخته بود و نویسندگان، تاثیرپذیری فزاینده نهادهای سیاسی از رسانههای جمعی را بررسی کرده بودند. نتیجهگیری آنها این بود که هرچند رسانهها در شکل دهی به فضای سیاسی تاثیر زیادی دارند، اما بازی واقعی سیاست همچنان در نهادهای سیاسی -چون احزاب- در جریان است، نه در رسانهها.
فضای امروز با سال ۱۹۹۹ تفاوت زیادی کرده است. آن زمان، شبکههای اجتماعی نظیر توئیتر اساسا وجود خارجی نداشتند(توئیتر سال ۲۰۰۶ تاسیس شد). نهایتا روزنامهها و شبکههای تلویزیونی بودند که بر فضای سیاسی یا کنشها و واکنشهای سیاسیون اثر میگذاشتند و حتی رسانهزدگی، به هیچ وجه مساوی حاشیهزیستی سیاست یا زردرنگی در سیاستورزی نبود. اگر از رسانهزدگی سیاست بحث میشد، مسئله این بود که آیا قدرت تعیین دستور کار سیاسی، یا تعیین تکلیف امور، در ید نخبگان صاحب رسانه و صاحب تریبون است، یا در ید نخبگان حاکم بر نهادهای سیاسی.
با ظهور شبکههای اجتماعی، این امکان برای همه آحاد جامعه فراهم شد که بتوانند "اثر رسانهای" ایجاد کنند و طبیعتا سیاست را متاثر کنند. منتهی یک تفاوت مهم میان اثر رسانهای امروز با عصر روزنامه و تلویزیون و حتی وبسایت وجود دارد و آن اینکه، میلیونها فرد صاحبتریبون امروز، بر خلاف عصر روزنامه و تلویزیون، لزوما نخبگان فکری یا اجرایی نیستند که در اموری خاص صاحب علم و اطلاعات باشند و از رسانه در اختیارشان، برای طرح مسائل اساسی یا اثرگذاری روی مسائل اساسی جامعه بهره ببرند. چه بسا اکثریت حاضر در فجازی، به دلیل فقر دانش و اطلاعات، هنگام طرح موضوعات اساسی از سوی نخبگان، حتی قادر به واکنش هم نباشند و به همین جهت، این موضوعات هرگز در این فضا برجسته و داغ نشود!
در چنین شرایطی و چنین فضایی، طبیعتا آن دست مسائلی برجسته میشود که سطحی اندک از دانش و اطلاعات که در دسترس "همگان" -نه فقط نخبگان- است، برای اظهار نظر درباره آنها کفایت کند؛ ولو در حد یک جمله و کلمه برای تقدیس و تقبیح.
چندی پیش دیدم یک روزنامهنگار قابل احترام -هرچند مخالف فکری ما- به حق در شکایت از این فضای زرد نوشته بود میخواهد حتی مجلهاش را از روی دکه هم جمع کند و از مشتری خواسته بود نشریهاش را در کتابفروشیها بجوید.
امروز نمیتوان از همگان صاحبتریبون خواست که سکوت کنند و سیاست را گرفتار حاشیه نکنند، همچنین نمیتوان از همگان خواست که در کلاس و تراز نخبگان سیاسی از تریبون روی گوشی خود بهره ببرند؛ اما میتوان از نخبگان سیاسی خواست که با تاثر از این فضای زرد، سیاست را دچار حاشیهزیستی نکنند؛ در حاشیه سیاستورزی نکنند؛ سیاستورزی را زرد نکنند...
وابستگی سیاستمدار به آرای عمومی، و تلاش بیامان او برای مراقبت از افت و خیز درصد محبوبیت، تحقق این مطلوب را سخت کرده است. لکن همین امر نیز چاره دارد. سیاستمدار تراز آن است که دستور کار برای کشور تعیین کند و با ترجمه ابعادی از آن به زبان همگان، سهمی برای مشارکت آحاد مردم -چه در اظهار نظر و چه در اقدام- پیشبینی کرده و ملت را با ایده خود همراه سازد؛ نه اینکه دستور کار خویش را از فضای توئیتر بگیرد و مراقبت کند که مبادا از لایک و ریت آخرین ترندها، بی نصیب بماند.
@syjebraily
🌿 روز جمهوری اسلامی گرامی باد
🔰 اگر خدای نخواسته جمهوری اسلامی، این دسترنج #تودههای_عظیم رنج کشیده و ستمدیده، شکست بخورد، هرگز گمان نکنند که به جای آن یک رژیم متعهدتر و غمخوارتر و ملیتر و اسلامیتر روی کار میآید؛ و به #یقین بدانند که یک رژیم #صددرصد غربی آمریکایی یا شرقی کمونیستی به دست یکی از دو ابرقدرت، جایگزین آن میگردد، اگر چه با صورت ملی و اسلامی.
📆 ۲ مهر ۱۳۶۰
💠 @MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و اوست که بهترین یاری دهندگان است.
📡 @MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روزانه
✍️امام صادق(ع) فرمودند:
مـردم دربـاره مـا سـه گـروهـند:
✔️ گروهی ما را دوست دارند، سخن ما را می گویند و منتظر فرج ما هستند، ولی عمل ما را انجام نمی دهند اینان اهل دوزخند.
✔️ گروه دوم نیز ما را دوست دارند، سخن ما را می گویند، منتظر فرج ما هم هستند، عمل ما را انجام می دهند، اما برای رسیدن به دنیا و دریدن مردمان. اینان نیز جایگاهشان دوزخ است
✔️ و گروه سوم ما را دوست دارند، سخن ما را گفته، منتظر فرج ما هستند و عمل میکنند برای خدا اینان از ما و ما از آنانیم."
📚تحفالعقول ص۵۱۳
اللّٰھـُــم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجـْــ
@MAHOUR24
☘️
سَلامٌ عليٰ آلِ يٰس ...
پدرمهربانم، سلام ...
#شکسته_دل_شده_ای_زبی_وفایی_ما
جز وصل تو دل ب هر چه بستم توبه
بی یاد تو هرجا که نشستم توبه
بر حضرت تو توبه شکستم صدبار
زین توبه که صدبار شکستم توبه...
#مرا_ببخش_يوسف_زهرا
💢اللّهُمَّ عَجِّل فَرجَ
مُنتَِقمِ الزَّهرٰاء سَلٰامُ اللهِ عَلَیهما...
@MAHOUR24
#حدیث_روز
🌷 امام هادی علیه السلام فرمودند:
لَولا مَن يَبقى بَعدَ غَيبَةِ قائمِنا عليه السلام مِنَ العُلَماءِ الدّاعينَ إلَيهِ ، و الدالّينَ عَلَيهِ ، و الذابّينَ عَن دينِهِ بِحُجَجِ اللّهِ ، و المُنقِذينَ لِضُعَفاءِ عِبادِ اللّهِ مِن شِباكِ إبليسَ و مَرَدَتِهِ ، و مِن فِخاخِ النَّواصِبِ ، لَما بَقِيَ أحَدٌ إلاّ ارتَدَّ عَن دينِ الله وَ لكِنَّهُمُ الَّذينَ يُمْسِكونَ اَزِمَّةَ قُلوبِ ضُعَفاءِ الشّيعَةِ كَما يُمْسِكُ صاحِبُ السَّفينَةِ سُكّانَها اُولئِكَ هُمُ الاْفضَلونَ عِندَ الله عَزَّوَجَلَّ.
اگر نه این بود که پس از غیبت قائم آل محمّد(ص) برخی از علما وجود دارند که به سوی او دعوت می کنند و مردم را به حضرتش سوق می دهند و از دینش با استدلالهای الهی حمایت می کنند و ضعیفان از بندگان خدا را از افتادن در دام ابلیس و یارانش، رهایی می بخشند و از دام هاي ناصبيها نجات بخشند پس به تحقیق هیچ کس نمی ماند جز این که از دین خدا بر می گشت.ولی آن عالمان زمام قلوب ضعفای شیعه را می گیرند همانگونه که ناخدای کشتی، سکّان و فرمان کشتی را می گیرد. پس آنها نزد خدای عزّ و جلّ از همه برترند.
📚 احتجاج طبرسی ج ۲ ص ۵۰۲
@MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینطوری برای اموات خیرات کنیم
@MAHOUR24
؛•┈┈••✾🌼 ﷽ 🌼✾••┈┈•
«اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ»
«خداوندا! من را در آن پوششى كه از هر بلا و آفتى حفظ مى كند و هر كسى را كه بخواهى در آن قرار مى دهى، قرار بده»
📚 [امام صادق علیه السلام الكافي، ج2، ص: 534]
هر #صبح و #شام این "دعا" را بخوانید
امام صادق علیه السلام در توصیهای به داود رقی، دعای حفظ انسان از خطرات و بلایا را این گونه به او یاد دادند.
•┈┈••✾🌼🍃 🌺 🍃🌼✾••┈┈•
@MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻«مهلت محدود»
🔹 براتون سوال شده چرا برخی آدمهای بد و گناهکار ثروتهای زیاد و عمرهای طولانی دارند!؟
@MAHOUR24
🔴هر دردی درمانی دارد.
♻️پیامبر اکرم(ص): تَدَاوَوْا فَمَا أَنْزَلَ اَللَّهُ دَاءً إِلاَّ أَنْزَلَ مَعَهُ دَوَاءً إِلاَّ اَلسَّامَ يَعْنِي اَلْمَوْتَ فَإِنَّهُ لاَ دَوَاءَ لَهُ«خود را مداوا کنید چرا که خداوند برای هر بیماری درمانی قرار داد جز مرگ که درمانی ندارد»(دانشنامه احادیث پزشکی حدیث۱۱)
🔹وقتی هر دردی درمانی دارد ( و در طب هم برای هر بیماری نسخه های درمانی مختلفی داریم) لذا با تمام تلاش باید نسبت به مداوا اقدام نمود و از درمان #مایوس و ناامید نشد.
🔹 انرژی مثبت و #امید به بهبودی، بدن را گرم میکند و مزاج را زودتر به اعتدال نزدیک میکند و فرد سریعتر #درمان میشود، ولی ناامیدی و یاس از درمان، مزاج تن را سرد نموده و روند درمان طولانی تر می شود.
🔹البته گاهی با وجود تمام اقدامات لازم و روحیه کافی، طبق آیه ۱۵۵ سوره بقره که امتحان های الهی را بیان میکند نقص در انفس، همین بیماری هاست که خداوند به صابران بشارت داده است.
#انرژی_مثبت
#استاد_سرمدی
#مرجع_طب
📡 @MAHOUR24
40.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹🔸🔹
❇️ گفتگوی ویژه شبکه یک با آیت الله تبریزیان در خصوص تدابیر ماه مبارک رمضان-
💠 مجری سید علی ضیا
🔹 تاریخ پخش: چهارشنبه سه خرداد 96
🔰 دفتر آیت الله تبریزیان
@MAHOUR24
🔹🔸🔹
#سلام_امام_زمانم🧡
📖 السَّلَامُ عَلَى محی المومنین...
🌱 سلام بر تو ای مولایی که صفای آمدنت، زمستان دلها را بهار خواهد کرد و حیات بخش مومنین است
🌱سلام برتو و بر بهار آمدنت
#اللهمعجللولیکالفرج
@MAHOUR24