8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یادی از استاد «جلال مقامی» آقای دیدنیها
@MAHOUR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاندوزی: حذف دلار در معاملات اقتصادی و تجاری بین دو کشور ایران و روسیه قطعی شد
@MAHOUR
آقای محسن هاشمی! خاطرات پدر مخدوش است، تاریخ هم بخوانید
▪️پاسخ تسنیم به یادداشتهای محسن هاشمی درباره پرونده هستهای
🔹اوباما ۲ نامه مهم در سال ۸۸ و پیش از انتخابات به رهبر انقلاب نوشته است؛ نامه اول در اردیبهشت ماه و نامه دوم در خرداد ماه و قبل از روز ۲۲ خرداد ۸۸ (روز انتخابات) واصل شده؛ لحن هر دو نامه یک عقبنشینی مهم در موضوعات هستهای و تاکید بر ضرورت پیگیری گفتگوهای دوجانبه هستهای است. از کتاب ویلیام برنز(رئیس فعلی سازمان سیا) برمیآید که اوباما آنقدر عجله داشته که پس از پاسخ اول رهبر انقلاب به نامهاش، در نامه دوم حتی اسامی مذاکرهکنندگان آمریکایی را هم درج میکند!
🔹و البته جان کری هم در کتاب خاطراتش (هر روز موهبت دیگری است) میگوید که ناامیدی آمریکا از پیگیری سیاست غنیسازی صفر و ناکامی استراتژی امتناع از مذاکره با ایران، حتی به اواخر دوره جرج بوش برمیگردد!
🔹درواقع ایران توانسته بود با ایستادگی اولیه بر حق خود، زمینه را برای مصالحه اصولی (یعنی اخذ اذعان آمریکا به غنیسازی در ایران و رفع فوری تحریمها) آماده کند، امّا همچنانکه سیدحسین موسویان (از دوستان آقای هاشمی رفسنجانی و از دیپلماتهای سابق کشور) نیز در کتاب «ایران و ایالات متحده؛ نگاهی از درون گذشتهای شکستخورده و مسیری بهسوی مصالحه» نوشته، آمریکاییها پس از اتفاقات ۸۸ اساساً برآورد و محاسبات دیگری درباره ایران پیدا کردند و از آنجا که تصور میکردند کار ایران تمام است، مجدداً به تشدید تحریمها روی آوردند و نهایتاً در بهار ۸۹ قطعنامه ۱۹۲۹ را در شورای امنیت سازمان ملل مصوب کردند که به اعتراف خود آقایان دوستانِ مرحوم هاشمی، ساختار اصلی تحریمهای سنگین (نفت و بانک و ...) علیه ایران است!
🔹آنچنانکه پیداست، پدر مرحوم آقای محسن هاشمی انتقام کینهای که از سال ۸۴ از احمدینژاد داشت را در سال ۸۸ با تمام توان و با دمیدن به آن آشوبها از کل مردم ایران گرفت و این ملت را وارد روندی کرد که رنجهای امروز تنها بخشی از اثرات آن است! همچنانکه احمدینژاد نیز برای پیگیری سیاست کودکانه خود علیه بعضی دیگر از دیپلماتها، اقداماتی را در روند مذاکرات هستهای انجام داد که آنهم از جهاتی مخل سیاست کلان نظام بود.
🔹امّا محک زدن مدعاهای مرحوم هاشمی راه دیگری هم دارد؛ مثلاً اینکه بررسی کنیم محصول سیاستورزیهای ایشان در سیاست خارجی چه بود. یک نمونه، پرونده آمیاست؛ آقای محسن هاشمی نیک میدانند که در آن ماجرا علیرغم عدم نقش ایران، امّا نتیجه سیاست خارجی دولت آقای هاشمی رفسنجانی نهایتاً به آنجا منجر شد که حکم جلب خود مرحوم را هم پلیس اینترپل صادر کرد!
📝 متن کامل را اینجا (https://tn.ai/2748216)بخوانید
@MAHOUR
✨﷽✨
🔴یقین
✍در روايت داريم كه از خدا يقين بخواهيد. يقين همان اعتقاد صد در صد است. يقين همان اطمينان است. يك وقت شما می شنويد كه در خيابان پشتی آتش سوزی شده است. شما احتمال اين را می دهيد. بعد به خيابان می رويد و دود غليظی می بينيد ولی باز اطمينان صد در صد نيست. ولی يك وقت شما كنار خانه ای كه آتش گرفته است می ايستيد. در اينجا شما صد در صد علم داريد كه اين خانه آتش گرفته است. يك وقت انسان خودش در آتش می سوزد، به اين يقين می گويند. همه می دانند كه هيچ كاری از يك جنازه برنمی آيد ولی كسی حاضر نيست كه پيش او بماند زيرا می ترسد. در يقين انسان به جايی می رسد كه جهنم را می بيند. درسوره تكاثر خدا ميفرمايد كه بعضي از انسانها آن قدر يقين دارند كه گويی جهنم را می بينند. حضرت امير ميفرمود: اگر پردهها كنار برود بر يقين من افزوده نمی شود. گاهی ما با يك آزمايش به يقين می رسيم. دكتر می گويد كه قند يا چربی شما بالاست و نبايد اينها را بخوريد، ماهم حرف دكتر را گوش می كنيم. 124 هزار پبامبر می گويد كه غيبت فشار قبر دارد ولی ما بازهم غيبت می كنيم، می گويند كه ربا زندگی را از هم می پاشد ولی باز ربا ميخورد. يقين ثمره تلاش و اخلاص است. اگر انسان زاهد شد، به يقين می رسد. داريم هر كس حرص دارد، يقين ندارد. انسان حريص يقينش ضعيف است. داريم ترس از ضعف يقين است. بعضي مواقع ما ترس بازدارنده است. ترس از خدا، ترس پويا است. گاهی ما از ترس دروغ می گوييم كه اين بخاطر ضعف يقين است.
📚از بیانات دکتر رفیعی
@MAHOUR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼 ثواب خدمت به خانواده
👤 حجةالاسلام عالی
@MAHOUR
❌راز شرفیاب شدن به محضر امام زمان (عج)❌
در کتاب « ملکوتیِ خاک نشین » آمده است : « از شیخ محمد تقی بهلول(ره)، پرسیدند: چه وقت میشود به حضور آقا امام زمان (عج)، مشرّف شد؟ فرمودند: با تقوا باشید؛ وقتی که بین شما و حضرت صاحب الامر (عج) سنخیّت باشد. سپس فرمودند: دیدن امام زمان(عج)، روحیفداه، مهم نیست، مهم این است که ایشان ما را ببینند. خیلیها هم حضرت علی ( علیهالسلام ) را دیدند اما دشمن او شدند. اگر کاری کردیم که نظر آنها را جلب کنیم، آن ارزش دارد. »
در کتاب « شیفتگان حضرت مهدی(عج) » آمده است : « مرحوم آیت الله سید محمد باقر مجتهد سیستانی (ره) پدر آیت الله سید علی سیستانی ( از مراجع عظام تقلید و ساكن در نجف اشرف ) تصمیم می گیرد برای تشرّف به محضر امام زمان (عج) چهل جمعه در مساجد شهر مشهد زیارت عاشورا بخواند. در یکی از جمعه های آخر، نوری را از خانه ای نزدیک به مسجد مشاهده می کند. به سوی خانه می رود، می بیند که حضرت ولی عصر (عج) در یکی از اتاق های آن خانه تشریف دارند و در میان اتاق جنازه ای قرار دارد که پارچه ای سفید روی آن کشیده شده است. ایشان می گوید: هنگامی که وارد شدم اشک می ریختم، سلام کردم. حضرت به من فرمودند: چرا این گونه به دنبال من می گردی و این رنج ها را متحمّل می شوی؟! مثل این باشید ( اشاره به آن جنازه کردند ) تا من به دنبال شما بیایم. بعد فرمودند: این بانویی است که در دورۀ کشف حجاب ( در زمان رضا خان پهلوی ) هفت سال از خانه بیرون نیامد تا چشم نامحرم به او نیفتد. »
💠 احادیثی که در برنامه حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد با موضوع " شرح دعای چهل و یکم صحیفه سجادیه ( اهمیت عیب پوشی ) " خوانده شد.
🔸 حضرت امام رضا (عليه السلام) فرمودند :
« المُذِيعُ بالسيّئةِ مَخذُولٌ ، و المُستَتِرُ بالسيّئةِ مَغفورٌ لَهُ »
🔹 كسى كه گناه[خود] را آشكار كند به حال خود وا نهاده شود و كسى كه گناه را پوشيده بدارد، آمرزيده گردد.
-----------------------------
علی بن ابراهیم از احمد بن خالد نقل می کند: «روزی مردی در کوفه، نزد امیرالموءمنین علیه السلام رسید و اقرار به زنا نمود و گفت: ای امیرالموءمنین! من زنا کردم؛ پس مرا پاک گردان.» امام علی علیه السلام با همان شیوه پیامبر صلی الله علیه و آله سعی در تشویق وی به کتمان سر نمود؛ اما در پی اصرار زانی به اقرار به زنا، بعد از چهار بار اقرار، حکم حد را بر وی جاری نمود و این جملات گوهربار را با عصبانیت فرمود: « چقدر زشت است برای مردی از شما که مرتکب چنین اعمال زشتی شود و پس از آن، خود را در ملأعام رسوا نماید. پس آیا توبه در خانه اش بهتر نبود؟ قسم به خدا، هر آینه توبه وی بین خود و خدا، بهتر از اقامه حد به وسیله من بر او می باشد.» شایان توجه است که امام علی علیه السلام در حدیث شریف، چهار موضوع مهم را بیان فرمودند و در واقع به این ترتیب، اشکالات وارده را پاسخ دادند:
در این روایت، حضرت با عصبانیت و ناراحتی، با عبارت «ما اقبح»، یعنی چقدر زشت است! زشتی و نادرستی عمل زنا را اعلان نمودند؛ آنگاه، با عبارت «فیفضح نفسه»، زشتتر از عمل زنا، مسئله آشکار نمودن این عمل را در ملأعام متذکر شدند؛ زیرا، اثرات سوء افشای گناه، از خود انجام آن در جامعه به مراتب بیشتر است؛ این عمل، علاوه بر هتک دستورات حیاتبخش شریعت اسلام، موجب تشویق افراد ضعیف النفس و بیماردل، به انجام گناه می شود.
سوم آنکه توبه مرتکب بین خود و خدایش را بسیار پسندیده قلمداد می کنند و در پایان، با عبارتی ظریف می فرمایند: توبه بهتر از اقامه حد است و آن هم اقامه حدی که توسط امام معصوم، علی علیه السلام ، نه مطلق حاکم و امام (فو الله لتوبته فیما بینه و بین الله افضل من اقامتی علیه الحد)
-----------------------------
🔸 امام على عليه السلام ـ در بخشى از سفارش خود به فرزند بزرگوارش حسن عليه السلام ـ فرمود :
« أي بُنَيَّ ، لا تُؤيِسْ مُذنِبا ، فَكَم مِن عاكِفٍ على ذَنبِهِ خُتِمَ لَهُ بخَيرٍ ، و كَم مِن مُقبِلٍ على عَمَلِهِ مُفسِدٌ في آخِرِ عُمُرِهِ ، صائرٌ إلَى النارِ ، نَعوذُ بِاللّه ِ منها! »
🔹 اى فرزندم! هيچ گنهكارى را نوميد مكن؛ زيرا اى بسا كسى كه عمرى گناه مى كند، اما فرجامش به نيكى ختم مى شود و اى بسا كسى كه عمرى عمل [خير ]مى كند، ليكن در پايان عمرش گرفتار فساد مى شود و رهسپار دوزخ مى گردد؛ پناه به خدا از آتش دوزخ.
-----------------------------
🔸 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند :
« اَلصَّدَقَةُ تَدْفَعُ الْبَلاءَ وَ هِىَ أَنْجَحُ دَواءٍ وَ تَدْفَعُ الْقَضاءَ وَ قَدْ اُبْرِمَ إِبْراما وَ لايَذْهَبُ بِالأَْدواءِ إِلاَّ الدُّعاءُ وَ الصَّدَقَةٌ »
🔹 صدقه، بلا را دفع مىكند و مؤثرترين داروست. صدقه، قضاى حتمى را دفع مى كند. و درد بيمارى ها را چيزى جز دعا و صدقه از بين نبرد.
➡️ @MAHOUR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تندروهای جوگیر که پونز میکردن تو پیشونی دختران، حالا برای ما فاز روشنفکری و دفاع از بیحجابی برداشتن
جاهل ديده نشود مگر در افراط يا تفريط!
سخنان دیده نشده زهرا رهنورد، همسر میرحسین موسوی علیه مخالفان حجاب
@MAHOUR