eitaa logo
آوای هور
203 دنبال‌کننده
48.3هزار عکس
39.7هزار ویدیو
378 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⚫️ فرمانده نیروی قدس سپاه: فرزندان حزب الله در حال برنامه‌ریزی هستند که در زمان مناسب آخرین ضربه را به رژیم صهیونیستی وارد کنند. 🔹سردار قاآنی : ضریب امنیتی در اسرائیل رو به افول است و فرزندان حزب الله در حال برنامه‌ریزی هستند که در زمان مناسب آخرین ضربه را به رژیم صهیونیستی وارد کنند. 🔹فرزندان حزب الله با از بین بردن این رژیم جعلی آرزوی دیرینه امام خمینی (ره) که همان محو اسرائیل از روی نقشه و کره زمین است را محقق می‌کنند. 🔹ما قصد داریم با امریکا و اسرائیل مقابله کنیم و بزودی پاسخ جدید خواهیم داد. 🔹حزب الله قصد دارد ضربه نهایی را به اسرائیل وارد کند و در فرصت مناسب آن را از موجودیت خارج کند. 🔹امنیت اسراییل رو به کاهش است و ما جنگ در حوزه مقاومت را متوقف نخواهیم کرد و ادامه خواهیم داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشتباه نکنید صف نذری نیست اینجا صف گرسنگان برای گرفتن نان و شیر در میلان ایتالیا هست حیف که اینا علی کریمی ندارن تا بهشون یاد بده پولاشون رو چجوری خرج کنن! 🗣فرحزادی
آیت‌الله سیدکاظم حائری از مرجعیت استعفا داد/ فراخوان جامعه اسلامی به اطاعت از رهبری آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای 🔻 امروز اول ماه صفر آیت‌الله سیدکاظم حائری در پیامی اعلام کرد به علت بیماری و ضعفِ جسمی و کهولت برای پیگیری امور مرجعیت توانایی لازم را ندارد و از این سِمَت کناره‌گیری می‌کند. 🔻ایشان همچنین همه وکالت‌های شرعی خودش را نیز باطل اعلام کرده و گفته که هیچ یک از نمایندگان‌اش حق ندارند، به نام وی وجوه شرعی را بگیرند. 🔻آیت‌الله حائری امت اسلام را به تبعیت از آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان باکفایت‌ترین فرد برای رهبری امت و مقابله با هیمنه استکبار جهانی فرخواندند.
🔴 مقتدی صدر با انتقاد شدید از آیت الله حائری: برای همیشه از صحنه سیاسی کناره گیری می کنم 🔹مقتدی صدر با انتشار بیانیه‌ای رسمی در واکنش به اعلام کناره گیری آیت الله سیدکاظم حائری از مرجعیت، تأکید کرد که «بسیاری از جمله آقای حائری فکر می‌کنند که این رهبری به لطف یا دستور آنان به دست آمده است در حالی که این به لطف خداوند و فیض پدرمان بوده است». 🔹وی تأکید کرد که «نجف اشرف مقر اصلی مرجعیت دینی بوده و هست» و افزود که هرگز ادعای عصمت یا اجتهاد یا حتی «رهبری» نکرده و صرفا خود را «امرکننده به معروف و نهی کننده از منکر» می‌داند و هدفی جز «اصلاح اعوجاجی که عامل اصلی آن نیروهای سیاسی شیعه بوده‌اند» ندارد و می‌خواسته آنان را «به ملتشان نزدیک کند». 🔹صدر افزود: «با اینکه می‌دانم کناره‌گیری آیت الله حائری و صدور این بیانیه به اراده شخصی وی نبوده، اما من نیز اعلام می کنم که دیگر در امور سیاسی دخالت نخواهم کرد و از اکنون به طور کامل از عرصه کناره‌گیری می‌کنم و همه دفاتر وابسته به خود جز مرقد و موزه و مؤسسه میراث خاندان صدر را مسدود می‌کنم».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آیت الله محمد صادق صدر (پدرِ مقتدی صدر) قبل از شهادتش: بعد از من از آیت الله العظمی شیخ کاظم حائری اطاعت کنید 🔹آیت الله شیخ کاظم حائری، امروز: از آیت الله خامنه ای اطاعت کنید
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 میخوای زندگیت عوض بشه؟! 🌼 یــــاصـــاحـــــبـــ زمــــانــــ 💗 @MAHOUR
10.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 کلیپ «همین فردا ظهوره» 🔅 ایام الله و ظهور رو نزدیک بدونید... 🌼 یــــاصـــاحـــــبـــ زمــــانــــ 🌼 💗💗
دلتنگی.....
کنار رهبر مقابل رهبر تفاوت از زمین تا آسمان
غربگدایان با دست ،بدونه دست‌آورد...
پیوند جهاد تبین با جهاد خدمت
AUD-20220819-WA0032.mp3
9.39M
🔊محمد حسین پویانفر من ایرانمو و تو عراقی چه فراقی🎶😔 @MAHOUR