⭕️ همزمان با دو قطبی میدان/دیپلماسی؛ اینک دوباره دو قطبی «موشک/معیشت!»
🔓 تیم تبلیغاتی محمد جواد ظریف پس از لو رفتن فایل صوتی سه ساعته، که بهنظر میرسد بخشی از فیلم تبلیغاتی وی برای مقطع انتخابات بوده، به دلیل طولانی بودن زمان مصاحبه و شنیده نشدن آن توسط عموم جامعه، اقدام به طراحی پوستر و بازنشر کردن بخشهای مختلف این صوت بهاشکال مختلف کرده؛ از جمله این سخنان ظریف در خصوص حمله به قدرت موشکی کشور در لوای دو قطبی «مردم/موشک»:
🔹من با گفتن این حرف که قدرت ما در موشک نیست بلکه مردم است، تکفیر شدم؛ در جنگ تحمیلی مردم بردند یا موشک ها؟! ما نقطه قوتمان را فراموش کردیم. ما در مشروعیت مردمی و حضور مردم قدرت داریم و ایده و استقلال و حمایت مردمی به ما قدرت میدهد.
🔻اما ایجاد دو قطبی «موشک/معیشت»، بخشی از گفتمانی بود که آیتالله فقید در سال ۱۳۹۵ مطرح و آنرا مانع دستیابی کشور به یک اقتصاد پویا و علمی، شبیه به آلمان و ژاپن عنوان کرده بود؛ همچنین مقامات دولت روحانی در زمان مذاکرات برجام، رزمایشهای موشکی و نوشته شدن شعار روی موشکهای بالستیک را تخریب دیپلماسی و مذاکرات عنوان میکردند!
🌿 صف بیارایید رندان! رهبر دل آمده
🌿 جان برای دیدنش، منزل به منزل آمده
🌿 بلبل از شوق لقایش، پَرزنان بر شاخ گُل
🌿 گل ز هجر روی ماهش، پای در گِل آمده
#شعر #دیوان_شعر #امام_خمینی
🔵🔸هنوز قبله برخی آمریکاست!!!؟!
👌🌾راه نجات ایران دولت جوان حزباللهی
🔵🔘🗓 جمعه 10 اردیبهشت ماه 1400
🇮🇷 @MAHOUR24
🔰انتخاب مدیر جوان یا باتجربه برحسب اقتضای کار باشد
🔻یک بار گفتهام که دولت جوان حزباللهی باید سرِ کار بیاید، یک بار هم گفتهام که صلاح نیست از مجرّبین استفاده نشود. بعضیها گفتند چطور؟ اینها با هم نمیسازد. من عرض میکنم نه، اینها با هم میسازد، اینها با همدیگر هیچ منافاتی ندارد. من معتقدم که کشور بایستی از ابتکارات جوانها، از نشاط جوانها، از روحیهی کار و پُرانگیزهی جوانها حدّاکثر استفاده را بکند. منتها اینکه ما میگوییم در مدیریّتها از اینها استفاده بشود، معنایش این نیست که نسل قبلی را بکلّی بشوریم بگذاریم کنار! نـه، بر حسب اقتضا، یک جا مدیریّت یک جوان، یک جا مدیریّت یک فرد مجرّب و کارکشته. یک جا اقتضا دارد که یک مدیر جوان بر سر کار بیاید، یک جا اقتضا دارد که یک مدیر مجرّب بر سر کار بیاید.۹۹/۱۰/۱۹
⬇️ مطالعه نسخه کامل این شماره خط حزبالله:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=47747
🚨اسرائیل محرم است؛ مردم ایران نامحرم؟
🔺سخنگوی وزارت خارجه آمریکا دیشب برای چندمین بار تأکید کرد که اسرائیل همواره در جریان مذاکرات وین است. او همچنین گفته: مذاکرات غیر مستقیم آمریکا و ایران در وین هنوز تا رسیدن به موفقیت فاصله دارد. چالشهای بزرگی وجود دارد و یک جاده بالقوه طولانی پیش روی ماست.
🔺در شرایطی که حتی اسرائیل هم از همه جزئیات مذاکرات وین خبردار است، چرا نباید مذاکرات برای مردم ایران شفاف باشد؟ بنظر میرسد مسئولان آمریکایی اسرائیلیها را محرم خود میدانند اما مسئولان جمهوری اسلامی مردم را نامحرم!
🔵🔸هنوز قبله برخی آمریکاست!!!؟!
👌🌾راه نجات ایران دولت جوان حزباللهی
🔵🔘🗓 جمعه 10 اردیبهشت ماه 1400
🇮🇷 @MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شعر جدید احمد بابایی در واکنش به فایل صوتی ظریف درباره حاج قاسم سلیمانی
🔹اگر امن است خیمهگاه و حرم، شکنکن صاحب علم زنده است/ کدخدا را بگو به کوری تو، حاج قاسم هنوز هم زنده است
🔹ذلت کدخداپرستی هم نکتههای ظریف میطلبد/ من تعجب نمیکنم که هنوز حاج قاسم حریف میطلبد
🔵🔸هنوز قبله برخی آمریکاست!!!؟!
👌🌾راه نجات ایران دولت جوان حزباللهی
🔵🔘🗓 جمعه 10 اردیبهشت ماه 1400
🇮🇷 @MAHOUR24
وقتی روحانی از "مرد میدان" می گوید
🔹روحانی: "شاید برخیها فراموش کرده باشند روزهایی بود که هیچکس جرئت نمیکرد به میدان داعش برود. برخی یادشان نیست که نه تنها کربلا و نجف و حرمت حرم اهل بیت (س) در خطر بود، حتی خود بغداد هم در خطر بود و کسی جرئت نمیکرد از منطقه سبز بغداد خارج شود. کسی که راه افتاد و نیمههای شب تنها به عتبات، بغداد و شمال عراق رفت و توطئه صهیونیستها و آمریکا را در منطقه خنثی کرد، سردار سلیمانی بود".
♦️صادق خرازی "معاون وزیر خارجه دولت اصلاحات) در کلابهاوس: "در روزهایی که روحانی رئیس جمهور منتخب بود و هنوز مستقر نشده بود، در جلسه ای نزد رهبر انقلاب صحبتهایی در مخالفت با حضور ایران در سوریه کرد. رهبر انقلاب در جواب فرمودند: شما حالا از راه برس، کمی با مسائل از نزدیک آشنا بشو بعد نظر بده".
@IMANI_mohammad
چند ملاحظه درباره فضای انتخابات
🔹واقعی ترین مسئله انتخابات، "تمدید و تداوم مدیریت دولت فعلی، یا تغییر آن؟" است. متاسفانه هنوز، آن چنان که باید، خسارت های دولت "برجام و دیگر هیچ"، تبیین نشده و حال آن که فقط بالای دویست میلییارد دلار، خسارت کاهش صادرات کشور (در اثر کانالیزه و زمینگیر شدن با برجام) بوده است؛ خسارت های امنیتی و سیاسی و دیپلماتیک به کنار.
♦️این که اقتصاد ما در این دوره هفت- هشت رتبه در اقتصاد جهانی پسرفت داشت، هنوز خوب توضیح داده نشده. و این که اقتصاد ایران قبل از دولت فعلی، به مراتب وضع بهتری داشته، درست بازگو نشده. باید از فعالان اقتصادی کمک گرفت تا بگویند اوضاع اقتصادی و تولید و اشتغال در هشت سال قبل -با همه دشواری هایش- چگونه بود و در این دوره چگونه به قهقرا رفت؟
🔹مردم را باید به دو واقعیت ارجاع داد، یکی کارنامه خدمات نیرو ها و نهاد های انقلابی در هفت هشت سال اخیر، در حالی که امکانات چندانی در اختیارشان نبود؛ و دوم بیان قوت های دولت نهم و دهم، در مقایسه با دولت فعلی؛ و ضمنا آسیب شناسی، ضعف ها و انحرافات دولت دهم.
♦️نکته بعدی، این است که بازی تیم منتقد، نمی تواند بی تفاوت نسبت به بازی حریف باشد. حریف در سال 96، بازی با چند یار کمکی در کنار روحانی را پیش برد. و اکنون هم سعی دارد با مهره های بیشتری -برای فضا سازی، ترور شخصیت، انحراف اذهان و فرار از پاسخگویی- استفاده کند. البته نگران تعدد نامزد ها هم هستند؛
🔹بنابراین جبهه "منتقدانِ ائتلاف حاکم بر دولت"، نمی تواند از همین ابتدا، یک نامزد را به میدان بفرستد تا حریف، او را سیبل کند. منطقی تر این است که چهره های متعدد (البته با یک طراحی مشترک) به میدان تبیین و مطالبه بیایند و سپس، به وحدت نامزد برسند.
♦️ضمنا باید "حمایت" یا "فاصله گذاری" نامزد های جبهه مقابل با "دولت مستقر" -با همه بی کفایتی هایش- را تبدیل به مسئله افکار عمومی کرد. مدت هاست اصلاح طلبان، فتیله نقد دولت را پایین کشیده اند؛ چون به ضررشان است.
🔹آنها خود را تضمین وعده های روحانی دانسته و او را تایید و تَکرار کرده اند. اگر دولت موفق است، آنها باید جهانگیری و نه هیچ کس دیگر را نامزد کنند. و اگر به احترام نظر مردم، دولت روحانی را ناموفق و بی کفایت می دانند، باید قبل از هر چیز، همین را علنا اعلام و عذرخواهی کنند. مقبولیت دولت روحانی اکنون زیر هفت درصد است.
♦️چاره کار، (شب) قدر دانستن این چند هفته باقی مانده تا انتخابات، و عملیات هوشمندانه جبهه ای در وضعیت آفندی است. این البته به معنای تولید هیجان صرف و رادیکال کردن فضا نیست. به مفهوم روشنگری و تبیین، برای فرو نشاندن غبار ها و جا یابی متهمان وضع موجود، در جایگاه واقعی شان است.
🔹ضمنا برای افزایش درست مشارکت که نیاز همیشگی نظام مردمی است، باید #امید_آفرینی کرد؛ بی آن که وعده های دروغ و ناشدنی داد . صداقت با مردم در آسیب شناسی وضع موجود و تزریق امید راستین ضمن بیان ظرفیت های موجود، سرمایه ای بزرگ است. این میسر نمی شود، مگر این که به موازات نقد مدیریت مستقر در دولت، کارنامه خدمات نیروهای خدمتگزار و انقلابی در عرصه های مختلف، تصویر سازی و بازخوانی مجدد شود.
♦️انتخابات در گذشته هم، امر بسیط و تک متغیری نبود؛ تا چه رسد به اکنون که به واسطه نقش آفرینی وعملیات ناتوی فرهنگی- اطلاعاتی در حوزه عملیات روانی و رسانه ای، چند برابر پیچیده تر شده است. انتخابات همچنان که جشن ملی است، مواجهه با نفوذ طلبی دشمن در جنگ سیاسی و رسانه ای هم هست و این، بسیج ملی می خواهد. مردم اگر دست درازی دشمن را بشناسند، خود در برابر تهاجم سینه سپر می کنند.
🔹هر جنگی، قرارگاه و سازمان رزم خود را می طلبد که بتواند به نیروها آرایش بدهد ؛ تقسیم کار بکند، دیدبانی و اطلاعات- عملیات داشته باشد. این قرارگاه سیاسی را باید تدارک و تقویت کرد.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
مسیر پیروزی: تابلو های راهنما
🔹هر گروه و امتی، ولو غیر مومن، به قدر تلاش خود، بهره دنیایی می برد و این سنت الهی است. "كُلًّا نُمِدُّ هَٰؤُلَاءِ وَهَٰؤُلَاءِ مِنْ عَطَاءِ رَبِّكَ ۚ وَمَا كَانَ عَطَاءُ رَبِّكَ مَحْظُورًا. و ما به هر دو فرقه (از دنیا طلبان و آخرت طلبان) به لطف پروردگارت مدد خواهیم داد، که لطف و عطای پروردگار تو از هیچکس دریغ نخواهد شد".
♦️وقتی در تبعیت از سنت های الهی کم می گذاریم- که اهتمام به هدایت و بسیج و همراهی مردم، و نیز تدبیر، تلاش، همدلی و هم افزایی و اتحاد و الفت، و مجاهدت و ایثار و تنازل و گذشت جزو ارکان آن است- طبیعی است، ناکامی سراغ جبهه مومن به پروردگار بیاید.
🔹اما ضمنا خداوند وعده فرموده "و من يتق الله يجعل له مخرجا و يرزقه من حيث لا يحتسب و من يتوكل علي الله فهو حسبه ان الله با امره قد جعل الله لكل شيئا قدرا". خداوند، هم برای هر چیزی اندازه و مقدار و کارکردی قرار داده که بی اعتنایی به آن ناکامی به بار می آورد؛ و هم؛ وعده کرده برای اهل تقوا راه خرج از بن بست های خود ساخته را فراهم سازد و "من حیث لا یحتسب" روزی دهد.
♦️و نیز وعده فرموده "الَّذِينَ كَفَرُوا وَصَدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ أَضَلَّ أَعْمَالَهُمْ. وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَآمَنُوا بِمَا نُزِّلَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَهُوَ الْحَقُّ مِنْ رَبِّهِمْ ۙ كَفَّرَ عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَأَصْلَحَ بَالَهُمْ". وعده فرموده، به شرط ایمان و عمل صالح، عیب ها و ضعف های مومنان را بپوشاند و نابسامانی های شان را به سامان و صلاح برساند.
🔹اگر نیروهای انقلابی از برخی عارضه های مزمن در دو دهه اخیر خارج شوند و هم پوشانی و هم افزایی داشته باشند - که شرط اول آن، روحیه تقوا و تواضع و توبه دسته جمعی از رفتار های قبیله ای و شخصیت زده است- قطعا خداوند برکت می دهد. و گرنه با مشکل دو دستگی و چند صدایی حتی در صورت پیروی زی های سیاسی و انتخاباتی، رو به رو خواهند شد. چنان که پس از مجلس هفتم و هشتم و دولت نهم رو به رو شدند.
♦️متاسفانه برخی عمل زدگی های به دور از تقوا، و خلوص طلبی ها و فاصله گذاری ها و استغنا های به دور از تقوا + شیطنت و تفرقه افکنی دشمن موجب شد سرعت موفقیت ها در دهه پیشرفت و عدالت (با وجود توفیقات خیره کننده) کند شود؛ و حال آن که رزمندگان مقاومت در همین دهه، با جان فشانی به پیروزی های منطقه ای خود ادامه دادند. کار آنها سخت تر بود یا کار سیاسیون ما؟!
🔹ان شاء الله با مدد گرفتن از روح بلند شهید سلیمانی و همرزمان شان و همت بلندی که داشتند، ما هم بتوانیم به تکلیف خود عمل کنیم؛ که اگر چنین شد، هر اتفاقی بیفتد، پیروز هستیم. این خاطره، از استاد رحیمپور ازغدی شنیدنی است که از شب "عملیات پیروز" والفجر 8 نقل میکند؛ شهید مزرجی به شهید شوشتری گفت:
♦️«امشب اگر عراقیها ما را نزنند، کوسه ها میزنند. اگر هیچ کدام نزنند، لای سیم خاردار و تله های انفجاری گیر میکنیم. با محاسبات مادی، امشب نمی توانیم از آب رد بشویم. من امشب وارد آب میشوم تا به امام در جماران خبر بدهند که #آقا_بچه_ها_به_عشق_تو_زدند_به_خط. دیگر مهم نیست آن طرف خط برسیم یا نرسیم. وظیفه ما وارد آب شدن است، بیرون آمدن دیگر در اختیار و وظیفه ما نیست؛ آن اش با خداست. خدای آن طرف اروند، خدای این طرف اروند است. اگر کسی این طرف قلبش آرام است، آن طرف می ترسد، توحیدش مشکل دارد».
@IMANI_mohammad
"ما می توانیم" شرط دارد؛
جاده پیروزی، آسفالته نیست
🔹پیروزی، فقط به شرط چینش صحیح ارکان، در دسترس است. «ما میتوانیم»، اگر از سر هیجان صِرف و بدون تدارک باشد، یا از ابتدا موهوم است و یا گوینده آن در میانه راه جا میزند. «ما میتوانیم»، شدنی است اگر که مبتنی بر چینش درست اسباب باشد.
♦️رهبر انقلاب مرداد 1381 در دیدار با جمعی از دستاندرکاران روزنامه کیهان فرمودند «ما خلاف جریان حرکت نمیکنیم. ولو قاتلکم الذین کفروا لَوَلّوا الادبار ثم لایجدون ولیّاً و لا نصیراً. کفار اگر در قضیه حدیبیه با شما مبارزه و مقاتله میکردند، آنها شکست میخوردند. دنبال این میگوید سنتالله التی قدخلت من قبل. حالا چی سنت است؛ هر جا که جنگ حق و باطل باشد، سنت این است که حق پیروز بشود؟ نه! در جنگ احد که شکست خوردند، در جای دیگر مثل حُنین آن جور شد... سنت خدا این است که حق وقتی بر ارکان خودش، ارکان صحیح خودش، قرار میگیرد، حتما باید پیروز بشود بدون تردید... #مجاهدت_همان_ترتیب_ارکان_صحیح_است، مجاهدت همهجانبه».
🔹ایشان 29 خرداد 91 در دیدار مسئولان نظام یادآور شدند «پیروزی، بدون مجاهدت، بدون حرکت، بدون خطرپذیری، امکان ندارد. خدای متعال وعده پیروزىِ بدون حرکت به هیچ کس نداده است. صِرف مؤمن بودن هم کافی نیست؛ مجاهدت لازم است، صبر لازم است.»
♦️مقتدای حکیم انقلاب همچنین 11 مرداد 95 خطاب به مردم متذکر شدند «وقتی معاهدهای که دلهای مؤمن با خدا بستهاند صادقانه باشد، کارها پیش خواهد رفت؛ همه مشکلات برطرف خواهد شد. البتّه زندگی موانع دارد، مشکلات دارد، هیچ جادّه آسفالتهای در مقابل هیچ ملّتی نیست؛ باید راه را با همّت خودشان هموار کنند. ملّتهایی که به اوج معنویّت و مدنیّت و رفاه و سعادت رسیدند، اینجوری حرکت کردند».
🔹ایشان، 25 فروردین 1378 در دیدار فرماندهان ارتش، با انتقاد از سهلاندیشی فرمودند «هر حقیقتی دشمنانی دارد. آن کسی که انتظار دارد در جاده آسفالته زندگی، بدون هیچ دستانداز و بدون هیچ معارض و خطر حرکت کند، انسان سادهلوحی است که بالاخره هم با سر خواهد غلتید و از پا درخواهد آمد. جاده زندگی، جاده دشواری است؛ جاده پُرپیچ و خمی است. با هر قدم نزدیکتر شدن به اهداف والا، مشکلات و خطرهای تازهای؛ بعضی بزرگتر از مشکلات قبل وجود دارد. لذا راه زندگی، راه بیدردسری نیست؛ توقّع بیدردسری نباید داشت... کسی که در میدان جنگ دچار هزیمت میشود، قبلاً در درون خود دچار هزیمت شده است. اگر در درون خود دچار هزیمت نشویم، در بیرون هیچ دشمنی نمیتواند ما را منهزم کند».
@IMANI_mohammad
.
جای خالی مسئولیت پذیری و انصاف
🔹از لوازم انتقاد مشروع، "انصاف" و "مسئولیت پذیری" است. اگر در تشخیص و تحلیل به خطا رفتید و آن تحلیل، خسارت هایی را به دنبال داشت، قبل از هر چیز باید مسئولیت پذیر باشید.
♦️سیاست های غلط دولت روحانی به شهادت کارنامه خود، بالا ترین و اصلی ترین سهم را در زمینه تولید فقر داشت.
🔹تعطیلی اقتصاد به امید برجام، ترویج رانت، ترویج مدیریت اشرافی ، هشت برابر کردن تورم، افزایش ضریب جینی (شکاف طبقاتی) که در سال های 84 تا 90 در حال کاهش بود، دهن کجی به طبقات فرودست و خدمات مدیریت قبلی (مانند مسکن مهر) بدون ارائه جایگزین بهتر، و تباه کردن فرصت های همدلی با اصرار بر فربه کردن دوقطبی های جعلی، کارنامه دولتی است که برخی خواص، روی کار آمدن آن را "بهترین تقدیر و مصلحت" نامیدند! https://b2n.ir/r25402
♦️این طیف از خواص، آدرس های نادرست و ناروا به مردم دادند و عملا کارمند ستاد های انتخاباتی مدیریت اشرافی غربگرا شدند؛ بی انصافی است که آنها همیشه از جمهوری اسلامی طلبکار باشند، اما یک بار صادقانه به مردم نگویند در پیچیدن برخی نسخه های سمی، اشتباه کردند.
🔹و بی انصافانه تر، آن است که هر جا هم ژست ندامت گرفتند، به جای انتساب خطا به خود، طوری حرف زدند که انقلاب و نظام متهم گردد و زبان دشمنان دراز شود!
@IMANI_mohammad
.
♦️آقای نتانیاهو! به جای شرارت در گوشه و کنار دنیا، مراقب جان آدم های بدبختی باش که با توهم ارض موعود یهود، و به قیمت بی خانمان کردن ملت فلسطین، در سرزمین های اشغالی جمع کردید.
🔹در جریان سقوط پل در جریان یک مراسم متعلق به صهیونیست ها، ۵۰ نفر کشته و ۴۰۰ نفر زخمی شدند.
@IMANI_mohammad
🔰 #نفاق یعنی برای فریب مردم خودت را دوست صمیمی #حاج_قاسم معرفی کنی و همزمان در جلسات خصوصی بر علیه او سخن بگویی:
🔸 "وَإِذَا لَقُوا الَّذِينَ آمَنُوا قَالُوا آمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا إِلَىٰ شَيَاطِينِهِمْ قَالُوا إِنَّا مَعَكُمْ إِنَّمَا نَحْنُ مُسْتَهْزِئُونَ" (بقره:۱۴)
✅ نکته؛ ترجمه ی آیه را خودتان به تفسیر مرجعه بفرمایید.
🔵🔸هنوز قبله برخی آمریکاست!!!؟!
👌🌾راه نجات ایران دولت جوان حزباللهی
🔵🔘🗓 جمعه 10 اردیبهشت ماه 1400
🇮🇷 @MAHOUR24