💢 #آیه_نگاشت | اسوه حسنه
🌹«لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا»؛
🌺 مسلّماً برای شما در زندگی رسول خدا سرمشق نیکویی بود، برای آنها که امید به رحمت خدا و روز رستاخیز دارند و خدا را بسیار یاد میکنند.
📜 احزاب: 21.
💐💐میلاد پیامبر رحمت حضرت محمد صلّیاللهعلیهوآله و امام صادق علیهالسلام مبارکباد💐💐
🗓 #تقویم| سهشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۲
🌏🌍🌎🌎🌍🌏🌏🌍🌎
@MAHOUR24🌎🌍🌏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: قمار عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی سراسر باخت است
🔹نظر قطعی جمهوری اسلامی این است که دولتهایی که قمار عادیسازی با رژیم صهیونیستی را برای خودشان سرمشق کار قرار میدهند ضرر خواهند کرد. باخت منتظر اینهاست و دارند اشتباه میکنند. به قول اروپاییها روی اسب بازنده شرطبندی میکنند.
🔹امروز وضع رژیم صهیونیستی وضعی نیست که مشوق نزدیکی به او باشد، نباید این اشتباه را بکنند.
🔹رژیم غاصب رفتنی است. امروز نهضت فلسطین از همیشۀ این هفتاد-هشتاد سال سرحالتر است. امروز جوانان فلسطینی و نهضت فلسطینی، نهضت ضد غصب، ضد ظلم، ضد صهیونیسم امروز از همیشه با نشاطتر، سرحالتر، آمادهتر است که مشاهده میکنید و انشاءاللّه این نهضت به نتیجه خواهد رسید.
🔹همینطور که امام بزرگوار (ره) تعبیر کردند از رژیم غاصب به سرطان حتماً این سرطان انشاءاللّه به دست خود مردم فلسطین و نیروهای مقاومت در کل منطقه ریشهکن خواهد شد.
🗓 #تقویم| سهشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۲
🌏🌍🌎🌎🌍🌏🌏🌍🌎
@MAHOUR24🌎🌍🌏
.
💢 فرق فشفشه و بمب
♦️فشفشه بازی و آتش بازی، اتفاقی متداول در بسیاری از ورزشگاه های دنیاست.
🔹حتی چند برابر آنچه امروز در ورزشگاه شهید بهشتی اصفهان دیدیم، در بازی های مهم اروپا و آمریکای جنوبی رخ می دهد، بی آن که تیمی بهانه کند و از بازی جا بزند. فیفا هم این شور و هیجان را پذیرفته است.
♦️اما از فوتبال که فراتر برویم، باید از سعودی ها پرسید آیا صدای ترقه و فشفشه ترس دارد، اما آوار شدن هزاران بمب و موشک بر سر خانواده های یمنی و کشتار ده ها هزار کودک، طی هشت سال تجاوز نظامی، نه ترس دارد و نه ننگ؟!
🔹شما که از ترقه و فشفشه -بلکه شور و هیجان تماشاگران- می ترسید و از مسابقه جا می زنید، غلط کردید آن بمب ها را بر سر کودکان یمن ریختید و از جنایات تروریست ها در سوریه و عراق و افغانستان و پاکستان، پشتیبانی مالی و اطلاعاتی کردید!
♦️بله ما با هم فرق داریم. شما بزدلانه تروریسم را در منطقه پروراندید و ما شجاعانه، ریشه اش را سوزاندیم. پس از این پیروزی مقاومت بر جبهه جنگ و ترور هم بود، که واسطه فرستادید برای کاهش تنش ها.
🔹حالا هم دوباره به جاهلیت کور و ناکام خود که جز هزینه های هنگفت برای تان داشت، بر نگردید.
@IMANI_MOHAMMAD
📢 لباسِ بشریِ پیغمبر خاتم نباید حجابی برای ما باشد و مقام والای ایشان را در نظرمان کوچک کند.
استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«اینکه پیامبر گرامی اسلام در قالب «بشر» آمده است، نباید رهزن ما شود؛ اگر ما خیال کردیم که این پیغمبر بشر است پس امتیازی بر ما ندارد و حتی یک جاهایی ممکن است ما از ایشان بهتر بفهمیم، نتیجهاش این است که با او نمیشود به معرفت رسید. انسان به اندازهای که به معلمش معرفت پیدا میکند با او سلوک میکند. اگر کسی بهترین معلم در اختیارش باشد اما فهم او از این معلم فهم محدودی باشد بیش از فهمش نمیتواند از این معلم تعلم کند و بهرهمند شود. پیغمبر خاتم که همه کائنات با او در وادی توحید سیر میکنند و معلم انبیا و ملائکه مقرب است و حتی انبیاء توحید را در عالم ارواح از ایشان تعلم کردند، لباس بشر پوشیده و در میان انسانها آمده است، اما اگر این لباس بشر پوشیدن حجاب انسان شود طبیعی است که او نمیتواند با این معلم سیر کند و به آن مقامات برسد. این حجاب شدن گاهی مبدأ استکبار است، چرا که تفاوت ملائکه با ابلیس این بود که خدای متعال به همه دستور به سجده در مقابل آدمی را داد که از روح خودش در آن دمیده بود اما ابلیس بدون توجه به این نکته استکبار ورزید و رانده شد. به تعبیر امیرالمومنین(ع) ملائکه بر روحی الهی سجده کردند نه بر جسم آدم. خداوند میفرماید: «إِذْ قَالَ رَبُّكَ لِلْمَلَئكَةِ إِنىِّ خَالِقُ بَشَرًا مِّن طِينٍ * فَإِذَا سَوَّيْتُهُ وَ نَفَخْتُ فِيهِ مِن رُّوحِى فَقَعُواْ لَهُ سَاجِدِينَ» (وقتی این جسم را به مرحله اعتدال رساندم و از روحم در او دمیدم آن وقت بر آن سجده کنید.)
جسمی که روح در آن دمیده میشود باید جسم فوقالعادهای باشد، زیرا هر جسمی ظرف این روح نیست؛ لذا ائمه(ع) اجسادشان هم فوقالعاده و از عالم انوار است. آنچه مهم است این است که، آن روحی که در این جسم دمیده شده حقیقت مقام نبوت و ولایت را دارد، و اگر این جسم حجاب شد هیچوقت انسان به آن حقیقت نمیرسد. ملائکه آدم را در همین قالب گل میدیدند، به تعبیر امیرالمومنین(ع) خداوند آن روح را در حجاب قرار داده بود، لذا کار بر ملائکه خیلی سخت و سنگین شد، چرا که ملائکهای که از عالم انوار هستند باید به یک موجودی که از گل برخاسته سجده کنند. اما وقتی سجده کردند آن وقت حجاب برداشته شد و آن حقیقت روحی که در مقابل او تواضع کردند برای آنها آشکار شد. معلوم شد که آن معلم است که حقیقتاً باید در مقابلش تواضع و خشوع کرد و اگر کسی بخواهد به توحید برسد باید از او یاد بگیرد.
قصه ما هم به همین صورت است و ما نباید مثل ابلیس دچار اشتباه شویم؛ وقتی خدای متعال فرمود چرا بر آدم سجده نمیکنی؟ گفت: «أَنَا خَيْرٌ مِنْهُ خَلَقْتَني مِنْ نارٍ وَ خَلَقْتَهُ مِنْ طينٍ» (من بهتر از او هستم و هیچوقت آتش در مقابل گل نباید سجده کند.) امیرالمومنین(ع) درمورد این کار شیطان فرمود: عصبیت او را گرفت و کارش را به عداوت کشید «فَعَدُوُّ اللَّهِ إِمَامُ الْمُتَعَصِّبِينَ وَ سَلَفُ الْمُسْتَكْبِرِين». البته شیطان با این کار حقیقتاً در حجاب ماند و هیچوقت نتوانست آن روحی را که عالم ملکوت در مقابلش سجده کرد ببیند، چهره حقیقی نبی اکرم(ص) و امیرالمؤمنین(ع) الی الابد بر ابلیس پنهان است و به خاطر همین هم سجده اتفاق نمیافتد. ما نباید اشتباه شیطان را تکرار کنیم و لباس بشری پیغمبر نباید حجابی برای ما باشد، چون اگر حجاب شد دیگر هیچوقت به آن حقیقت و باطنی که در این لباس و قامت درآمده راه پیدا نمیکنیم.»
☑️ @mirbaqeri_ir
.
♦️از دل و جان دوستت داریم، ای برترین فرستاده پروردگار.
🔹باَبی اَنتَ وَ اُمّی یا رَسولَ الله؛ یا رَحمَة لِلعالَمین.
♦️از زبان امیر مومنان (ع) که دلباخته ترین تو بود، عرض می کنیم: "أَنَا عَبْدٌ مِنْ عَبِیدِ مُحَمَّدٍ (ص)".
🔹و هم او فرمود: "لَقَدْ سَمِعْتُ رَنَّةَ الشَّیْطَانِ حِینَ نَزَلَ الْوَحْیُ عَلَیْهِ فَقُلْتُ یَا رَسُولَ اللَّهِ مَا هَذِهِ الرَّنَّةُ فَقَالَ هَذَا الشَّیْطَانُ قَدْ أَیِسَ مِنْ عِبَادَتِهِ.
♦️هنگامى که وحى بر پیامبر(ص) فرود آمد، ناله شیطان را شنیدم. گفتم: اى فرستاده خدا این آوا چیست؟ گفت: این شیطان است؛ از این که (پس از مبعوث شدن من) بندگی او را کنند، نا امید شده است".
@IMANI_mohammad
✳️ کوتاه سخنی در باب فتنههای پیشرو...
در فتنههای آخرالزمان، آنچه بیش از هر چیز محل تاخت و تاز شیاطین است، آن است که بتوانند حب و بغض را از مدار ایمان خارج کنند،
یعنی بتوانند کاری کنند که انسان آنکسان و آن چیزهایی را که باید دشمن بدارد، دوست بدارد و آنکسان و آن چیزها را که باید دوست بدارد، دشمن بدارد!
اگر چنین شد، شخص هر عمل دیگری هم داشته باشد برایش سودی نداشته و ابتدا قوای فهم و فرقان و بصیرتش زیر و رو میشود و تا زوال ایمان و خروج از دین و گرفتاری به سوء عاقبت نیز پیش خواهد رفت.
برای همین، از مهمترین استراتژیهای ابلیس و دستگاه طاغوت در آخرالزمان، تبدیل کردن گناه و معصیت و منکر، به معروف و ارزش و هنجار است.
یعنی کاری میکنند که قلب، به جای بیزاری از گناه و معصیت و منکر، آن را ارزش بداند.
اثری وضعی رخدادن چنین فاجعهای، زیر و رو شدن بصیرت و قلب است.
بصیرت چیزی است که شخص با آن درست را درست و غلط را غلط میبیند، اگر زیر و رو شد، درست را غلط میبیند و غلط را درست میپندارد؛ لذا مؤمنان راستین در نظر کسانی که دچار چنین عارضهای شدهاند، احمق و ابله پنداشته میشوند.
و قلب نیز ظرفی است که بناست حق در آن ریخته شود، اگر زیر و رو شود دیگر شخص هیچ حقی را نمیپذیرد! و شخص در این صورت ابتلا به این عارضه، بدیهیترین حقایق را نیز منکر میشود.
به هر نسبت که حساسیت و برائت قلب نسبت به منکرات کم شود، به همان نسبت نیز قلب و بصیرت شخص زیر و رو میشود؛
و این روند در حد نهایتش به شرایطی میرسد که شخص منکر و معصیت را ارزش میپندارد و خدایی نکرده به ارتکاب آن افتخار میکند.
اگر شخصی برسد به حد افتخار به معصیت، خداوند امر میکند که ملائکه، حب اهل بیت علیهم السلام را (که حقیقت ایمان است) از قلب شخص بکنند!
و شخص بعد از آن بغض اهل بیت را به دل میگیرد.
مراحل آغازین نزدیک شدن به چنین فاجعهای، این است که این اشخاص از شیعیان حقیقی اهل بیت علیهمالسلام بغض و کینه به دل میگیرند.
مهمترین ویژگی دوران نزدیک به ظهور، بر طبق روایات متعدد، این است که از حیث اعتقادات، قشر خاکستری از بین میروند و مردم تبدیل به سیاه و سفید میشوند!
و هر کس حتی اگر رگههایی از نفاق درش باشد نیز، باید آن را به شکل کفر علنی، آشکار نماید.
از طرف دیگر باز در روایات داریم که منافق تا وقتی که احساس امنیت و قدرت و بینیازی نکرده باشد، باطن خود را علنی و آشکار نمیکند (که این امری معقول و منطقی نیز هست)
لذا با توجه به این دو دسته روایات!
در آیندهی پیش رو، ما فتنههایی خواهیم داشت که در آن، جبهه باطل و جریان نفاق گمان میکنند آنچنان جبهه حق و جریان مؤمنان در موضع ضعف هستند و خودشان آنچنان در موضع قدرتند که کامل و علنی بواطن خود را آشکار خواهند کرد.
جمعبندی!
با توجه به آنچه گفته شد؛
اگر کسی میخواهد ایمانش در این ابتلائات سخت و سنگین و پیاپی آخرالزمان حفظ شود؛ طبق معارف اهل بیت علیهمالسلام، مهمترین شرطش این است که بتواند حب و بغش را بر مبنای ایمان تنظیم نماید.
برای اینکار نیز شناخت دشمنان خدا و اولیای خدا و ویژگیهایشان (با تأکید بر جریان یهود (تمدّن مدرن و مظاهر سبکزندگی مدرن نیز ذیل جریان یهودی تعریف میشود.)، جریان نفاق و جریان ناصبیها) بسیار ضروری است.
تا شخص اصلاً بداند باید با چه کسانی و چه چیزهایی دشمنی کند.
لازم به ذکر است توجه شود که وجه مشترک همهی منحرفان عالم این است که در حب و بغضشان انحراف است و این ملاک و محکی است که هر جریان انحرافی را میتوان با آن تشخیص داد!
و نیز شناخت دقیق و صحیح احکام دین خدا نیز بسیار ضروری است که بتواند با حرمتشکنان علنی و عمدی و آگاهانهی احکام خدا نیز برائت و دشمنیاش را حفظ نماید و از خود آن افعال (از هر کس که مرتکبش شده باشند) بیرازی بجوید.
و برای حفظ این حالت (یعنی مدیریت حب و بغض بر مبنای ایمان)، مهمترین مقوّم و مؤیّد، مؤانست و مجالست با عالمِ عامل و نیز مرتبط بودن با جمع مؤمنان راستین و دوری و پرهیز از اختلاط با اهل غفلت و اهل معصیت و اهل دنیاست.
در ضمن! پرهیزهایی نظیر:
پرهیز از مال حرام و شبههناک
پرهیز از گرفتار شدن به حقالناس (خاصه آبرویی! و مالی!)
پرهیز از استفاده از رانت و رشد بیضابطه و با پارتی
از نمونه پرهیزهایی هستند که اگر رعایت نشود، دیر یا زود انسان را از دایرهی ایمان در ابتلائات آخرالزمان بیرون خواهد کرد (إلا ما رحم ربّی)
یعنی چنانچه قبلا هم تأکید شد؛ هر کسی که با رانت و بیضابطه در سیستم جمهوری اسلامی رشد کرده، ولو امروز هم به ظاهر خیلی انقلابی و اهل بیتی باشد، دیر یا زود جلوی رهبر معظّم انقلاب حفظه الله خواهد ایستاد
و غربال آخرالزمان از این تصفیهی ترسناک ناگزیر است!
در خاتمه، به قول آن عالم ربّانی:
خدایا ما که به خودمان رحم نمیکنیم، خودت به ما رحم کن...
@MAHOUR24
✨﷽✨
🔴اگر هدایت انبیا علیهمالسلام نبود...
✍آیتالله بهجت (ره) : انسان احتیاج به معلم و هادی دارد، و وظیفهی انبیا علیهمالسلام ارشاد و هدایت مردم است. آیا میشود گفت که ما از تعلیم و هدایت انبیا علیهمالسلام مستغنی هستیم. خداوند منان این همه پیامبر برای تعلیم و هدایت بشر ارزانی داشته است، ولی بشر از آنها استفاده نکرده و نمیکند!
چقدر انسان از انسانیت دور است! اگر بین خالق و مخلوق رابطه نبود، و هدایت انبیا علیهمالسلام نبود، افراد بشر شب و روز به جان یکدیگر میافتادند و برای یکدیگر چاه میکندند! خدا میداند که از کارهای مهم ممالک کفر این است که بنشینند و برای مغلوب ساختن ملل و دول مستضعف و محروم و کیفیت غلبه و سلطه بر آنها نقشه بکشند و نتیجهگیری کنند. متمدنترین دولتهای امروز دنیا، آمریکا و انگلیس هستند که در تمام جنگهای دنیا در رأس قرار دارند، و نوعاً از دور و باواسطه عمل میکنند، ولی در این زمان واضح و آشکار و مستقیماً داخل جنگ شدهاند و دخالت میکنند. آیا بااینحال میتوان گفت که نبی لازم نیست و لزومی ندارد که قوانین مطابق شرع باشد. اگر در تصویب قوانین، مطابقت با شرع قید گردد، چهبسا برای جهانخواران ضرر داشته باشد.
📚 در محضر بهجت، ج2، ص16
✅@MAHOUR24
✍از حضرت محمد صلیاللهعلیهوآله پرسيدند: بهترين بندگان خدا چه کسانی هستند؟
رسول الله فرمودند:
بهترین بندگان خدا كساني هستند که:
وقتی نيكى میكنند،
شاد میشوند
وقتی بدی میکنند
آمرزش میخواهند،
وقتی به آنها عطا داده شود
شُكر میكنند،
وقتی گرفتار شوند
صبر میكنند،
وقتی خشمگین شوند
چشمپوشى میکنند.
📚اصول كافى، ج ۳ ،ص ۳۳۷
✅@MAHOUR24
🔴 فهم ناقص از عدالت و برابری!
🔻حقوق نخبگانی، پوشش همان حقوق نجومی است!
🔹این کلیپ آقای مجتبی یوسفی نماینده حزباللهی اهواز را ببینید. فهم "عموم" مسئولان و مدیران و نمایندگان جمهوری اسلامی و اساتید حوزه و دانشگاه از عدالت و برابری دقیقاً همین است! همین مبانیِ غلط، دههها مبنای قانونگذاری و ریلگذاری کشور بوده که کار به اینجا رسیده.
🔸اولاً برابریِ دسترسی عموم مردم به منابع ثروت، امکانات زندگی و درآمدها، مسئله اصلی عدالت است و همه مردم باید دسترسی برابر داشته باشند. هیچ فرقی بین اقشار مردم و بین مشاغل متفاوت نیست.
🔹اینکه بخاطر وقت گذاشتنِ بیشتر و ساعت کار بیشتر، کسی درآمد بیشتری داشته باشد البته منطقی و عقلانی است اما دلیلی برای فاصله نجومی نیست! پرداخت بیشتر معقول، منطقی است.
🔸از طرفی، اینکه کسی بخاطر تخصص و درس خواندن یا تحصیل رشته خاصی، بیشتر حقوق بگیرد و بهره بیشتری از درآمد را داشته باشد؛ توجیه عقلانی و شرعی ندارد. شهید مطهری در اینباره میگوید همینکه فرد بخاطر درس و تخصص، شان اجتماعی و سیاسی بالاتری پیدا میکند برای تفاوتها کافی است. همینکه فردی که درس نخوانده، کار یَدی و سختتری انجام میدهد کافی است. همین رنج کارگری و کارمندی یا مشاغل پایین دست کافی است؛ دیگر نباید در بحث درآمدها این تفاوتها وجود داشته باشد. دیگر در بحث بهداشت و درمان و مسکن و درآمدها، نباید افراد تفاوتی داشته باشند. اتفاقاً آنکه کار یَدی و جسمی و سختتری انجام میدهد به درمان بیشتری هم نیاز دارد!
🔹اتفاقاً، این جملهی "عدالت به معنای برابری نیست" زمانی کاربرد دارد که بناست بهره بیشتری از ثروت و درآمد، بخاطر مصلحتی، در اختیار طبقات پایینتر قرار بگیرد. اینجا مصلحت عموم جامعه است و حاکم میتواند برای این مصلحت، یک جایی و یک زمانی، توزیع نابرابر را به نفع فقرا انجام دهد.
🔸ولی با کمال تاسف، بیشترین کاربرد این جمله در کشور ما، برای توجیه تبعیضها به نفع طبقات برنده و بالاتر جامعه است. استاد دانشگاه با معلم چه تفاوتی دارد؟ ملوان و خلبان با پلیس جان برکف چه تفاوتی دارد؟ کشاورز و دامدار چرا باید از فلان قشر درآمد کمتری داشته باشد؟ اینها نابرابری و تبعیض است.
🔹شاید در کشور ما، فساد سیستمی نباشد ولی تبعیض قطعاً سیستمی و نهادینه است و این تبعیضها با همین مبانی غلط در نظام حقوق و دستمزد پیش میرود.
✅ #داود_مدرسی_یان:
@MAHOUR24